Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Το πιάσατε το υπονοoύμενο;

Αλλά το τσίπουρο είναι ήδη φευγάτο με νόμο που θα ισχύσει από την επόμενη χρονιά....

Όσο για τον ήλιο....τον έχουν ήδη πάρει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις,  γερμανικών συμφερόντων επιχειρήσεις  για εκμετάλλευση και μεταφορά της ηλιακής ενέργειας στη χώρα τους αλλά και....

ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ κ.λ.π.;

merkelfaiman1_579_355
Πολλοί υποψιάζονται ότι πίσω από τις κινήσεις της Αυστρίας και των φιλικών προς τη Γερμανία ανατολικών χωρών του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ, που αποκόπτουν τη μεταναστευτική ροή, αλλά και πίσω από την ελευθερία της (φίλης προς τη Γερμανία) Τουρκίας να ρίχνει συνεχώς εξαθλιωμένους ανθρώπους στην Ελλάδα, κρύβεται η ίδια η Γερμανία.
Πολλοί υποψιάζονται ότι η Γερμανία ...

Δεν υπάρχει PLAN A και PLAN B – Όλα είναι στημένα.

Είτε θέλετε να το καταλάβετε, είτε όχι
το θέμα «μεταναστευτικό» είναι 1000000% στημένο, από όπου και αν το πιάσει κανείς.

Τα δεδομένα και η εκτίμηση που οδηγούμαστε:

α) Η Ευρώπη οδηγούνταν σε αργό θάνατο. 


Ο πληθυσμός ήταν από γηρασμένος έως υπέργηρος. Πάνω από 15 χρόνια διάβαζα ότι «αν δεν γίνει κάτι σημαντικό» η Ευρώπη έχει δεν έχει 4-5 δεκαετίες ζωής. 

Δείτε τι γίνεται σήμερα. Άφθονο, φθηνό εργατικό δυναμικό κατακλύζει την βιομηχανική βόρεια Ευρώπη. 

Τσάμπα κρέας για την αδηφάγα βιομηχανία των Γερμανών επιχειρηματιών.

β)Η Ελλάδα χρωστάει και είναι μαθηματικά απίθανο....

Έντι Ράμα: Η Αλβανία δεν θα ανοίξει τα σύνορα για τους πρόσφυγες.Τι δεν κατάλαβες Ελληνα πατριώτη ;;;

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/02/26/673732/main/edi.jpg«Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο, ενώ άλλοι κλείνουν τα σύνορά τους»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι «η Αλβανία δεν θα ανοίξει τα σύνορα για τους πρόσφυγες».

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε αυτό, γιατί δεν έχουμε ούτε τις συνθήκες ούτε την....

Η ατυχία να σε κυβερνούν Ελλάδα, άσφαιροι και ανίκανοι καταληψίες.

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/62374396c9ffa82113654b0af1be8f18_XL.jpgΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
Στην προμετωπίδα του Διοικητηρίου της Στρατιωτικής Σχολής Ευλεπίδων, όπου τώρα στεγάζεται η Σχολή Εθνικής Αμύνης, υπήρχε ο θυρεός της σχολής και η βασική αρχή την οποία πρέπει να κάνει κτήμα του και να ενστερνιστεί ο κάθε Εύελπις, για να μπορεί να γίνει ένας χρήσιμος ηγήτορας του Ελληνικού Στρατού. 

Πρόκειται για το ρητό «Άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει», που αποδίδεται στον Σόλωνα, τον νομοθέτη της αρχαίας Αθήνας, το οποίο επί τέσσερα χρόνια, μέρα και νύχτα, υπενθυμίζει στον εύελπι ότι για να μάθει να διοικεί, να ασκεί εξουσία, πρώτα πρέπει να μάθει να άρχεται.

Δηλαδή να διοικείται, να υπακούει και να ενστερίζεται τους νόμους, τις αρχές και τους κανόνες της διοίκησης, για να είναι σε θέση να τις επιβάλει, ως ηγήτορας και ως διοικητής.

Ένα άλλο ρητό που βλέπαμε ως μικροί αξιωματικοί στα γραφεία των διοικητών ήταν το «Διοικείν εστί προβλέπειν», που αποδίδεται στον Αλκιβιάδη, το οποίο αποτελεί τη διαχρονική αρχή του «μάνατζμεντ» προτού καν....

Μας φτώχυναν μας έκλεψαν μας κατηγόρησαν μας, μας, μας, ανάθεμα τους...

