Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαράς: H απύθμενη αυθάδεια ενός ανδρείκελου....

Στην ελληνική ιστορία, αλλά και στην παγκόσμια, δύσκολα συναντάς κυβερνητικά ανδρείκελα σαν αυτά που μας καταδυναστεύουν σήμερα, στα πλαίσια ενός ιδιόρρυθμου κοινοβουλευτικού καθεστώτος ΚΑΤΟΧΗΣ…

Φιγούρες σαν τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη, τον Στουρνάρα, τον Άδωνι (ΟΛΕΣ οι φιγούρες του συνολικού συναινετικού κυβερνητικού συνονθυλεύματος), δεν θα τις βρεις να «συνωστίζονται», σε καμία ιστορική περίοδο…

Το φαινόμενο ενός τέτοιου «συνωστισμού» ανδρεικέλων και δωσίλογων βυθοκορημάτων έχει την εξήγησή του, αλλά δεν αποτελεί αντικείμενο αυτού του άρθρου.

Εδώ θα περιοριστούμε στην πρωθυπουργική συνισταμένη του φαινομένου και πιο συγκεκριμένα στον Αντώνη Σαμαρά.

Στο Σαμαρά συμπυκνώνονται και αποτυπώνονται, πιο αλαζονικά και μοχθηρά, ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά των ανδρείκελων-πρωθυπουργών: Το ασύστολο ψεύδος, οι λεονταρισμοί, η πραξικοπηματική αυθάδεια, οι συχνότατες θεατρικές παλινωδίες (κωλοτούμπες), η αβυσσαλέα υποκρισία και οι «βρυχηθμοί» κάθε είδους…

Οι Εβραίοι της Αμερικής προτρέπουν το Κογκρέσο να δώσει άδεια επίθεσης στη Συρία....

Το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο (AJC), προτρέπει το Κογκρέσο να υποστηρίξει το αίτημα του προέδρου Ομπάμα για ......

ΑΛΛΑ 104 ΕΚ. ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ…

Μία ακόμα πτυχή του μεγάλου πάρτι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τα δάνεια που δεν επιστράφηκαν ποτέ αποκαλύπτεται μετά από το κυνήγι που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Αρχής κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου 
χρήματος).

Μετά την πρώτη υπόθεση δύο συμβάσεων ομολογιακών δανείων που έφτασε στη Δικαιοσύνη και αφορούσε ποσά περίπου 20 εκατ. ευρώ, με νέο πόρισμά της η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα ξεσκέπασε ακόμη μία πτυχή του σκανδάλου, με δάνεια 104.700.000 ευρώ, τα οποία η διοίκηση της τράπεζας έδωσε κατά τη χρονική περίοδο 21/1/2009 μέχρι 8/4/2009 σε τρεις εταιρείες ακινήτων, που κρύβονταν πίσω από άλλες offshore εταιρείες με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Αρχής, το πιο σκανδαλώδες στην υπόθεση είναι ότι τα κεφάλαια αυτά μεταφέρθηκαν .....

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: “ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ” ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ! - 2 ΒΙΝΤΕΟ

undefined

Μιλάμε για την απόλυτη απάτη.ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ “ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”. ΔΟΛΙΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΚΟΛΟΣΣΟ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ. Σήμερα όλα τα ντοκουμέντα από τον Κυριάκο Τόμπρα.

Το τελευταίο δίμηνο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες αποκαλύψεις σχετικά με το γαϊτανάκι της κερδοσκοπίας που έχει στηθεί στην πλάτη των δανειοληπτών, με τη δήθεν πώληση των κόκκινων δανείων σε funds του εξωτερικού.

«Ξένοι κεδροσκόποι παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων» γράφουν τα ΜΜΕ.

Με τις τράπεζες να αφήνουν το θέμα να παίζει ως έχει στην επικαιρότητα, αφού ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης βολεύει μια χαρά τους κρατικοδίαιτους και επιδοτούμενους από τον προϋπολογισμό, πτωχευμένους τραπεζίτες της Ελλάδας των Μνημονίων και της πλασματικής ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος.

Oι πωλήσεις, μεταβιβάσεις και επαναμεταβιβάσεις των κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους εικονικές αφού.....

Στουρνάρας σε Σαμαρά: Ανεύθυνο να μοιράζει κανείς το πλεόνασμα γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρξει!...

