Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

Ο μύθος του Αισώπου λέει πως ένα λιοντάρι που γέρασε και δεν μπορεί με τη δύναμή του να βρίσκει τη τροφή του, σκέφτηκε να πετύχει αυτό με κάποιο τέχνασμα.
Έτσι μπήκε σε μια σπηλιά, ξάπλωσε και παρίστανε ότι είναι άρρωστο. Με το τρόπο αυτό συνελάμβανε και έτρωγε τα ζώα που ....

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ; (βίντεο)

Ο πόλεμος όπως δεν μας τον περιγράφουν τα καθεστωτικά ΜΜ"Ε".

Βρισκόμαστε στην...

Το Ράιχ φτιάχνει το Γκουαντάναμο στην Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ευρωπαϊκό σύνορο - Χτίζουν το Γκουαντάναμο της Ε.Ε

Σήμερα όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της Frontex η Ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε η ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή που είναι αλληλένδετη με την Συμφωνία Σένγκεν να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια. 

Μπορεί οι υπουργοί της Ελλάδας να...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ OΛΟΙ… Η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά αεροσκάφη λέει το ΝΑΤΟ!!!

Κατάπτυστοι ελεεινοί & ξεφτιλισμένοι γ@μώ το ΝΑΤΟ σας γ@μώ!!!


Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πως η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίπτει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο επειδή δεν είναι κυρίαρχη χώρα. 

Η δήλωση του Στόλτενμπεργκ έγινε...

Ο.Η.Ε : Είμαστε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Είμαστε στο κατώφλι ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; 

Για πολλούς ερευνητές και αναλυτές αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είμαστε στις αρχές του, άλλα αυτός ο πόλεμος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.


Τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Με πιο σκεπτικό όμως;


Μια συμμαχία χωρών αυτή την στιγμή που περιλαμβάνει:τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ιράν το Ιράκ, έχουν από συμφωνήσει για την καταστροφή του ISIS μετά τις.....

«Αυτή η χώρα πεθαίνει λόγω έλλειψης Ανδρών, όχι προγραμμάτων» Εξομολογητικά…

«Την Κυριακή το πρωί έπεσα στον πειρασμό. 

Ντράπηκα για τον
εαυτό μου. Καταδέχτηκα να αγοράσω μια από τις πολλές συστημικές φυλλάδες που
απλώνονται πολυτελείς με πηχυαίους τίτλους και με «σούπερ προσφορές» στα
περίπτερα και στα πρακτορεία της χώρας. Βλέπετε, έχω αποφασίσει από καιρό να μην τους χαρίζω όχι μόνο τον οβολό μου (τουτέστιν το ευρώ μου), αλλά ούτε και το βλέμμα μου. 


Ήταν δελεαστική όμως, η προσφορά. Η «Μάχη των Θερμοπυλών» έλεγε.

Στο ιλουστρασιόν έλος που ονομάζουν «ενημέρωση» έλαμπε κάτι που δεν έπρεπε να
είναι εκεί. Ο ήρωας. Οι ήρωες. Οι Έλληνες ήρωες. Οι «τρελοί» Έλληνες ήρωες μιας
άλλης εποχής. Αυτής που μισούν.

Κάτι με έχει πιάσει τούτον τον καιρό. Ψάχνω ήρωες. Ήρωες μιας άλλης εποχής. Πρόσωπα υπαρκτά, όχι μυθικά. Ήρωες γήινους, όχι super heroesαμερικανικής κοπιάς. 


Ήρωες με σάρκα και οστά. Ήρωες που γεννήθηκαν και πέθαναν, συνήθως στο πεδίο της μάχης. Άλλες φορές σε ένα κελί δολοφονημένοι. Και πολύ συχνά ξεχασμένοι. Θέλω να .....

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ληστεία στην παγκόσμια ιστορία … και μάλιστα από αριστερή κυβέρνηση !!!

ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ



Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή ευτυχώς, ακόμα υπάρχουν οικονομικοί αναλυτές που λένε την αλήθεια στο λαό, διαβάστε την ανάλυση που ακολουθεί για να καταλάβετε πώς η «πρώτη φορά αριστερά» ξεπούλησε τα πάντα και ετοιμάζεται να βάλει ταφόπλακα στις καταθέσεις και στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.


Τράπεζες και κυβέρνηση περιμένουν πως θα ξεχάσουμε τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ στην παγκόσμια ιστορία. Το σκάνδαλο των σκανδάλων, με θλιβερά θύματα τους πολίτες ενός ολόκληρου κράτους. Την αποθράσυνση εκείνης της τράπεζας που μόλις πέρυσι πούλησε τη μία μετοχή της για 1,70 € στο δημόσιο, εκποιώντας την σήμερα για 0,03 €, με αποτέλεσμα να χαθούν......

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ “ΤΣΕΣΜΕ” ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ-ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ-ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ “ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ” ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” βρίσκεται
στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, κοντά στον Άγιο Ευστράτιο εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σκάφος πραγματοποιεί θαλάσσιες έρευνες συνοδεία δύο τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Η πρόκληση είναι σημαντική κι έρχεται να προστεθεί στις αγριότητες που έκαναν στον εναέριο χώρο του Αιγαίου οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες στον εναέριο χώρο του Αρχιπελάγους.Λίγες ημέρες μετά από την επισκεψη Τσίπρα στην Τουρκία κι ένα 24ωρο μετά από την επίσκεψη του αμερικανού ΥΠΕΞ στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της οποίας μας…συμβούλευσε να τα βρούμε με τους Τούρκους.

Έρχεται λιγες ημέρες μετά από το ασύλληπτα….