Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .

Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι “το μακρύ χέρι της ΜΙΤ”, (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα “θετικά” των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με 
πιο πρόσφατο “επίτευγμα” τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία!

Και το ερώτημα είναι πιο νησί; 


Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, εν τούτοις αν το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο επάνω στις γραμμές περιπολίας των τουρκικών υποβρυχίων που προέρχονται από την βάση που διατηρούν στην Αλβανία;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο των site defencenet και efenpress.gr προβάλλεται το ερώτημα: Ποιος ενέκρινε την πώληση του νησιού; Μήπως πρέπει να ενημερωθούν στο υπουργείο Τουρισμού ότι υπάρχουν και ειδικά δικαστήρια, αλλά και στρατοδικεία που θα πρέπει να λογοδτήσουν αν κάτι πάει στραβά για τα ελληνικά συμφέροντα στα ελληνοτουρκικά ...

Μηταράκης: Κατέχει τίτλους σε εταιρεία που εκμεταλλεύεται τον ελληνικό χρυσό..

Δυο μείζον πολιτικά θέματα προκύπτουν με το πόθεν έσχες του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκης.

Αφενός, ο κ. Μηταράκης δηλώνει ότι να κατέχει τίτλους αξίας άνω των 155.000 λιρών Αγγλίας, της εταιρείας Fil UK Pension Plan, θυγατρική του ομίλου Fidelity ο οποίος όμως έχει εξασφαλίσει -μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold»- άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στον Έβρο.

Προκύπτει σαφώς σοβαρό πολιτικό και νομικό ζήτημα καθώς ο κ. Μηταράκης ειναι μεταξύ άλλων ο αρμόδιος υφυπουργός και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα μας. 
Μάλιστα, επί των ημερών του ..εγκρίθηκαν ...

Φτωχοί Έλληνες Πολίτες πεθαίνουν γύρω σου κυρ Δικαστή...στους πόσους νεκρούς τάχα θα είν' άξιοι να τους αποκριθείς;

Δεκέμβρης του ’13. Άθλιες Μέρες Πολέμου και τότε και τώρα. 

Το χρώμα αλλάζει μόνο.
Μαύρες τότε. 


Γκρίζες τώρα. Σκοτεινές έτσι κι αλλιώς.

Πρόσφατα οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης της χώρας, Δικαστές και Εισαγγελείς συγκεντρώθηκαν και απηύθυναν λόγο διαμαρτυρίας προς την Πολιτεία...


Για τα δεινά που υποφέρει η Δικαιοσύνη στον τόπο. Των εκπροσώπων της συμπεριλαμβανομένων.

Η «έννοια Πολιτεία» όμως ενίοτε είναι αρκούντως αόριστη. Προς ποιόν λοιπόν στόχευαν τα βέλη;


Την Πολιτεία κατά βάση την αποτελούν κάποιοι «πυλώνες». Σε ποιόν άραγε απ’ όλους «εστίασαν»;

Στο Λαό;


Μάλλον όχι...Δεν πιάνεται αυτός...η εξουσία του υφίσταται μια φορά στα 4 χρόνια. Κι αυτή χειραγωγούμενη. Συνεπώς, ως Πυλώνας είναι ψευδεπίγραφος.


Απομένουν 3.

Ο Νομοθέτης;


Άκυρος κι αυτός...ότι θέλει τον κάνει ο κυβερνήτης...

Ο κυβερνήτης λοιπόν, ο «Εκτελεστικός» είναι ο Μέγας Άρχων;...εν πολλοίς μάλλον.


Και οι «συν αυτώ» βεβαίως...οι «όπισθεν αυτού» καλύτερα...οι κινώντες την Μαριονέτα...

Πληρώνουμε 363.000 ευρώ για το άπραγο γραφείο του κ. Αντιπροέδρου...

363.000 ευρώ θα κοστίσει στους φορολογουμένους το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Ε. Βενιζέλου, τον ερχόμενο χρόνο όταν οι μνημονιακές περικοπές των δημοσίων δαπανών κοστίζουν ζωές φορολογουμένων.

Όπως προκύπτει από την σχετική απόφαση που δημοσιεύουμε στις 363.000 ευρώ περιλαμβάνονται δαπάνες για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, υπερωρίες (περίπου 40.000 ευρώ), διάφορα είδη επιδομάτων (από αυτά που … καταργήθηκαν), μέχρι και επίδομα θέσης ευθύνης μιας και είναι τεράστιες οι ευθύνες του κ. Βενιζέλου, αντιπρόεδρος είναι αυτός δεν είναι παίξε-γέλασε…

Μέχρι εδώ όλα καλά, νόμιμα και ωραία. 