Όπως έγραψα νωρίτερα το πρωί εδώ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έσπασε κάθε...

παγκόσμιο ρεκόρ παροχολογίας, δηλώνοντας που θα μοιράσει τα χρήματα από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, το οποίο ακόμα δε έχει επιτευχθεί!

Σήμερα, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε:

Η συμφωνία με τους εταίρους μας είναι ότι αν έχουμε υπέρβαση από το στόχο τότε το 30% θα πάει σε....

ΕΤΣΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

Αντιστράτηγος ε.α. περιγράφει πώς τα Μνημόνια σαρώνουν τη σύνταξη των απόστρατων και τις ζωές των εν ενεργεία αξιωματικών του στρατού!


«ΑΘΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ»

· «Έκοψαν στη μέση τη σύνταξη και διπλασίασαν τους φόρους. Πληρώνω 500 ευρώ ρύθμιση της εφορίας γιατί διαφορετικά θα μου ζητήσουν 8.000 ευρώ μαζεμένα κι επειδή δεν τα έχω θα μου πάρουν το σπίτι»


· «Δεν μπορεί να έχεις τον πιλότο στο πολεμικό αεροσκάφος να αναχαιτίζει τους Τούρκους και την ίδια ώρα να του κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ! Αυτές είναι ιστορίες καθημερινής τρέλας για τις ένοπλες δυνάμεις»


· «Στην Πολιτική Προστασία, δεν είχαμε να κινήσουμε τα αυτοκίνητα της αστυνομίας»


· «Έχει μειωθεί πάρα πολύ η δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ δεν έχουν καινούργια λάστιχα να βάλουν στ’ αυτοκίνητα»


· «Δεν υπάρχουν χρήματα ν’ αγοράσουν ούτε καν εντομοκτόνα και κοιμούνται μαζί με τις κατσαρίδες»!

Καταρτίζουν το μνημόνιο-ταφόπλακα.....

Μιά νέα παγκόσμια “Γιάλτα” είναι προ των θυρών.!!! 

Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ότι έχει απομείνει στη χώρα, η οποία, επί τέσσερα χρόνια τώρα κυριολεκτικώς λεηλατείται.

Βέβαια παρά την λεηλασία, για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας τα οποία μας έχουν χορηγήσει.

Η χώρα τελεί υπό Γερμανική “κατοχή” με τους δωσίλογους πολιτικούς της να επαίρονται περί της σωτηρίας της. Τέτοιο Θράσος !!!


Το τέταρτο μνημόνιο, το οποίο συνεπάγεται η νέα “βοήθεια” για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού ύψους 11 δις ευρώ και το οποίο αφορά την περίοδο 2014-2016, θα αποτελέσει και την χαριστική βολή για την χώρα.

Ύστερα, θα «εισβάλουν» τα ξένα και τα εγχώρια “κοράκια” και θα αρχίσουν να παίρνουν "τσάμπα" τα σπίτια των Ελλήνων, τις επιχειρήσεις τους, κρατικές και ιδιωτικές και θα έχουν “σκλάβους” τους Έλληνες στη δούλεψη τους.

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...Guardian εναντίον Γερμανών: Επιτέλους αφήστε την Ελλάδα να ανασάνει...

undefined...θα καταστρέψετε την δημοκρατία της στο τέλος...

Σαφείς αιχμές κατά της Γερμανίας και της σκληρής οικονομικής πολιτικής που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα αφήνει η βρετανική εφημερίδα Guardian, η οποία επισημαίνει πως...


η Ελλάδα έχει κάνει τις πιο πολλές μεταρρυθμίσεις στην Ευρωζώνη και πως είναι καιρός πλέον να της δοθεί «μια ανάσα».

Σε δημοσίευμα του ο Guardian, αναφέρεται στο μέλλον της Ελλάδας και την βαρύνουσα σημασία που έχει αποκτήσει όσον αφορά τις γερμανικές εκλογές, επισημαίνοντας πως «δεν ακούγεται πλέον καμία φωνή λογικής», καθώς εκτός από τα αρνητικά στοιχεία όπως η ανεργία, η Ελλάδα έχει σημειώσει και προόδους, όπως για παράδειγμα η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα είναι πλέον, μπορεί είτε να τα καταφέρει είτε να καταρρεύσει», τονίζει ο Guardian καλώντας παράλληλα τους ηγέτες της Γερμανίας «να βάλουν τα κομπιουτεράκια πίσω στις τσάντες τους και να σταματήσουν να μιλούν για αριθμούς», ενώ στη συνέχεια τους κατηγορεί πως από τις λίγες φορές που μιλούν στους Γερμανους πολίτες για την Ευρωζώνη, παρουσιάζουν την βοήθεια που έχουν παράσχει σαν μια «φιλανθρωπία», κάτι που για τον Guardian είναι πλήρως εσφαλμένο.

