Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πρωτογενή πλεονάσματα τουλάχιστον 6% του ΑΕΠ για βιώσιμο χρέος....

Picture
του Γιώργου ΒάμβουκαΚαθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)

Τα πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος, δείχνουν ότι τον Ιούλιο του 2013 ο κρατικός προϋπολογισμός παρουσίασε πρωτογενές πλεόνασμα. Ωστόσο, στο σύνολο του επταμήνου Ιανουαρίου-Ιουλίου 2013, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνουν την ύπαρξη πρωτογενούς ελλείμματος -3,0 και -1,5 δις ευρώ, αντίστοιχα.
Αν στις δαπάνες συμπεριληφθούν και οι τόκοι για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, τότε με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Υπουργείου Οικονομικών, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού φτάνει αντίστοιχα τα -7,9 και -6,0 δις ευρώ.

ΑΡΒΕΛΕΡ "όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης....

Η σύζυγος του ανθέλληνα ΕΒΡΑΙΟΥ και επίσης ανθελληνίδα κομμουνίστρια ΑΡΒΕΛΕΡ δεν χάνει στιγμή που να μην ρίξει χολή εναντίων του αρχαίου Ελληνικού κόσμου και να υμνεί τον διεθνισμό , ΛΕΕΙ να σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες , είμαστε ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ κλπ δλδ είμαστε Ρωμιοί ΡΟΜΑΝΟΙ .

Συντρόφισσα Ελενίτσα, στον Εβραίο μασόνο άνδρα σου τον Ιάκωβο Αρβελέρ που σε διόρισε Πρύτανη τολμούσες....

Ο νέος Μπους, ο «εκνευρισμένος» Πούτιν, ο «ευσυγκίνητος» Ερντογάν και οι «κλαψιάρηδες» της Ελλάδας....

του Κίμωνα Γεωργακάκη,  Πολιτικός Επιστήμων

Το θέμα, το οποίο μονοπωλεί αναγκαστικά το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, είναι η κατάσταση στην Μέση Ανατολή.

Τα υπερχρεωμένα κράτη της δυτικής Ευρώπης, πάλαι ποτέ Μεγάλες Δυνάμεις, δηλώνουν παρόν στο κάλεσμα των παγκοσμιοποιητών της Ουάσινγκτον για επέμβαση στην Συρία με αφορμή δήθεν τα χημικά όπλα, ακριβώς όπως στο Ιράκ, όπου και «καταληστεύτηκε» το πετρέλαιο του ιρακινού λαού.
 
Ο Βρετανός Κάμερον αλλά και οι υπέρμαχοι μιας υποτίθεται ανεξάρτητης Ευρώπης, Μέρκελ και Ολάντ, δείχνουν ότι ήταν και παραμένουν εξαρτημένοι από την οικονομική πρωτοκαθεδρία των δικών τους δανειστών αλλά και από την στρατιωτική σιδηρά πυγμή του ΝΑΤΟ. 


Ο Ομπάμα σαν νέος Μπους εκτελεί απλά συγκεκριμένες εντολές…

Κάπου εκεί χώνεται και...

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ...!!!!!

Εκείνος που δεν είναι ικανοποιημένος  απ' το επίπεδο της ειδησεογραφίας - ενημέρωσης των ιδιωτικών - κρατικών τηλεοπτικών καναλιών,

όπως και απ'τον ρόλο και την στάση των δημοσιογράφων- τηλεπαρουσιαστών,


μπορεί άνετα να κλείσει για πάντα την τηλεόρασή του, ή να την πετάξει


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Μπορεί οι εν λόγω κύριοι (καναλάρχες, ''φίρμες '' δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, κτλ κτλ )
να .....

Λυκόρνια!.. προκαλείτε την τύχη σας..Ναι ρεεεε...Πουλήστε και τους τάφους μας..!

     Μεγάλη ελληνική ''Ευρωτράπεζα'' δέχεται για προσημείωση και τάφους ιδιοκτησίας των δανειοληπτών της!

     Η ηθική των τραπεζών, που με τόσο σθένος υπερασπίζεται το Στουρνάρι γιανα μην καταρρεύσουν (!), έχει πλέον απογειωθεί!

     Εμπρός λοιπόν! Ας το δούμε κι αυτό!


     Πουλήστε και τους τάφους μας σε ξένα funds!


     Ειλικρινά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς μνημάτων!

     Έτσι κι αλλιώς .....

Οι ληγμένες και σάπιες κονσέρβες αντί ν' ανοίγουν κεφάλια, είναι ακόμη στο ράφι τους! Ληγμένα. ληγμένοι, σαπίλα γενικώς....

undefined
     Από 1η Σεπτεμβρίου επιτρέπεται η διάθεση προς πώληση ''ληγμένων''προϊόντων!

