Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Το ύστατο παιχνίδι ! Άρχισε ο παγκόσμιος πληθωρισμός : Οι ελίτ τρέμουν την οργή των εξαπατημένων ...

undefined

Η κατάληψη της Βαστίλλης, 1793, Charles Thévenin

ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι δραματικές καταρρεύσεις των αναδυόμενων οικονομιών είναι προάγγελοι της συντριβής του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Το τσουνάμι του χρέους προχωρεί. Θα οδηγήσει σε «πληθωρισμό», περίσσευμα οργής εναντίον αυτών που στοχεύουν στην εκμετάλλευση του κόσμου. Το τέλος θα είναι

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ… ΠΙΚΡΕΣ,ΠΙΚΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ …


Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Μερικοί ευγενώς φερόμενοι την αποκαλούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 

Πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μεγιστάνες του πλούτου Κοσμοκράτορες, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες, κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αμφότεροι Εβραίοι της διασποράς, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει εις χείρας αυτών, όλο το χρυσάφι της Γης, και τώρα πάνε να βάλλουν χέρι στο χρυσό της Μακεδονίας μας, αντιστάσεως μη ούσης, από τους εδώ δοσίλογους πολιτικούς.


Μας φέρονται όπως στους κάφρους της Αφρικής. Πλανητάρχες δεν είναι οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά οι κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. 


Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ είναι απλώς πιόνια και μαριονέτες αυτών, δηλαδή αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π.

Που πάνε τα λεφτά που πληρώνουμε; Και τι θέλουν;

-Που πάνε τα λεφτά που πληρώνουμε;
-Tα καίνε
-Τα καίνε;
-Nαι τα καίνε.
-Χρήμα έχουν όσο θέλουν, αφού τυπώνουν....

Επίσης δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, οι κωδικοί εσόδων είναι δεσμευμένοι. Ότι εισπράττεται πάει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, το οποίο βαφτίστηκε χρέος..

«Κούρεμα» σε 500.000 επικουρικές συντάξεις.

Η εξαθλίωση των απόμαχων της εργασίας συνεχίζεται
«Στον αέρα» βρίσκονται οι επικουρικές συντάξεις περίπου 500.000 ασφαλισμένων σε 35 επικουρικά Ταμεία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς μετά από εντολή του υπουργείου Εργασίας και της διοίκησης του ΕΤΕΑ ξεκίνησε έκτακτος οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, αφού διαπιστώθηκε ότι… αγνοούνταν οι εισφορές τους.

Το παραπάνω θέμα αποκαλύπτει ..

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Image
Οι όποιες «μεταρρυθμίσεις» εφαρμόζει η «Ελληνική» κυβέρνηση, έχουν επιτείνει την δεινή κατάσταση της χώρας . 
Όλοι οι δείκτες είναι χειρότεροι από το 2010, το κράτος περισφίγγεται χωρίς το παραμικρό κέρδος! 
Οι μόνοι ωφελημένοι, είναι οι δανειστές και οι επίβουλοι, οι οποίοι καραδοκούν για να υφαρπάξουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία, ενώ το χρέος έχει εκτιναχθεί στα 321 δισεκατομμύρια ευρώ, παρά τις αιματηρές θυσίες του Ελληνικού Λαού.
Μόνον το αστυνομικό κράτος γίνεται ισχυρότερο, προστατεύοντας μία «αριστοκρατία» η οποία κάμπτει τους νόμους και το Σύνταγμα κατά το δοκούν. 
Σε μία υγιή οικονομία καίριο μέλημα είναι η παραγωγή πλούτου μέσω της ανάπτυξης, από τον οποίο (πλούτο) θα εισπράξει το κράτος άμεσους και έμμεσους φόρους ώστε να δημιουργηθεί κρατικό πλεόνασμα από το οποίο εξοφλείται το εξωτερικό χρέος.
Η συνταγή την οποία επέτρεψαν οι πολιτικοί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα οδηγεί στην διαρκή υπερχρέωση, ύφεση, ανεργία, υπογεννητικότητα, ακόμη και σε απώλειες ανθρώπινων ζωών.

ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ – ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Η ελληνική κρίση σφραγίστηκε από το μέγεθος και τη συνακόλουθη δυσκολία εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους που τελικά οδήγησε σε αποκλεισμό από τις διεθνείς αγορές το 2010…
Θα μπορούσε η τότε ελληνική κυβέρνηση να είχε κηρύξει στάση πληρωμών επιδιώκοντας δυναμικά 
τη διαγραφή του χρέους. 
Αυτό πιθανότατα θα σήμαινε έξοδο από την ευρωζώνη, άρα απαιτούσε τόλμη, σχέδιο και αποφασιστικότητα ώστε να βγει η χώρα γρήγορα από την κρίση. 

Θα τρώμε ληγμένα και με το νόμο! Θα πωλούνται από την 1η Σεπτεμβρίου.

Τα ληγμένα τρόφιμα θα πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή - Θα μπορούν να έχουν λήξει έως και 3 μήνες!

- Την αποκλειστική ευθύνη για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων φέρει ο πωλητής.


- Απαγορεύεται η πώλησή τους σε χώρους ομαδικής εστίασης.


- Διαβάστε ποιές είναι οι προϋποθέσεις - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες φτάνουν τα 5.000 ευρώ

Με δόλωμα την χαμηλότερη τιμή, θα μπορούν από εδώ και στο εξής οι επιχειρήσεις να πωλούν ληγμένα τρόφιμα από την 1η Σεπτεβρίου.

Αυτού του είδους τα προϊόντα θα ονομάζονται "περασμένης διατηρησιμότητας" και η πώλησή τους θα επιτρέπεται από την 1η Σεπτεμβρίου κάτω από συγκεκριμένους όρους, όπως προβλέπεται από τους «Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών» (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.) που αποτελούν μετεξέλιξη του Αγορανομικού Κώδικα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΖΕΦΡΥ POPEYE BENNY ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ PINOKIO!!!

Η Γερμανία με το υψηλότερο χρέος που έχει ξεπεράσει τα 5 τρις ευρώ, κάνει κουμάντο στην Ελλάδα με το χρέος των 550 δις (όσο ομολόγησε ότι είναι ο Στουρνάρας).

Η Ελλάδα με τα χαμηλότερα ελλείμματα στην Ευρώπη μπήκε στα Μνημόνια από την προδοσία Παπανδρέου-Παπακων/νου- Βενιζέλου και τώρα με τον Σαμαρά να τη συνεχίζει και να τη διευρύνει.

Οι παρακάτω αποκαλυπτικοί πίνακες αποδεικνύουν ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα από όλα τα κράτη της Ευρωζώνης.....

Πάρε πίσω τα κλειδιά από τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ αδελφέ !!!

Δεν έχεις καμιά δικαιολογία για την αδυναμία σου.

Καμία απολύτως δικαιολογία για την εξάρτησή σου από άλλους.

Καμία δικαιολογία για την υποδούλωσή σου και τον διαφαινόμενο αφανισμό σου.


Απόλυτα καμία δικαιολογία για την αποχαύνωση- απραξία σου.