Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Καταγγελία ΣΟΚ από τους λιμενικούς - Πράκτορες που δηλώνουν μέλη ΜΚΟ οργανώνουν τους μουσουλμάνους κατά των Ελλήνων.

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/4_4_16-9_4_16/metanastes1.jpg
Ανάμεσα στους «πρόσφυγες και μετανάστες» αλλά και στις ΜΚΟ έχουν παρεισφρήσει πράκτορες, οι οποίοι σκοπό έχουν να οργανώσουν τους μουσουλμάνους, δυσχεραίνοντας το έργο των ελληνικών Αρχών, έτσι ώστε αυτοί να παραμείνουν στην Ελλάδα και να την εποικίσουν.

Μάλιστα σας είχαμε ενημερώσει για το περιστατικό στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, όπου πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας, που παρίστανε μέλος ΜΚΟ, ζήτησε από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ να βγάλει τον Σταυρό.

Προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων οι λιμενικοί, αγανακτισμένοι, ζήτησαν με ανακοίνωσή τους την παρέμβαση του εισαγγελέα στον Πειραιά, καταγγέλλοντας στην ουσία την παρουσία πρακτόρων ανάμεσα στους «πρόσφυγες».

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο «για τις ενέργειες ατόμων, οι κινήσεις των οποίων δυσχεραίνουν την διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών».

Αναλυτικά η συγκλονιστική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος:


Ένα διαρκές θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στο λιμάνι του Πειραιά, ο χαρακτήρας του οποίου έχει ....

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ... ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΝΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ , ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!

10404474_999394996816366_575368993835784
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΝΑ............................................................................ !!!!!!
ΣΤΟΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΝΟ.1,
ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΒΑΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΝΟ.2,
ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΛΥΣΑΛΛΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ,
ΣΤΟΝ ΜΑΜΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΔΟΥΛΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ " ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ " ,ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΚΟ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ , ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ,
ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΛΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ.....

Θα δεχτούμε το Ισλάμ… είτε μας αρέσει είτε όχι.

Όσοι δεν φορούν παρωπίδες θα έχουν διαπιστώσει ότι η Ελλάδα Ισλαμοποιείται.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι πλέον η χώρα μας έχει μπει στο στόχαστρο των ισχυρών της γης. Διαβάσαμε τις διαρροές των Wikileaks (παρόλο που τα πουλημένα ΜΜΕ δεν πολύ-ασχολήθηκαν) και καταλάβαμε ότι οικονομικά οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι. Τελειώσαμε ως έθνος! 


Το ΔΝΤ, η Ευρώπη και οι δικοί μας προδότες πολιτικοί, θα μας ....

Υπάρχει όντως σχέδιο εναντίον του Ελληνισμού;


Οταν η Κεντρική Τράπεζα της ΕΕ, αγοράζοντας τα ιδιωτικά ως τότε δάνεια της Ελλάδας από τις αντίστοιχες τράπεζες, τα μετέτρεψε σε δημόσια μεταβιβάζοντας τα στα αντίστοιχα κράτη των ιδιωτικών τραπεζών έτσι ώστε αυτά να γίνουν απ’ τη μια μέρα στη άλλη, εκ του μηδενός, οι μεγαλύτεροι και σκληρότεροι πιστωτές της Ελλάδας δίχως να έχουν δώσει ποτέ αυτά λεφτά στην Ελλάδα και η Ελλάδα να βρεθεί χωρίς χρήμα και με χρέη δυσβάσταχτα προς τους εταίρους της ΕΕ. 

Όλοι γνωρίζουμε τώρα τις συνέπειες των Μνημονίων και το γεγονός ότι το ένα Μνημόνιο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να χρειαστεί κάποια στιγμή και ένα επόμενο. 

Με αυτόν τον τρόπο, μετά τις ....

Επίδομα αντί σύνταξης σε ανάπηρους.