     Στο 60% πρέπει να αυξηθεί η κατανάλωση γενοσήμων φαρμάκων, καθώς αυτό είναι μνημονιακή μας δέσμευση!

     Από την νέα χρονιά το τεκμήριο διαβίωσης μέσω συλλογής αποδείξεων για το 25% των εισοδημάτων μας, θα πρέπει να προέρχεται μόνον από ορισμένα επαγγέλματα:γιατρούς, δικηγόρους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ.


     Θα πρέπει δηλαδή για να μην τρώμε πρόστιμο απ' την εφορία, να δαπανούμε το ένα τέταρτο των εισοδημάτων μας στον υδραυλικό και τον γιατρό, και με τα υπόλοιπα να φάμε, να πληρώσουμε ΔΕΗ, χαράτσια, εφορίες, ενοίκια, θέρμανση, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ !!!

     Ένα μεγάλο ''εύγε'' στον ληγμένο και σκουληκιασμένο εγκέφαλο αυτών που το σκέφτηκαν!

Διπλάσια (!) η τιμή των φαρμάκων....

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάζουν οι ασφαλισμένοι προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την υγεία τους φάρμακα, καθώς η απόφαση-βόμβα του υπουργείου Υγείας για αυξήσεις-φωτιά σε εκατοντάδες μη γενόσημα φαρμακευτικά σκευάσματα οδηγεί σε απόγνωση χιλιάδες ασθενείς -κυρίως όσους πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και ακολουθούν πιο «τσουχτερή» θεραπευτική αγωγή- και επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον συρρικνωμένο οικογενειακό προϋπολογισμό τους.

Με υπουργική απόφαση, που πιθανότατα θα υπογραφεί εντός της εβδομάδας, η συμμετοχή κατά 50% του ΕΟΠΥΥ στην κάλυψη της διαφοράς από την ασφαλιστική τιμή του φαρμάκου καταργείται και οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν ολόκληρο το ποσό.

Η μοναδική εναλλακτική διέξοδός τους θα είναι να στρέφονται στα φθηνότερα γενόσημα.

Θεέ μου έχε καλά τον ένα και μοναδικό γίγαντα Ελληνικό λαό …

Τσέπωσαν δις κέρδη στο σύνολο τους, οι Eλληνες τραπεζίτες μέσω των μερισμάτων, από τις προμήθειες και το trade στα ελληνικά ομόλογα. 

Μετά ήρθε το μνημόνιο με πρόσχημα πάλι τα ομόλογα - όπως έχει αποκαλύψει το Δ.Ν.Τ, τα κόκκινα δάνεια είναι η πραγματική αιτία – και
«ξανακέρδισαν» -άγνωστα - πόσα δις αφού η αιμορραγία συνεχίζεται. Συνολικά ξεπερνά ένα ολόκληρο παλιό Α.Ε.Π. Και σήμερα συνεχίζουν να βγάζουν υπερκέρδη πάλι από τα ομόλογα.

Η μεθολογία αναλυτικά σε μαγαζί του πατριώτη μου. Και οι άλλοι το ίδιο κάνουν ....

Κομισιόν και ΔΝΤ βάζουν το μαχαίρι στο κόκκαλο της Δικαιοσύνης. Στη δημοσιότητα τα Πόθεν Έσχες Δικαστών Εισαγγελέων!

undefined
Η Έκθεση-Κόλαφος της Κομισιόν για την λειτουργία της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2013, δεν ήταν η πρώτη γεύση που έπαιρναν οι δανειστές μας για το τρόπο (μη) λειτουργίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης κάτι που στην ουσία υπονομεύει την ανάπτυξη και την έξοδο της χώρας από την περιδίνηση.

Είχαν προηγηθεί δεκάδες καταγγελίες Ελλήνων πολιτών αλλά και επιχειρηματιών στα αρμόδια όργανα της Κομισιόν αλλά και στο γραφείο της μόνιμης αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα.

Όλα αυτά οδήγησαν τους δανειστές στην διαπίστωση του αυτονόητου, ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο δεν υπάρχει σωτηρία εάν δεν εξυγιανθεί η Δικαιοσύνη στις δύο χώρες.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠ@ΡΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΕΑΜΑ;

                                      «Τι σ' ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά;
στοχάσου πως σε ψένουν, καθ' ώραν στην φωτιά.
Βεζύρης, δραγουμάνος, αφέντης κι αν σταθής

ο τύραννος αδίκως σε κάμνει να χαθής»


Τελευταία συζητώ με πολλούς ανθρώπους. Με γνωστούς , αγνώστους, συγγενείς φίλους, στο δρόμο, στο ταξί, στο λεωφορείο, με κάθε ευκαιρία.. Είναι μια ηθελημένη συμπεριφορά για να μάθω τι σκέφτονται, πως βιώνουν την σημερινή κατάσταση, τα συμπεράσματά τους, την άποψή τους για τα αίτια της κατάντιας της πατρίδας μας.