Όμως, αν κάποιος μπει στον κόπο να ερευνήσει ποιο είναι το παραγόμενο έργο από το γραφείο του αντιπροέδρου ....

Iλιγγιώδη ποσά (1,2 δισ.) που δαπανήθηκαν ως έξοδα δημοσίου χρέους σε τράπεζες, δικηγορικά γραφεία και χρηματοοικονομικούς συμβούλους.


Σχόλιο:

Ο ρόλος των «ειδικών» της BlackRock, της Pimco και των άλλων «συμβούλων» - Ποιοι ενέκριναν αμοιβές εκατομμυρίων - Γιατί χρησιμοποιούν ψεύτικα ονόματα και οπλισμένους φρουρούς;

Tεράστιο σκάνδαλο ,αναφορικά με το δημοσίευμα του EU Observer για τις «αδιαφανείς και εξόχως προβληματικές αναθέσεις μελετών σε εταιρείες για την παροχή συμβουλών σε χώρες υπό καθεστώς μνημονίου».

Σύμφωνα με ....

Ως την Πέμπτη στη Βουλή η σχετική διάταξη «Πάγωμα» πλειστηριασμών και παράταση ΦΠΑ στην εστίαση με μονομερή απόφαση

ΣΧΟΛΙΟ : αναμονή μέχρι τις ευρωεκλογές....και μετά όλοι μας 
από το ταμείον...

Μέχρι τέλος της εβδομάδος η κυβέρνηση θα έχει νομοθετήσει για τους πλειστηριασμούς λένε τώρα στην κυβέρνηση, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την Τρόικα. 
 
Μετά την κοινή σύσκεψη Στουρνάρα και Χατζηδάκη με τους ελεγκτές, η ομάδα Τόμσεν αναχωρεί από την Αθήνα και θα επιστρέψει τον Ιανουάριο για να κλείσει τα ....

Κομισιόν-ΔΝΤ σε Ισπανία:Καλά πάτε, συνεχίστε έτσι"..Το ΔΝΤ θεωρεί, επίσης, ότι είναι «κρίσιμης σημασίας» να συνεχιστεί η προσπάθεια των μεταρρυθμίσεων...

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) χαιρέτισαν την πρόοδο που έχει επιτύχει η Ισπανία, η οποία θα βγει στις 23 Ιανουαρίου από το πρόγραμμα στήριξης του τραπεζικού τομέα της, ωστόσο κάλεσαν ταυτόχρονα τη Μαδρίτη να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τη δημοσιονομική λιτότητα.
 
«Η διαδικασία αναδιάρθρωσης των τραπεζών που έλαβαν κρατική βοήθεια έχει προχωρήσει», εκτιμά στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή ενώ το ΔΝΤ υπογραμμίζει, σε ξεχωριστή ανακοίνωση, ότι «οι προσπάθειες στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης μεταμόρφωσαν το τραπεζικό σύστημα σε ένα σύστημα πιο σταθερό, πιο ασφαλές, πιο λογικού μεγέθους».
 
Τόσο η Κομισιόν, όσο και το ΔΝΤ, απέστειλαν στις αρχές Δεκεμβρίου μια ομάδα .....

Νότης Μαριάς: ''Προδιαγράφεται πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στην τρόικα''


Σε δήλωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα και το αυριανό Eurogroup προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, κάνοντας λόγο για «έκδηλη αμηχανία του οικονομικού επιτελείου ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup», που «προδιαγράφει την πλήρη υποταγή στις απαιτήσεις της τρόικας».
 
Η πλήρης δήλωση του Νότη Μαριά:
 
«Η έκδηλη αμηχανία του οικονομικού επιτελείου ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup προδιαγράφει....

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Διακόπτουν τη χρηματοδότηση στη ΧΑ!

Με συντριπτική πλειοψηφία 8 ψήφων υπέρ και μίας κατά, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε σήμερα να προωθήσει άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής την πρόταση διακοπής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, βάσει της τροπολογίας που ψηφίστηκε πρόσφατα στο κοινοβούλιο με ευρεία πλειοψηφία.
 
