Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ.

Paul Graig Roberts 

[Κατατοπιστικό και διεξοδικό, σαν έκθεση έντιμου ιατροδικαστή, το κατωτέρω άρθρο-ανάλυση του καθηγητή Ρόμπερτς, πρώην υπουργού του Προέδρου Ρέϊγκαν, για την εκτυλισσόμενη στην Ουάσιγκτων πολιτική σκευωρία, με στόχο την ανατροπή του νέου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που αναδείχτηκε από τη λαϊκή προτίμηση και αντίθετα προς τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς του εμπεδωμένου συστήματος εξουσίας, αποτελεί χρησιμότατη ανάγνωση.

Επειδή πλοκάμια του ίδιου συστήματος κινούνται μανιωδώς, με βομβαρδισμό τοξικής προπαγάνδας, με ανάσυρση μουχλιασμένων σκελετών από σκοτεινές κατακόμβες, και με κάθε λογής απατηλά εφευρήματα, για την αποτροπή παρόμοιων απειλητικών εκπλήξεων από πατριωτικά κινήματα και στην Ευρώπη, η γνώση των μεθόδων, των δραστών και των ηθικών αυτουργών της συνωμοσίας αποτελεί ....

Τράπεζες: Χρέη στο 50% του ΑΕΠ, το 38% στο ευρωσύστημα.

Την ώρα που το χρέος της Κεντρικής κυβέρνησης έχει φτάσει στα 326 δισ. ή 187% του ΑΕΠ, οι υποχρεώσεις των τραπεζών έχουν εκτοξευθεί περίπου στο 50% του ΑΕΠ, εκ των οποίων το 38% στο ευρωσύστημα, χώρια τα τεράστια χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες τράπεζες  και δημόσιο και δημοσίου προς ιδιώτες.
Η Ελλάδα πνίγεται και βουλιάζει στα χρέη και μόνο μια ανατροπή με γενική εκκαθάριση και ”σεισάχθεια” των χρεών μπορεί να τη διασώσει.  Κ.Μ

Κλαδεύουν τις ελιές (μόνο) όταν γεράσουν; ΒΙΝΤΕΟ

Κλαδεύουν τις ελιές (μόνο) όταν γεράσουν;
Τι καταλαβαίνουμε όταν ένας ιταλός καθηγητής πανεπιστημίου έρχεται στη χώρα μας για να διδάξει «κλάδεμα ελιάς»;
Οι χυμοί κυκλοφορούν σε ένα λεπτό εξωτερικό στρώμα του φλοιού. Ετσι εξηγείται πώς γίνεται να καρποφορεί αποδοτικά ένα γηραιό δέντρο που του λείπει σχεδόν όλο το εσωτερικό του κορμού του


Ο Ελαιώνας, πέρα από τη συμβολική αξία του για την πόλη της Αθήνας, μας θυμίζει και το πόσο μακρόβιο δέντρο είναι η ελιά, παρ’ όλες τις ταλαιπωρίες που μπορεί να υποστεί από την άγνοια ή την αδιαφορία των ανθρώπων. 

Και στη χώρα που ο μύθος επιμένει ότι πρωτοεμφανίστηκε ως θεϊκό δώρο συναντάς σήμερα άφθονα δέντρα όχι απλώς αφρόντιστα αλλά και κακοποιημένα από λάθος κλαδέματα ή από ....

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ....

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ .....

Tο χρέος της Ελλάδας έχει διπλασιαστεί συγκριτικά με το 2010 τόσο σε σχέση με τα εισοδήματα των Ελλήνων, όσο και με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Εισοδήματα και δημόσιο χρέος
Tο χρέος της Ελλάδας έχει διπλασιαστεί συγκριτικά με το 2010 τόσο σε σχέση με τα εισοδήματα των Ελλήνων, όσο και με τα περιουσιακά τους στοιχεία – οπότε είναι αδιανόητο να τάσσεται κανείς υπέρ της πολιτικής των μνημονίων, όταν έχει προηγηθεί αυτή η βιβλική καταστροφή.        

Ανάλυση

Απλουστευμένα, το πραγματικό εισόδημα προσδιορίζεται από το ποσοστό του ....

Κάτι σχετικά ανάλογο θα γίνει με τις καταθέσεις και με τα σπίτια μας.

Τα σκάνδαλα του ξεπουλήματος των αεροδρομίων
Μην έχετε καμία αμφιβολία πως κάτι σχετικά ανάλογο θα γίνει με τις καταθέσεις και με τα σπίτια μας – ένας μεγάλος αριθμός των οποίων θα κατασχεθεί και θα πλειστηριασθεί σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ θα παραμείνουμε χρεωμένοι με το υπόλοιπο μέρος του δανείου.

«Το άκρον άωτο της ανοησίας είναι το να πουλήσει κανείς το σπίτι του, αφενός μεν πληρώνοντας τον αγοραστή για να το πάρει, αφετέρου αναλαμβάνοντας .....

