Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Αποχώρησε η Ρωσία – Πουσκόφ: «Πρόκειται για παρωδία…»

Αποχώρησε η Ρωσία – Πουσκόφ: «Πρόκειται για παρωδία…»
Αποχώρησε από την εαρινή Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) η ρωσική αντιπροσωπεία λόγω «περιορισμού των εξουσιών της». Οπως δήλωσε ο επικεφαλής της 18μελούς αντιπροσωπείας της Ρωσίας στο Στρασβούργο Αλεξέι Πουσκόφ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της κρατικής Δούμας, «η Ρωσία θα εξετάσει το ζήτημα και θα σκεφθεί εάν θα επανέλθει».
Λίγο νωρίτερα στο....

Αμερικανός της Blackwater συλλαμβάνεται στο Χάρκοβο (BINTEO)

Αμερικανός της Blackwater συλλαμβάνεται στο Χάρκοβο (BINTEO)
Συγκλονιστικό βίντεο έρχεται από το Χάρκοβο με την σύλληψη Αμερικανού μισθοφόρου της Blackwater, ο οποίος ειχε σταλθεί από την ουκρανική κυβέρνηση για να καταστείλει διαδηλώσεις και για να εξουδετερώσει τους αρχηγούς των ρωσόφωνων.
Μάλιστα ο Αμερικανός παραστρατιωτικός ακούγεται στο ...

Πούτιν σε Σαμαρά: «Πληρώστε για την Ουκρανία αλλιώς σας κόβω το φυσικό αέριο»

Πούτιν σε Σαμαρά: «Πληρώστε για την Ουκρανία αλλιώς σας κόβω το φυσικό αέριο»
Επιστολή με την οποία προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους στην ομαλή παροχή φυσικού αερίου με αφορμή την «κρίσιμη», όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση με το χρέος της Ουκρανίας προς τη Ρωσία απέστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σε άλλους 17 Ευρωπαίους ηγέτες ο Ρώσος πρόεδρος Βαλντιμίρ Πούτιν.
Στην επιστολή του προς τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Β.Πούτιν εκφράζει «τη βαθιά του ανησυχία για την....

Γιατί χαίρεται ο βλάκας και χαζογελάει, πατέρα;..

     Γιατί νομίζει πως θα μας κοροϊδέψει παιδί μου, με τα καραγκιοζιλίκια του με τις ''αγορές'', και πως θα καταφέρει να σώσει το τομάρι του.

     Και είναι τόσο βλάκας,πατέρα;


     Όχι από φυσικό του παιδί μου. 


Έχει πάθει όμως την αποβλάκωση που παθαίνουν οι πολιτικοί όταναποκόβονται από τον λαό και την κοινωνική πραγματικότητα,
      ..όταν βλέπουν με τα μάτια μυστικοσυμβούλωναμφίβολης ευφυίας καιπροβληματικής ηθικής(υπο)στάθμης,
      ..και προπαντός όταν παθαίνουν την αρρώστια της....

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: “ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ, KAI ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ” ΔΕΙΤΕ ΤΟ


 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ  ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Βίντεο: Ν. Χατζηνικολάου «Εκεί έχει καταντήσει η δημοσιογραφία» Νίκο πρόσεξε μην σκίσεις κανά καλτσόν...

 Οι πολίτες σε πολλές έρευνες μας κατατάσουν κάτω και από τους πολιτικούς γιατί δεν κάνουμε την κριτική που θέλουν στο πολιτικό.

Αίτημα για συνάντηση με Μέρκελ από την επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων.

Συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ζητούν τα 

μέλη της επιτροπής γερμανικών αποζημιώσεων της Βουλής προκειμένου να 

της θέσουν όλες τις εκκρεμείς απαιτήσεις με την άφιξή της στην Αθήνα. 



Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβαν ....

Η Ελλάδα και πάλι στον γύψο, κάτω από την ΕβραιοΓερμανική μπότα!....Βίντεο.