Κατάσχεση και στις θυρίδες για χρέη στο Δημόσιο...

undefined
Θέμα όχι μόνο ανοίγματος των τραπεζικών θυρίδων, οι οποίες μέχρι τώρα θεωρούνταν από χιλιάδες φοβισμένους για την τύχη των χρημάτων τους Έλληνες πολίτες το πιο ασφαλές καταφύγιο, ...
αλλά και κατασχέσεων του περιεχομένου τους θέτει πλέον η τρόικα και ήδη έχει δώσει τις...
σχετικές εντολές στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» οι δανειστές μας, σπάζοντας ένα τραπεζικό ταμπού ετών και λίγες μέρες μετά τα πρώτα κατασχετήρια για οφειλέτες του κράτους που εστάλθησαν προς τις τράπεζες, πέτυχαν από την πίσω πόρτα και με κάθε ....

Αυτά δεν είναι νεα μέτρα Σαμαρά;;; Πως θα τα βαφτίσετε;;; Εξυγίανση Ασφαλιστικού;;;

Η... μεγάλη σφαγή συντάξεων συνεχίζεται. 

Η τρόικα απαιτεί να ανοίξει και πάλι ο φάκελος του ασφαλιστικού γιατί βλέπει πως ανεργία και ύφεση προκαλούν όλο και μεγαλύτερη «μαύρη τρύπα» στα ασφαλιστικά Ταμεία....


Τα ελλείμματα είναι εκτός ελέγχου και το... μάρμαρο θα πληρώσουν και πάλι οι συνταξιούχοι.

Από το 2014 το εφάπαξ από Δημόσιο, ΔΕΚΟ και τράπεζες μετατρέπεται σε έντοκη επιστροφή εισφορών.

Η τρόικα απαιτεί νέα μέτρα εδώ και τώρα. 

Η εύκολη λύση είναι το.....

Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. Να μην πεθάνει ο δανειζόμενος! ... Ένα μήνυμα των “Ελεύθερων Ανθρώπων”… που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες!

undefined
“Ελεύθεροι Άνθρωποι”… έχουν αναστατώσει τις υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης…

Μια νέα πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής οργάνωση στα χνάρια των Anonymous; Περί τίνος πρόκειται; Θ’ ακολουθήσει δεύτερο ανακοινωθέν;

Πάντως στο πρώτο Ανακοινωθέν τους είναι σαφείς, με πολιτική σκέψη και ανάλυση για την “οικονομική κρίση”…


Για τα μνημόνια, σαν αυτά της Ελλάδας, έχουν μια άποψη που κτυπάει κέντρο!


«Θα πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα. Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. .....

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ...ΠΗΔΗΜΑ!

Τα πολιτικά σκύβαλα κρύβουν την αλήθεια. Περιμένουν τις γερμανικές εκλογές, την νίκη της Μέρκελ για να αφήσουν την γερμανίδα καγκελάριο να χτυπήσει θανατηφόρα την Ελλάδα. 

Αυτό που έκανε στην Κύπρο σε ένα σαββατοκύριακο θα το κάνει στην Ελλάδα αλλά εδώ οι Τράπεζες δεν θα κλείσουν επί μία εβδομάδα για να προστατέψουν την εθνική οικονομία. Εδώ, θα γίνει το έλα να δεις. Θα ξεσκίσουν τον κοσμάκη, θα μαδήσουν τα πάντα.

Όπως αναφέρει το newpost.gr οι τροϊκανοί έρχονται με φόντο τις γερμανικές εκλογές για να αρχίσουν τη νέα αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, ενώ έχουν περάσει το μήνυμα πως νέες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων δεν θα γίνουν δεκτές.


