Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Κεραυνοί της ΠΟΜΙΔΑ για το φόρο στα ακίνητα! Μόνο με "τάγματα εργασίας" θα πληρωθούν οι φόροι.

Αν αληθεύει η κυβερνητική πρόθεση να ισχύσουν και πάλι δύο ετήσιοι φόροι περιουσίας, ένας ΕΝΦΑ χωρίς εξαιρέσεις για μη ηλεκτροδοτούμενα και τα οικόπεδα, και ένας ακόμη ΦΑΠ με φορολογική βάση το σύνολο της περιουσίας του κάθε ιδιοκτήτη, όπως προκύπτει από τις εξωπραγματικές αντικειμενικές αξίες του 2007 και συντελεστές εμπορικότητας προερχόμενους από την προ των Ολυμπιακών Αγώνων εποχή, επειδή οι πλειστηριασμοί δεν θα ενδιαφέρουν κανένα, και επειδή ιδιαίτερα η προβλεπόμενη φυλάκιση των δεκάδων χιλιάδων ιδιοκτητών που θα βρεθούν σε πλήρη αδυναμία να πληρώνουν κάθε χρόνο το διπλό αυτό φόρο θα είναι αδύνατη λόγω έλλειψης επαρκών φυλακών, η μοναδική εφαρμόσιμη λύση φαίνεται ότι αναγκαστικά θα είναι εκείνη ....

Σε βάθος έρευνα για τα εμπορικά πλεονάσματα της Γερμανίας από την Κομισιόν.

Ο Μπαρόζο δικαιολόγησε τη διεξαγωγή έρευνας για τη Γερμανία λέγοντας πως η εν λόγω χώρα έχει «ειδική ευθύνη» να συμβάλλει στην ανάκαμψη της ευρωζώνης.
Σε βάθος έρευνα σχετικά με τα εμπορικά πλεονάσματα της Γερμανίας, τα οποία θεωρούνται μη ισορροπημένα, θα αρχίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Η Γερμανία έχει επιδείξει ένα σημαντικό εμπορικό πλεόνασμα που δικαιολογεί τη διεξαγωγή έρευνας», δήλωσε ο Μπαρόζο. 


Ανακοίνωσε ταυτόχρονα την έναρξη μιας διαδικασίας για 15 άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, στο πλαίσιο των εξουσιών της Επιτροπής σε ζητήματα μακροοικονομικών ανισορροπιών.

Ο Μπαρόζο δικαιολόγησε τη διεξαγωγή έρευνας για τη Γερμανία λέγοντας πως η εν λόγω χώρα έχει...

Για ''καφέ'' οι Τούρκοι στον Α/ ΓΕΝ... την ίδια ώρα που η Φρεγάτα τους όργωνε τα Χωρικά μας Ύδατα !!

Μπήκαν στην πόλη οι Οχτροί 

Αυτό και αν είναι απο τα Άγραφα ...Οι Τούρκοι Αξιωματικοί του Ναυτικού στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχου Αποστολάκη σήμερα το πρωί για καφέ.......Ενώ χθές
βράδυ η Φρεγάτα τους αλώνιζε ....

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ...

Η Ελλάδα μπορεί να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου στο εγγύς μέλλον. 

Στις Βρυξέλλες φημολογείται πιθανότητα να συμβεί αυτό στις αρχές του επόμενου έτους, όταν η Ελλάδα αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφει η εφημερίδα «Daily Time».

Η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει μαλακώσει τη στάση της σχετικά με την...

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…....ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΟΚ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….στο επόμενο επεισόδιο μάλλον θα τους πλακώσει
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...

"Γκαλερίστες και... αλογομούρηδες" διέλυσαν την αμυντική βιομηχανία.

Τοποθέτηση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Με διευθυντές και συμβούλους... "γκαλερίστες και παίκτες ιπποδρόμου" διέλυσε τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα η ΠΑΣΟΚ-ΝΔ α.ε.

Απαιτούμε να διαγράφεται από τα πρακτικά ο χαρακτηρισμός "νεοναζί" και να διακόπτεται ο ομιλητής που τον εκφέρει. Ιδίως αν ανήκει στους κλέφτες της Νέας Πασοκρατίας.

Η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν υπήρχε περίπτωση να βρίσκεται στην εν λόγω θέση, αν δεν λεγόταν Γεννηματά.

Ο Σαμαράς έταξε ότι θα αυξήσει το ΑΕΠ μέσω του...

ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΘΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Μεθοδεύουν την πτώση της κυβέρνησης από στιγμή σε στιγμή! Ο ανασχηματισμός τελευταίο χαρτί του Σαμαρά.

Έτοιμοι να ρίξουν τη κυβέρνηση με μοχλό τον Προυπολογισμό η τον μερακλίδικο Ενιαίο φόρο ..
για τα ακίνητα. 


Κι αυτή τη φορά είναι η προκλητική ανεπάρκεια της κυβέρνησης να κάνει μεταρρυθμίσεις αλλά και το προκλητικό επιτελείο του Στουρνάρα (Μπάνος, Καραβίτης και Σία) η αιτία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αποδεικνύεται ολίγιστος, ως άλλος Ρουπακιώτης, και ο οποίος εξήντλησε όλο τον τεχνοκρατισμό του στο να δίνει συνεντεύξεις στα διεθνή ΜΜΕ, χωρίς να μπορεί να ακουμπήσει ούτε έναν διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο ή να βάλει λουκέτο σε έναν δημόσιο οργανισμό. 


Την ίδια ώρα ο Στουρνάρας και ο ΣΔΟΕ κάνουν αέρα στους μετέχοντες στις λίστες τύπου Λαγκάρντ ενώ αδυνατούν να ...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?

Η πρόταση μομφής τους ανάγκασε να φέρουν ποιο νωρίς απ ότι υπολόγιζαν το σχέδιο τους για νέα κυβέρνηση Παπαδήμιου.

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και έχουν κάψει όλα τα χαρτιά τους(το τελευταίο ήταν οι λεγόμενοι καραμανλικοί).

Μάταια προσπαθούν να αναστήσουν το Καραντζαφέρη λες και ο λαός είναι άπειρα ηλίθιος.

Έχουμε και την δήλωση της Ντόρας που ζητά από τη ΔΗΜΑΡ να ξαναμπεί στην κυβέρνηση......

Οι περίεργοι θάνατοι των αρχαίων σοφών μας.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα
του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει). 


Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: 

"Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί". Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.


ΑΙΣΩΠΟΣ: Τον Αίσωπο τον έστειλε ο βασιλιάς Κροίσος για να πάρει κάποιον χρησμό από το Μαντείο των Δελφών. 


Συκοφαντήθηκε όμως από τους παρευρισκόμενους στο μαντείο, ότι έκλεψε την ασημένια φιάλη του Θεού Απόλλωνα. 

Έτσι καταδικάστηκε να γκρεμιστεί από τους κατοίκους από την κορυφή του Παρνασσού Υάμπεια, πράγμα που έγινε.

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...Οικογένεια Στουρνάρα ΕΠΕ

totekmirio.gr
Άλλο ένα υπέρογκο ποσό, 1,6 εκ. €, έχει χαριστεί στην οικογένεια του Υπουργού Οικονομικών για την επικοινωνιακή εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου.
O Γ. Στουρνάρας είναι συνώνυμο της φτωχοποίησης των Ελλήνων και της ευημερίας της οικογένειάς του.
Έχει δύο οικογενειακές επιχειρήσεις με μετόχους τη σύζυγο και τις δύο κόρες του, την πρόσφατη «Mindview Σύµβουλοι Επιχειρήσεων και Έρευνας ΕΠΕ» και τη γνωστή«Mindwork Business Solutions ΕΠΕ», που είχε αναλάβει την εκστρατεία ενημέρωσης για την πολυφαρμακία από τον ΕΟΦ το 2012 με 435.000€
Γι΄ αυτό το θέμα έχουν γραφτεί πολλές σελίδες στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και έγιναν ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο γιατί, εκτός από το γεγονός ότι είναι η σύζυγος του μνημονιακού υπουργού, η Mindwork Business Solutions ΕΠΕ δεν έχει πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές κατά το παρελθόν και έχει καταδικαστεί αμετάκλητα . 
Το αδίκημα είναι καταγραμμένο στο ποινικό μητρώο της εταιρείας και σύμφωνα με το ΠΔ 118/2007 καμιά εταιρεία δεν μπορεί να αναλάβει και να πληρωθεί έργο από το δημόσιο αν δεν υπάρχει καθαρό ποινικό μητρώο.

Αλήθεια θα κάτσει ο Ελληνικός λαός να του πάρουν το σπίτι και να το δώσουν στους τοκογλύφους;

 Το GreekMoney.gr δικαιώνεται. 


Το σχέδιο Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου είναι το εξής: 


Η ιδιωτική ακίνητη περιουσία της Ελλάδας εκτιμάται στα 600 δισ. ευρώ. Είπαν οι Γερμανοί. 