Εκτός από τους ανθρώπους που στην κυριολεξία δεν τους χωρά ο τόπος , σκεπτόμενοι την ελευθερία της Ελλάδας και την αισχρή προδοσία των πολιτικών, με λύπη διαπίστωσα ότι είναι αρκετοί και εκείνοι που όταν τους συναντάς καταλαβαίνεις ότι η ανελέητη προπαγάνδα των καναλιών δεν πάει χαμένη.

Ακούς να λένε ότι οι ξένοι ήρθαν για να μας βάλουν σε μια τάξη!, ότι μέχρι τώρα ήταν τα δύσκολα και ότι από εδώ και πέρα ανεβαίνουμε!!, ότι σωστά γίνονται οι περικοπές και όλοι πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για να πάει η Ελλάδα μπροστά !!!, ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έχουν καθυστερήσει λίγο αλλά είναι στον σωστό δρόμο….!!!!. 

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ !!!

Το διεφθαρμένο,εκμαυλισμένο και προδοτικό πολιτικό μας σύστημα αποκαλύφτηκε σε όλο του το μεγαλείο!

Ψυχανεμιζόμαστε όλοι εμείς, που δεν υπήρξαμε πελάτες του, πού το πάει...

Ψυχανεμιζόμαστε την προδοσία και την απάτη σε βάρος μας,αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα

φτάναμε ως εδώ!Κι οι άλλοι, παραπλανημένοι ή όχι, που το υπηρέτησαν, έπρεπε να καταστούν συνένοχοι,για να ευνουχιστεί η κοινή λογική και η συνείδηση του Έλληνα.Κι ήρθε ο καιρός της κρίσης,με τα δεινά,τις δοκιμασίες,την κατάρρευση των στερεότυπων και των ιδεολογημάτων,των «μύθων»…


Και τώρα ξεχωρίζουν οι ουσιαστικοί άνθρωποι και τα παλικάρια από τους «δήθεν»,από τους κενόδοξους και επίδοξους σωτήρες… «Σωτηρία είναι να λυτρωθείς από όλους τους σωτήρες .Αυτή είναι η ανώτατη λευτεριά» είπε ο Καζαντζάκης…Να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ,είπε κι ο κ.Καζάκης,που είναι η ανώτερη πράξη ευθύνης…

Και κάποιοι εθελοτυφλώντας ή πιεσμένοι από την ανάγκη ψάχνουν ....

Opinion makers στην υπηρεσία του μνημονίου (Μέρος 1ο)

undefined
Ο στρατός των προθύμων

Έργα και ημέρες των δημοσιογράφων οι οποίοι έχουν αναλάβει τον ρόλο των προπαγανδιστών υπέρ της μνημονιακής πολιτικής 

Του Δημήτρη Μπεκιάρη


Στην Κατοχή, οι τρεις διαδοχικές δοσιλογικές κυβερνήσεις Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη είχαν χρησιμοποιήσει τον Τύπο της εποχής για την στήριξη της πολιτικής τους και για την ανάπτυξη της προπαγάνδας υπέρ του επαίσχυντου «έργου» τους στο πλευρό των Γερμανών ναζι και των Ιταλών φασιστών. 


Αν και κάθε μία από δοσιλογικές κυβερνήσεις εκείνης της εποχής, είχε δομήσει με διαφορετικό τρόπο τους άξονες του προπαγανδιστικού μηχανισμού, εν τούτοις υπήρχαν δύο βασικά σημεία σύγκλισης: Η ενασχόληση με την καθημερινότητα και η εναντίωση στην Εθνική Αντίσταση.

Η προσπάθεια των μηχανισμών προπαγάνδας των τριών τελευταίων κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά να υπερασπιστούν την επιβαλλόμενη από την Γερμανία και τους δανειστές οικονομική και δημοσιονομική πολιτική, αλλά και να υ....

Οι «μπουκωμένοι» opinion makers του μνημονίου (Μέρος 2ο) - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !

To δεύτερο από τα τέσσερα μέρη της μεγάλης έρευνας του Periodista.gr για τους opinion makers και τα ΜΜΕ που βρίσκονται στην υπηρεσία του μνημονίου 

Του Δημήτρη Μπεκιάρη 

Για ποιους λόγους ένας δημοσιογράφος ή ένας διαμορφωτής της κοινής γνώμης, ένας opinion maker, ή ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης επιλέγει να στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις μία πολιτική, η οποία αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι καταστροφική για μία χώρα και έναν ολόκληρο λαό; Ιδεαλισμός, ιδεολογία, ξενοδουλεία, αφέλεια, εξαναγκασμός. εκβιασμός ή… το χρήμα; Στην πραγματικότητα ο μηχανισμός προπαγάνδας υποστήριξης του μνημονίου, ο οποίος σχεδιάστηκε πριν η Ελλάδα προσφύγει για οικονομική βοήθεια στον τριμερή μηχανισμό διάσωσης (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο – Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), έλαβε υπόψη όλα τα παραπάνω κίνητρα των πρόθυμων να στηρίξουν τις λαοκτόνες πολιτικές που επιβάλλονται στη χώρα μας από τα κέντρα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας της υπερεθνικής ελίτ και εφαρμόζονται από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.....


ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.

Για να ξεσηκωθει πρεπει να αφυπνηστει,για ν'αφυπνηστει πρεπει να κατανοησει.


Γιατι διαγραφουν χρεη μεγαλων χρηματιστηριακων εταιρειων;


Γιατι ενω ανοικουν σε διαφορετικες πολιτικες ιδεολογιες παραυτα συνεργαζονται στην κυβερνηση;


Γιατι το Κ.Ι.Σ. να ειναι αφοροληγητο, να μπορει να εισαγει αδασμολογητα, να ειναι αποποινηκοποιημενο απο την "ελληνικη" δικαιοσυνη;


Γιατι οι βουλευτες να εχουν ασυλο;


Γιατι μπορουν μεταναστες να εισερχονται λαθραια και ενω τους πιανουμε δεν εχουμε το δικαιωμα του επαναπατρισμου τους;

ΔΡΟΥΓΟΣ: “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”


· Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ!
· «Οι πολιτικοί εφαρμόζουν συνταγή εθνικής καταστροφής»
· «Πίσω από τα γεγονότα της Πρεμετής ήσαν Τσάμηδες»
· «Έρχονται ασύμμετρες απειλές από την Αλβανία. Οι αθλιότητες στο ναό της Πρεμετής είναι
προεόρτια κρίσης που θα έχουμε με την γειτονική χώρα Ο Αλβανικός εξτρεμισμός ενδυναμώνεται.»
· «Σε ποια σοβαρή χώρα μέσα σε 20 μήνες έχουνε αλλάξει 6 υπουργοί άμυνας;»
· Η κατάσταση θα χειροτερέψει σε Συρία και Αίγυπτο
· «Επικίνδυνη η κατάσταση και στη Θράκη»
ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νικολάκη Εφέντη: Μια μεγάλη μορφή του Ελληνισμού που ελάχιστοι γνωρίζουν!

nikefent4
   «Πατρίδα μου σηκώσου! Ας λάμψει πάλι στον αιθέρα ψηλά το μέτωπό σου…», πρόσταζε ο ποιητής και ήρωας του Α’ Βαλκανικού πολέμου για την απελευθέρωση της Ηπείρου, Λορέντζος Μαβίλης. 

Ο ευαίσθητος ποιητής είχε τραγικό και ένδοξο θάνατο στη Μάχη του Δρίσκου, τον Νοέμβριο του 1912, όταν πολεμούσε ως λοχαγός μαζί με το Σώμα των Γαριβαλδινών «ερυθροχιτώνων» (εθελοντών Ιταλών και Ελλήνων μαχητών) στο μέτωπο της Ηπείρου. 

Καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ηπείρου, καλό είναι να δούμε από κοντά μια ακόμη εκπληκτική μορφή του Αγώνα. 
 
   Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της εποχής, τον Λορέντζο Μαβίλη και τους Γαριβαλδινούς τους «έφαγε» η Σκύλλα, δηλαδή το οχυρό του Μπιζανίου που είχε κατασκευαστεί σε καλά κρυμμένη τοποθεσία από Γερμανούς μηχανικούς και είχε καθηλώσει την Ελληνική Στρατιά επί δύο μήνες, αφού είχε απελευθερώσει την Φιλιππιάδα της Πρέβεζας. 

Συνεργάτης του φον Γκολτς κατά την κατασκευή των οχυρών του Μπιζανίου ήταν και ένας αξιωματικός του τουρκικού στρατού, ο Έλληνας στην καταγωγή, στην πίστη και στη συνείδηση, Νικολάκη Εφέντη....

Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ….. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...



Το ξανανεβάζουμε για το δουν όλοι !!! 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ................

Η "Χούντα" το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και

Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;

Διαβάστε το άρθρο για τον Μασόνο που μίλησε για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο ..NewsNow: 

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”. 

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008

Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com)

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.