Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Διάλυση της Ευρωζώνης προτείνει το ΔΝΤ!!!

Από την αρχή αυτής της κρίσης, ήδη από τις αρχές του 2010, πολλοί που αντιληφθήκαμε αμέσως που θα οδηγήσουν τα πράγματα υποστηρίξαμε ότι η ΕΕ έχει μπροστά της δύο δρόμους. 

Είτε θα γίνει κανονική ομοσπονδία, είτε θα πρέπει να διαλύσει την Ευρωζώνη και να επανέλθει η προτέρα κατάσταση της ΕΕ. 

Δηλαδή μια οικονομική ένωση ανεξάρτητων και κυρίαρχων κρατών με τα δικά τους νομίσματα.

Όσοι λοιπόν υποστηρίζαμε ότι η ΕΕ πρέπει να επιλέξει ....

Γλού!..

     Και πάνω που πριν λίγες μέρες λέγαμε ότι ηΔικαιοσύνη είναι ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους..

     Τσούπ!..


     Τον Πούλο. Γλού!
     Για Δήμαρχος!

     Οπότε πιά έχουμε πειστεί, ότι το ''σύστημα'' κυβερνήσεων Καμόρας και Σία, όχι μόνον δεν ενδιαφέρεται για αυτοκάθαρση και απαλλαγή από νοοτροπίες και πρακτικές που οδήγησαν εδώ που είμαστε,
     ..αλλά μας εμπαίζουν κιόλας, μας προκαλούν με τον χειρότερο τρόπο!


     Σου λένε:  

Σρέντερ: Προειδοποίησε όσους τώρα "κουνάνε το δάχτυλο στη Ρωσία"

Μιλώντας την Κυριακή (9/3) σε ημερίδα που διοργάνωσε η εφημερίδα Die Zeit στο Αμβούργο με θέμα την κρίση στην Ουκρανία και στην Κριμαία, ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, παραδέχτηκε πως οι βομβαρδισμοί της Γιουγκοσλαβίας το 1999 συνιστούσαν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και προειδοποίησε όσους τώρα «κουνάνε το δάχτυλο στη Ρωσία».
 
«Αυτό που συμβαίνει στην....

Γιάννης Βαρουφάκης: Πέντε μικρές αλήθειες, ένα μεγάλο ψέμα.

Ακούγοντας τους ηγέτες μας, στην ΕΕ και στην Αθήνα, να μιλούν για την ελληνική οικονομία, είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς (ιδίως αν δεν ζει στην Ελλάδα) στην πλάνη ότι έχει επέλθει η σταθεροποίηση και, όπου να ’ναι, έρχεται η πολυπόθητη ανάκαμψη. 

Κάθε μεγάλο ψέμα στηρίζεται, όπως έλεγε και ο πρώτος διδάξας, ο Γιόζεφ Γκέμπελς, σε πολλές μικρές αλήθειες


Σε μυθεύματα τα οποία όμως στον πυρήνα τους κρύβουν πραγματικά στοιχεία. 

Πέντε από αυτά τα μυθεύματα, τα οποία θεμελιώνουν το Μέγα Ψέμα των Ημερών, βασίζονται στα εξής σωστά στοιχεία:

(1) Η Ελλάδα έπαψε να αγοράζει από το εξωτερικό αγαθά και υπηρεσίες μεγαλύτερης αξίας από εκείνη των αγαθών και υπηρεσιών που πουλάει στο εξωτερικό (δηλαδή, η χώρα μετέτρεψε το έλλειμμα που είχε στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών σε πλεόνασμα).


(2) Όπου να ’ναι, το κράτος θα γίνει κι αυτό πλεονασματικό, δαπανώντας λιγότερα από ...

Τέλος το ΠΑΣΟΚ, τέλος και η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά.

“Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν τελειώνει και μαζί του τελειώνει και η ακροδεξιά συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο υπόνομος της ιστορίας του περιμένει... Πολύ γρήγορα μάλιστα.”

Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή στις επικείμενες ευρωεκλογές, αλλά και ότι δεν θα καταφέρει να εισέλθει στη βουλή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
 
Οι νομοτέλειες αυτές έχουν προκαλέσει ήδη νευρική κρίση στα μαυσωλεία της διαπλοκής, αναγκάζοντας τα γερασμένα σάψαλα των δομημένων συμφερόντων να συντονίζουν την κοσμογονία του φυτρώματος της "Ελιάς" και του ξεχειλίσματος του "Ποταμιού". Στόχος της διαπλοκής δεν είναι άλλος εξάλλου από...

Στην Ιαπωνία, η ενημέρωση γίνεται περισσότερο μέσα απο το διαδίκτυο παρά απο τα ΜΜΕ, τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες… Κάτι θα ξέρουν οι Ιάπωνες...

Πρέπει και αυτό να το θεωρεί κανείς πιθανό, γιατί το να σου λένε ότι το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα αυτή τη στιγμή, μόνο αυτό σημαίνει.

