Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Είναι απίστευτο το πώς καθημερινά, συνεχώς, με πρόγραμμα, διαλύουν τα πάντα!

     Αντιγράφω μερικούς από τους πρόσφατους τίτλους της επικαιρότητας:

     -Μπλόκο στις 


επιστροφές φόρου.

     -Εκτός παιδικών σταθμώνπάνω από 30.000 παιδιά.

     -Προοπτικές για ''θερμό'' Σεπτέμβρη: Προς απεργία διαρκείας δάσκαλοι και καθηγητές, ετοιμάζεται συμμαχία με εργαζόμενους σε Υγεία και ΟΤΑ.

     
-Τρίτο πακέτο υποδούλωσης της Ελλάδας προανήγγειλε ο Σόϊμπλε.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; Σχεδόν σε όλους!!!!!!!!


Δεν είναι κάποιο άρθρο, αλλά προσωπική γραφή λόγω επαγγελματικής εμπειρίας.

Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να προστατευθείτε σε περίπτωση που χρωστάτε, εάν έχετε ιδιόκτητη κατοικία και έχετε παράλληλα τουλάχιστον και ένα ακόμη ακίνητο, πχ. δεύτερη οικία είτε λόγω ιδιόχρησης, είτε ως εξοχικής κατοικίας, είτε το μισθώνεται, ακόμη και αν είναι αυτό το δεύτερο ακίνητο επαγγελματικής στέγη (γραφείο – κατάστημα); 


Αν δεν σας έχει γίνει ακόμη κατάσχεση, και εφόσον δεν μπορείτε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας, μην παραξενευθείτε, όταν θα σας έρθει το κατασχετήριο με εκτιμούμενη πάρα, μα πάρα πολύ μικρότερη αξία από αυτή που εσείς νομίζετε ότι αξίζει.


Και το χειρότερο όλων, ότι αυτός που θα σας βγάλει το ακίνητο σε πλειστηριασμό, μετά από 2-3 άκαρπους πλειστηριασμούς, δηλαδή αν δεν βρεθεί πλειοδότης, έχει το δικαίωμα να ζητήσει από το ασφαλιστικό δικαστήριο, να μειώσει την τιμή 45-60% ακόμη χαμηλότερα...

Ναπολέων εν... πτήσει!

Η τεθωρακισμένη BMW αξίας 750.000 ευρώ ήταν μόνον η αρχή! 

Ο βουλιμικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, αξιώνοντας (!) να πετάξει το κυβερνητικό αεροσκάφος Εμπραέρ στη Σκιάθο -καθώς η Σκόπελος που περνούσε τις
διακοπές του μεταξύ... τσιπούρας και λιθρινιού δεν έχει αεροδρόμιο-, για να τον παραλάβει με προορισμό τις Βρυξέλλες, όπου έπρεπε να παρευρεθεί για να συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. για την Αίγυπτο. 


Και, μάλιστα, επιδεικνύοντας «ναπολεόντειο» συμπεριφορά, επιθυμούσε να επιστρέψει στο νησί των Σποράδων απευθείας από τις Βρυξέλλες, ώστε να συνεχίσει τα... μπάνια του!

Ωστόσο, την...

Χρεοκοπημένο το ευρώ! Να προετοιμαστούμε ΤΩΡΑ για επιστροφή στη δραχμή....

Επειδή ξέρω ότι δεν σας λένε τίποτα τα χρεοκοπημένα τουρκοκάναλα, να σας επιστήσω απλώς την προσοχή σε δύο δημοσιεύματα που έχουν μεγάλη σημασία....

α. Saxo Bank: Η πολιτική Μέρκελ «αχίλλειος πτέρνα» της Ευρώπης – Το ευρώ έχει αποτύχει

β. The Huffington Post: Παραμένει ο κίνδυνος κατάρρευσης του ευρώ – η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει!

Στο πρώτο ο Lars Christensen, εκτελεστικός διευθυντής και συνιδρυτής της Saxo Bank, επισημαίνει ότι: «Κατά την άποψη μου, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, η de facto ηγέτης της Ε.Ε. και η έλλειψη οράματος της για την Ε.Ε. 


Αν και υπάρχουν περιστασιακά κάποιες μικρές δόσεις αισιοδοξίας, σε μακροπρόθεσμη βάση το ευρώ δεν είναι βιώσιμο και κάτι πρέπει να αλλάξει.

ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ (...ΤΥΠΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ )....ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ....

undefined
Επίτροπο τύπου Φούχτελ ή εταιρεία ειδικού σκοπού για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θέλει να επιβάλλει το Βερολίνο μέσω της τρόικας
Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου

Το πρώτο θέμα στην ατζέντα της τρόικας εν όψει της επόμενης επίσκεψής της αφορά στη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ. Αξιόπιστη πηγή του “Newsbomb.gr” από τις Βρυξέλλες θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα ζητήσουν την άμεση ιδιωτικοποίησή του «με την ίδια αποφασιστικότητα που έκλεισε η ΕΡΤ»!

Το θέμα του ΤΑΙΠΕΔ εγείρεται από την τρόικα, όχι μόνο εξαιτίας των συνθηκών υπό τις οποίες παραιτήθηκε ο κ. Στέλιος Σταυρίδης από τη θέση του προέδρου στο ταμείο αλλά κυρίως εξαιτίας των πιέσεων από το Βερολίνο. Η ηγεσία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών επιθυμεί και πιέζει για την ιδιωτικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ ήδη από την άνοιξη.

Το Βερολίνο σπρώχνει την κυβέρνηση στον γκρεμό ...

Με μια βόμβα στα χέρια θα έρθουν το Σεπτέμβριο στην Αθήνα οι επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας: Οι πιστωτές έχουν ήδη αποφασίσει να ζητήσουν την ψήφιση νέων δημοσιονομικών μέτρων μέχρι το τέλος του έτους για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού της διετίας 2015-2016. 

Η...κυβέρνηση απαντά ότι "η παρούσα Βουλή δεν πρόκειται να τα ψηφίσει" και ένα άγριο διαπραγματευτικό παιχνίδι ξεκινά πριν καν σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 22ης Σεπτεμβρίου.

Με άλλα λόγια, οι εταίροι θα μιλούν για τα ελλείμματα (ζητώντας κάλυψη) και η κυβέρνηση θα μιλά για το χρέος (ζητώντας ρύθμιση). Η Τρόικα θα απαιτεί ανάληψη νέων μνημονιακών δεσμεύσεων και η εγχώρια...

Ακουσον-Ακουσον... Νερό με το ATM…

Siemens, General Electric και Goldman Sachs εισέρχονται στο νέο πόλεμο του νερού. Τα συμφέροντα και οι καταστροφικές επιπτώσεις των ιδιωτικοποιήσεων.

Σε κάποιο χωριό της Ινδίας ένα παιδί περιμένει αυτή τη στιγμή υπομονετικά μπροστά σε ένα μηχάνημα που θυμίζει αρκετά τα ATM μιας τράπεζας. 


Με τη διάφορα ότι το μηχάνημα δεν δίνει χρήματα αλλά παίρνει λεφτά για να…δώσει μικρές ποσότητες νερού. 

Για το βρετανικό περιοδικό Economist η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί ένα θαύμα της ιδιωτικής πρωτοβουλία, η οποία προσφέρει πόσιμο νερό σε περιοχές που για χρόνια αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα ύδρευσης.

Του Άρη Χατζηστεφάνου


Για δεκάδες οργανώσεις και ερευνητές όμως είναι μια εικόνα από το μέλλον ενός πλανήτη όπου το νερό θα έχει πάψει οριστικά να αποτελεί δημόσιο αγαθό και η τελευταία σταγόνα του θα ελέγχεται από μια χούφτα πολυεθνικών.

Με απευθείας ανάθεση δόθηκε στον ΑΚΤΩΡΑ ο λιγνίτης της Φλώρινας....

Ενεργειακός Κροίσος ο Μπόµπολας, που πήρε το λιγνιτωρυχείο της Βεύης για τα επόµενα 50 χρόνια. 

Του παραχωρήθηκε η εκµετάλλευση δηµόσιας περιουσίας, της οποίας η αξία ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ!

Στις 9 Αυγούστου 2013 δόθηκε τέλος σ’ άλλο ένα πολυετές σίριαλ, ακόµη ενός µεγάλου έργου που δόθηκε «µε απευθείας εκµίσθωση»... στον Μπόµπολα. 


Πρόκειται για το λιγνιτωρυχείο της Βεύης στη Φλώρινα που το πήρε ο ΑΚΤΩΡ για 15 χρόνια αλλά μπορεί να ανανεώνει τη σύµβαση µέχρι να φτάσει τα 50 χρόνια!

Δεν υπακούω σε κανένα νόμο που ψηφίστηκε από προδότες, πουλημένους ανθέλληνες πολιτικάντηδες.....