Η τροπολογία που είχε καταθέσει ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μετά από διαβούλευση με εκπροσώπους άλλων κομμάτων, προβλέπει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα των οποίων ένας αριθμός στελεχών κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της ένταξης σε ''εγκληματική οργάνωση'' και για τρομοκρατικές πράξεις.
 
Κατά της πρότασης ψήφισε...

ΛΟΓΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Α...ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..."ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΘΟΡΙΟΣ" (upd) Δήμαρχοι Ηπείρου: "Nα επιστρέψει ο Στρατός στα σύνορα για να σωθούμε"


Την επιστροφή του Ελληνικού Στρατού στα σύνρα με την Αλβανία και ίσως και με τα Σκόπια ζητούν οι δήμοι, Φιλιατών, Πωγωνίου, Κόνιτσας και Νεστορίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εισβολή "λάθρο" και η διακίνηση όπλων και ναρκωτικών που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε "Άγιρα Δύση".
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πωγωνίου, στο Καλπάκι Ιωαννίνων.
Ο δήμαρχος Κόνιτσας, Παναγιώτης Γαργάλας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «θα πρέπει επιτέλους το κράτος, πέραν από τις υποσχέσεις, να ενεργοποιηθεί επί της ουσίας». 
«Για το κοινό πρόβλημα των παραμεθόριων δήμων ζητάμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς» πρόσθεσε.
Επίσης, αίτημα των δημάρχων είναι να γίνει....

"ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ": ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Η Μόσχα παίρνει έμμεση αλλά σαφή θέση στο ζήτημα των διώξεων κατά ΧΑ...


Μεγάλη συνέντευξη έδωσε μέσα από την φυλακή ο γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος  στον κρατικό ραδιοσταθμό «Η Φωνή της Ρωσίας».
Είναι η πρώτη φορά που η Μόσχα (η οποία από την αρχή είχε κρατήσει προσεκτική στάση στην υπόθεση) λαμβάνει  θέση εμμέσως πλην σαφώς κατά του χαρακτηρισμού ως "εγκληματικής οργάνωσης" του εθνικιστικού κόμματος, αφού βέβαια δεν συνηθίζεται ο επίσημος κρατικός ραδιοσταθμός της Ρωσίας που απευθύνεται και καλύπτει την επικαιρότητα υπό την οπτική του Κρεμλίνου, να παίρνει συνεντεύξεις από "αρχηγούς εγκληματικών οργανώσεων".
Άρα είναι μία εξέλιξη η οποία θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν σε ότι αφορά την μελλοντική ρωσική στάση στις διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. 
Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Η.Κασιδιάρη σε μεγάλη οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, αλλά εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολύ πιο σαφή σε ότι αφορά την θέση της Μόσχας για το ζήτημα.
Mην ξεχνάμε και την επιστολή του γεωστρατηγικού guru του Β.Πούτιν, του Β.Ντούγκιν που αποκάλυψε το defencenet.gr...
Ας δούμε όλη την συνέντευξη. 

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ).

Υπό το σύνθημα «Όχι στο νόμο-φίμωτρο» χιλιάδες Ισπανοί, κυρίως υποστηρικτές του κινήματος των «Αγανακτισμένων», διαδήλωσαν απόψε κοντά στο κοινοβούλιο, καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο για την ασφάλεια τη χώρα. 

Το νομοσχέδιο, που ενέκρινε στις 19 Νοεμβρίου, η κυβέρνηση θεωρείται από την αντιπολίτευση ως ένα «σχέδιο καταστολής» σε βάρος των πολιτών και πλήγμα στην ελευθερία τους να διαδηλώνουν. 

Προβλέπει, μεταξύ άλλων, την επιβολή προστίμου έως και 30.000 ευρώ στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχει σε μη νόμιμες διαδηλώσεις κοντά στη Βουλή, τη Γερουσία ή τα κτίρια των τοπικών κοινοβουλίων.

Το νομοσχέδιο είχε....

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΜΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!!!

Των Β. ΧΗΤΟΥ & Λ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Σε «ξέφραγο αμπέλι» έχει μετατρέψει η κρίση την ελληνοαλβανική μεθόριο, όπου υπάρχουν δύο από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα της χώρας μας, οι Πρέσπες και ο Γράμμος. 
Η απομάκρυνση των στρατιωτικών μονάδων από την Καστοριά, η μείωση της δύναμης των συνοριοφυλάκων και ο οικονομικός παροπλισμός των φορέων διαχείρισης..