Τελικά σε αυτήν την χώρα η προδοσία η ψευτιά και η ατιμία είναι αυτοάνοσα των πολιτικών, δεν γίνεται να υπάρξει ένας πολιτικός με κογιόνια που να πει ότι θα βάλω την πατρίδα υπεράνω εαυτού και ας χαθώ.

Από ποιον να αρχίσω και με ποιον να τελειώσω όλοι τους απάτριδες άθεοι προδότες γιουσουφάκια και οσφυοκάμπτες , ελεεινοί, ψεύτες, και πάνω από όλα γλύφτες των ξένων προτεκτοράτων.


Αμέ εκείνος ο έρμος ο λαός τι ...

Τα 40 σπουδαιότερα αποφθέγματα του Οδυσσέα Ελύτη.

elitis_1511. «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

2. «Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη».
3. «Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι».
4. «Είναι διγαμία ν’ αγαπάς και να ονειρεύεσαι».
5. «Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα».
6. «Η λύπη ομορφαίνει επειδή της μοιάζουμε».
7. «Το «κενό» υπάρχει όσο ...

Εκατοντάδες χιλιάδες στο στόχαστρο: Σε ποιους καταναλωτές κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZLjNwUV02BevOAbBwv206BoXWni3vh-yxGRx7DTRcfaU-dKCVFZafie5DHLAymuDtti3I7SRXUDFA7MYgRdc9V7g9Sg6iRKX00dE0IGgvj96kASunml6-TGl8-7rDTKDm24pLoS3ebQJS/s1600/metrhtis-30ygp877ptzf8hpnqtkfey.jpgΈχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες αποκοπές ρεύματος σε περίπου 100.000 πελάτες της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί κακοπληρωτές.

Αφορά κυρίως σε πελάτες που οφείλουν πάνω από 1.000 ευρώ και λογαριασμούς που δεν έχουν πληρωθεί για περισσότερο από 8 μήνες.

Η ΔΕΗ, πριν προβεί στις αποκοπές, έχει συνυπολογίσει και οικονομικά στοιχεία των οφειλετών, όπως η περιοχή που μένουν και ....

ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!

Αναπόφευκτες φαντάζουν πλέον και νέες περικοπές στις συντάξεις.

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς έλεγε τη Πέμπτη πως...
αν και δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, η όλη συζήτηση κλίνει πλέον προς τη λήψη μέτρων που «αρέσουν» στους δανειστές.

Η ίδια κυβερνητική πηγή εκτιμούσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν οι επικεφαλής των ελεγκτών. 

Σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη όμως με το «κουαρτέτο», οι εκπρόσωποι των Ευρωπαίων φάνηκαν ότι «είναι δύσκολο» να επιστρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα (σσ: λόγω και διενέργειας του euroworking group).

Επί της ουσίας όμως, τόνιζε, όσον αφορά στο Ασφαλιστικό «βρισκόμαστε κοντά με τους Ευρωπαίους» υπονοώντας ίσως ότι....

6 χρόνια μνημονίων και ιδού τα αποτελέσματα…

φωτο Λογιος Ερμης
Με σχετικο δελτιο τυπου που εξεδωσε χθες ο ΟΔΔΗΧ μας ενημερωνει για το υψος του συνολικου δημοσιου χρεους της χωρας ανερχεται στα 321,3 δις ευρω. ……………..

Η «ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΟΡΑΕΙ… ΤΣΑΝΤΟΡ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ! (βίντεο)

κΥΡΊΩΣ ΕΙΚΟΝΑ
Όταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης εξισλαμίζεται με κάθε μέσο, σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει με εμάς, αν δεν σηκώσουμε από τώρα σημαία εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα! Ο πολιτισμός της Ευρώπης είναι ελληνικής προέλευσης. 

Σήμερα ποια είναι η γραμμή αντίστασης στην κατάλυση του ?
Όπως φαίνεται οι Γερμανοί έχουν παραιτηθεί από κάθε αντίδραση στο γεγονός ότι η κυβέρνησή τους τους πιέζει να υποταχτούν στο Ισλάμ και να προσαρμοστούν στον αρρωστημένο μουσουλμανικό τρόπο κοινωνικής συμπεριφοράς, ενώ αντίθετα θα έπρεπε να ασκηθεί πίεση στους μουσουλμάνους μετανάστες να προσαρμοστούν στην δική τους κουλτούρα. 