Η νέα ...διαπραγμάτευση (ο Θεός να την κάνει) αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη έχει παραδεχθεί και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος ωστόσο έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.Αυτός το έχει αποκλείσει γιατί είναι αρχιψευταράς. Με όσα πράττει κάνει πλάτες στην τρόικα και ξεσκίζει τον λαό.

Τι θα κάνει η Ρωσία; Μια σημαντική συνέντευξη του κορυφαίου Ρώσου γεωπολιτικού Αλεξάντερ Ντούγκιν.

- Ίσως βρισκόμαστε τώρα στη μεγάλη κρίση της σύγχρονης γεωπολιτικής ιστορίας .
- Αν η Συρία πέσει, θα αρχίσει αμέσως ο πόλεμος στη Ρωσία. 
- Ο Ομπάμα δεν είναι τίποτα, ο Πούτιν είναι το παν.

- Ο Πούτιν έχει τον λαό μαζί του, αλλά δέχεται πιέσεις από την φιλοδυτική, φιλο-ισραηλινή πολιτική ελίτ. 

Μια συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Ντούγκιν (Alexander Dugin)* στη συριακή κρίση.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΒΑΡΝΑ ....!!

Μας εξαπάτησαν. Μας ταπείνωσαν. Μας διέσυραν.
Διεφθαρμένοι. Λαμόγια. Κοπρίτες. Τεμπέληδες.

Μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση αποπροσανατολισμού.

Ενοχοποίησης. Εκφοβισμού. Ισοπέδωσης.
Συνεχείς εκβιασμοί. Απατηλά διλήμματα. Μαύρες απειλές.
Κυβερνήτες. ΜΜΕ. Δημοσιοκάφροι. Εργοδότες. ΓΣΕΕ.
ΟΛΟΙ στο παιχνίδι. ΟΛΟΙ στο κόλπο.

ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ... ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

undefined
Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρειάζεται το μνημόνιο και χώρες με πολύ μεγαλύτερο χρέος να μπορούν να δανειστούν με ίδιους ή καλύτερους όρους από τις λεγόμενες αγορές. 

Πώς η Siemens …κρατάει τον Σαμαρά. Χάρισε 2 δις ευρώ στη γερμανική εταιρεία. Ο Στουρνάρας που δεν εισέπραξε για λογαριασμό του Δημοσίου ούτε ένα ευρώ από τη Siemens, κάνει την πάπια. 

Η θυγατρική των Γερμανικών Σιδηροδρόμων DB International (DBI) μπλεγμένη σε σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΣΕ!

· «Ο Σαμαράς είναι από πολιτικός της προπαγάνδας έως της εξαπάτησης»
· «Σημίτης και Σαμαράς είναι το ίδιο πράγμα»


· «Δεν μπορούν οι Γερμανοί να κατηγορούν για διαφθορά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, όταν είναι οι πρώτοι διδάξαντες τη διαφθορά»

· «Οι εχθροί μας θέλουν την Θράκη, την Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία ολόκληρη, την Ήπειρο και ο Σαμαράς κατάργησε το Α’ & Β’ Σώμα Στρατού ενώ δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στην Κων/πολη μπροστά σε πίνακα με θέμα την άλωση της Πόλης»

· «Τρέμω στην ιδέα ότι σε μια δύσκολη περίσταση για το έθνος μας, οι φρουροί των συνόρων μας δεν θα μπορούν να τα προασπιστούν»
· «Ρίξαμε τους μουσουλμάνους της Θράκης μας βορρά στο τουρκικό προξενείο»

Αυτή η δήλωση της Μέρκελ αρκεί για να κλείσει την συμμορία του μνημονίου φυλακη για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Τι μας λέει λοιπόν η Μέρκελ; Ότι η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022.

Να το φτάσει δηλαδή σε λίγο μεγαλύτερο επίπεδο από ότι το άφησε ο …Καραμανλής το 2009!!!

Δηλαδή η συμμορία Παπανδρέου και όσοι την φυγαδεύουν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα ολέθριο σχέδιο με πρόσχημα το έλλειμα, που στο τέλος της ημέρας ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ!

Αντίθετα, μόνοι τους το έφεραν στο τραπέζι, μόνοι τους άρχισαν τους τιτανικούς και την τεχνητή διόγκωση του και ολοκλήρωσαν το σχέδιο με την χάλκευση των στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ για να “τεκμηριώσουν” αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν!

Ενώ λοιπόν εξαπατούσαν τους πάντες ...