Βάλτε τέτοιους φόρους ώστε να πάρουμε εμείς τα 400 δισ. ευρώ του χρέους του Ελληνικού δημοσίου, εκ των οποίων τα 200 είναι τόκοι. 


Αλήθεια θα κάτσει ο Ελληνικός λαός να του πάρουν το σπίτι και να το δώσουν στους τοκογλύφους; 


Ή θα ζητήσει εκλογές και να στείλει το δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου στα τάρταρα της ιστορίας;


Παγίδες και κρυφές επιβαρύνσεις κρύβει το σχέδιο για τη φορολογία ακίνητων που θα αντικαταστήσει από το 2014 το χαράτσι της ΔΕΗ και το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Το υπουργείο Οικονομικών μετά από πολλούς μήνες έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων που θα τεθεί σε διαβούλευση ώστε ....

Μιχαλολιάκος: Μου έστησαν σκευωρία τα κοράκια των μεγάλων ΜΜΕ.

 Νέα επιστολή από τις φυλακές έστειλε ο έγκλειστος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τονίζει πως «είναι ελεύθερος ακόμη και μέσα στα σίδερα της φυλακής» και κάνει λόγο για σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του.

Ολόκληρη η επιστολή του Νίκου Μιχαλολιάκου:
«Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Είμαι ελεύθερος ακόμη και μέσα στα σίδερα της φυλακής"
Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα την ανοικτή επιστολή του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου στους διώκτες της Χρυσής Αυγής.
"Το κείμενο αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίοι φρόντισαν να ευρίσκομαι σήμερα στη φυλακή, πιστεύοντας αφελώς ένα όχι .....

Πώς μπορεί να πέσεις θύμα εκβιασμού μέσω Facebook!

Άλλη μια ιστορία εκβιασμού μέσω Facebook ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια υπόθεση που διαδραματίστηκε στα Χανιά της Κρήτης με πρωταγωνιστές έναν εκβιαστή και ένα νεαρό ζευγάρι.

Ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος κ. Μανώλης Σφακιανάκης, εξηγεί στην εφημερίδα NEWSBOMB ότι είναι πιθανό να γίνουμε όλοι θύματα εκβιασμού από επιτήδειους και δίνει συμβουλές ώστε να προστατευτούμε από τους κινδύνους των social media και του διαδικτύου.
«Απόλυτη ασφάλεια στο Διαδίκτυο δεν υπάρχει. Συνηθίζουμε να λέμε ότι ασφαλής υπολογιστής είναι μόνο ο κλειστός υπολογιστής. Και ισχύει. Ρητά και κατηγορηματικά», δηλώνει ο κ. Σφακιανάκης.
«Οι «εισβολές» σε προσωπικούς λογαριασμούς και η παραβίαση κωδικών ασφαλείας πιστωτικών καρτών είναι συχνό ....

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΟ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..

-Εθνική συνεννόηση και συμφωνία θα προτείνει ο Α. Σαμαράς αν υπάρξει αδιέξοδο με την τρόικα -Ποια προαπαιτούμενα θα θέσει ο Πρωθυπουργός σε μία τέτοια περίπτωση.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών και τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες, βαραίνουν το κλίμα.
Η ελληνική κυβέρνηση, έχοντας πάρει και ανάλογα μηνύματα από πολλές άλλες πλευρές, αντιλαμβάνεται ότι οι δανειστές δεν έχουν καμία διάθεση πολιτικής διαπραγμάτευσης αλλά είναι προσηλωμένοι στη γραμμή της σκληρής λιτότητας και των μέτρων.
Ο κ. Σαμαράς είδε να διαψεύδονται οι προσδοκίες που είχε εναποθέσει στη στήριξη της κ. Μέρκελ, μετά τις γερμανικές εκλογές.
Άρχισε πλέον να συνειδητοποιεί ότι .....

ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Κρήτη:Κλείνουν την 126 Σμηναρχία Μάχης.

Έφτασε το τέλος ελέω Μνημονίου για την 126 Σμηναρχία Μάχης στην περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr το αρχηγείο αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Σμηναρχίας.
 
Σχετικό έγγραφο έφτασε ήδη στην 126 Σ/Μ με το οποίο γίνεται γνωστό πως στις 30 Νοεμβρίου θα ανασταλεί η λειτουργία της.
 
Η μόνη Μοίρα που θα παραμείνει σε λειτουργία είναι ...

