Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Aνοικτή επιστολή πρός τον Ελληνικό Λαό, την κυβέρνηση, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους πολιτικούς σχηματισμούς – κόμματα, ΜΜΕ, ολιγάρχες.

ΕΛΛΑΔΑ







Ο Στρατιωτικός Σύνδεσμοςιδρύθηκε με απόλυτη μυστικότητα το 2012, και αποτελείται από ανώτερους εν’ ενεργεία αξιωματικούςορμώμενους απο την ανάγκη για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας ανεξαρτησίας απο το τους επίορκους πολιτικούς και τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ταπείνωση και υποδούλωση του Ελληνικού λαού.

Εχουμε αποτινάξει τις παλαιοκομματικές μας εξαρτήσεις, συνδεθήκαμε με δημοκρατικά και πατριωτικά ιδεώδη και ανησυχίες για τον ιερό σκοπό και σιγά –σιγά πετύχαμε να μυήσουμε μεγάλο αριθμό στελεχών.
Μας ενώνει ο όρκος μας και η αποφασιστικότητά μας.
Ολοι εμείς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προερχόμαστε απο λαϊκές και αγροτικές οικογένειες και βιώνουμε καθημερινά την δραματική οικονομική κατάσταση των γηραιών γονιών μας, των αδελφών μας και κατ’ επέκταση του ……

Στον "αέρα" από την 1η Ιανουαρίου η κύρια κατοικία χιλιάδων δανειοληπτών .

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/article3827587.ece/BINARY/w660/ak.jpgΓράφει ο Κωνσταντίνος Σαρρηκώστας

Κυριολεκτικά στον «αέρα» βρίσκονται χιλιάδες δανειολήπτες οι οποίοι από την αρχή του νέου έτους θα πρέπει να ξετυλίξουν «το μίτο της Αριάδνης» ώστε να σώσουν την κύρια κατοικία τους.

Όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αλλάζουν και πλέον από την 1η Ιανουαρίου και τις τροποποιημένες διατάξεις του νόμου Κατσέλη οι δανειολήπτες θα βρεθούν μπροστά σε ένα βουνό αριθμών, προβλέψεων, αξιών και εκτιμήσεων τόσο για να υπαχθούν στο ν. Κατσέλη όσο και για να βγάλουν (αν βγάλουν) εις πέρας τη δόση που θα τους ορίσει το δικαστήριο να πληρώνουν.

Τα μυστικά του νέο νόμου και όσα πρέπει όλοι οι δανειολήπτες να γνωρίζουν εξηγεί  ο εξειδικευμένος δικηγόρος κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος ο οποίος ξεκαθαρίζει πως ....

Η διολίσθηση της δημοκρατίας, αλλά όχι και της νοημοσύνης μας.

https://mavrhlista.files.wordpress.com/2015/12/cca80-tumblr_nqun9aywdr1rrjj7ro1_500.jpgΟ πρωθυπουργός που το 2009 εκλέχθηκε με το σύνθημα ‘λεφτά υπάρχουν’, βρέθηκε μετά από έξι μήνες στο Καστελλόριζο για να μας ανακοινώσει πως τα λεφτά τελείωσαν.

Μεσολάβησε ένα ακόμη εξάμηνο μέχρι τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, που διεξήχθησαν μέσα σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του.

Τότε μας ενημέρωσε πως το δημοκρατικό του φρόνημα δεν του επιτρέπει να κυβερνά έναν λαό που δεν τον αποδέχεται, και μας απείλησε(!) με βουλευτικές εκλογές σε περίπτωση που ....

Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ (βίντεο)

Τι μας περιμένει; Ποιο θα είναι το μέλλον; Το ντοκιμαντέρ «Παγκόσμια Τάξη» προβλήθηκε στο Rossiya 1 απόψε. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν μεταξύ εκείνων που έδωσαν συνέντευξη ....

15 Νομπελίστες ζητούν να ληφθούν μέτρα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση- Δείτε αναλυτικά

Πληθαίνουν οι φωνές από διεθνείς προσωπικότητες για τη στήριξη της Ελλάδος, ώστε να ληφθούν μέτρα τα οποία θα συμβάλουν να βγει γρήγορα η χώρα από την κρίση.
Δεκαπέντε κορυφαίοι επιστήμονες του πλανήτη, κάτοχοι του βραβείου Νόμπελ, ανέλαβαν πρωτοβουλία, στέλνοντας επιστολή τόσο στις ευρωπαϊκές αρχές όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με στόχο να εφαρμοστούν πολιτικές που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης.

Στην επιστολή τους οι δεκαπέντε νομπελίστες, αφού χαρακτηρίζουν την Ελλάδα γενέτειρα της δημοκρατίας και των ανθρώπινων αξιών, επισημαίνουν ότι .....

Η προβατινα... στα χνάρια της Ρεπούση: Ιστορία δίχως «εθνόμετρο» – Τι λέει για Κολοκοτρώνη, κρυφό σχολειό, Μικρασιατική Καταστροφή

Να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας χωρίς τη χρήση “εθνόμετρου”

Και να μετατραπούν σε γνωμοδοτικά τα συμβούλια στα ΑΕΙ, δηλώνει σε συνέντευξη της, στην “Καθημερινή” η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου

Να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας χωρίς τη χρήση “εθνόμετρου”, και να μετατραπούν σε γνωμοδοτικά τα συμβούλια στα ΑΕΙ, δηλώνει σε συνέντευξη της, στην “Καθημερινή” η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.
Η υπουργός για τα σχολικά ιστορικά βιβλία δηλώνει, ότι “πρέπει να πάψει να μπαίνει σε καλούπια εθνόμετρου η έρευνα και.....

Θυμάμαι τότε ...


τότε που οι Έλληνες πήγαιναν εκκλησία (στην ευλογημένη ορθόδοξη εκκλησιά και δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί συλλείτουργα με τους αιρετικούς παπικούς)

τότε που υπήρχαν άντρες και γυναίκες και όχι μια κοινωνία με ντύσιμο και ομιλία unisex

που ο άντρας εξέπεμπε σεβασμό και η γυναίκα καλοσύνη

που η γυναίκα είχε....

Τα πρόσφεραν οι τρίτεκνοι μετά την περικοπή των επιδομάτων τους !...

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι τρίτεκνοι για να διαμαρτυρηθούν στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας σχετικά με την περικοπή των επιδομάτων τους. 

Έφτιαξαν ταψιά με γεμιστά και τα τοποθέτησαν σ” ένα πάγκο έξω από το υπουργείο, στέλνοντας το μήνυμα στην Θεανώ Φωτίου, η οποία....

Αρνούνται να το καταλάβουν, πόσω μάλλον να το δεχθούν.

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Αποφεύγω πάντα να ασχολούμαι με τα εσωτερικά των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, βασικά επειδή όλα είναι «φτιαχτά» και «κατασκευα­σμένα» και διότι δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα και στον δύσμοιρο λαό της, ο οποίος υποφέρει ακριβώς λόγω της ανικανότητας των ταγών του έθνους.

Ομως, τα όσα φαιδρά συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι...

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.


Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. 

Καλά Χριστούγεννα!