Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ....Επίθεση ΑΝ.ΕΛ. κατά ΥΠΟΙΚ και ΕΚΤ

Νέα επίθεση στον υπουργό Οικονομικών εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διά του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Νότη Μαριά, με αφορμή την αποψινή συνεδρίαση του Eurogroup. 

Παράλληλα βάλλει και κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
«Την ώρα που ο κ. Στουρνάρας σαν καλός μαθητής, σπεύδει στο

ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.




Η Συμμορία των "3".
Μοιάζουν για τρελοί;
Τυχαίοι ή άσχετοι;
Ο Χ Ι

Καιρός να ξεκινήσει η απεργία του λαού. Χωρίς κομματόσκυλα και εργατοπατέρες.ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ‏

undefined
Μαύρη Λίστα 

Ιδού λοιπόν οι στρατηγοί της ελληνικής δικτατορίας, αποφασίζουν και διατάζουν. Υπογράφουν επιστρατεύσεις για τους απεργούς για να τηρήσουν την περίφημη νομιμότητα.

Μιά νομιμότητα που δεν εξαντλείται φυσικά σε όλα τα απεχθή μέτρα που διαλύουν ζωές και όπως έχουμε ξαναπεί, βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Αβραμόπουλος: Εθνικό συμφέρον η ίδρυση τεμένους.

undefined
«Η Κυβέρνηση, με διαφάνεια προβαίνει σε κινήσεις που μπορούν να ελεγχθούν από όλους και δεν ετεροπροσδιορίζονται από σκοπιμότητες» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφορικά με το ζήτημα ανέγερσης
τεμένους στην Αθήνα.

Και η κυρία Χάνα Μπίλντερμπεργκ Διαμαντοπούλου “παίζει” για υπουργείο....

Και το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου περιλαμβάνεται στη λίστα των… προς υπουργοποίηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, ενόψει του ανασχηματισμού της κυβέρνησης Σαμαρά.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει

Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε δέκα λεπτά ! - ΒΙΝΤΕΟ

undefined
Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σημερινά απορρυπαντικά πλυντηρίου καθαρίζουν πολύ καλά, ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες (και όσοι δεν ασχολούνται έχουν πειστεί από τις σχετικές αμέτρητες διαφημίσεις). Πολλοί όμως από μας δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει η χρήση τους τόσο σε μας τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον.

Άλλη μια απόδειξη για το πόσο άχρηστοι είναι ! Νέα μέτρα λιτότητας προβλέπει η Κομισιόν.

Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις πως δεν χρειάζονται άλλα μέτρα
Η πρόοδος στα δημοσιονομικά δεν φτάνει ως το 2015
Αβέβαιες παραμένουν οι δημοσιονομικές προοπτικές της Ελλάδας πέραν του 2014, τονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην αξιολόγησή της για τη χώρα. 


Αν και αναγνωρίζει ότι ελήφθη αποτελεσματική δράση για τη διόρθωση του υπερβολικού ελλείμματος, σημειώνει ότι θα απαιτηθούν πρόσθετα μέτρα που θα αναλογούν στο 1,8% του ΑΕΠ το 2015 και στο 2,2% του ΑΕΠ το 2016, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του πρωτογενούς πλεονάσματος.


Η "τρύπα" που πρέπει να καλυφθεί με τα νέα μέτρα ανέρχεται σε περίπου 8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πρακτορείου Reuters,που

ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ ....Στον κόσμο τους! Πιστεύουν ότι τα νεα μέτρα που ζητά η Κομισιόν θα καλυφθούν από τις “καλύτερες επιδόσεις” !


20130513-200321.jpg“Το μνημόνιο συνεργασίας που επικαιροποιήθηκε δεν έχει καμία αναφορά σε συγκεκριμένο ύψος νέων μέτρων για το 2015-2016. 
Το αντίθετο, έχει σαφείς αναφορές στις καλύτερες από τις εκτιμήσεις επιδόσεις της χώρας”, αναφέρει άτυπη ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών, λίγη ώρα μετά την 11σέλιδη έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΒ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ): “Ακόμη και οι πιο ανθεκτικές παραγωγικές μονάδες γονατίζουν”, δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.


«Το αίτημα της αλλαγής σήμερα δεν είναι μονοπώλιο κανενός φορέα. Είναι υπόθεση της Δεξιάς αν πράγματι θέλει να εκσυγχρονιστεί και είναι υπόθεση της Αριστεράς αν… πράγματι φιλοδοξεί να κυβερνήσει».
Αυτό επισήμανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος προσφωνώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου.

«Θησαυρός Σολομώντα» για τη «Λίστα Λαγκάρντ».

undefined
Θησαυρός στοιχείων για τη διακίνηση κεφαλαίων και πληροφοριών της «λίστας Λαγκάρντ» και του δικτύου των offshore εταιριών CMA του επιχειρηματία Σάμπι Μιονί, που ερευνώνται από το ΣΔΟΕ και την Επιτροπή της Βουλής, υπάρχει στους υπολογιστές-servers του στενού συνεργάτη και φίλου του Σολομώντα Λεβή.
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες της «δ», ήδη πολλοί από τους servers «κατέβηκαν»

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ...

undefined
Αποδεικνύουμε με στοιχεία, το προσχεδιασμένο έγκλημα και την μεθόδευση του ξεπουλήματος της Ελλάδας

ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΓΙΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.ΕΚΡΥΨΑΝ ΛΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

93 πολιτικά πρόσωπα σε υπόθεση ξεπλύματος μέσω της EFG. Η δικαιοσύνη κωφεύει; Η ΛΕΝΙΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...

undefined

Είναι μία υπέροχη εξήγηση. 