Η Ελλάδα και πάλι στον γύψο
Δεν είναι μόνο η χτεσινή απόφαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μετά αιτήματος του κ. Δένδια και το Αποφασίζομεν και διατάσσομεν και πάγωσε τον κάθε Έλληνα,
εδώ και πολύ καιρό η μνημονιακή συγκυβέρνηση με διάφορες μεθόδους λειτουργεί κατασταλτικά, δείτε το βίντεο

Επικαλούμενη λοιπόν ένα άσχετο άρθρο, το 157 του Ποινικού Κώδικα, περί βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού κόμματος, επαναφέρει και επίσημα τα πέτρινα χρόνια της λογοκρισίας! με την....

Λαβρόφ: «Ανάπτυξη νατοϊκών δυνάμεων στην Αν. Ευρώπη παραβιάζει τις συμφωνίες»..


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι η ανάπτυξη δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία θα παραβίαζε τις συμφωνίες που έχουν ....

Οριστικά αποικία χρέους. 742,5 εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσουμε για τόκους.

Για όσους είναι πολιτικά ηλίθιοι και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, δεν βγήκαμε αυτοδύναμα στις αγορές. 

Μας έβγαλε τεχνητά η Μέρκελ για να νικήσει τους ευρωσκεπτικιστές, ότι τάχα πετυχαίνει το μοντέλο της γερμανικής δημοσιονομικής πειθαρχίας. 

Σε ότι αφορά τους δικούς μας, αφήστε το καλύτερα. Προσπαθούν να επωφεληθούν για να διασώσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους.

Ανήμερα της επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου, Σαμαράς και Βενιζέλος, με την παρότρυνση της Μέρκελ, έκαναν...

Η μυστική συμφωνία κυβέρνησης και τρόικας.

Αρχή ενός νέου μνημονιακού κύκλου αποδεικνύεται το πολυνομοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Αυγή", η κυβέρνηση ανέλαβε επαχθείς δεσμεύσεις έναντι των δανειστών για μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να διατηρήσει ζωντανή την "ιστορία επιτυχίας" πριν από αυτές.  

Βασικά στοιχεία της μυστικής συμφωνίας, που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο:...

Το ΝΑΤΟ ...εκλιπαρεί τη Ρωσία ν΄αποσύρει τους 40.000 στρατιώτες από τα σύνορα με την Ουκρανία!

Το αδύναμο  ΝΑΤΟ ουσιαστικά ...εκλιπαρεί 
τη Μόσχα ν΄αποσύρει  τα στρατεύματα ,
που έχει  στείλει  στα σύνορά της με την Ουκρανία.

Και μιλάμε  για  περίπου  ...40.000  στρατιώτες.

Ο ....

Πως τα γνωστά ΜΜΕ "έπνιξαν" την υπόθεση Γιάννου Παπαντωνίου...

Θέλετε  να μάθετε  πως τα  κατεστημένα ΜΜΕ "πνίγουν" ειδήσεις;

Πήραμε  για  παράδειγμα  την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου και  της  συζύγου του , που αφέθησαν ελεύθεροι  μετά τις απολογίες τους  με χρηματική εγγύηση.

Η γνωστή εφημερίς  "Τα ΝΕΑ" δεν ασχολείται μαζί του !


Η  κομμουνιστική εφημερίς  "Ριζοσπάστης" ομοίως : δεν ασχολείται μαζί του...

Βγήκαν στις αγορές «υπό το αγγλικό δίκαιο» – δηλαδή με αποικιακούς όρους!