Νέος, ὡραῖος, γοητευτικός…

Καὶ ξαφνικὰ ὅλος ὁ πλανήτης μαθαίνει γιὰ τὸν AXEL KICILLOF, τὸν 42χρονο ὑπουργὸ Οἰκονομικῶν τῆς Ἀργεντινής που εἶναι γόης, ῥὸκ, μὲ φαβορίτες, «ἀριστεριστής», ὅπως ὁ Soros καὶ Μαρξιστὴς (βλέπε Rothschild).
 
Ἄλλη μία «ἀπρόσμενη», «αὐθεντική» ἱστορία ἐπιτυχίας…

Νέος, ὡραῖος, γοητευτικός...2


Ἀλλὰ ἐπειδὴ στὶς χῶρες ποὺ ἐλέγχουν οἱ τοκογλύφοι …τοὺς Ὑπουργοὺς Οἰκονομικῶν, τοὺς ὁρίζουν οἱ σιωνιστὲς κι ΟΧΙ ὁ λαός… 

Απόρρητη έκθεση: Η Ελλάδα δεν έχει αποζημιωθεί για κανέναν από τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου 

Με τίτλο "Ιδού οι αποδείξεις, κα Μέρκελ" η Realnews αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου και το κατοχικό δάνειο. 


Σύμφωνα με το πόρισμα, το θέμα της απαίτησης των πολεμικών επανορθώσεων Α' και Β' Παγκοσμίων πολέμων παραμένει σε εκκρεμότητα από το ελληνικό κράτος για ....

Ένα ακόμα βήμα προς την αυτοκαταστροφή της ευρωζώνη...

Ένα ακόμα βήμα προς την αυτοκαταστροφή της ευρωζώνη, χαρακτηρίζεται από σειρά κορυφαίων στελεχών του τραπεζικού τομέα και οικονομολόγων, η απόφαση των Ευρωπαίων να προβαίνουν πλέον και επισήμως σε "δήμευση"τραπεζικών καταθέσεων.

Παρότι οι ίδιοι επιμένουν να το ονομάζουν "κούρεμα" επισημαίνοντας το πλαφόν για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ, η ουσία είναι η τραπεζική εμπιστοσύνη στην ευρωζώνη έχει πλέον υποστεί ένα πλήγμα που σε λίγο καιρό από τώρα θα είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο.
Ο δρόμος για την εφαρμογή του μοντέλου ....

Πλειστηριασμοί: Ακόμη ένα στημένο σκηνικό εκβιασμού..

-Χρησιμοποιούν και πάλι τη λογική του τρόμου και του φόβου για να αποδεχτεί ο λαός τα βάρβαρα μέτρα τους. -Στα χέρια Λαγκάρντ, Ρεν και Ντράγκι οι αποφάσεις για τα σπίτια των Ελλήνων.

Ο θίασος της τρόικας δίνει και πάλι νέες παραστάσεις στο υπουργείο Οικονομικών με σκηνοθέτες τους δανειστές και ηθοποιούς τους υπουργούς της κυβέρνησης.
Για μια ακόμη φορά, όπως τόσες και τόσες εδώ και 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός βλέπει το ίδιο έργο σε επανάληψη. Οι διαφορές πλέον σε κάθε «σκληρή» διαπραγμάτευση είναι ελάχιστες.
Αρχικά, ένας «λαγός» από την κυβέρνηση ρίχνει τη «βόμβα», πλειστηριασμοί για παράδειγμα ή ....

Ποιοί «κάρφωναν» τον Καραμανλή στους Αμερικανούς....

Ο Παπανδρέου ενημέρωνε τους αμερικανούς «βάζοντας στο χέρι» όλα τα απόρρητα –ειδικού χειρισμού- δελτία που έστελνε η ΕΥΠ στον Καραμανλή!Πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε την αμερικανική πρεσβεία και πόσα μάθαινε η CIA για τον Καραμανλή…
Του Γ. Τράγκα
Περιοδικό "Crash", Τεύχος 28, Δεκέμβριος 2013 

Ο Γιώργος Παπανδρέου «έβαζε στο χέρι» τις άκρως απόρρητες – ειδικού χειρισμού εκθέσεις της ΕΥΠ (το μηνιαίο απόρρητο δελτίο πληροφοριών προς τον πρωθυπουργό και τις επείγουσες αναφορές) προς τον Κώστα Καραμανλή και στη συνέχεια τα διαβίβαζε στην αμερικανική πρεσβεία!


