Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Xαιρετίσματα στην Εφορία, τα λεφτά στη Βουλγαρία! Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα τα δεξιά κι "αριστερά" χαράτσια του 4ου Ράιχ!

Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της "τέχνης". Μέχρι να πεθάνουν...... μαζεύουν μετρητά μετά μανίας. Εμετικοί φιλάργυροι που εκμεταλλεΰονται τον ρομαντισμό και τη σαχλαμάρα των θαυμαστών τους.

Κι όπου δεν μπορούν να βασιστούν στους θαυμαστές τους....

Αυτοαπασχολούμενοι τέλος. Η αγορά θα ανήκει στις πολυεθνικές.

closed-3
closed-3
ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΑΕΕ  – ΕΤΑΑ – ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ – 
Η κρίση τους γονάτισε. Η άγρια φορολόγηση (29% στα καθαρά εισοδήματα) του αποτελειώνει. Το νέο ασφαλιστικό με την πρόβλεψη της σύνδεσης «εισφοράς / εισοδήματος» τους βάζει μια και καλή την ταφόπλακα.
Το προβλέπει η νέα ασφαλιστική λαιμητόμος για ΟΑΕΕ – ΕΤΑΑ που πρόκειται να ισχύει από 1.1.2017 . 
Η καταβολή θα γίνεται μηνιαία, αντί του διμήνου που....

Και όμως γίνονται – Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. στους εργάτες του.

Και όμως γίνονται – Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. στους εργάτες του
Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. ευρώ στους εργάτες του. Πρόκειται για τον Ιταλό Πιέρο Μάκι, που πέθανε τον Ιούνιο σε ηλικία 87 ετών.
Ο αποθανών λίγο πριν αποβιώσει συμπλήρωσε την διαθήκη του και άφησε το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ στους 250 εργαζόμενους της επιχείρησης του.
Το 1957 ο Πιέρο Μάκι ίδρυσε στο Μπόντιο Λομνάγκο, στις ιταλικές Άλπεις, την Enoplastic, ένα εργοστάσιο που παράγει πώματα και ετικέτες για μπουκάλια κρασιού, όντας και ο ίδιος....

Στο χάος του «μαύρου» Ίντερνετ..

alt
Π
αγκόσμια άνθιση του παράνομου εμπορίου μέσω του «σκοτεινού» Διαδικτύου

Αυτό που «πουλάει» στο Ίντερνετ είναι η ιδέα. 
Ο ηγέτης του ηλεκτρονικού εμπορίου, το Amazon, «γεννήθηκε» μέσα σε ένα γκαράζ από μια αναλαμπή έμπνευσης. Κι έφτασε πέρυσι να κάνει τζίρο - ρεκόρ 74,5 δισ. δολαρίων! Η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου για νόμιμα προϊόντα βρίσκεται πλέον στο Διαδίκτυο, στο οποίο πια ο καθένας...έχει πρόσβαση.
Η λογική του ηλεκτρονικού εμπορίου, όμως, θα ήταν αναπόφευκτο να μην έχει και τη σκοτεινή της πλευρά, αφού το Ίντερνετ συμβαδίζει κι αυτό με την κοινωνική πραγματικότητα.
Ίσως να μην το γνωρίζουν πολλοί, αλλά η πρώτη συναλλαγή ηλεκτρονικού εμπορίου στην ιστορία πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του MIT στις αρχές του 1970. Και αφορούσε την .....

Παίζουν με τη φωτιά οι Τούρκοι ....

Παίζουν με τη φωτιά οι Τούρκοι φτάνοντας στο έσχατο σημείο προπαγάνδας να κατηγορούν τη Ρωσία ότι δίνει όπλα στους τζιχαντιστές!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak, η οποία αποτελεί
παράρτημα του προεδρικού γραφείου του Ερντογάν, κατά την επίθεση εναντίον των Τούρκων στο Ιράκ, στο στρατόπεδο της Μπασίκα, οι τζιχαντιστές χρησιμοποίησαν ρωσικές ρουκέτες «Κατιούσα».

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως και σε επίθεση των τζιχαντιστών τον Δεκέμβριο κατά των Τούρκων είχαν χρησιμοποιήσει....

Ποιο είναι το απώτερο σχέδιο της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος με αφορμή την εκστρατεία προπαγάνδας εναντίον της Ελλάδος.

Οι Τούρκοι εδώ και μεγάλο διάστημα  « συστηματικά», μας  κατηγορούν ότι «πνίγουμε» μετανάστες στο Αιγαίο , ότι παρενοχλούμε τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη...

1299

Οι Τούρκοι εδώ και μεγάλο διάστημα  « συστηματικά», μας  κατηγορούν ότι «πνίγουμε» μετανάστες στο Αιγαίο , ότι παρενοχλούμε τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που πετούν σε διεθνή εναέριο χώρο, ενώ τα πολεμικά μας πλοία εισέρχονται σε τουρκικά ύδατα.