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Τουρκική φρεγάτα πολιόρκησε την Σκύρο - Συναγερμός στις επάκτιες συστοιχίες Exocet.

 Σε μία πρόκληση που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος αποκλείεται να έμενα αναπάντητη, προχώρησε η Τουρκία "πολιορκώντας" την "καρδιά" της ελληνικής αεράμυνας, και γενικότερα της ελληνικής αμυντικής διάταξης στο Αιγαίο, της Σκύρο.

Χθες το απόγευμα η τουρκική φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ-200ΤΝ, η "Ορούκ Ρέϊς" βγήκε από τα Στενά και κατευθύνθηκε νοτιοδυτικά. με κατεύθυνση πάλι την Εύβοια και την Αττική.
Στις 22.32 μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην θαλάσσια περιοχή της Σκύρου και άρχισε έκανε σχεδόν ένα πλήρη κύκλο γύρω από το νησί.
Μπήκε από τα βόρεια, κατευθύνθηκε δυτικά, μετά πήγε νότια και γύρισε πάλι προς την ανατολική πλευρά ....

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ; Eπίσκεψη στο μετρό του Ελληνικού με μοναδικούς προσκεκλημένους τα...ΜΑΤ.

Xωρίς καμμιά προειδοποίηση, έκλεισαν το σταθμό μετρό του "Ελληνικού", έφεραν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, για να μπορέσουν να κάνουν  ανεπίσημη επίσκεψη εγκαινίων του σταθμού (μετά από δύο μήνες) ως "αυτοκράτορες" ο Κ.Χατζηδάκης και ο Μ.Χρυσοχοϊδης, συνοδεία εκπροσώπων των δανειστών από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
 
Άλλη μια απόδειξη της "ελιτίστικης" συμπεριφοράς των κυβερνώντων που με τις νεοταξίτικες πολιτικές τους έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, του έχουν στερήσει την εργασία του και τον τρόπο να επιβιώνει, του στερούν την ιδιοκτησία του αφού δεν θα μπορέι ΄συντομα να πληρώνει κανείς τους ληστρικούς φόρους "τουρκοκρατίας" που επιβάλλουν, και ταυτόχρονα ...

Χριστουγεννιάτικο δώρο .....Φεύγουν μέχρι τις γιορτές 5.000 υπάλληλοι δήμων.

Φεύγουν μέχρι τις γιορτές 5.000 υπάλληλοι δήμων Περισσότεροι από 5.000 υπάλληλοι από το σύνολο των 83.000 που εργάζονται σε δήμους και περιφέρειες θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας μέχρι τα τέλη του έτους όπως σχεδιάζει το υπουργείο Εσωτερικών αξιοποιώντας τόσο το μέτρο της εθελοντικής κινητικότητας όσο και την αξιολόγηση των ΟΤΑ βάσει αριθμοδεικτών όπου ....

Ζούμε στην εποχή των ύαινων..αγορών και τα νούμερα έχουν μεγάλη σημασία...για τους δυνάστες του χρήματος..

Οι επενδύσεις για την αγορά είναι ό,τι το οξυγόνο για τον άνθρωπο...

Δεν επιβιώνει μία Οικονομία δίχως επενδύσεις. 

Κι αυτή είναι η συνταγή για την αντιμετώπιση και της ελληνικής κρίσης. 

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα γενναίο πακέτο της τάξης των 60 δισεκατομμυρίων ευρώ για να μπορέσουν να πάρουν μπρος οι μηχανές της Οικονομίας. 

Το μυστικό βρίσκεται στη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Διότι τράπεζες σήμερα δεν υπάρχουν...

Επανερχόμαστε στο χτεσινό θέμα των κόκκινων δανείων από έναν διαφορετικό δρόμο. 


Εξήντα δισεκατομμύρια είναι τα καθυστερούμενα δάνεια. 

Επειδή ακριβώς τα δάνεια αυτά δεν εξυπηρετούνται, οι τράπεζες...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ..;;;Κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες..

Ο πληθυσμός της Τουρκίας θα αγγίξει τα 93,5 εκατομμύρια το 2050 οπότε και θα ξεκινήσει να 
μειώνεται, σύμφωνα με επικαιροποιημένη έρευνα της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας.

Tην ίδια εποχή ο ελληνικός πληθυσμός θα έχει μειωθεί, βάσει του σημερινού ρυθμού γεννήσεων και του ρυθμού των θανάτων στα 7,5 εκατ. ψυχές...

