Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Γιατί φυλακή.....

Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες μια μεταστροφή σε ανθρώπους με τους οποίους για χρόνια μοιραζόμασταν την αντίληψη της αναγκαιότητας της τιμωρίας των πρωταιτίων της πρωτοφανούς κοινωνικοοικονομικής καταστροφής που βιώνει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια.

Άνθρωποι που μιλούσανε για ελικόπτερα, σήμερα μοιάζουν συγκαταβατικοί σαν παππούδες με Alzheimer.

Δε λέω, είναι το ηδύ της νίκης, γλυκός κι ο λοτός της επόμενης ημέρας, μόνο που αφήνει για κουσούρι κενή μνήμη και την ιστορία...

Πώς θα διαπραγματευτούμε το αναπόφευκτο κούρεμα χρέους.

Του Γιάννη Βαρουφάκη

Ένα μη βιώσιμο χρέος κουρεύεται. Τελεία και παύλα.

 Όποιος αρνείται αυτή την απλή αλήθεια είτε ψεύδεται ηθελημένα είτε εθελοτυφλεί.

Την περίοδο 2010-2011, τρόικα και ελληνικό κατεστημένο επέμεναν ότι το χρέος δεν θα κουρευόταν και χαρακτήριζαν εθνοπροδότες όσους
εξ ημών επιμέναμε ότι θα κουρευόταν.

Το 2012 αναγκάστηκαν να προβούν σε διπλό κούρεμα (PSI και «επαναγορά χρέους») για το οποίο μάλιστα, το άκρον άωτον του θράσους, μας ζήτησαν να το γιορτάσουμε. 

Επειδή όμως είχαν καθυστερήσει, το κούρεμα εκείνο, αν......

Θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους μας έβαλαν στα μνημόνια.

Aπόδοση ευθυνών για όσους έβαλαν την Ελλάδα στα μνημόνια αλλά και για την παραποίηση στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, προαναγγέλει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, Νίκος Χουντής. 

Όσον αφορά στα πρώτα μέτρα, τα οποία θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ......

17 βασικοί λόγοι που δεν πρέπει να ψηφίσετε Σαμαρά και Νέα Δημοκρατία....ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ... ΒΙΝΤΕΟ.
























Η τελευταία προεκλογική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου - 2015

΄Ενα 10% των ψηφοφόρων της ΝΔ πάει στον ...ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ΕΝΦΙΑ !!!

Μονοκούκι  στο ΣΥΡΙΖΑ  από  ένα ... 10%  πολιτών ,

 που είχαν   ψηφίσει  ΝΔ το 2012 !!!


Αυτό  είναι το  εύρημα  δημοσκόπων ,αλλά   το ....

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Μελετήστε το υβρίδιο της παγκοσμιοποίησης. Χαμηλό προφίλ, εύκαμπτος, υπάκουος, αγράμματος,  μικρόψυχος, χαμηλού νοητικού επιπέδου, αναίσθητος, ανεύθυνος, ανέντιμος.

Η δεύτερη μεγάλη αποστολή που του ανατέθηκε η φούσκα της κλιματικής αλλαγής. Οι χώρες θα πληρώνουν πρόστιμα στις μεγάλες εταιρίες πετρελαίου για να τις βοηθήσουν να επενδύσουν σε άλλες μορφές ενέργειας και όχι μόνο.

Τα ηλιακά αυτοκίνητα, η χρήση Η2 για καύσιμο έρχεται, αλλά το πρόστιμο είναι πρόστιμο.

Παρακαλείσθε να καταγράψετε τους οπαδούς του, αυτό θα μας βοηθήσει τα μέγιστα για να σώσουμε την Πατρίδα.

ΓΑΠ, ο υπουργός παιδείας που δεν γνώριζε την γλώσσα. Ο Φίλος ....

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… (VIDEO)

Η αντίστροφη μέτρηση για την «απελευθέρωση» της Ελλάδας από τα μνημονιακά δεσμά στα οποία την ξεπούλησαν κατά σειρά το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει…


Εκλογές: Ήρθε η ώρα να μας αδειάσουν τη γωνιά όσοι πρόδωσαν την πατρίδα... (video)Και η μεγάλη στιγμή της κρίσης πλησιάζει για τον ελληνικό λαό. 

Η στιγμή που τόσο πολύ απέφευγαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την αποτρέψουν, προκειμένου να υλοποιούν με κάθε λεπτομέρεια τις εντολές των ξένων κέντρων της νέας τάξης πραγμάτων και να υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, έφτασε…

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΩ... ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ!