Την ίδια στιγμή μας συκοφαντούν σε όλο τον κόσμο για την ανικανότητα μας σχετικά με την  μη δυνατότητα  «φύλαξης» του Αιγαίου Πελάγους .

Επίσης ο τουρκικός τύπος χθες,   συντηρεί ακόμη  το θέμα της πτώσης τουρκικού  αεροσκάφους τους στο Αιγαίο το 1996 ,αποδίδοντάς την  κατάρριψη από ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Πρόκειται για ένα καλοσυστημένο σχέδιο  «μαύρης προπαγάνδας», από την διεύθυνση «ειδικών επιχειρήσεων»  του τουρκικού γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα , το οποίο υλοποιείται με » θρησκευτική  ευλάβεια».
Σκοπός των Τούρκων δεν είναι μόνο........ένα ποσοστό των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Αι

Η Ευρώπη θα «αποχωριστεί» τις ΗΠΑ προσβλέποντας σε Ρωσία και Κίνα και με Ελληνική συνδρομή.

Το 2016, θα σηματοδοτήσει το έτος κατά το οποίο η διατλαντική συμμαχία των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα είναι ασθενέστερη...
Financial Crisis in European Union - Domino Effect

Το 2016, θα σηματοδοτήσει το έτος κατά το οποίο η διατλαντική συμμαχία των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα είναι ασθενέστερη από ό, τι ποτέ στην ιστορία της,  από την  εποχή της εφαρμογής του «Σχεδίου Μάρσαλ», τονίζουν  ειδικοί του γεωπολιτικού ινστιτούτου Eurasia Group και του κέντρου μελετών  Carnegie .

Οι παγκόσμιες γεωπολιτικές αλλαγές, η στρατηγική αδυναμία των ευρωπαίων ηγετών,  οι  πολλαπλές τοπικές οικονομικές και πολιτικές κρίσεις, και η απομόνωση της αμερικανικής πολιτικής , αποτελούν  τους τρεις κύριους  παράγοντες που η ιστορικά ισχυρή εταιρική σχέση μεταξύ της Παλαιάς Ευρώπης και των ΗΠΑ  μετατρέπεται σε μια «κενή συμμαχία», αναφέρει το γεωπολιτικό ...

Αγοράζω ελληνικά;

Η υιοθέτηση της πολιτικής της υποτέλειας και των υποκλίσεων, εκ μέρους των κυβερνήσεων της χώρας μας, έχει οδηγήσει στην πλήρη...

ΕΙΚΟΝΑ-Ελλάδα-αγοράζω-ελληνικά
Η υιοθέτηση της πολιτικής της υποτέλειας και των υποκλίσεων, εκ μέρους των κυβερνήσεων της χώρας μας, έχει οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή του παραγωγικού μας ιστού – οπότε στην απαξίωση και εξαφάνιση των ελληνικών προϊόντων.
«Είναι γεγονός πως εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες συνηθίζουμε περισσότερο να φορτώνουμε «στους άλλους» ή στους ξένους τα δεινά που μας ταλαιπωρούν και ελάχιστα στον εαυτό μας ή στα δικά μας λάθη – ενώ προτιμάμε να διαμαρτυρόμαστε στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση, όχι όμως να κάνουμε συνειδητά μερικά πρακτικά και αποτελεσματικά πράγματα που θα βοηθούσαν εμάς, την οικογένεια και την εθνική μας οικονομία.
Ο λόγος φυσικά για την έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης που διακρίνει τους περισσότερους Έλληνες, κάτι που οδήγησε μόνο μέσα στην....

Μυστικό για καλή μνήμη!

Η μυρωδιά του δενδρολίβανου βελτιώνει την ικανότητατου εγκεφάλου να... ανακαλεί τα περασμένα γεγονότα και να θυμάται τι να κάνει στο κοντινό μέλλον υποστηρίζουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Northumbria.

Κατά τη διεξαγωγή των σχετικών πειραμάτων οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να....

Αν θέλετε να επιβιώσετε από τον πόλεμο φύγετε από τις πόλεις…

1
Ο Κίσινγκερ μίλησε για τον πόλεμο αλλά και συμβούλεψε τους ανθρώπους το τι να κάνουν εάν θέλουν να επιβιώσουν από τον πόλεμο.
Ο ίδιος είπε: «Θα καταστραφείτε…θα πεθάνετε…θα κυριαρχηθείτε…».
Η Ελλάδα είναι ακόμα ένας άτυχος τόπος ο οποίος θα λάβει μέρος σε αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο που θα ξεκινήσει σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, όπως λέγεται.

