Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ πριν μας πάνε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις...

Τιμωρητική η στρατηγική των Γερμανών - Θέλουν την εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Ευθύνη όλου του πολιτικού κόσμου να τις αποτρέψει - Να συγκαλέσει άμεσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

 
Πολύ θα θέλαμε να είναι όπως τα παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος, ότι περάσαμε τον κάβο, ότι, όπως λέει ο Στουρνάρας, το 2014 βγαίνουμε στην αγορά, ότι θα υποχωρήσει η ύφεση, θα ξεκινήσει η ανάπτυξη, θα πέσει χρήμα στην αγορά, ότι μετά τις γερμανικές εκλογές θα ξεσφίξουν την θηλιά η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Όμως όλα, με όλη την σημασία της λέξης και από εντελώς διαφορετικές πλευρές και πηγές, συμπίπτουν στην εντελώς αντίθετη διαπίστωση. Και το κυριότερο, αλλά και πολύ ανησυχητικό για τον τόπο και το λαό, μιλούν για τραγικές εξελίξεις. Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα που μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Εξελίξεις που τις τοποθετούν μέσα στους επόμενους μήνες, εντός του 2013.

Bόμβα Σόιμπλε......Σταματήστε την βοήθεια προς την Ελλάδα. Το μόνο που κάνουμε είναι να συντηρούμε τις Μαφίες της Αθήνας...!!!

undefined
Αποκάλυψη-σοκ!
Σύμφωνα  με γερμανικές ιστοσελίδες ο Γερμανός υπ. Οικονομικών εισηγήθηκε στην Μέρκελ να σταματήσει αμέσως μετά τις εκλογές η βοήθεια προς την Ελλάδα!


Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι του Γερμανού είναι οι υποθέσεις με τα νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου και της Θεσσαλονίκης στα οποία η οργανωμένη πολιτεία αδυνατεί να επιβάλλει τον Νόμο.


-Ο κρατικός μηχανισμός στην Ελλάδα είναι βαθιά διεφθαρμένος ενώ η χώρα... βρίσκεται στο έλεος μιας χούφτας ολιγαρχών.


Πίστευα ότι ο Στουρνάρας θα τα κατάφερνε. Έχω απογοητευθεί βαθιά. 


Αυτοί δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ούτε την Μαφία της νύχτας η οποία έχει αλώσει ακόμη και την αστυνομία. 

«Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν είσαι σκυμμένος»

Δημήτρης Μηλάκας
Οι Έλληνες αξιωματούχοι - συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού Αν. Σαμαρά - μάλλον δεν έχουν υπόψη αυτό που έχει πει ένας σπουδαίος Αμερικανός, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: «Κανείς δεν
μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν είσαι σκυμμένος».

Αν είχε υπόψη του τη φράση και, πολύ περισσότερο, αν είχε εμπεδώσει την ουσία της, ο Αν. Σαμαράς θα ήταν πιο προσεκτικός στον συγχρωτισμό που επιδιώκει με την εξουσία της Ουάσιγκτον και - σε κάθε περίπτωση - θα προσέγγιζε με μεγαλύτερη προσοχή την αμερικανική πρωτεύουσα…


Οι Αμερικανοί βλέπουν το προφανές: η ελληνική κυβέρνηση (και ο πρωθυπουργός) είναι σκυμμένοι ενώπιον της γερμανικής ηγεσίας. 


Όσο το Βερολίνο κρατά στα χέρια του τη δημοσιονομική (και νομισματική) πολιτική της χώρας, τόσο ο όποιος Σαμαράς πρωθυπουργεύει θα σκύβει βαθύτερα. Και όταν κάποιος .....

Με ΠΝΠ κατασχέσεις τις νύχτες, τα σαββατοκύριακα και τον Αύγουστο!!!

imagesΤο «συνταγματικό τόξο» συνεχίζει να κατεβαίνει του “κακού τη σκάλα”. 
H κυβέρνηση έφτιαξε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπονται στο εξής κατασχέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα σαββατοκύριακα και κατά… τη διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου, σε βάρος ορισμένων επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει ότι σε βάρος επιχειρήσεων που λειτουργούν νυχτερινές ώρες, σαββατοκύριακα ή τον Αύγουστο και έχουν συνολική βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή αποκλειστικά προς το Δημόσιο άνω του ποσού των 50.000 ευρώ, επιτρέπεται η κατάσχεση κινητών αξιών στα χέρια του οφειλέτη εντός της επιχείρησης κατά τις ώρες λειτουργίας της και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
Στην κατάσχεση κατά τις νυχτερινές ώρες παρίσταται ως μάρτυρας δημόσιος υπάλληλος ή αστυνομικός.

Μήνυμα από Κεφαλονιά: «Ως εδώ. Δεν θα μου πάρουν και το σπίτι»

20130807-160833.jpg
Συμβαίνει στην Κεφαλονιά:
Την τρίτη μέρα από την εμφάνιση του καλέσματος προς όσους έχουν πληγεί από τα μέτρα, χρωστάνε σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς και απειλούνται με την απώλεια του σπιτιού και της περιουσίας τους, η ανταπόκριση έχει υπερβεί τον αριθμό των 100 ανθρώπων. Και συνεχίζουμε.
«Δεν είμαστε μόνο ένας αριθμός φορολογικού μητρώου». Είμαστε 
άνθρωποι αποφασισμένοι να σταματήσουμε την σχεδιασμένη καταστροφή, πριν φτάσει στην τελευταία ζώνη άμυνας που θα είναι τα σπίτια και η γη μας.
«Χρεοκοπημένοι όλων των ειδών σμίγουν στον κοινό αγώνα και στον κοινό σκοπό». Μηνύματα καταφθάνουν και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αφού οι εργοδότες δε θα πληρώνουν εισφορές, ΒΡΗΚΑ τη λύση για την καταβολή των συντάξεων...

cold-water

Ψυχρολουσία μέσα στον καύσωνα προκάλεσε η “καταπληκτική” κυβερνητική ιδέα της απαλλαγής των εργοδοτών από την υποχρέωση καταβολής ασφαλίστρων για μισθούς έως και € 400,00.


του Στρατή Μαζίδη

Καταρχήν να εκφράσω την απορία μου. 


Υπάρχουν ακόμη τόσο μεγάλοι μισθοί στην Ελλάδα διότι εγώ προσωπικά γνώριζα για πολύ λιγότερα για 8ωρο.

Μαζί με την επικείμενη κατάργηση των δώρων στον ιδιωτικό τομέα, όλοι κατανοούν τι σημαίνει αυτό. Κύμα απολύσεων και προσλήψεις ή επαναπροσλήψεις με τους νέους “παχυλούς” μισθούς.


Φαντάζομαι ότι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να καρπωθούν τα ωφέλη του νέου σχεδιαζόμενου μέτρου θα είναι οι …