Μία σειρά στοιχείων και καταγγελιών οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» μέσα στην ΕΥΠ έβγαζε αντίγραφα στη Διεύθυνση Αναλύσεων και τα «περνούσε» στον Μιχάλη Καρχιμάκη, με τελικό αποδέκτη τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ....

Νέο δώρο προς τους καναλάρχες: Μετάθεση για έναν χρόνο ακόμα, η φορολόγηση τους για διαφημίσεις!

"Ένα χρόνο αργότερα μετατίθεται η εφαρμογή της διάταξης που προβλέπει την επιβολή του ειδικού φόρου 20% στις διαφημίσεις, που προβάλλονται από την τηλεόραση. 

Τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις» από τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, προβλέπεται ότι η έναρξη ισχύος της συγκεκριμένης διάταξης μετατίθεται από την 1.1.2014 στην 1.1.2015.

Πρόκειται για διάταξη του Ν. 3845/2010 με την οποία προβλέφθηκε η επιβολή ειδικού φόρου ύψους 20% στις διαφημίσεις, που προβάλλονται από την τηλεόραση. 

Όπως αναφέρεται ....

Κύριοι, με ποιον είστε και ποιον υπηρετείτε;

Όταν το κράτος δεν επιτρέπει την προφυλάκιση για χρέη, εσύ αστυνομικέ, γιατί προβαίνεις σε σύλληψη σε ώρα που τα δικαστήρια είναι κλειστά και ο συλληφθείς διανυκτερεύει στο τμήμα; (Και δεν θα πω τίποτα για όλα τα άλλα, που κάνεις, προσπαθώντας να δείξεις ότι είσαι βασιλικότερος του βασιλέως).

Όταν το κράτος έχει νόμους περιορισμένων δικαιωμάτων για πολίτες, εσύ τραπεζοϋπάλληλε, γιατί στηρίζεις την τράπεζα, όταν παρανομεί, ενώ γνωρίζεις το νόμο και το άδικο του τραπεζίτη;

Εσύ δικαστή, εσύ εφοριακέ, εσύ υπάλληλε της ΔΕΗ, εσύ υπάλληλε και εργολάβε εφαρμογής των νόμων της Κατοχής ή της είσπραξης προκατασκευασμένων οφειλών, εσύ.... , γιατί δεν βρίσκεις μια κάποια δικαιολογία κάπου στο σύνταγμα, στην διαμορφωμένη πραγματικότητα, στα παραθυράκια των νόμων, στην ηθική ή το χρέος προς αυτό που είναι ο άνθρωπος και η πατρίδα, για να μην προβείς σε εφαρμογή νόμων που είτε δημιουργήθηκαν σε κατάσταση Κατοχής, είτε χρησιμοποιούνται από την Κατοχική κυβέρνηση;

Όλοι εσείς, που η θέση σας και οι πράξεις σας γίνονται "στο όνομα του ελληνικού λαού", γιατί δεν βάζετε τα σωματεία σας να πάρουν θέση, όταν θεωρείτε ότι η ατομική πρωτοβουλία ισοδυναμεί με απόλυση;
Εσείς συνδικαλιστές, που βρίσκεστε και με ποιον είστε;

Ένας συνταξιούχος χτύπησε υπάλληλο της ΔΕΗ, όταν του έκοψαν το ρεύμα.
Μια ομάδα ανθρώπων εισέβαλε σε εισπραχτική εταιρεία.

Κάποιος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε υπουργείο.
Ένας άλλος έκαψε το σπίτι του.

Κάποιοι έκαψαν το σπίτι του Σημίτη, κάποιοι έριξαν μολότοφ και κάποιοι έχουν καθαρίσει και γυαλίσει τα όπλα τους. Και δεν θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αυτοκτονία.

Λίγο πριν η Κατοχή στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου:

Καταρρέουν το 2013 και οι επιχειρήσεις μετά τους πολίτες.

Νέα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 6,8 δισ. ευρώ προστέθηκαν φέτος, καθώς 3,2 εκατομμύρια ιδιώτες και επιχειρήσεις χρωστούν 63 δισ. στην Εφορία

Μοιάζει πραγματικά με παράσταση «θεάτρου του παραλόγου». 

Η κυβέρνηση Σαμαρά υποκρίνεται ότι είναι περιχαρής επειδή τον Οκτώβριο μάζεψε φόρους κοντά στους στόχους που είχε βάλει. 

Υποκρίνεται επίσης ότι αδιαφορεί και αποσιωπά το γεγονός ότι τον ίδιο μήνα, τον Οκτώβριο, αυξήθηκαν κατά 101.425 τα φυσικά πρόσωπα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. 

Αυτές οι εκατό χιλιάδες νέοι ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες....

Μακάρι να μπορούσαμε να αποφύγουμε τον πόλεμο....Είναι «παρηγορητικό ψέμμα» ότι «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», «οι χώρες δεν εξαφανίζονται».

 Η κυριολεκτική καταστροφή δύο ευρωπαϊκών χωρών, Ελλάδας και Κύπρου, με έναν πρωτοφανή οικονομικό «πόλεμο χρέους», προκάλεσε ήδη στην πρώτη (και θα προκαλέσει στη δεύτερη) τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του ανεπτυγμένου καπιταλισμού σε καιρό ειρήνης, μια αληθινή «γενοκτονία», ένα «κοινωνικό ολοκαύτωμα», μια εθνική καταστροφή.

Διακοπή μνημονίου σημαίνει πόλεμο!

α) είναι πιθανό, μέσα στο 2014, να τεθεί για δεύτερη και τελευταία φορά το ελληνικό θέμα στην Ευρώπη και να δοθεί μια από τις κρισιμότερες μάχες των δύο τελευταίων αιώνων για το μέλλον του ελληνικού λαού και κράτους, μάχη και εντός Ελλάδας και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Αυτό το θέμα μπορεί να προκύψει από εκλογές, κατάρρευση της χώρας ή εξέγερση.
 
β) ολόκληρη η ήπειρος μπαίνει σε σοβαρή κρίση, με την ακροδεξιά σε πολύ καλύτερη θέση από την έναρξη της προηγούμενης μεγάλης ευρωπαϊκής κρίσης (1914) και την ....

Παραβιάζεται ή όχι το Σύνταγμα;

Παραβιάζεται ή όχι το Σύνταγμα; Και ο πιο αφελής έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι το Σύνταγμα παραβιάζεται κατά κόρον. Το λένε οι πάντες.

Όμως δεν παραβιάζεται το σύνολο του Συντάγματος και αυτό ακριβώς έχει προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πολιτών και αδράνεια σε ότι αφορά την ανάληψη δράσης κατά το ακροτελεύτιο άρθρο 120. 


Ένα μέρος του δεν παραβιάζεται και συγκεκριμένα:...

Ελληνικό χωριό κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς -Γιατί το εγκατέλειψαν οι κάτοικοι.ΦΩΤΟΣ

Ελληνικό χωριό κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς -Γιατί το εγκατέλειψαν οι κάτοικοι [εικόνες]
Κι όμως. 

Υπάρχει ελληνικό χωριό που οι ντόπιοι κάτοικοι του το έχουν εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα...
να κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς, Αλβανικής καταγωγής.
Πρόκειται, όπως γράφει το portal aftodioikisi, για το ορεινό Ασημοχώρι, στην επαρχία Κόνιτσας, που κατοικείται το χειμώνα μόνο από Αλβανούς και από κανέναν ντόπιο.

Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν ...

Ποια ήταν η Ψωροκώσταινα;;

Στην εποχή που κυβερνούσε την Ελλάδα ο Καποδίστριας ζούσε στο Ναύπλιο μια ζητιάνα, που τη φώναζαν «Ψωροκώσταινα»....

Σε μια λοιπόν συνεδρίαση της Συνέλευσης, κάποιος θέλοντας να πει για τη φτώχεια του Ελληνικού Δημοσίου, το παρομοίασε με την πασίγνωστη ζητιάνα.

Από τότε η λέξη επαναλήφθηκε στις συζητήσεις και τελικά επικράτησε. 
Μόνο που, όταν λέγεται τώρα δεν εννοεί το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ολόκληρη τη χώρα...

Η όλη ιστορία της Ψωροκώσταινας (Ευ. Δαδιώτης, «Αιγαιοπελαγίτικα» τεύχος 13) είναι η εξής:...