Ο Χένρι Κίσινγκερ προβλέπει τον πόλεμο να ξεκινά ως εξής:
«Οι ΗΠΑ χτυπούν ........εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα

Ο Θάνατος αρχίζει από το Παχύ Έντερο: Το Κλειδί για να το διατηρήσετε Υγιές.

1Η ρωσίδα βιολόγος και νομπελίστα Elie Metchnikoff παρατήρησε κάποτε ότι “Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο”, και είχε δίκιο.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά για μια μακρά και υγιή ζωή έγκειται στην ικανότητα του σώματος να χωνεύει σωστά.


Το γαστρεντερικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά συστατικά για το σώμα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση, που βοηθείται από ένα τεράστιο στρατό ενζύμων, οξέων, πεπτιδίων και φιλικών βακτηρίων. 

Αν κάτι πάει ελαφρώς στραβά ή αν έχει διαταραχθεί η ισορροπία κατά κάποιο τρόπο, καμία ποσότητα βιολογικών τροφίμων ή συμπληρωμάτων δεν θα μπορεί να σας κρατήσει υγιείς.
Στην πραγματικότητα, όλα τα είδη ....

Οι βασιλιάδες είναι γυμνοί, όπως τους γέννησε η μάνα τους!!!

Οποια πέτρα κι’ αν σηκώσεις, θα πεταχθεί από κάτω
ο «αυτοδημιούργητος» γιός του «καθάρματος του ’65».
Τυχαίο?
Δεν νομίζω.

‘Οπως ο Κων Καραμανλής, που αξίωνε να τον αποκαλούμε
«εθνάρχη» για τους «αγώνες» του υπέρ του έθνους, είχε
μετακαλέσει απο’ την Αμερική και μας «φόρτωσε» στην πλάτη
τον Αντρέα Παπαντρέα, έτσι και αυτός μας «φόρτωσε» πάλι
στην πλάτη τον «αυτοδημιούργητο» με μια θεσάρα στην Εθνική
Τράπεζα και με έναν μισθό βαρβάτο των 7.500.000 δρχ μηνιαίως που ούτε να τον ονειρευθούν
δεν μπορούσαν οι κοινοί θνητοί, οι μή προνομιούχοι που .....

Τα συμπεράσματα για το μέλλον της πατρίδας μας θα τα βγάλετε εσείς.

Στις 25 Γενάρη του 2015 είχαμε φτάσει ως χώρα στο σημείο μηδέν της κατρακύλας. 

Ήταν η κορυφή του παγόβουνου για τους Έλληνες αφού η πολιτική τους ταυτότητα είχε καταβαραθρωθεί. 

Ένιωθες ότι ήταν ντροπή να μιλά κανείς υπέρ της πατρίδας του, για τα εθνικά ζητήματα, ήταν ντροπή να μιλάς για τη θρησκεία και την εκκλησία, όλα αυτά χαρακτηρίζονταν σαν φασισμός. 

Όλα αυτά ήταν ένα συνεχές παιχνίδι το οποίο κατέτασσε τους πολίτες αυτομάτως στη μερίδα των ...

Σημασία έχει αυτός που βάζει την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του να την τιμά .

Σημείωση Μπλογκ :Αναφέρεται πως ο Κουκίδης ήταν ένας δεκαεπτάχρονος Έλληνας Εύζωνας που είχε καθήκοντα σκοπιάς στην Ακρόπολη των Αθηνών   Απριλίου 1941, την ημέρα που τα γερμανικά στρατεύματα μπήκαν στην Αθήνα. 
Τα στρατεύματα των Ναζί τον διέταξαν να παραδώσει την ελληνική σημαία και να αναρτήσει τη ναζιστική σημαία με τη σβάστικα. Ο Κουκίδης δεν υπάκουσε και, μένοντας πιστός στο πόστο του, υπέστειλε την ελληνική σημαία, τυλίχτηκε με αυτή και πήδηξε από την Ακρόπολη προς το θάνατό του. 

Σε χώρο κάτω από την Ακρόπολη υπάρχει σήμερα μια αφιερωματική πλάκα σε ανάμνηση της πράξης αυτής.

Η καλύτερη μέθοδος της παραπληροφόρησης και της χειραγώγησης των λαών είναι η μέθοδος της γενίκευσης και η σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων.

Γενίκευση 1
. Είμαστε Έλληνες ή Νεοέλληνες

Η δική μου γνώμη είναι ότι είμαστε Έλληνες και γνήσιοι απόγονοι των .....

Οι Ευρωπαίοι δυναμιτίζουν το κλίμα πριν από κάθε διαπραγμάτευση.

 «Είναι γνωστή η στάση που κρατούν συγκεκριμένοι κύκλοι της Ευρώπης, που πριν από κάθε διαπραγμάτευση φροντίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα και να δημιουργούν εντυπώσεις....