 Στην εκπνοή του Αυγούστου, με τα νοσοκομεία να εκκενώνονται, τους καθηγητές να ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών,τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας να παγώνουν και να ξεπαγώνουν ανάλογα με τα κέφια των τραπεζιτών και του Θεού Σαμαρά και όλες τις διατάξεις-νόμους-απειλές
σαν την δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μου, αποφάσισα ΕΓΩ για μένα τα εξής μοναδικά καταπληκτικά ΔΙΚΑ μου βήματα, ενάντια σε όλους αυτούς που από το 2009 προσπαθούν να με στείλουν στον άλλο κόσμο.

Αποφάσισα να αποχαιρετίσω τον μήνα των διακοπών της επαναστατικής αριστεράς τραγουδώντας στεντόρεια το "πότε θα κάνει ξαστεριά " και ταυτόχρονα να υποδεχτώ τον Σεπτέμβρη, αντέχοντας την βλακεία τους , την προδοσία τους την ανευθυνότητα τους, χωρίς να βγω στους δρόμους.


Δεν θα φάω άλλα χημικά, αλλά δεν θα ανεχτώ και κανέναν χωροφυλακίσκο να με τρομοκρατεί. 

Τα.... δικά μας παιδιά διάλεξαν μεριά και δυστυχώς είμαστε απέναντι.

Βαρουφάκης: «ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ»

undefined
Την αντίθεση του με ένα τρίτο πακέτο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο καθηγητής πολιτικής οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ελλάδα πρέπει να ασκήσει βέτο στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής.

Σε ερώτηση που του έγινε

Τα μυστήρια της Θάσου... ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ? (Γέροντας Παίσιος) .

ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Μεσημέρι της μεθεπόμενης ημέρας της Εορτής της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Κάθε τέτοια ημέρα οι κάτοικοι της πόλης της καβάλας αλλά και της νήσου της Θάσου αναθυμούνταi τις φονικές
και καταστροφικές φωτιές του Δεκαπενταύγουστου του 1985. 


Η διαίσθηση μας γνώριζε ποιοι της βάλανε και για ποιο λόγο!! Ήταν βλέπεται η περίοδος του mea coulpa και του casus belli. 

Μέχρι που μάθαμε την αλήθεια το 2011!!________________________________________

ΥΠΕΞ: Σοβαρές οι δηλώσεις Γιλμάζ περί τουρκικής εμπλοκής στις πυρκαγιές
Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπλοκής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, την περίοδο 1995 - 1997.

Αποκλειστικό: Το μνημόνιο Νο 4.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι παράγοντας ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας που στηρίζεται στο κράτος δικαίου. Θεμελιώδεις αξίες της είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η ελευθερία, η δημοκρατία, η ισότητα, ο σεβασμός και η προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρ της διαφάνειας και της δημοκρατικότητας των θεσμικών της οργάνων. (Συνθήκη Λισαβόνας, Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ). 

=Ημιανάπαυση=

Στο πλαίσιο των παραπάνω και όσον αφορά τη χώρα-μέλος που ονομάζεται Ελλάς, Γραικία, Γκρίχελαντ, Μαζοχία, Ραγιαδιστάν ή κάτι τέτοιο, και αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής στα ευρωπαϊκά ιδεώδη, αποφασίζομεν και διατάσσομεν:

Επανεξέταση του βασικού μισθού με στόχο την περεταίρω αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την καταπολέμηση ανεργίας με καθορισμό του στα 120 ευρώ μικτά. Το μέτρο θα έχει αναδρομική ισχύ από το 2001 και τα αχρεωστήτως και παρανόμως καταβληθέντα ποσά θα συλλεχθούν και θα αποδοθούν στις τράπεζες.

Ελλάδα η χώρα που θα ανακηρύξει ΑΟΖ μ΄ ένα υποβρύχιο και κανένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας...

Πριν από μερικούς μήνες μόλις στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν με βεβαιότητα ότι “είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ανακήρυξη της ΑΟΖ”. Μετά από αμερικανικές συστάσεις όπως λένε οι πληροφορίες η ανακήρυξη ...αναβλήθηκε.

Αλλά επειδή το σύνδρομο της “αμερικανικής παρέμβασης” εξακολουθεί να μας κατατρέχει από άλλες εποχές δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για να εξηγούμε και να δικαιολογούμε τα πάντα.

Τι ΑΟΖ να ανακηρύξεις και πως να υποστηρίξεις της απόφασή σου όταν έχεις επί της ουσίας ένα υποβρύχιο και κανένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας!

Είναι ώρα να πούμε μερικές αλήθειες που μπορεί να είναι δυσάρεστες και σκληρές.