Επίδομα αντί σύνταξης σε ανάπηρους

Μείωση της τάξης του 25%

Αθήνα
Tο κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει μαχαίρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα, η μείωση θα είναι της τάξης του 25%.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης.
Η μείωση (που προκαλεί την έντονη αντίδραση του αναπηρικού κινήματος) θα γίνεται – όπως...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ...

Φωτογραφία του Κρίτων Βασιλικόπουλος.
Κρίτων Βασιλικόπουλος
Η «κυρία» της φωτογραφίας,είναι η ευσυγκίνητη φράου μοργκερίνι,η «ευρωπαία» επίτροπος εξωτερικών υποθέσεων.
Ο «κύριος» με τον οποίο αγκαλιάζεται,είναι ο διαβόητος χακίμ θάτσι.
Σύμφωνα με το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ο θάτσι, ως αρχηγός της συμμορίας του UCK,ευθύνεται,εκτός ........από δολοφονίες,διακίνηση ναρκωτικών,σωματεμπορία κα

Αὐτό τὸ μνημόνιον, πότε ἂρχισε καὶ πότε θὰ καταργηθεῖ;

Αν κάποιος νομίζει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι Ελληνική, τότε γιατί το καταστατικό της έχει κάλυψη ως Διεθνής Σύμβαση;
tte–international–agreement
Θέλετε να διαβάστε το Μνημόνιο που υπάρχει εδώ και έναν αιώνα και εσείς που νομίζετε ότι πολεμάτε κάθε τι αντιμνημονιακό,....

Τα σύνορα είναι για τους φτωχούς και τους βλάκες».

null
Μόνο βλάκες πληρώνουν την σημερινή εποχή φόρους σε ένα κράτος που είναι επίσημα προτεκτοράτο ξένης χώρας, και μάλιστα αδίστακτης  .
Oι φόροι εμπεριέχουν αντισταθμιστικά οφέλη. 

Εάν δεν σου προσφέρει τίποτα ένα κράτος για ποιό λόγο να πληρώνεις; 

Για να γεμίζεις το βαρέλι που δεν έχει πάτο 

Ο Γιάκομπ Αουγκστάιν, αρθρογράφος του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» και γιος του ιδρυτή του, σε σημερινό του άρθρο με αφορμή το σκάνδαλο Panama Papers καταφέρεται με δριμύτητα κατά του παγκόσμιου καπιταλισμού, ο οποίος, όπως γράφει, «έχει μεταβάλει ολόκληρο …

ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

WikiLeaks – ΔΝΤ – «Διαρροές» και «κόντρες» μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών αποτελούν μέρος της σκηνοθεσίας του 4ου ισοπεδωτικού μνημονίου που προετοιμάζεται με ορίζοντα πέραν του 2025.
4o-mnimonio
Τι αποδεικνύεται με τις διαρροές των WikiLeaks;
Ότι η κρίση που βαθαίνει στον καπιταλισμό υποχρεώνει τον τελευταίο σε ένα ευρύτατο ξεκαθάρισμα.  Οι offshore αποτελούν εργαλείο άσκησης της παγκοσμιοποιημένης οικονομικής δραστηριότητας με όλα τα παραστατικά της νομιμότητας από κράτη και οικονομικούς οργανισμούς. Το ξεκαθάρισμα που επιχειρείται έχει στόχο να περιορίσει τη δυνατότητα και το εύρος της μεταξύ λιγότερων και ισχυρότερων οικονομικών κέντρων /παραγόντων.
 Αποτελεί μέρος της καταστροφής κεφαλαίου που αποτελεί κανόνα στον καπιταλισμό και προηγείται πάντοτε ενός παγκόσμιου πολέμου εάν δεν γίνει εφικτή η αναδιανομή που επιχειρείται μέσα από τις επαναμβανόμενες κρίσεις και τις παγκόσμιες ανακατατάξεις που αυτές προοιωνίζονται.
Μέρος αυτού του ξεκαθαρίσματος αποτελεί και ο ……

Όταν οι Έλληνες δεν παραδόθηκαν στους Γερμανούς και προδόθηκαν εκ των έσω..

