Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κάνε «θυσίες» σκλάβε και βγάλε τον σκασμό!

Μπορείς να πληρώνεις ένα άδικο, τεχνητά διογκωμένο, απάνθρωπο, επαχθές και απεχθές χρέος. Μπορείς να βλέπεις τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, τους δικούς σου και των γονιών σου, ενός ολόκληρου λαού να ξεπουλιούνται για ψίχουλα μέσω ΤΑΙΠΕΔ και του Υπερταμείου στα ξένα αρπακτικά. 

Μπορείς να πληρώνεις ανακεφαλαιοποιήσεις επί ανακεφαλαιοποιήσεων σε τράπεζες και μετά να χάνεις το σπίτι σου από τις ίδιες αυτές τράπεζες με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Μπορείς να βλέπεις τους γονείς σου να αργοπεθαίνουν με συντάξεις πείνας και νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και υλικά. Μπορείς να βλέπεις τα παιδιά σου να μετατρέπονται σε σύγχρονους ....

Ο Σόιμπλε έχει στόχο να ισοπεδώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα, υποτάσσοντας σταδιακά όλα τα κόμματα και τις κυβερνήσεις της ..

221
Όλες οι χώρες πρέπει να θαυμάζουν ή να φοβούνται τη Γερμανία, η οποία θεωρεί πως είναι ένα κράτος εκλεκτό και παράδειγμα προς μίμηση – ενώ η κυβέρνηση της έχει στόχο να ισοπεδώσει κυριολεκτικά τη χώρα μας, υποτάσσοντας σταδιακά όλα τα κόμματα και τις κυβερνήσεις της, κυρίως όμως τους Πολίτες της.
«Πριν από μία περίπου εβδομάδα, μετά την επίσκεψη του κ. Trump στην Ευρώπη και την παράλογη επιμονή του να τηρήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις που έδωσε στους Πολίτες των Η.Π.Α., η Γερμανία έχει....

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι η Πατρίδα θα χρεοκοπήσει ξανά, όπως συνέβη την πρώτη φορά με το PSI .

227
Tο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια στους Έλληνες, αποκαλύπτοντας τους με ειλικρίνεια όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, είναι ασφαλώς ασυγχώρητο – ενώ εάν δεν διορθώσει το λάθος του, έστω καθυστερημένα, θα το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά τόσο ο ίδιος, όσο και η πατρίδα μας.    

Μάς ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΑΝ και τότε! (Βάλτε τα αυτά στα σχολικά βιβλία, άν τολμάτε!).

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ 'ΧΘΕΣ', ΜΕ ΤΟ 'ΣΗΜΕΡΑ', ΛΕΤΕ;

(ΝΑΙ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΙΔΙΑ!)
Βρισκόμαστε στα 1843. Δηλαδή 174 χρόνια πρίν.
Η Ελλάς ευρέθη σε πλήρη αδυναμία αποπληρωμής του Διεθνούς της Χρέους!


Μόνον οι τόκοι που έπρεπε κάθε χρόνο να καταβάλλονται ήταν ...

Οι μεγαλύτερες εξεγέρσεις σκλάβων στην ιστορία.

Αποτέλεσμα εικόνας για δουλοι
Δουλεύοντας κάτω από εξαντλητικές συνθήκες και διαβιώντας σε απάνθρωπα πλαίσια, οι σκλάβοι είχαν πάντα μία και μόνο μία επιλογή: να σπάσουν τις αλυσίδες τους και με κίνδυνο της ζωής τους να προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση, παρά το μάταιο του πράγματος.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη στα χρονικά της δουλείας, με τους σκλάβους να επιδίδονται σε ατελέσφορες εξεγέρσεις και να μένουν έτσι ιστορικά σύμβολα αντίστασης.

Κι αν τα περιστατικά με τις επαναστάσεις, τις στάσεις και τις ανταρσίες των δούλων είναι πραγματικά χιλιάδες στα πέρατα του κόσμου και στο διάβα της παγκόσμιας ιστορίας, αυτά είναι μερικά μόνο από τα λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων που δεν έσκυψαν.....

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ! Γιατί ο Τραμπ έχει γίνει έξαλλος

Ένα ηχηρότατο ράπισμα δέχθηκε από τους Αμερικανούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων πέρασε ψήφισμα με τον οποίο καταδικάζει την Τουρκία για
το ξύλο που έριξαν οι σωματοφύλακες του Ερντογάν σε διαδηλωτές έξω από την τουρκική πρεσβεία στις 16 Μαίου κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Το εν λόγω ψήφισμα αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας....

Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»

Αποτέλεσμα εικόνας για χρεοσ ελλαδασ
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, εν ήδη άρθρου, κείμενο με την υπογραφή του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιου Κασιμάτη.

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί του για την επιβεβαίωση της ''πατρότητας'' του κειμένου διευκρινίζεται ότι το κείμενο αποτελεί απομαγνητοφώνηση από κάποια ομιλία του.

Σε συνεργασία μαζί του γίνανε κάποιες καίριες διορθώσεις και πλέον μπορεί να αναδημοσιευτεί.

ΤΟ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ο αγώνας όσων συμμετέχουν σε στάση πληρωμών σύμφωνα με το σύνταγμα ....

«Κόκκινα» ακίνητα 500 εκατ. στο στόχαστρο της αγοράς.

Κεφάλαια που είναι πιθανό να ανέλθουν σε 500 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών αναμένεται να τοποθετηθούν για την απόκτηση ακινήτων που είναι συνδεδεμένα με «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια, με τη μορφή ενεχύρου. 

Ξένοι θεσμικοί επενδυτές και εγχώριες εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο αυτών των επενδύσεων, καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται για μοναδική ευκαιρία απόκτησης ακινήτων εξαιρετικά χαμηλού κόστους, σε μια περίοδο που μοιάζει να ...

Welt: Η ιταλική κρίση χρέους (2 τρισ.) θα κάνει την ελληνική να μοιάζει παιχνιδάκι.

«H Iταλία έχει χρέος πάνω από 2 τρισ. ευρώ, τόσο υψηλό δηλαδή όσο καμιά άλλη χώρα της ευρωζώνης και οι αγορές γίνονται ολοένα και πιο νευρικές. Οικονομολόγοι άρχισαν μάλιστα να κάνουν λόγο για σενάρια εξόδου της» υποστηρίζει η Welt.

«Aπό την περασμένη εβδομάδα, οπότε και έγινε σαφές ότι θα μπορούσαν να γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ιταλία, οι αγορές είναι ανήσυχες. 


Δύο κίνδυνοι υπάρχουν από την έκβαση των εκλογών: Ο πρώτος είναι ότι θα μπορούσαν αν αποκτήσουν την πλειοψηφία ....

Ακούστε την καρδιά σας, την καρδιά του πραγματικού Έλληνα.

Σχετική εικόνα
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ στρέφουν ήδη την προσοχή μας στο 2060, δήθεν μισοαστεία, δήθεν μισοσοβαρά, για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα και να το χωνέψουμε.

Όμως μάγκες των ΜΜΕ, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Μέχρι

το 2060 μεσολαβούν 43,5 χρόνια, δηλαδή μισός αιώνας.

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα μείνουμε σε μνημόνια μέχρι τότε ή θα αποκτήσουμε από τώρα την ελευθερία μας, το δικό μας νόμισμα και τη δική μας οικονομική ανάπτυξη;

Ο.....