Η Ελλάδα που δαπάνησε -κατασπατάλησε για την ακρίβεια- δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων έχει κατορθώσει αυτή τη στιγμή να διαθέτει μόλις ένα επιχειρησιακά άρτιο υποβρύχιο ,τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ! 


Τα τρία “αδελφάκια” του περιμένουν ...υπομονετικά κάποιον να ασχοληθεί μαζί τους για να πέσουν στη θάλασσα! Δεν είναι και τόσο αισιόδοξα τα μηνύματα ότι αυτό μπορεί να γίνει σύντομα.

ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" τόσο στο πρωτοσέλιδό της όσο και σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ στην 3η σελίδα, αναφέρει πως η κυβερνητική αδιαφορία δημιουργεί νέες γκρίζες ζώνες, αυτή τη φορά στην ηπειρωτική χώρα.


Πάνω από 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα εγκαταλείπονται στην δικαιοδοσία των Αλβανών! "Πρόκεται για μέιζον εθνικό θέμα το οποίο εγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας" όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα και προχωρεί στο ρεπορτάζ:

Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελλάδα: H δολοφονία ενός έθνους..



Η Ελλάδα προορίζεται να γίνει το πεδίο δοκιμών των μεθόδων με τις οποίες μια χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή
Της Anna Filimonova 
Κέντρο Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας 
22 Αυγούστου 2013 
Στα τέλη Ιουλίου, οι υφυπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ενέκριναν άλλη μια δόση δανείου προς την Ελλάδα: το ποσό των 6,8 δισ. ευρώ (ενώ στο παρελθόν είχε ανακοινωθεί ότι θα διατεθούν στην Αθήνα κονδύλια ύψους 8,1 δισ. ευρώ). Αρκετές ημέρες νωρίτερα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την πιο πρόσφατη από μια σειρά πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, η ψήφιση των οποίων αποτελούσε

VIVA EURABIA....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΟΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΥΤΙΑ... ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ...!!!

undefined
ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...


Τό θυμόσαστε τό γάλα ΝΟΥΝΟΥ μέ σῆμα τήν ὁλλανδέζα, μέ τό ὁποῖο μεγάλωσαν γενιές καί γενιές Ἑλλήνων;

Στή μέση καί λίγο πρός τά κάτω ὑπῆρχε μία εἰκόνα μέ μία ὁλλανδέζα ἡ ὁποία θήλαζε ἕνα μωρό.

Τώρα ἡ εἰκόνα ἔχει ἀλλάξει καί ἡ ὁλλανδέζα δέν θηλάζει πιά ἕνα μωρό ἀλλά κρατάει στήν ἀγκαλιά της μία ἀνθοδέσμη ἀπό τουλίπες. 


Ναί, καλά διαβάσατε – ἄν δέν τό ἔχετε ‘δῇ, ἤδη.

Χτύπησε κόκκινο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας: Ξεπέρασε τα 321 δισεκατομμύρια ευρώ ... Ακούτε αντωνάκη , στούρνε και άλλα συναφή !

Τα 321 δισ. ευρώ ξεπέρασε το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, χρέος μεγαλύτερο κι από αυτό που είχε η Ελλάδα το 2009 πριν ξεσπάσει η κρίση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα, το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013, ενώ είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν μόλις 303 δισ. ευρώ.

Τι έκαναν οι Αλβανοί συνεργάτες των Γερμανών! Πώς γκρεμίστηκε η αρχική Εκκλησία! Όλο το χρονικό του διωγμού! Βίντεο!

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΜΕΤΗΣ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! 


   Με τη γλυκιά και πατρική του φωνή, εξηγεί με σαφήνεια αλλά και δυναμικότητα τι έκαναν οι Αλβανοί συνεργάτες των Γερμανών

Πώς γκρεμίστηκε η αρχική Εκκλησία (φωτο)! Όλο το χρονικό του πρόσφατου διωγμού και πολέμου κατά της Ορθοδοξίας και του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!

Τα δάκρυα θ' αλλάξουν στρατόπεδο....

Ώστε θα κατασχεθούν πρώτες κατοικίες , έτσι εθνοσωτήρες ;

Έτσι λέει τώρα το σχέδιο ;


Και θα τις πάρουν οι τράπεζες για να σωθούν ;


Και τι θα τα κάνουν αυτά τα σπιτάκια
 οι τραπεζούλες ;


Α,θα τα πουλήσουν...


Που, αφού οι καημένοι Έλληνες είναι πλέον μπατηράκια..


Α........