Πέρα απο τη πιθανότητα Alsheimer που πιθανό να έχει ο “ιδιοφυής” υποστηριχτής του… υπάρχει και ένα τρομερό μίσος για αυτό το λαό, στον οποίο θέλουν να επιβάλλουν ψυχωτικές καταστάσεις, που να τον οδηγήσουν σε πράξεις εκτός λογικής.

Το αποτυχημένο πολιτικό ....

ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ... ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ....

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΙΛΑΜΕ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....

Οι 7 λόγοι που η Αμερική «τρέμει» να κάνει πόλεμο με τη Ρωσία.

Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο.
Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το FORBES, στο οποίο ο αρθρογράφος για θέματα άμυνας και εθνικής ασφάλειας Michael Peck, αναλύει 7 λόγους για τους οποίους ηΑμερική δεν θα κάνει ποτέ πόλεμο για την Ουκρανία.
Ο Peck δεν αρνείται ότι η Αμερική είναι η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, αλλά το γεγονός αυτό πιστεύει ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την κρίση στην Ουκρανία . 
Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει ....

ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...

Να διαβαστεί και να μεταδοθεί…

Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο ...
αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π...

Το Αιγαίο ως Παράκτιο Αρχιπέλαγος σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.



Η δυνατότητα που παρέχεται στην Ελλάδα να αναγνωρίσει το Αιγαίο ως παράκτιο αρχιπέλαγος σύμφωνα με την έννοια που του δίνεται στο διεθνές δίκαιο από το άρθρο 7 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας διασφαλίζει την ικανότητα της χώρας να θεωρείται ο χώρος αυτός ενιαίος όταν παράκτια και νησιωτική περιοχή γειτνιάζουν. 
Ειδικότερα, τα νησιά ενώνονται μεταξύ τους με ευθείες γραμμές και σχηματίζουν ένα ενιαίο αρχιπέλαγος το οποίο με τη σειρά του ενώνεται με τη στεριά.
Έτσι, τα νερά μεταξύ των νησιών θεωρούνται εσωτερικά σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δηλ. χωρικά ύδατα.

ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ: ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΟΧΗ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ!
Η Ρωσία, μετά την πρόσκληση τουπρωθυπουργού της Κριμαίας και την θετική απόφαση της Ρωσικής Δούμας, ελέγχει κατά βάση την Κριμαία, παλιό ρωσικό έδαφος, με ρώσικο στη συντριπτική πλειοψηφία πληθυσμό, όπου και διαθέτει μεγάλη Ναυτική Βάση.....
Κύκλοι του Κρεμλίνου τόνιζαν ότι η Ρωσία δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από το να προασπίσει μέχρι τέλους τα Ρωσικά συμφέροντα στην Ουκρανία απέναντι σε μια λυσσώδη αντιρωσική επιχείρηση της Δύσης που θέλει να μετατρέψει την Ουκρανία σε «αντιρωσικό προγεφύρωμα» και απέναντι σε μια «εγκάθετη» κυβέρνηση του Κιέβου, στην οποία κυριαρχούν ακροδεξιά, νεοναζιστικά και αντιρωσικά στοιχεία. 
Αυτά τα τελευταία αλωνίζουν αυτές τις ώρες ....

Αυτή την γυμνή διαμαρτυρία για την ημέρα της γυναίκας δεν την είδατε πουθενά…

Σε κανένα από τα μεγάλα κανάλια που συνήθως κόπτονται για τα “ανθρώπινα δικαιώματα”.


Ήταν βλέπετε πραγματική διαμαρτυρία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 


Κατά της θηριωδίας που υφίστανται οι γυναίκες στο Ισλάμ. 


Την μπούργκα, την κλειτοριδεκτομή, τον θάνατο. Ανέμιζαν σημαίες των χωρών που έκαναν την αντεπανάσταση στην ναζιστική “Αραβική άνοιξη”. 


Οπότε είναι λογικό κανένα κανάλι να μην την προβάλλει παρά το ότι ήταν “πιασάρικη”. 


Θα θύμωναν οι χορηγοί σουλεϊμάνηδες και σόροι. 


Δείτε τη:

"Η σκοτεινή πλευρά των εξελίξεων στα ΜΤΣ και ΜΤΝ" - Πάνε "φουλ" για επικουρικά ...















Τι συμβαίνει στο 
ΜΤΣ με την απομάκρυνση του προέδρου του αλλά και στο ΜΤΝ, επιχειρούν να εξηγήσουν οι Ακομμάτιστοι Απόστρατοι Αξιωματικοί. 

Με ένα κείμενο που ξεκινά από την εποχή που υπουργός ήταν ο Πάνος Μπεγλίτης κάνουν λόγο για “την σκοτεινή πλευρά των εξελίξεων σε ΜΤΣ και ΜΤΝ”.

Το κείμενο:

Σε πρόσφατη παρέμβασή μας, είχαμε αναλύσει το γιατί τα πάντα δείχνουν πως το σχέδιο Μπεγλίτη, για την μετατροπή των Μετοχικών Ταμείων σε επικουρικά, όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά  ίσως αυτή τη στιγμή να βρίσκεται και στην τελική φάση ολοκλήρωσής του. Για λόγους εμπέδωσης, τα επαναλαμβάνουμε κατά το δυνατόν επιγραμματικά: