Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σε νέο ισχυρό σοκ εισοδηματικής αφαίμαξης συμφώνησαν να υποβάλουν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες η ξενόδουλη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ....























Σε νέο ισχυρό σοκ εισοδηματικής αφαίμαξης συμφώνησαν να υποβάλουν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες η ξενόδουλη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και οι «συνεργάτες» της στην καταστροφή της χώρας δανειστές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 
Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος και ο απελθών υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας υπέγραψαν το νέο επικαιροποιημένο Μνημόνιο με το οποίο δεσμεύτηκαν, ενώπιον των δανειστών και ερήμην του Ελληνικού λαού, να επιβάλουν νέα επαχθή δημοσιονομικά και δήθεν διαρθρωτικά μέτρα τα οποία προβλέπουν περαιτέρω .....

Δηλώσεις Ολι Ρεν για Χαρδούβελη και Στουρνάρα...



«Συγχαίρω τον Γκίκα Χαρδούβελη για την ανάληψη των καθηκόντων του και ανυπομονώ να τον συναντήσω στις συνεδριάσεις του Εurogroup και ΕCO-FIN την επόμενη εβδομάδα στο Λουξεμβούργο», αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο επίτροπος οικονομίας Όλι Ρεν.
Παράλληλα, ο...

Τόμσεν: Να απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν αποδίδουν....

Να διασφαλιστεί η δυνατότητα του Δημοσίου να απολύει τους εργαζόμενους που δεν αποδίδουν ζήτησε ο επικεφαλής του κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου για την Ελλάδα Πόουλ Τόμσεν σε συνέντευξη που έδωσε στην ΝΕΡΙΤ και στη δημοσιογράφο Λένα Αργύρη.
 
Ο κ. Τόμσεν ανέφερε πως το Ταμείο στηρίζει την Κυβέρνηση όταν λέει ότι θέλει να αποφύγει οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ωστόσο είπε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν σημαντικά μέτρα βελτίωσης της φορολογικής διοίκησης, αλλά και αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, στην υγεία και στην εκπαίδευση.
 
«Μιλάμε για την προώθηση των...

Ηράκλειο: Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας έδιωξε οικογένειες από παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά του συνοδεία ενόπλων!

Ένα επεισόδιο που δείχνει πόσο υπολογίζουν οι πλούσιοι και οι ισχυροί τους απλούς ανθρώπους, αλλά και πόσο τους προτατεύει ο νόμος έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ο διάδοχος του σαουδαραβικού θρόνου απαίτησε και πέτυχε την απομάκρυνση οικογενειών και των παιδιών τους από παιδοτοπο για να παίξουν μόνα τους τα δικά τους παιδιά. Εντωμεταξύ στον παιδότοπο μπήκαν και ένοπλοι φρουροί!
 
Τις διακοπές του συνεχίζει στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Σαουδάραβας κροίσος, Σαλμάν. 
 
Ο πρίγκιπας, που παραθερίζει στην Ελούντα - είναι ....

Το χρέος "θάβει" την Ελλάδα: Μας έβαλαν στο Mνημόνιο με χρέος 127% επί του ΑΕΠ και με έντονο ''λογιστικό μασάζ'' αν και υπήρχαν εφτά (7) χώρες με χειρότερα ελλείμματα ...και τώρα είναι στο... 265%!

Οι αριθμοί δείχνουν πώς η Ελλάδα οδεύει προς μία οικονομική καταστροφή και το χρέος «θάβει» τους Έλληνες, όπως ακριβώς έχει συμβεί και σε άλλες χώρες, όπως η Βουλγαρία από το 1990 και μετά.
Το 2009 η Ελλάδα είχε χρέος 127% επί του ΑΕΠ, ή 298,7 δισ. ευρώ, όταν το ΑΕΠ ήταν 235 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου με την γνωστή πολιτική και τις δηλώσεις περί «Τιτανικού» έφερε την οικονομία στα πρόθυρα της ......

ΒΙΝΤΕΟ. Καζάνι που βράζει και η Πορτογαλία: Ο πρόεδρός της κατέρρευσε από τις λαϊκές αποδοκιμασίες μπροστά στον Στρατό.

Ενα πέπλο πόνου και μελεγχολίας σκεπάζει, απ'άκρου σ'άκρου, όλους τους λαούς στην ευρωζώνη της νότιας Ευρώπης, οι οποίοι υποφέρουν από τα μνημόνια και τα "προγράμματα βοηθείας".
Στην χειρότερη κατάσταση όλων βρίσκεται η Πορτογαλία η οποία - κατά τις Βρυξέλλες και τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ που πλέον σκέφτονται "πριν από μας για μας" - "βγήκε με θριαμβευτικό τρόπο από τα μνημόνια" και "στέκεται πάλι στα πόδια της".
Ενα ψέμα που συναγωνίζεται μόνο την περίφημη "έξοδο της Ελλάδας στις αγορές" των Σαμαρά-Στουρνάρα τον περασμένο Απρίλιο.
Η Πορτογαλία είναι σε ακόμα χειρότερη ......

Ο Καζάκης "κονταίνει" τον Ντράγκι - Πανικός πίσω από τα χαμόγελα - Δίνουν φθηνό χρήμα στις τράπεζες για να το ρίξουν στην κερδοσκοπία!

Καθώς η οικονομία της ευρωζώνης παραπαίει, ο Ντράγκι αναγκάζεται να πάει εκεί που εξ ορισμού αποκλειόταν όταν ιδρυόταν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). 

Στη μείωση του βασικού επιτοκίου στο 0,15%, νέο ιστορικό χαμηλό, προχώρησε η ΕΚΤ. Πρόκειται για...ιστορικo «χαμηλό», από τη θέσπιση του ευρώ την 1.1.1999 και την έκδοση τραπεζογραμματίων και νομισμάτων την 1.1.2002, έως σήμερα. Επίσης, ανακοίνωσε την μείωση των επιτοκίων για τις καταθέσεις των τραπεζών, σε αρνητικά επίπεδα, στο -0,10%.

Κινήσεις τυφλού πανικού και αδιεξόδου
Οι κινήσεις αυτές είναι εκδηλώσεις πανικού και μάλιστα τυφλού, μιας και δεν απαντούν .....

Ο λαός εν τάφω:Μέσα από τις "Διακλαδώσεις" των στοών ξεπροβάλει ο οικονομικός "δολοφόνος" ...Γκίκας Χαρδουβέλης! Επίτιμο μέλος της λέσχης Bildeberg και "φίλαράκι" των μασόνων.

xardouvelis-bildebergΤο πολιτικό “είδος” του κυρίου Γκίκα Χαρδούβελη(αλήθεια, έχουμε ένα τεράστιο ερώτημα για τον τόπο καταγωγής του), πρέπει να είναι βγαλμένο από το ίδιο “εργοστάσιο” που “κατασκευάστηκαν”, ο Κώστας Σημίτης και ο Λουκάς Παπαδήμος. 

Αλλά προς την ομιλητικότερη βερσιόν! 

Κακοντυμένος τραπεζικός υπάλληλος και καθηγητάκος, κακοκουρεμένος, με συνεχείς φραστικές ανοησίες(τις ακούσαμε χτες κατά την παράδοση)και βλέμμα λύκου, έτοιμο να πιεί φρέσκο αίμα...

Η χαρακτηριστική πολιτική φυσιογνωμία του διορισμένου και με σαφή διατεταγμένη αποστολή και υπηρεσία: Να μας στείλει όλους στον τάφο ώστε να εξοικονομηθούν άλλα 5-10 δις ευρώ για να πάρει η χώρα παράταση ζωής για τα επόμενα τρία χρόνια. 


Πρόκειται για έναν οικονομικό “κίλερ” ο οποίος εμποτίστηκε στην πολιτική του φιλοσοφία πιθανόν από την συναναστροφή του στις “Στοές” με τα τσιράκια της Τρόικας που.....