Εκλογές 2015: Πριν ψηφίσω... να μην ξεχάσω!Η Ελλάδα που αφήνει πίσω του ο Αντώνης Σαμαράς σε αριθμούς.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Αβραάμ Λίνκολ συνήθιζε να λέει ότι «με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν από εμάς.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας... 

Η δικές μας γενιές πήγαν χαμένες από το σωτήριο πρόγραμμα που εφήρμοσαν ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο υπό τις εντολές της Τρόικας.

Στο βίντεο που ακολουθεί.....

Το «μυστικό» όπλο της χρεωκοπίας κράτους και πολιτών για να δημευθεί ο πλούτος τους, ήταν και είναι η εσωτερική υποτίμηση με μείωση μισθών και συντάξεων αλλά όχι υποχρεώσεων για όσους εργάζονται.

Τα κατωτέρω που αναφέρονται  δεν σημαίνουν  κατ ουδένα λόγο ότι άμεση προτεραιότητα δεν πρέπει να είναι να φύγει ο Σαμαράς και οι συν αυτώ που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Δεν πρέπει όμως να τρέφουμε αυταπάτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έγραψα είναι το αναγκαίο κακό για να φύγουν οι εφιάλτες.  Άλλο όμως τι χρειάζεται για να γίνει καλό. 

Το να λέει πχ ότι θα «διαπραγματευθεί» τη  διαγραφή χρέους δεν σημαίνει μόνο του τίποτε. Διαγραφή......

"Ήδη γνωριζόμαστε, μας έχετε φλομώσει στα ψέμματα και..... δεν θα την ξαναπατήσουμε".

Τις τελευταίες ημέρες στο  κινητό αλλά και στο email μου έρχονται σωρηδόν τα μηνύματά από τους εν ενεργεία υποψηφίους βουλευτάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι με περίσσιο θράσος και απύθμενη υποκρισία προβάλουν τους εαυτούς τους ως... 


τους μελλοντικούς σωτήρες μας από τα δεινά που όπως είναι γνωστό προκάλεσαν οι "ίδιοι" με την ανικανότητα, την ανοχή αλλά και με την συμμετοχή τους σε πολλές εκ των περιπτώσεων της διαφθοράς και της ρεμούλας. 

Οι "κύριοι" και οι "κυρίες" αυτές φαίνεται......

Προεκλογικές δεσμεύσεις Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Bloomberg.

Προεκλογικές δεσμεύσεις Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Bloomberg
January 21, 2015 10:49 am

Τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει επιγραμματικά το BLOOMBERG σε δύο ξεχωριστές ανταποκρίσεις του.
Η ανταπόκριση του Nikos Chrysoloras από την Αθήνα με τίτλο...

Στιβ Κιν: Η ΕΕ φταίει για την κρίση στην Ελλάδα, άρα πρέπει να πληρώσει.

Στιβ Κιν: Η ΕΕ φταίει για την κρίση στην Ελλάδα, άρα πρέπει να πληρώσει
Φταίει η Ελλάδα για τη βαθιά κρίση των τελευταίων χρόνων, ή μήπως πρέπει κάποιος άλλος να αναλάβει την ευθύνη για τα λάθη που την έκαναν τόσο μακρά και τόσο καταστροφική;

Κατά τη γνώμη του διάσημου - συχνά “αιρετικού” - οικονομολόγου Στιβ Κιν, “για την κρίση της Ελλάδας φταίει η ΕΕ, και η ΕΕ θα έπρεπε να 'πληρώσει' μέσω της διαγραφής χρέους που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Όπως αναφέρει ο Κιν σε άρθρο του στο περιοδικό ....

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ "Τετέλεσται" για τη ΝΔ - Στις δέκα μονάδες η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Tετέλεσται για την ΝΔ καθώς το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ "κλειδώνει" στις δέκα μονάδες στην πρόθεση ψήφου! Την ίδια στιγμή τρεις μολις ημέρες πριν τις εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αρχίσει να παίρνει στις δημοσκοπήσεις την κανονική του θέση, δηλαδή του τρίτου κόμματος.
 
Προς μεγάλη δυστυχία της Συγγρού, οι ΑΝΕΛ εισέρχονται στη Βουλή καθώς αν και στην πρόθεση ψήφου έχουν ένα ποσοστό 2,2% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής που είναι .....