Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η σύγκρουση την οποία μόνο αιθεροβάμονες φαντάζονταν ότι θα μπορούσε να αποτραπεί βρίσκεται μπροστά μας. 

Ύστερα από...
το δυναμικό ξεκίνημα της νέας κυβέρνησης με την «απόλυση» της τρόικα και μια δέσμη εξαγγελιών που, εάν εφαρμοστούν, θα σημάνουν το ξήλωμα του Μνημονίου, ήρθε η απολύτως προβλέψιμη απάντηση του ευρωσυστήματος...

Το βαρύτερο όπλο που επιστρατεύθηκε, μέχρι στιγμής, εναντίον της Ελλάδας ήταν η απειλή στραγγαλισμού των Ελληνικών τραπεζών από τον Μάριο Ντράγκι. 

Μια ξεκάθαρα μονομερής.....

Τομή στην εθνική ασφάλεια από τον Α.Τσίπρα: Καταργεί την ΕΥΠ και δημιουργεί την "Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας"!

Την κατάργηση της νυν Εθνικής Υπηρεσίες Πληροφοριών και την αλλαγή του ρόλου της με πλήρη προσανατολισμό στις πάσης φύσεως απειλές που δέχεται η χώρα από το εξωτερικό (περιλαμβάνει ακόμα και απειλές για την εθνική κυριαρχία από περιπτώσεις όπως το ζήτημα του χρέους!) ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και θα λάβει το όνομα "Υπηρεσία προστασίας της Εθνικής κυριαρχίας".

Η ΕΥΠ είναι...

Να υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα την απόφαση για το Δίστομο εναντίον των Γερμανών!

Σύμφωνα με την 137/1997 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, επιδικάστηκαν 28 εκατομμύρια ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου.

Η απόφαση αυτή...
κατέστη αμετάκλητη με την 11/2000 απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία απέρριψε αίτηση αναίρεσης του Γερμανικού Κράτους.

Σύμφωνα όμως με το επαίσχυντο άρθρο 923 του ΚΠολΔ, που εξαρτά τη Δικαιοσύνη από πολιτικές σκοπιμότητες, «Αναγκαστική εκτέλεση κατά αλλοδαπού δημοσίου δεν μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη άδεια του Υπουργού της Δικαιοσύνης»!!!

Να δώσει λοιπόν άμεσα .....

Μόσχα: «Είμαστε εδώ για την Ελλάδα ότι κι αν χρειαστεί» - Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ.

"ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ"...

"Η Ρωσία θα συνεχίζει να αναπτύσσει τις πλέον στενές σχέσεις με την Ελλάδα χωρίς να τις φέρνει σε αντιπαράθεση με άλλες χώρες της ΕΕ", δήλωσε ο...
μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο ΝΑΤΟμ Αλεξάντρ Γκρουσκό σε μια παρέμβαση με ιδιαίτερο νόημα την στιγμή που Γερμανία, κατά κύριολόγο, αλλά και οι ΗΠΑ ανησυχούν για τυχόν αλλαγή της γεωστρατηγικής κατεύθυνσης της χώρας λόγω της σύγκρουσης Ελλάδας και Βερολίνου-Βρυξελλών για το χρέος, το Μνημόνιο και την τρόικα.

Σχολιάζοντας ειδικά τις ......

Πως έσβησε πανευτυχής ο Γέρος του Μοριά.

Τέτοιες μέρες του 1843, ο «γέρος του Μοριά», Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, έφυγε από τη ζωή, από αποπληξία, αφού το τελευταίο πενθήμερο έζησε ευχάριστες κι ευτυχισμένες στιγμές και με οινοποσία το τελευταίο του βράδυ στα Ανάκτορα... 

Πέντε μέρες πριν, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου...
στεφάνωσε τον γιο του Κωνσταντίνο, ευθύμησε στο γάμο του, τακτοποίησε μετά υποθέσεις της οικίας του που βρισκόταν στη σημερινή οδό Κολοκοτρώνη, γωνία με τη Λέκκα και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκε στον βασιλικό χορό, στην οικία Κοντόσταυλου όπου διέμενε ο βασιλιάς Οθων, στην μετέπειτα Πλατεία Κλαυθμώνος.

Στο χορό ήταν εύθυμος, αστειευόταν με τους παλιούς επαναστάτες, συνομιλούσε .....

To ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και οι οικονομικές γενοκτονίες.

Ο ύπουλος μηχανισμός μεταφοράς πλούτου που αφήνει πίσω του συντρίμμια και τραγικές απώλειες
   
Ό
ταν ιδρύθηκαν οι διεθνείς οικονομικοί θεσμοί τον Ιούλιο του 1944, το ΔΝΤ θα προωθούσε τη νομισματική συνεργασία των λαών και θα θεράπευε τα χρηματοπιστωτικά προβλήματα της μεταπολεμικής εποχής, ως νέος κηδεμόνας των δημοσιοοικονομικών του πλανήτη.