Με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο πληθυσμός άνω των 65 ετών αυξήθηκε στο 7,5% όταν το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα διαμορφώνεται στο 18,1% (2011). 


Δηλαδή η Ελλάδα γερνάει, ενώ η Τουρκία σφύζει από νιάτα.

Με τη διατήρηση του σημερινού δείκτη γονιμότητας, ο πληθυσμός..

Ας ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα στη... Θράκη.

Κάποια εντυπωσιακά περιστατικά σας παρουσιάζουμε ... Περιστατικά που τα μετέφεραν στον συντάκτη Μ.Κ. αυτήκοοι και αξιόπιστοι μάρτυρες
(μουσουλμάνοι μάλιστα) και φανερώνουν μία πολύ ανησυχητική πλευρά του μειονοτικού θέματος σήμερα στη Θράκη. 

Και εννοούμε το βαθύ μίσος που τρέφει μία αξιοσημείωτη μερίδα της μειονότητας προς την Ελλάδα και προς ο,τιδήποτε ελληνικό…

Βλέποντας σε βίντεο κάποιον νεαρό από τους Αμαξάδες της Ροδόπης (Τουγρούλ Μεστάν Τσαβούς) να μιλά στο τουρκικό εθνικιστικό κανάλι Rumeli TV με τόση απέχθεια και εμπάθεια κατά της Ελλάδας, είπαμε να καταγράψουμε κάποια συμβάντα της καθημερινότητας, όπως αυτή διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια.

Απαγορεύεται η καλλιέργεια στην χώρα μας απο το 2014!

Φωτογραφία για Απαγορεύεται η καλλιέργεια στην χώρα μας απο το 2014!
Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς...

Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 ἀνὰ στρέμμα. 

Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.

Τί σημαίνει αὐτό;

Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν.

Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ....

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ....ΚΑΙ ....ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ .....

Ετοιμαστείτε να κάνετε απλή αριθμητική....

Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε με δυο άπλα πράγματα που θα σας πω...

Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε επειδή δεν θα σας βγαίνουν οι πράξεις...

Δείτε λοιπόν πως ....η Νέα Τάξη Πραγμάτων κάνει τους ανθρώπους δούλους και 
σκλάβους με το χρήμα...αλλά το χειρότερο είναι με χρήμα που δεν 
υπάρχει....

ΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ .....καλά ακούσατε κάνουν τους μάγκες με αυτό που λέμε στη πιάτσα....ΧΡΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΟ....

Κρατηθείτε λοιπόν....

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα Ελληνόπαιδα ..…Ακούει κανείς Εισαγγελέας;;;;


Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα..με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…;


Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ελληνικής» παιδείας προτρέπει τα....

"1000 Έλληνες γιατροί μαθαίνουν τούρκικα" Νεο-οθωμανισμός ....προχωρά !

Ο Υπουργός Υγείας της Τουρκίας ο οποίος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει ..
στην τελετή μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ συναντήθηκε με τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου της
Θεσσαλονίκης στα πλαίσια τη πρόσκλησης του ιδίου για την πρόσληψη Ελλήνων γιατρών στην Τουρκία. 


Ο τούρκος υπουργός ισχυρίστηκε πως « 1000 Έλληνες γιατροί της Θεσσαλονίκης ήδη μαθαίνουν τούρκικα και σε λίγους μήνες θα έχουν προχωρήσει αρκετά». 


Οι πληροφορίες από τον ....

Να έχει το θάρρος να τα πει με το όνομά του.

Με μια κατηγορηματική δήλωσή του, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σταμάτησε εν τη γενέσει τους την αναταραχή και την ένταση που προκλήθηκε σε Αθήνα και Βρυξέλλες, από δήλωση ανώτατου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι υπάρχει «χάσμα χιλιομέτρων (μιλίων) και δισεκατομμυρίων» ανάμεσα στην τρόικα και τις ελληνικές αρχές για το δημοσιονομικό κενό του 2014 και ότι λύση θα υπάρξει μετά τις χειμερινές διακοπές («θα πάμε για σκι», όπως είπε χαρακτηριστικά), οι οποίες κατά το δυτικοευρωπαϊκό έθιμο γίνονται τον Φεβρουάριο.

«Όποιος έκανε αυτή τη δήλωση, η οποία δεν αντανακλά τις δημιουργικές συζητήσεις με την τρόικα, να έχει το θάρρος να τα πει με το όνομά του. 
Δεν μας χωρίζουν μίλια, μας χωρίζουν μέτρα», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής συνάντησης με τους επικεφαλής της τρόικας.