Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Νέα παγίδα του «πλαστικού» χρήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους από τους εκπληκτικούς μαιμού αριστερούς

Ιδιαίτερα αυστηρή θα είναι η εφορία στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που δεν θα δαπανούν το ελάχιστο απαιτούμενο όριο εισοδήματός τους με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή άλλου τραπεζικού μέσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιβάλλεται φόρος που θα ανέρχεται ακόμη και στο 45% του ποσού το οποίο δεν δαπανήθηκε με πλαστικό χρήμα, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το ποσό αυτό ως εικονικό εισόδημα που θα προστίθεται στο δηλωμένο εισόδημα του φορολογούμενου.

Πιο συγκεκριμένα, το φορολογικό νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα που ....

Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA: Οι 32+ 1 δήμοι που κήρυξαν τις περιοχές τους Ελεύθερες Ζώνες από TTIP & CETA

 ΔΕΙΤΕ στον χάρτη της Ελλάδας του 33 Δήμους που κήρυξαν τις περιοχές τους Ελεύθερες Ζώνες
Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA
δίκτυο οργανώσεων, συλλογικοτήτων και ενεργών πολιτών

Οι 32 δήμοι που κήρυξαν τις περιοχές τους Ελεύθερες Ζώνες από  TTIP & CETA | TTIP CETAFREE ZONES μέχρι και  31/7/2016 είναι....

«Η Χ.Κλίντον εξόπλισε το ISIS και τους υπόλοιπους ισλαμιστές στην Συρία» (βίντεο)

Όπως φαίνεται τα e-mail που διέρρευσε ο ιστότοπος wikileaks που αποδείκνυαν ότι το κόμμα των Δημοκρατικών εσκεμμένα υποστήριξε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον έναντι του Μπέρνι Σάντερς ήταν μόνο η αρχή καθώς τώρα ο Julian Assange αποκαλύπτει ότι μέσα στα 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχει διαρρεύσει υπάρχει πολύ πιο ζημιογόνο υλικό για την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ καθώς αναφέρεται η συμμετοχή της στην μεταφορά οπλισμού προς τις ισλαμιστικές οργανώσεις της Συρίας συμπεριλαμβανομένου και του ISIS.

Όπως αναφέρει και ο Jim Hoft κατά την διάρκεια της ακρόασης της Χ.Κλίντον σχετικά με το αιματηρό περιστατικό της Benghazi η Clinton αρνήθηκε ενόρκως ότι είχε την οποιαδήποτε γνώση για την ύπαρξη ενός προγράμματος μεταφοράς προς τους Σύρους «επαναστάτες» έναν χρόνο πριν την επίθεση στην Benghazi. 

Τώρα ο Assange λέει ότι στην συλλογή των χακευμένων emails που η ομάδα του τον έχει προμηθέψει 17,000 από αυτά «αφορούν μόνο την ..
Λιβύη και ανάμεσα σε αυτά υπαρχουν αποδείξεις ότι η Κλίντον έσπρωξε όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας και ανάμεσά τους και ....

Ντ’ Αλέμα...Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία (VIDEO)

Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα… 


Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.


Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις ....