Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο συνήγορος της τρόικας Στουρνάρας ..

Απάντηση οκτώ σελίδων απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στην Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τον ρόλο της τρόικας στη χώρα μας και το πώς ο ίδιος κρίνει το έργο της.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση του υπουργού σχετικά με την ποιότητα της συνεργασίας κυβέρνησης –Τρόικα. 
Ο υπουργός εκτιμά ως αποτελεσματική τη συνεργασία αυτή αναφέροντας χαρακτηριστικά: 
«H συνεργασία μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές αποτελεσματική, χωρίς να έχουν λείψει οι επιμέρους διαφωνίες και οι διαφορετικές προσεγγίσεις σε μια σειρά ζητημάτων που άπτονται του Προγράμματος, όπως είναι ....

To Δόγμα του Σοκ !!




























του Αντώνη Ι. Γρυπαίου, Διεθνολόγου

Η Σχολή του Σικάγου είναι μια οικονομική Πανεπιστημιακή σχολή, ενσωματωμένη στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου των ΗΠΑ.

Η σχολή αυτή ιδρύθηκε από τον διεθνούς φήμης καθηγητή
οικονομικών και κάτοχο βραβείου Νόμπελ οικονομίας Μίλτον Φρίντμαν, ο οποίος απεβίωσε το 2006 σε ηλικία 94 ετών.

Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν ο μεγάλος γκουρού του ιδεολογικού κινήματος υπέρ του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, του Καπιταλισμού της καταστροφής, όπως τον ονόμασαν οι λαοί του πλανήτη.

Ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του νεοφιλελευθερισμού, και ο άνθρωπος που θαύμαζε η κυρία Θάτσερ, και οι Πρόεδροι Reagan & Μπούς. 

Ο δημιουργός της «περίφημης» Σχολής του Σικάγου, ήταν και δημιουργός των «δεξαμενών σκέψης» (Think Tanks), αυτές που συμβούλευαν και συμβουλεύουν όλους τους Προέδρους των ΗΠΑ, και καταστρέφουν τις ΗΠΑ και την ανθρωπότητα με τις ακραίες επεκτατικές ιμπεριαλιστικές Σιωνιστικές συμβουλές τους.
Οτιδήποτε προοδευτικό και Πατριωτικό ...

ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κασιδιάρης με τηλεθεατές ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4   06/01/2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......Ισλαμική θεοκρατία με σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ !! (VIDEO)

   Δημοσιεύθηκε στις 2 Ιαν 2014

Από τα τρελά της εποχής μας ...
«Αλλάχ ου άκμπαρ» με σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεργαζομένων σωματείων !!!


Η ψευδοαριστερά οργανώνει εκδηλώσεις ισλαμικής θεοκρατίας και ιερού πολέμου με σημαίες στίχων των Κορανίων και «ιερού πολέμου»
Φωνάζει η νεαρά με τη ντουντούκα «ποτέ ξανά φασισμός» κι απαντά το πλήθος των ισλαμιστών «Αλλάχου Ακμπάρ»



(Ιδού ενδείξεις του Κοινωνικού συστήματος Μεσαιωνικής Ισλαμοφασιστικής Κατοχής που η Αντεπαναστατική "Πρωτοπορεία" της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ επιδιώκει να εγκαθιδρυθεί στην χώρα μας. 

Ακόμα και οι αλητοτραμπούκοι της Χρυσαυγής μοιάζουν με άκακα προβατάκια μπροστά στην Κοινωνική Άκρα Αντίδραση του Τροτσκιστοφασισμού ...... 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Είναι ικανοί για το μεγαλύτερο ψέμα γιατί είναι ικανοί για τα χειρότερα!





















Ας ρίξουμε μια ματιά στα νούμερα του χρέους.  

Η πορεία του χρέους

Τα στοιχεία είναι της περιόδου 1990-2012 όπου το δημόσιο χρέος της χώρας εκτινάχθηκε και οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία απ’ όπου για να γλυτώσει υπάρχει μόνο ένας τρόπος: να πάρουν τα πιο υγιή και παραγωγικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας τα πράγματα στα χέρια τους. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να γλυτώσουν τον δήμιο, τόσο ο λαός, όσο κι η χώρα.

Το πρώτο πράγμα που αξίζει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι κυνήγι του πρωτογενούς ελλείμματος δεν είναι τωρινή παράκρουση των κυβερνήσεων της τρόικας. 

Σ’ ολόκληρη την περίοδο από το 1990 έως το 2001 ήταν η μόνιμη επωδός όλων των κυβερνήσεων που....

Οι Λαρισαίοι έκαναν…ρόμπα τους κυβερνητικούς βουλευτές της περιφέρειας τους ΒΙΝΤΕΟ.

Ρόμπα…ξεκούμπωτη απο τους ψηφοφόρους τους έγιναν οι Λαρισαίοι εθνοπατέρες που συμμετέχουν στην κατοχική κυβέρνηση του Μεσσήνιου… 

Οι εκπαιδευτικοί του νομού τοποθέτησαν σε μπαλόνια τις…μουτσούνες των Σαχινίδη, Χαρακόπουλου και Κέλλα φωνάζοντας ότι είναι….ανεπιθύμητοι στη Λάρισα…

Αίσθηση προκάλεσε και...

Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αγοράζουμε καθημερινά καταναλωτικά προϊόντα χωρίς να έχουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ». ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

«Ελληνικό προϊόν»: Η απαραίτητη ένδειξη σε κάθε προϊόν που αγοράζουμε.

Όταν τον Μάρτιο του 2010 αναρτούσαμε το πρώτο άρθρο της σειράς«Αγοράζουμε Ελληνικά!»* γράφαμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:


Αποτελεί πλέον κοινή συνείδηση ότι τα δημόσια οικονομικά της χώρας μας βρίσκονται σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε προσελκύουν πλέον τους παγκόσμιους καρχαρίες που «μυρίζονται αίμα» και συρρέουν για να μας κατασπαράξουν, απομυζώντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα σχεδόν άδεια ταμεία μας.

Εμείς καταθέτουμε την δική μας απλή και πρακτική λύση, η οποία δεν είναι δυνατόν (για πολλούς, ευνόητους και απόλυτα κατανοητούς λόγους) να διατυπωθεί από καμιά επίσημη ελληνική αρχή: 

Εάν οι μισοί Έλληνες επέλεγαν για τις καθημερινές τους ανάγκες προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα όχι μόνο θα λύναμε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας, αλλά θα εξασφαλίζαμε απασχόληση τόσο για τους Έλληνες όσο και για το μεγαλύτερο μέρος των νόμιμων οικονομικών μεταναστών που φιλοξενούμε στην χώρα μας!

Έκτοτε έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά τα πρώτα λόγια της σειράς των άρθρων «Αγοράζουμε Ελληνικά!»* παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ. 


Για τον επιπρόσθετο λόγο πως αν σήμερα κοιτάξουμε γύρω μας, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, θα ανακαλύψουμε έντρομοι πως γύρω μας υπάρχουν τα προϊόντα μιας χούφτας πολυεθνικών εταιριών κάποιες από τις οποίες ...

Οι φίλοι μας οι Γερμανοί ... «Η λειτουργία της Τρόικας είναι νόμιμη και δημοκρατική»

Η γερμανική κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα του Ευάγγελου Βενιζέλου για κοινοβουλευτικό έλεγχο της τρόικας και επιμένει στην ατζέντα που έχει συμφωνηθεί για το ελληνικό χρέος.

Ως «δοκιμασμένη πρακτική» χαρακτήρισε το σχήμα της τρόικας ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, και αυτό επειδή «εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή εμπειρογνωμοσύνη».


Μιλώντας στο καθιερωμένο κυβερνητικό μπρίφινγκ της Δευτέρας ο κ. Ζάιμπερτ αλλά και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχαουζ παρείχαν πλήρη στήριξη στην τρόικα, απορρίπτοντας κατά αυτόν τον τρόπο την κριτική που της άσκησε ο ....

Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα μας έχει στο χέρι με τη δραχμή.

"Η προειδοποίηση του Βενιζέλου ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε απειλή για τους γερμανούς φορολογούμενους είναι η πικρή πραγματικότητα στον πέμπτο χρόνο της ευρωκρίσης" γράφει η Frankfurter Allgemeine 
Zeitung... 

Την Ελλάδα σε ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων στο πεδίο της «ευρωκρίσης» βλέπει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του Ευ. Βενιζέλου στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας της Φραγκφούρτης.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σχολιάζει τις εκτιμήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδα στη πρόσφατη συνέντευξή του προς την Frankfurter Sonntagszeitung, διαπιστώνοντας ότι....

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:θα συναντηθώ με τον Πολύδωρα.

Την συνάντηση του με τον Βύρωνα Πολύδωρα προανήγγειλε ο Πάνος Κάμμένος αποκλείοντας παράλληλα κάθε πιθανότητα συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι ο Βύρων Πολύδωρας χαίρει της εκτίμησής του από την περίοδο που βρίσκονταν και οι δύο στην Νέα Δημοκρατία ωστόσο κράτησε αποστάσεις από τα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις πολιτικές συνεργασίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος σε πιθανή συνεργασία με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν εντάσσουμε στην δύναμη του κινήματός μας κανέναν που ψήφισε μνημόνια. ...

Απογειωνόμαστε!.. Εκτοξευόμαστε!.. Προς τα κάτω..

Η μπάλα πλέον έχει χαθεί!

Ουδείς γνωρίζει πια τί πρόκειται να γίνει. Και εννοούμε βέβαια από τους κυβερνητικούς. Οι υπόλοιποι, υποψιαζόμαστε..

Οι π@παριές πάνε κι έρχονται.
Πότε βγαίνουμε στις αγορές το πρώτο εξάμηνο(!), πότε βγαίνουμε το δεύτερο (ποιός ζει ποιός πεθαίνει!), πότε του χρόνου (για νάχουμε πεθάνει μέχρι τότε στα σίγουρα)..

Άλλοι ψηφίζουν το 25ευρω εισαγωγής στα νοσοκομεία, για να ζητήσουν μετά να μην ισχύσει!
Το τρίτο (ή τέταρτο;) μνημόνιο εξαγγέλλει η τρόϊκα εξωτερικού, ενώ αυτή του εσωτερικού δεν ξέρει....κάτι άκουσε..

Συνέντευξη Γερμανού καθηγητή στο Spiegel: «H Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα»!

Με συνέντευξη του στο Spiegel, o Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας, Albert Ritschl υπενθυμίζει στους συμπατριώτες του ότι είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν αφού η μεταπολεμική ανάπτυξη της Γερμανίας στηρίχθηκε σε δανεικά από την Αμερική που δεν 
επιστράφηκαν ποτέ!

Παράλληλα, ο Ritschl δικαιώνει στην ουσία όσους συνεχίζουν να υπενθυμίζουν ότι η Γερμανία χρωστάει τεράστια ποσά στην Ελλάδα για πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή. Αφιερωμένη σε Έλληνες εθελόδουλους πολιτικούς.

Spiegel: Κυριε Ritschl η Γερμανία συζητάει αυτό τον καιρό για περαιτέρω οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα σαν υπεράνω όλων ηθικολόγος. .....

ΕΚΤΑΚΤΟ: "ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ...

ΠΩΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ...

ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ !!!
ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 14 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ...

Τουρκία: Το «τέλος» ενός… «γίγαντα»

του Κίμωνα Γεωργακάκη

Οι δύο ιδεολογικοπολιτικοί δρόμοι της Άγκυρας, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβληθεί στους διάφορους εθνοτικούς πληθυσμούς που απαρτίζουν το σημερινό κρατικό μόρφωμα που ονομάζεται «Τουρκία», ήταν 


1. ο εσωστρεφής εθνικισμός-τουρκισμός κοσμικού χαρακτήρα (επιβολή τουρκικής ταυτότητας στους πολίτες) και 

2. ο εξωστρεφής νέο-οθωμανισμός (ένωση πληθυσμών εντός αλλά και εκτός συνόρων με σημαία το Ισλάμ και την Τουρκία προστάτιδα δύναμη – αναβίωση οθωμανικής αυτοκρατορίας).

Και οι δύο πολιτικές κατευθύνσεις πρεσβεύουν φαινομενικά τις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά από την άλλη αρνούνται να θέσουν στιβαρές βάσεις για την ουσιαστική λειτουργία τους. 


Αντίθετα, προκειμένου να ελεγχθούν οι εθνοτικές και ...

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!‏

 Εδώ είμαστε!

Να πούμε τώρα «καλή χρονιά» (να ξαναπούμε δηλαδή) θα είναι σαν άσχημο αστείο αφού βγαίνουν μέρα με τη μέρα όλο και νέες κατραπακιές που μας έρχονται στη φόρα.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ακάθεκτη προς τη δόξα τραβά, τη δόξα της ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΛΟΠΗΣ.

Τα υποτιθέμενα «μέτρα» που
παίρνουν, αυτό είναι.

ΚΛΟΠΗ, η για να ακριβολογήσουμε, ΛΗΣΤΕΙΑ η οποία έχει και θύματα.

Μάλιστα, θύματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ΟΛΕΣ τις αυτοκτονίες που έγιναν μέχρι σήμερα, και που δυστυχώς συνεχίζονται, αλλά τα υποτιθέμενα «Μέσα Ενημέρωσης» τις κάνουν γαργάρα για να μην δυσαρεστήσουν εκείνους που τους κρατούν στη ζωή.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ των Ελλήνων.

Πάμε να δούμε την είδηση….

Έρχεται σεισμός στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου.

Τεράστιες αλλαγές στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου προοιωνίζεται η προοπτική της αύξησης των εξαγωγών αμερικανικού πετρελαίου, ως αποτέλεσμα της κατακόρυφης αύξησης της αμερικάνικης παραγωγής που έφερε η αξιοποίηση των κοιτασμάτων σχιστολιθικού πετρελαίου.

Η άντληση σχιστολιθικού πετρελαίου από τα πετρώματα στο Τέξας και στη Βόρεια Ντακότα είναι καταλυτική για τις ΗΠΑ, καθώς η παραγωγή πετρελαίου έχει σημειώσει αύξηση 18% μέσα στους τελευταίους 12 μήνες σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ). 


Βρίσκεται, έτσι, στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 25 ετών και σήμερα οι ΗΠΑ καλύπτουν πλέον από την εγχώρια παραγωγή τους το 86% των ενεργειακών τους αναγκών που.....

Οι σύγχρονοι ολιγάρχες..

Βουλή
Η ελίτ χρησιμοποίησε την κρίση του 2007 για να εντείνει ακόμη περισσότερο τις εισοδηματικές ανισότητες προς όφελος της – με γνωστό επενδυτή να έχει πει πρόσφατα ότι, η τάξη του κέρδισε τελικά, στην εικοσαετή πάλη που διεξάγεται με τις υπόλοιπες
Η φιλοσοφία του Κόμματος, του μοναδικού αλάθητου μηχανισμού, αρνιόταν σιωπηρά όχι μόνο την εγκυρότητα της εμπειρίας, αλλά και την ύπαρξη της εξωτερικής πραγματικότητας. Η «αίρεση των αιρέσεων», η οποία έπρεπε να τιμωρείται παραδειγματικά, ήταν ο κοινός νους. Το φοβερό δεν ήταν ότι θα σε σκότωναν, αν σκεφτόσουν διαφορετικά από αυτά που σου επέβαλλαν, αλλά ότι θα μπορούσαν να έχουν δίκιο.
Γιατί, σε τελευταία ανάλυση, πως ξέρουμε ότι δύο και δύο κάνουν τέσσερα; Ή ότι ισχύει ο νόμος της βαρύτητας; Ή ότι το παρελθόν είναι αμετάβλητο; Αν το παρελθόν και ο εξωτερικός κόσμος υπάρχουν μόνο στο νου και αν ο νους μπορεί να ελέγχεται και να καθοδηγείται, τότε τι γίνεται; Από την άλλη πλευρά, όποια χώρα ελέγχει το παρελθόν, δεν ελέγχει το μέλλον; Και όποια χώρα έχει την ισχύ να ελέγχει το παρόν, δεν ελέγχει το παρελθόν;” (Ο μεγάλος αδελφός, E.A.Blair με παρεμβάσεις).

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ....ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!!

Αγαπητοί φίλοι ... Θα ήθελα να κάνετε έναν συλλογισμό σχετικά ανάποδο.

 Κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος στον Β'ΠΠ ... υπήρξαν κάποιοι καλοί μας "σύμμαχοι" που έριξαν 2 Ατομικές Βόμβες σε ΑΜΑΧΟ πληθυσμό, εξαερώνοντας πάνω από 200.000 ανθρώπους σε διάστημα λίγων ωρών! 

Αναφέρομαι φυσικά στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Και για να κάνει κάποιος ένα τέτοιο θηριώδες έγκλημα για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς, δεν αποζημιώθηκε ποτέ κανείς και δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ ως ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ... το μυαλό ενός ανθρώπου... πάει στους επικυρίαρχους. 

Στις μέρες μας ΜΟΝΟΝ οι Σιωνιστές μπορούν να σκοτώνουν χωρίς να πληρώνουν και χωρίς να τους ασκείται καμία κριτική. 

Κι ερευνώντας έναν-έναν ΟΛΟΥΣ τους επιστήμονες που έλαβαν μέρος στην βιαστική κατασκευή της Ατομκής Βόμβας ... βρήκα αποκλειστικά "θύματα" του Ολοκαυτώματος! 12 στους 12 ....