Γκίκα, Γκίκα, που ήσουν ωρέ Γκίκα ; Καλώς το Γκίκα…

Χαρδούβελης
Σημ.Αμετανόητου: Τώρα εγώ τί να σχολιάσω ? Με αυτόν τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ που λογίζεται και για οικονομολόγος…τι άλλο να γράψω ?
Το πουλέν μου χρόνια τώρα…!!! Το άχτι μου…
For the festivals…
Διαβάστε αλλά μην φρικάρετε.Υπομονή.Και αυτοί που με έχουν διαβάσει άς ξαναδιαβάσουν…
Από τα πρώτα άρθρα μου στην Ολυμπία…
Περαστικά μας...

Νεοφιλελεύθερες προβλέψεις: Το χρονικό μίας διαχρονικής απάτης.

Έκθεση ΔΝΤ..Ωμή παρέμβαση, εκφοβισμός δικαστικών αρχών και αύξηση δικαστικών εξόδων !!

Διαβάστε τι αναγράφεται στην αναφορά του ΔΝΤ, για  την οποία πανηγυρίζει η καταστροφική – προδοτική συγκυβέρνηση, σχετικά με τις αρνητικές αποφάσεις των δικαστηρίων και τα δικαστικά έξοδα, η αύξηση των οποίων θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη ακόμη και την σκέψη προσφυγής των Ελλήνων στα δικαστήρια…

… Αλλα κόλπα ο νέος υπουργός Παιδείας – Με τον ερχομό των τζαμιών προωθεί την πλήρη κατάργηση της καμπάνας από τις εκκλησιές

Ξεκινά τα… άλλα κόλπα ο νέος υπουργός Παιδείας – Με τον ερχομό των τζαμιών προωθεί την πλήρη κατάργηση της καμπάνας από τις εκκλησιέςΝα τα να τα… Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Με τα τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να βρίσκονται προ των πυλών, ξεκινά παράλληλα και η αποδόμηση των ορθόδοξων εκκλησιών… 

Έτσι, γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και η Τρόικα μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον συγκεκριμένο πολιτικό για το συγκεκριμένο πόστο.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος Λοβέρδος, αν και δεν είναι της δικής του άμεσης αρμοδιότητας, ανασύρει ένα πολύ «περίεργο»
νομοσχέδιο, το οποίο άφησε…

Χιλιάδες Ουκρανοί ζητούν άσυλο στην Ρωσία… Μα γιατί; Δεν τους αρέσει η ναζιστικη δημοκρατία του ΔΝΤ;

20140611-165437-60877426.jpgΑτέλειωτες ουρές απο ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν απο την φασιστική εισβολή. 

Για τα δυτικά ΜΜ”Ε” βεβαίως, δεν υπάρχουν. 

Ούτε νεκροί, ούτε ζωντανοί.

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη ζήτησε ο πρωθυπουργός!;; (video).

Ήθελες προφανώς... σοφίτσα, να εξαπατήσεις τον ελληνικό λαό, ότι στην κυβέρνηση που υπερασπίζεσαι, είναι.... τόσο..."άντρες", που δεν κάνουν ότι τους πει η Τρόικα...
Ατύχησες κυρά μου.. είναι... (ΕΙΣΤΕ) ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ   ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Τώρα κατάλαβες και στο βρωμοπροδοτικό πετσί σου, τι εστί....ΑΦΕΝΤΙΚΑ...

Αη στο διάολο, σοφάκι... σκάσε και ... σκύψε...

Γιατί το όνομα του Χαρδούβελη κρατήθηκε μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή;

Vasiliki Siouti
Το ότι το όνομα του Χαρδούβελη κρατήθηκε μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή οφείλεται ..

Δεν είναι μια από τα ίδια....ΑΛΛΑ πολύ χειρότερα...!!!