Πως μπορεί κάποιος να ελέγξει τον μεγαλομέτοχο μιας τράπεζας, όταν αυτή κρατά στο χέρι δεκάδες πολιτικά πρόσωπα ξεπλένοντας τα χρήματα τους;


Γι’ αυτό το ερώτημα απευθύνεται αποκλειστικά στην δικαιοσύνη.

Δε θα πιστεύουν στα μάτια τους!...Ερχόμαστε και είμαστε πολλοί !


Δεν πιστεύω στις αγνές προθέσεις των πολιτικών μας, παρά στο ότι εκτελούν εντολές των αφεντικών τους,


δεν πιστεύω ότι μπορούν να μας σώσουν αυτοί που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, παρά στο ότι κερδίζουν χρόνο για να αποταμιεύουν σε λογαριασμούς του εξωτερικού τα χρήματα, που θα εξασφαλίσουν σε αυτούς και τα δισέγγονά τους ένα σίγουρο μέλλον,

δεν πιστεύω ότι υπάρχουν δανειστές, παρά μόνον τοκογλύφοι,

δεν πιστεύω ότι η .....

Η Γερμανία και οι «αδύναμες αδελφές»

Ακόμα και στα γερμανικά ΜΜΕ μπορεί να βρει κανείς πλέον κριτική γιά την λιτότητα που επιβάλουν Βερολίνο και ΔΝΤ στις χωρες του Νότου-μιά πολιτική που έχει εκτινάξει την ανεργία
getFile (19)Πρώτα ονομάστηκαν PIGS. Tώρα η Deutsche Welle επινόησε μια άλλη ονομασία: Οι «αδύναμες αδελφές». 

ΟΥΤΣΕΚΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Μόλις είχε αποφυλακισθει το κάθαρμα!!!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"! 
Εχουν κάνει τις φυλακές φυτώρια των ισλαμοφασιστών και έπειτα τους αφήνουν ελεύθερους για να σφάζουν ανήμπορες γερόντισσες!

30χρονος Αλβανός είναι τελικά ο συλληφθείς δολοφόνος των Κτισμάτων, ο οποίος στη διασταύρωση Πεδινής, έπεσε στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. 

Δεν είναι κάποιος από τους...

Η χούντα των πολιτικών απατεώνων

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Απεργία αποφάσισαν οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης; 

Την επιστράτευσή τους αποφάσισε η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη! 

Μέλος της ΝΔ είναι....

Αποχαιρετιστήριο «δωράκι» 50 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς!!

Την ώρα που ο «μάγος» της Ανάπτυξης πανηγύριζε για το διασυρμό της χώρας, κάποιοι φρόντισαν να απαλλάξουν την Hochtief από τα τέλη καθαριότητας που όφειλε στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας...!!!

Στο ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται το χρέος που άφησε πίσω της η γερμανική εταιρία Hochtief που διαχειρίστηκε το Ελ. Βενιζέλος. 

Ωστόσο...

Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ «Το τέλος του θα είναι τραγικό αν πει ναι και στο Κυπριακό»


  Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρει στο Έθνος ότι ο κ. Αναστασιάδης είπε δύο «ναι». 
Το πρώτο, το 2004, το διέλυσε με τη ψήφο του ο λαός. 
Το δεύτερο στο Eurogroup κατέστρεψε τη διαλυμένη οικονομία. 
Εάν τολμήσει και τρίτο «ναι», για λύση όμοια με το σχέδιο Ανάν, το πολιτικό του τέλος θα είναι τραγικό.

ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ...ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ....."ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ! Οι Γερμανοί σχεδιάζουν στρατιωτική αποστολή στην Ελλάδα ενώ συμμαχούν με τους Τούρκους!

Την ίδια ώρα που το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας ονειρεύεται... το Δ' Ράιχ και καταρτίζει σχέδιο αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων στη χώρα μας (Διαβάστε σχετικές αποκαλύψεις του defencenet.gr στο http://www.defencenet.gr/defence/) ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε και ο Τούρκος ομόλογός του Aχμέτ Νταβούτογλου εμφανίζονται...

ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Ο "Mr. Nobody" του ΔΝΤ παίρνει σύνταξη στα 55! Αυτός που προωθεί "περίεργα" συμφέροντα! Οπως και ο Γεωργιου (του ΔΝΤ ) σήμερα στην ΕΛΣΤΑΤ και υπόδικος βγήκε στα 50 του...

Εγκαταλείπει την Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος Ολλανδός εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα, Μπομπ Τράα και τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον αφού σε ένα χρόνο θα συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας το Βήμα επισημαίνει την «ειρωνεία» της συνταξιοδότησης του Ολλανδού τεχνοκράτη στα 55, όπως είναι η πολιτική του Ταμείου, ενώ ανεβάζει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στις χώρες που δανείζει.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ Παραδοχή Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου: "Θα χαθούν δυο γενιές Ελλήνων λόγω Μνημονίου"



Εντελώς ψυχρά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον "Εθνικό Κήρυκα" της Νέας Υόρκης αναγνωρίζει ότι "θα χαθούν μία ή δύο γενιές Ελλήνων λόγω της κρίσης πριν βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο"!
"Κάποτε η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο, αλλά θα ταλαιπωρηθεί και θα πάνε χαμένες μία ή δύο γενιές ανθρώπων» δήλωσε για την ακρίβεια.