Την ίδια στιγμή, η Παγκόσμια Τράπεζα...

CBC: Η Γερμανία δεν μπορεί να μιλάει για χρέος -Είναι ο μεγαλύτερος παραβάτης του 20ου αιώνα.


Ο οφειλέτης (Ελλάδα) ζητάει συγχώρεση, αλλά ο ταμίας της Ευρώπης (Γερμανία) αρνείται να παραχωρήσει πίστωση. 

Κάπως έτσι το πρόβλημα του ελληνικού χρέους και η επιβαλλόμενη λιτότητα αποτελούν το μείζον θέμα της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, η προειδοποίηση από την Άνγκελα Μέρκελ και άλλων που υποστηρίζονται συντριπτικά από την κοινή γνώμη της Γερμανίας που νιώθει αγανάκτηση με τον σπάταλο τρόπο ζωής στην Ελλάδα και έχει την τάση να αντιμετωπίζει τα φορολογικά νομοσχέδια ως.....

Καμμένος: "Δεν θα βγούμε και στην βίζιτα !!! Είμαστε κυρίαρχο ανεξάρτητο κράτος"

“Δεν θα βγούμε στη βίζιτα” !

΄Ετσι απάντησε ο υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Π..Καμμένος
σε ερωτήσεις για το που θα βρεθούν τα χρήματα για να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες της  κυβέρνησης .

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές  τόνισε:

Αφού ξέρουν για κάθε ευρώ που έφυγε στο εξωτερικό , τι περιμένουν;;;;

Μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος .... ξέρουμε για κάθε ευρώ που έφυγε στο εξωτερικό !!!

Τάδε έφη σήμερα  το πρωί  ο  υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας ,που μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη για τους φορολογικούς ελέγχους. 

Για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» για τη λίστα Λαγκάρντ και τις ενέργειες της κυβέρνησης για τους φορολογικούς ελέγχους


«Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε .....

20 αλήθειες που δεν πρέπει να ξεχνάμε όσοι αγαπάμε τα σκυλιά! Μαθήματα ζωής…

diaforetiko.gr : dnews files 2014 02 dog with head in humans lap 670x440 jpg 600x394 20 αλήθειες που δεν πρέπει να ξεχνάμε όσοι αγαπάμε τα σκυλιά! Μαθήματα ζωής…Λέμε ότι τα αγαπάμε! Όντως τα αγαπάμε! Μας δίνουν χαρά, ξεκούραση, γαλήνη! 

Δεν θα αναφερθούμε στα οφέλη που αποκομίζουμε από τη σχέση μας με τα σκυλιά – είναι γνωστά.


 Ας διαβάσουμε όμως 20 πράγματα, 20 αλήθειες που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε όσοι αγαπάμε τα σκυλάκια. Αξίζει να αφιερώσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας, είναι μαθήματα ζωής!


 1. Μη με αγνοείς για πολύ. Θα ζήσω 10 – 15 χρόνια το πολύ. Μου φαίνεται μια αιωνιότητα όταν είσαι μακρυά και στενοχωριέμαι όταν δεν ξέρω πού είσαι.


 2. Πάρε με μαζί σου σε.....

Προσοχή! Αν σας κάνουν tag σε "πονηρό" βίντεο στο facebook. Τι λεει η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την διάδοση ενός κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».
​​
Συγκεκριμένα,​ ​η επίμαχη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει ​κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο του χρήστη στο «Facebook» ​και να έχουν επισημανθεί σε αυτήν ​με ετικέτα (tag) μέχρι ​και είκοσι (20) φίλοι ​του. 

Εάν ο χρήστης πατήσει στο εμφανιζόμενο ​ως πορνογραφικό βίντεο, μεταφέρεται σε μια απατηλή ιστοσελίδα στην οποία παίζουν τα πρώτα δευτερόλεπτα .....

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΕΣΒΗΣΑΝ 96 ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ .

http://www.newsbomb.gr/media/com_news/story/2015/02/09/554244/main/lista-papakonstantinou.jpgΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επανεξέτασης της Λίστας Λαγκάρντ από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να ρίξει άπλετο φως σε μια από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής, που ως αποτέλεσμα είχε το ελληνικό κράτος να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του.

Το Newsbomb.gr συνεχίζει τις αποκαλύψεις και φέρνει στο προσκήνιο λεπτομέρειες που θα συζητηθούν, καθώς από τα….