Δεν μας φτάνει το δούλεμα των συμπολιτευόμενων πολιτευτάδων, δημοσιογράφων, αναλυτών, διανοούμενων, οικονομολόγων και άλλων χορτάτων υποτακτικών πως με τον ανασχηματισμό θα ξαναφάμε με χρυσά κουτάλια, έχουμε και τους αντίστοιχους των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, οι οποίοι λοιδορώντας τον ανασχηματισμό, μας σερβίρουν μπόλικη επαναστατική μαστούρα λέγοντας το «αθώο» : 

Είναι μια από τα ίδια. 

Δεν θα είναι μία από τα ίδια η ανασχηματισμένη κυβέρνηση. 

Δεν έχει δικαίωμα σύσσωμη η αντιπολίτευση να λέει ότι ο ανασχηματισμός δεν αλλάζει τίποτε. 

Δεν έχει κανένας αντιπολιτευόμενος δικαίωμα να βάζει σε ύπνωση τους πολίτες ότι δεν έχουν να πάθουν τίποτε περισσότερο από αυτό που ήδη έχουν πάθει. 

Μπορεί .....

Οι ασύδοτες αγορές των ''περιούσιων'' ...Δέκα φορές μεγαλύτερος ο τζίρος της χρηματιστηριακής από την πραγματική οικονομία

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από μεγάλες τράπεζες διεθνώς και δημοσιεύτηκε στον Economist, η αξία των ημερήσιων χρηματιστηριακών συναλλαγών παγκοσμίως ανέρχεται σε 50 δις δολάρια, έναντι μόλις 5 δις. δολ. της αξίας των ημερήσιων παγκόσμιων συναλλαγών για αγαθά και υπηρεσίες.
Αυτό σημαίνει ότι, ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, της οικονομίας του τζόγου και του καζινο-καπιταλισμού, είναι δέκα φορές μεγαλύτερος από την πραγματική οικονομία της παραγωγής και της εργασίας.
Έτσι εξηγείται και το ....

Γκ.Χαρδούβελης: “Πιστεύω εις μία τρόικα, μητέρα, παντοκράτειρα…” Οχι απλώς ....μιλάει τη γλώσσα των δανειστών, αλλά να την ενστερνίζεται κιόλας…

Τον Γενάρη του 2010, πριν από την εφαρμογή του πρώτου Μνημονίου, από το βήμα του συνεδρίου των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», το τότε στέλεχος της «Eurobank», ο κ.Γκίκας Χαρδούβελης, είχε δηλώσει ότι έβλεπε θετικά την προδιαγραφόμενη – τότε – εξέλιξη να τεθεί η χώρα υπό καθεστώς «επιτήρησης». Ανέφερε χαρακτηριστικά: «(…) είναι θετικό για την χώρα να μπει σε επιτήρηση για να γίνουν αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια» (capital.gr, 21/1/2010).

Συμπέρασμα: Ο νέος υπουργός Οικονομικών ήταν υπέρ των Μνημονίων και της επιτήρησης, πριν ακόμα να υπάρξουν τα Μνημόνια και η επιτήρηση… 


Τον Μάρτη του 2012, ως .....

Αποκάλυψη: Η επιστολή Σαμαρά στη Λαγκάρντ για λήψη νέων σκληρών μέτρων.

            Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο, τα νέα μέτρα θα ληφθούν αφού λάβουν χώρα λεπτομερείς διαβούλευση με την τρόικα, διατύπωση που διαψεύδει με τον πλέον επίσημο και εκκωφαντικό τρόπο τις υποσχέσεις περί μη λήψης νέων επώδυνων μέτρων και εξόδου από το μνημόνιο και την επιτήρηση

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά τις εκλογές οι μάσκες πέφτουν. 


Με την επιστολή προθέσεων που απέστειλαν στις 14 Μαίου 2014 προς την επικεφαλής του ΔΝΤ κυρία  Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία όμως αποκαλύφθηκε στις 10 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην (τότε νυν) υπουργός Οικονομικών κ.  Γιάννης Στουρνάρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ.  Γιώργος Προβόπουλος δεσμεύθηκαν για τη λήψη νέων μέτρων λιτότητας το επόμενο διάστημα ....