Οι Γερμανοί είναι δυσαρεστημένοι με αυτό που συμβαίνει, αλλά ταυτόχρονα αισθάνονται...

Ιδού..η πραγματική αλήθεια Ελληνες ! ! !

Να λυπάσαι την Ελλάδα και όχι τους εισβολείς μουσουλμάνους...

Δεν ειναι ξεφραγο αμπελι η Ελλαδα φιλε... 

Προγενεστεροι εχυσαν αιμα να μας δωσουν την Ελλαδα.. δεν εχουμε δικαιωμα εμεις να την διαλυσουμε...

Εδω προκειται περι εισβολης αλλοφυλων που εσκεμενα τους εγκλωβιζουν στην Ελλαδα, και οχι περι πονεμενων ανθρωπων. 

Εχουμε καθηκον να κλεισουμε τα συνορα μας. Και μπορουμε να μην αφηνουμε κουνουπι να μπαινει στο Αιγαιο αν ....

Μπρίντλοβ:«Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει και να νικήσει τη Ρωσία».

«Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει και να νικήσει τη Ρωσία»
Ο Στρατιωτικός Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Φίλιπ Μπρίντλοβδήλωσε ότι «είναι έτοιμο να πολεμήσει και να νικήσει» απέναντι στη Ρωσία«αν χρειαστεί».

Η Ρωσία έχει επανειλλημένα προειδοποιήσει ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και η τοποθέτηση όπλων και στρατευμάτων εκεί, αποτελούν προκλητικές ενέργειες και υπονομεύουν την περιφερειακή ασφάλεια.

«Για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ εργάζεται με.....

Wall Street Journal: Το «plan b» της ΕΕ είναι να εγκλωβιστούν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Το «plan b» της ΕΕ για το προσφυγικό, είναι ο εγκλωβισμός των προσφύγων στην Ελλάδα, υποστηρίζει δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο αναφέρει ότι αξιωματούχοι της Ένωσης θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα κάνει τη διαχείριση του της κρίσης πιο εύκολη για την Ευρώπη.

Το «plan b», υποστηρίζει η Wall Street Journal, προωθείται για να αντικαταστήσει το σχέδιο Μέρκελ που περιλαμβάνει την συμμετοχή της Τουρκίας αλλά είναι ένα σχέδιο που δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης κρατών μελών. 

Όπως τονίζει η εφημερίδα, στη Σύνοδο Κορυφής στις 7 του Μαρτίου θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στη συνεργασία με την Τουρκία και την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. 

Αν δεν αποδώσει καρπούς τότε .....

Κρούγκμαν: Η Γερμανία ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας.

Κρούγκμαν: Η Γερμανία ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας
Επίθεση κατά της πολιτικής λιτότητας της Γερμανίας που είχε τεράστιες δυσμενείς συνέπειες για την Ελλάδα εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομίας, Πολ Κρούγκμαν, μιλώντας στην αρχισυντάκτρια του Business Insider Γερμανίας, Κριστίν Μάρτερνς.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε ως τη χειρότερη δυνατή πολιτική από τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, ενώ ειδικά για την περίπτωση της Ελλάδας υπήρξε εξαιρετικά επικριτικός για τους χειρισμούς της Ε.Ε., καθώς, όπως λέει, θα έπρεπε να έχει υπάρξει μία σημαντική απομείωση της ονομαστικής αξίας του δημόσιου χρέους και κούρεμα του χρέους του ιδιωτικού τομέα προτού ληφθούν τα πρώτα....

Ο Λιου επαναλαμβάνει: Άμεση ολοκλήρωση αξιολόγησης και ελάφρυνση ελληνικού χρέους.

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ: A handout picture made available by photothek/BMF showing Wolfgang Schaeuble (L), Federal Minister of Finance, Pier Carlo Padoan (C), Minister of Finace of Italy, and Jacob J. Lew, Secretary of the Treasury (R) of the USA,have a smal talk in the garden of at the Schloss (Castle) Wackerbarth in Radebeul, Germany. EPA, THOMAS KOEHLER
Νέα παρέμβαση και προτροπή προς τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ, από τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού, σημειώθηκε σήμερα για την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους Θεσμούς.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται περί επαναλαμβανόμενης προτροπής -ο κ. Λιού χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς γλώσσα και σε προηγούμενες ανακοινώσεις- η παρέμβαση έχει τη σημασία της, καθώς οι δανειστές καθυστερούν την άφιξή τους στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.