Όταν οι Έλληνες δεν παραδόθηκαν στους Γερμανούς και προδόθηκαν εκ των έσωΣτο Ρούπελ η διαταγή από τους άκαπνους επιτελάρχες στρατιωτικούς, για παράδοση στους Γερμανούς το 1941 ήρθε σχεδόν αμέσως από την Αθήνα και επαναληπτικά μάλιστα. 

Διότι αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως επεστράφη ως απαράδεκτη τρεις φορές και η άρνηση εκτέλεσης της έγραψε μερικές ακόμη σελίδες πατριωτισμού μετά τη νίκη στο Αλβανικό μέτωπο, και πριν η Αθήνα με τον ανύπαρκτο σχεδιασμό της αφήσει τη χώρα έρμαιο στους βαρβάρους.
 
Την ίδια ώρα που οι «στρατηγοί» της Αθήνας έτρεχαν πανικόβλητοι σαν λαγοί, στα υπόγεια του οχυρού «Μολών λαβέ» (σύμφωνα με τη διήγηση του διοικητή του οχυρού Ζαχαριάδη Φωτίου) ο γενικός διοικητής της γραμμής οχυρών του Ρούπελ Δουράτσος, ζήτησε τη γνώμη (!) των κατωτέρων του κατά πόσον θα πρέπει να υπακούσουν στην εντολή παράδοσης των οχυρών. Εκείνοι απάντησαν……

Τα Wikileaks, οι εκβιασμοί του ΔΝΤ και η πρόταση Σόιμπλε για φιλικό Grexit.

null
Η αληθινή ή μη «διαρροή» στα Wikileaks της συζήτησης των Τόμσεν- Βελκουέσκου με την οποία φαίνεται ότι, οι παράγοντες του ΔΝΤ σκέφτονται πως ίσως χρειάζεται να υπάρξει κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας για να υποχρεωθούμε να δεχτούμε και επί πλέον συνταγές λιτότητας,έχει πολλαπλές αναγνώσεις

Το ίδιο και η επιστολή της Κριστίν Λαγκάρτν προς τον ‘Έλληνα Πρωθυπουργό που ακολούθησε. Η ουσία είναι ότι, το ΔΝΤ και η Ουάσιγκτον, πιέζουν προς δύο κατευθύνσεις.

Προς τη μεριά της Ελληνικής κυβέρνησης για να δεχτεί και άλλα μαστιγώματα λιτότητας. Αλλά και προς τη μεριά του Βερολίνου για να δεχτεί σημαντική ελάφρυνση του χρέους. Ο λόγος που η Ουάσιγκτον πιέζει προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις είναι η γνώση ότι, ………

Ομερτά από εδώ και πέρα στην Βουλή….Ρήτρα εχεμύθειας υπογράφουν οι βουλευτές…Ποια Δημοκρατία;;

null
Κανονικά στην Δημοκρατία, οι βουλευτές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό για ότι συμβαίνει στον «Ναό της Δημοκρατίας», τα μνημόνια φιμώνουν βουλευτές και λαό πλέον!
Από parapolitika:
του Γιώργου Λυκουρέντζου

Υποχρεωμένοι να υπογράφουν ρήτρα εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας προκειμένου να μην αποκαλύπτουν «μυστικά» των οποίων γίνονται γνώστες κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων  θα είναι σε λίγο καιρό οι βουλευτές όπως προβλέπει ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου που εισάγεται την Παρασκευή προς συζήτηση στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.
Σύμφωνα με το άρθρο 7 , παρ 2 του νέου Κώδικα οι βουλευτές κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους θα υπογράφουν δήλωση εχεμύθειας που θα τους απαγορεύει να χρησιμοποιούν προς…