Ο θλιβερός Τιτανικός του Αιγαίου...

117
Εάν δεν εξαθλιωθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων που δεν θα έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους, δεν πρόκειται να αντιδράσουν – ενώ κανένας στρατηγός, ακόμη και αν είναι προικισμένος με θεϊκές ικανότητες, δεν μπορεί να κερδίσει έναν πόλεμο, εάν δεν έχει στη διάθεση του έναν αποφασισμένο στρατό.    

Νομίζω ότι πλέον ακόμη και οι πέτρες έχουν καταλάβει την συνομωσία που παρουσιάζεις στο αξιόλογο κείμενο (πηγή). Κι έρχομαι και ρωτώ: Τι κάνουμε τώρα; Πώς βγαίνουμε από το τούνελ; Υπάρχουν ιδέες; Δεν αντέχω να διαβάζω πια αναλύσεις για το πώς μάς κατέστρεψαν και για το πόσο μάς βιάζουν. Θέλω να δω και να συμμετάσχω σε αποφασιστικές δράσεις ....

Τρίτη και τελευταία μας ευκαιρία.

Τρίτη και τελευταία μας ευκαιρία
Η χρεοκοπία της Ελλάδας εντός της Ευρωζώνης αποτελεί τον εφιάλτη του κ. Σόιμπλε – για εκείνο το χρονικό διάστημα όμως που δεν έχει δρομολογήσει ακόμη το πτωχευτικό δίκαιο για τα κράτη της νομισματική ένωσης, καθώς επίσης που δεν έχει μετατρέψει τον ESM σε έναν σύνδικο πτώχευσης, όπως είναι το ΔΝΤ.

«Όταν με επισκέφθηκε προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας με τον Μανώλη Γλέζο και μου πρότεινε να συνεργαστούμε, του είπα τα εξής: Τα κόμματα στην Ελλάδα είναι σαν .....

Τα 2,5 εκατ. δολάρια σε ΜΚΟ στην Καραϊβική και ο «πόλεμος» της Μπακογιάννη με το υπουργείο Εξωτερικών.

«Ο κ. Κοτζιάς θα έπρεπε να ντρέπεται» - «Ενοχλούνται κάποιοι επειδή φέραμε πίσω λεφτά που λίμναζαν σε εξωτικά μέρη;»

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Θόδωρο Σκυλακάκη.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του υπουργείου για τα 2,5 εκατ. δολάρια που δόθηκαν στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» το 2008 για την υλοποίηση προγραμμάτων, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν η κ. Μπακογιάννη, τα οποία επεστράφησαν τελικά στην Τράπεζα της Ελλάδος το Μάρτιο του 2017.

Διαβάστε αναλυτικά την ...

Όρκος Λεπέν: Θα καταστρέψω την Νέα Τάξη Πραγμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γαλλίδα πολιτικός και υποψήφια για την προεδρία Μαρί Λεπεν ορκίστηκε  να «καταστρέψει την Νέα Παγκόσμια Τάξη» όταν η ίδια εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας.

Πρόκειται για σαφή και κατηγορηματική προειδοποίηση στην ευρωπαϊκή ελίτ και ειδικά στο δίδυμο»Μέρκελ-Σόιμπλε» ότι η ίδια θα «διαλύσει» τους  διεφθαρμένους, αυτο-εξυπηρετούμενους  θεσμούς  με τα ίδια της τα  χέρια αν χρειαστεί .


«Οι άνθρωποι που με πλησιάζουν και μου μιλούν  το μήνυμά τους είναι σαφές: «η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει τελειώσει,», ανακοίνωσε η  Μαρί Λε Πεν κατά την διάρκεια  περιοδείας της στην έδρα του κόμματος Εθνικό Μέτωπο δυτικά του Παρισιού.


«Οι ελίτ δεν είναι ασφαλείς και  κρύβονται πίσω από την προπαγάνδα τους τροφοδοτώντας τα  όργανα των μέσων ενημέρωσης, και λαμβάνοντας ασύδοτες αποφάσεις στις Βρυξέλλες, ενώ την ίδια στιγμή....

Τι προβλέπει η συμφωνία για τις συντάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η υπαναχώρηση που αναγκάστηκε να κάνει ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος υπό την πίεση του Πρωθυπουργού, για όσα είχαν συμφωνηθεί στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα για τις συντάξεις. 

Ο κύριος Τσακαλώτος, με εντολή Τσίπρα, φέρεται να ζήτησε η περικοπή των συντάξεων να γίνει «μια και έξω» το 2020 όταν και θα έχει εκπνεύσει η θητεία της κυβέρνησης, και όχι σε δύο στάδια, το 2019 και το 2020, όπως είχε συμφωνηθεί στις Βρυξέλλες.

Η κίνηση αυτή κατέστρεψε την όποια εμπιστοσύνη είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη βδομάδα στις Βρυξέλλες και οδήγησε σε σκλήρυνση της.....