Ο κ. Λιού συναντήθηκε με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στον οποίο έθεσε το ελληνικό ζήτημα. 


Επίσης ζήτησε από τους Ευρωπαίους να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους προς την Ελλάδα και να επαναφέρουν το ελληνικό χρέος σε βιώσιμη τροχιά μέσω ελάφρυνσης χρέους».

Στην επίσημη ανακοίνωση...

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

 Ντόμινο ακυρώσεων σε τουριστικούς προορισμούς

Άμεσους κινδύνους για την εθνική οικονομία επιφυλάσσουν οι πιέσεις που δέχεται ο ελληνικός τουρισμός εξαιτίας των ανεξέλεγκτων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, όπως μεταδίδει η «Καθημερινή”.

Ακυρώσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία και πτήσεων για την προσεχή σεζόν, αλλά και περικοπή δρομολογίων από εταιρείες κρουαζιέρας αποτελούν τις πρώτες απτές επιπτώσεις σε νησιωτικούς προορισμούς που δέχονται υψηλές προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. 


Οι ξενοδόχοι έχουν προχωρήσει....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ!


Δηλώνει ο κορυφαίος καθηγητής Πυρηνικής Μηχανικής Λευτέρης Τσουκαλάς

Ένας από τους κορυφαίους Πυρηνικούς Μηχανικούς στον κόσμο είναι ο Ηλείος καθηγητής Λευτέρης Τσουκαλάς. Ενώ μεγάλωσε στην Ελλάδα, το ταλέντο του, αναγνωρίστηκε στην Αμερική, όπου και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο. Είναι από τους ανθρώπους που πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να υπερνικήσει την οικονομική κρίση, αν έκανε επενδύσεις στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας.


Ο Λευτέρης Τσουκαλάς μίλησε αποκλειστικά στην «ΠΡΩΤΗ» για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Γαστούνη, αλλά και για το πώς μπόρεσε να κάνει ....

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς.

η ταν η επι τας
Ζητούνται Έλληνες… ζητούνται μαχητές παλικάρια και κοπέλες που σύντομα θα χρειαστεί να υπερασπίσουν την πατρίδα μας μέχρι την τελική μας νίκη! Είσαστε έτοιμοι για την τελική μάχη;

Ζητούνται πατριώτες που είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον οχτρό!!!! Ο οχτρός μπήκε ήδη στην πόλη με ισλαμικό καμουφλάρισμα και με μοντέρνα σμαρτφον…η προδοσία εναντίον του λαού μας από τους εταίρους μας είναι μέρος του οικονομικού πολέμου εναντίον μας από το 2008…

Τίποτα δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει…. οι βάρβαροι εταίροι μας δεν είναι βάρβαροι γιατί μας οδηγούν στον αφανισμό μας… είναι βάρβαροι και ανήθικοι γιατί είναι οι εντολοδόχοι της μαζικής προσφυγικής επίθεσης που δεχόμαστε…. μας οδηγούν στον αφανισμό γιατί....

Αποκάλυψη -σοκ: Αναζητούν σκηνές και κοντέϊνερς για 500.000 άτομα - Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα! - Και... παιχνίδι οικονομικής διαπλοκής!

Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες σην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία" επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφυγων και λαθρομεταναστών.
Και όταν λένε "100.000" να αναμένονται το ολιγότερο 500.000: Οπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέϊνερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.
Ηδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης ....

Η ΚΙΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΠΑ, ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΑΝ 
ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

Ο Κινέζος Κεντρικός Τραπεζίτης ανακοίνωσε 
το μεγαλύτερο γεγονός στην οικονομική 
ιστορία της ανθρωπότητας !!!

Την περασμένη εβδομάδα ο Zhou Xiaochuan, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, ανακοίνωσε με μια φρασεολογία γεμάτη με τέχνη, ότι η Κίνα δεν θα είναι πλέον σε πρόσδεση του νομίσματός της με το δολάριο ΗΠΑ. Αντ 'αυτού, το Κινεζικό γουάν θα συνδεθεί με ένα ευρύ καλάθι νομισμάτων, δήλωσε ο Ζου.
http://english.caixin.com/2016-02-15/100909181.html

Αυτή η φαινομενικά ακατανόητη μετατόπιση θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ, και όπως ο οικονομολόγος Peter Schiff το έθεσε "θα είναι το μεγαλύτερο περιστατικό......

ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!! Γερμανοί: «Εξω από το ευρώ όποιος δεν παραδίνει την κυριαρχία του!»

http://scenarieconomici.it/wp-content/uploads/2015/07/euro-nazista.pngΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Σοκ προκαλεί το άρθρο του Γερμανού Βόλφγκανγκ Γκλομπ, μέλους της Γαλλογερμανικής Οικονομικής Επιτροπής, στην ημερήσια γαλλική οικονομική εφημερίδα «Λεζ Εκό» από τις πρώτες κιόλας λέξεις του: «Η Γερμανία έχει ένα πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα είναι η Γαλλία» γράφει χωρίς περιστροφές ευθύς εξαρχής. 


Πολύ πιο ωμό είναι το κλείσιμο αυτού του περιεκτικού άρθρου: «Η διάσημη γερμανική Επιτροπή των Σοφών δεν έχει αφήσει την παραμικρή αμφιβολία στην τελευταία ετήσια έκθεσή της: η καλή λειτουργία ενός κοινού νομίσματος σε ευρωπαϊκή κλίμακα απαιτεί την εγκατάλειψη της εθνικής κυριαρχίας....

Πιαστήκαμε σαν λαός στον ύπνο...

!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!Στο κάτω κάτω, η λαϊκή "σοφία" λέει!!!Οπως έστρωσες. έτσι θα κοιμηθείς!!!. 

Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους. 

Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν....

Οι ΗΠΑ ζητούν την ολοκλήρωση της ελληνικής αξιολόγησης χωρίς καθυστερήσεις

JACK LEW

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προέτρεψαν σήμερα, Παρασκευή, τους Ευρωπαίους να ολοκληρώσουν «χωρίς καθυστέρηση» την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και να τιμήσουν τη δέσμευσή τους όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους της χώρας.
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου παραδέχτηκε ότι απομένει ακόμη να γίνει «σημαντική δουλειά» μεταξύ των διαφόρων πλευρών, όμως υπογράμμισε ότι .....

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Κάθε έθνος έχει κυρίαρχο δικαίωμα να ελέγχει το έδαφός του.

MARK TONER
Κάθε έθνος έχει κυρίαρχο δικαίωμα να ελέγχει το έδαφός του, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρκ Τόνερ, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega, Μ. Ιγνατίου, στην Ουάσιγκτον.
Ο κ. Τόνερ, υπογράμμισε ότι «απλά θα ζητήσουμε από όλα τα κράτη, όπως έκανε η Ελλάδα, να συνεχίσουν να επιδεικνύουν γενναιοδωρία χειριζόμενα τους μετανάστες».
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, αφού εξέφρασε ....

Αντίδραση ΟΗΕ στο κλείσιμο των βαλκανικών συνόρων. «Παραβιάζεται η Σύμβαση για τους πρόσφυγες»

BAN KIMOON
Την αντίδραση και του ΟΗΕ προκάλεσε το κλείσιμο των συνόρων σε χώρες των Βαλκανίων.
Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Μπαν Κι Μουν, κατήγγειλε σήμερα, Παρασκευή τους περιορισμούς που επιβάλλονται στους πρόσφυγες στα σύνορα χωρών των Βαλκανίων και υπογράμμισε ότι αυτά τα μέτρα «δε συνάδουν» με τη Σύμβαση του 1951 για τους Πρόσφυγες.
Αυτή η σύμβαση, εξηγεί ο ίδιος σε μία ανακοίνωση, επιβάλλει να καθορίζεται χωριστά για τον καθένα το καθεστώς του πρόσφυγα και οι ανάγκες για την προστασία κάθε μετανάστη, κάτι που δεν....

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Χρεοκοπία τον Μάρτιο…

Σενάρια χρεοκοπίας φέρνει για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο εν μέσω της μεγάλης μεταναστευτικής κρίσης, βρήκε την ευκαιρία να τρομοκρατήσει για μία ακόμη φορά τις αγορές και να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα κατά της Ελλάδας. 

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η Ελλάδα θα έχει πολλά προβλήματα και ίσως δε θα εξυπηρετήσει τα χρέη της, κανόντας ουσιαστικά λόγο για χρεοκοπία από τα τέλη Μαρτίου.

Μάλιστα αναφέρουν πως.....