Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ. «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Επιτέλους ο Νότης Μαριάς έκανε κόμμα.

Consultation Middle
Στην Ανακοίνωση ίδρυσης Κόμματος με το όνομα «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» προχώρησε χθες 28-3-2017 με δηλώσεις του στην Αθήνα ο Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς αμέσως μετά την κατάθεση της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του Κόμματος στον Άρειο Πάγο.

Ο Νότης Μαριάς ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή μετά από σειρά εκδηλώσεων και διαδικασιών διαβούλευσης με τους πολίτες, οι οποίες έγιναν στην Αθήνα (25/11/2016 και 28/01/2017), στη Θεσσαλονίκη (17/12/2016 και 11/3/2017), στο Ηράκλειο (12/2/2017) και σε άλλες πόλεις της Πατρίδας μας. 

Επιπλέον πάνω από 200 συμπολίτες μας συμμετείχαν από τον Δεκέμβριο 2016 στις Ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων ...

Γερμανική «βόμβα από Μέρκελ - Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος.

Στο επίμαχο ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους αναφέρεται με εκτενές της δημοσίευμα η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, επισημαίνοντας ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και ο επικεφαλής του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τηρούν άκρως αμυντική στάση. 

Η εφημερίδα του Ντύσελντορφ επικαλείταιε σωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που βρίσκεται στη διάθεση της Handelsblatt και σύμφωνα με το οποίο ενδεχόμενο 'πάγωμα' έως το 2040 των επιτοκίων που καταβάλλει η Ελλάδα για την αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει ενδέχεται ....

Γιατί «φουσκώνουν» οι λογαριασμοί ρεύματος.


Ο χειμώνας φέτος ήταν πολύ βαρύς και το πετρέλαιο θέρμανσης πανάκριβο λόγω και της αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Έτσι, χιλιάδες ήταν τα νοικοκυριά που αύξησαν τη χρήση άλλων θερμαντικών μέσων (ηλεκτρικά καλοριφέρ, ηλεκτρικές κουβέρτες, αφυγραντήρες ή κλιματιστικά) με αποτέλεσμα να «γράψει» και περισσότερες κιλοβατώρες το ρολόι της ΔΕΗ. 


Πολλοί ήταν αυτοί ...