COLONIES
«Η Ελληνική Δημοκρατία ανακοινώνει σήμερα ότι έδωσε εντολή σε διεθνείς τράπεζες για επικείμενη 5-ετη ομολογιακή έκδοση «αναφοράς-benchmarking» σε ευρώ και υπό το αγγλικό δίκαιο
Η συναλλαγή αναμένεται να τιμολογηθεί και να λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον», σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Ξέρετε τι σημαίνει αγγλικό δίκαιο; Ας τα ξαναπούμε, αν και τα έχουν πει πολλοί από τις αρχές της κρίσης και της μνημονιακής περιπέτειας.
Δανεισμός με το ελληνικό δίκαιο σημαίνει ότι οι κανόνες λειτουργούν υπέρ του οφειλέτη, ενώμε το αγγλικό δίκαιο υπέρ του δανειστή!
Στη συνέχεια παραθέτουμε αποσπάσματα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2012 στην εφημερίδα «Παρόν» ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, στην οποία εξηγούσε τι σημαίνει να δανείζεται κανείς με το αγγλικό δίκαιο, όπως έχουμε δανειστεί μέχρι τώρα λόγω μνημονίων και όπως βγήκε την Τετάρτη 9 Απριλίου η κυβέρνηση στις αγορές και....

Τα γερμανοτσογλάνια επιστράτευσαν και τον Στέλιο Ράμφο… Ο μόνιμος υμνητής των κυβερνήσεων του Μνημονίου με το χρίσμα του “φιλόσοφου”… το μακρύ χέρι του Δ’ Ράιχ στην πατρίδα μας.

ΤΟ MEGAΛΟ ΡΑΜΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Είναι εντυπωσιακό… Όποτε χρειάζεται να ψηφιστούν τραγικά και επώδυνα μέτρα, όποτε υπάρχει αναγκαιότητα να στηριχθεί δημόσια η κυβερνητική πολιτική, επιστρατεύεται ο Στέλιος Ράμφος. 

Ο μόνιμος υμνητής των κυβερνήσεων του Μνημονίου με το χρίσμα του “φιλόσοφου” στη σημερινή πρωινή εκπομπή του Mega μάς είπε τα εξής απίστευτα:

1. Ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έσωσε τον τόπο.
2. Ότι το Ποτάμι θα γίνει ρεύμα ανάλογο του ΠΑΣΟΚ του ’81.
3. Ότι οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες για μια πολιτική αλλαγή είναι το…
συναίσθημα των ανθρώπων (προφανώς οι ταξικές σχέσεις, η φτωχοποίηση, οι κοινωνικές συγκρούσεις είναι επουσιώδη πράγματα).
Ο Στέλιος Ράμφος στη δύση της πορείας του έχει καταστεί προϊόν “μασάζ” του μέσου νεοέλληνα για να προετοιμάζεται να δεχτεί νέα, βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά του. 

Για τον πάλαι ποτέ μαρξιστή θεωρητικό που ανακάλυψε ύστερα το Χριστό και κατόπιν τον Φρήντμαν, η πορεία για ....

Προκαταρκτική για Σαμαρά ζητούν δικηγόροι.



Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια, Μπαλτάκου, Κασιδιάρη, που προκύπτουν από όσα κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, ζητούν δικηγόροι από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δικηγόροι προχώρησαν στις 7 Απριλίου στην κατάθεση της αναφοράς στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών με την οποία ζητούν τη διενέργεια εξέτασης σχετικά με τις σχέσεις εκτελεστικής και δικαστικής λειτουργίας, καθώς και την τυχόν παροχή κρίσιμων πληροφοριών σε σχέση..

600 εκατ. στις πλάτες του λαού για το πυροτέχνημα της "εξόδου στις αγορές"!

Π
άνω από 600 εκατομμύρια ευρώ θα επιβαρυνθούν οι Έλληνες πολίτες από την κατ' ευφημισμόν "έξοδο στις αγορές" που επιχειρεί η κυβέρνηση με τη σύμπραξη των δανειστών. 

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε και επισήμως ότι θα προσφύγει σε δανεισμό μέσω ομολόγου, όμως, η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω "βιβλίου προσφορών" (book building), μέθοδος η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο δανείζονται διεθνώς τα κράτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε...

Ούτε μιλιά για τις συντάξεις-καγκουρό...

Σ
ιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση στην αποκάλυψη ότι σχεδιάζονται περικοπές στις συντάξεις εφόσον οι συνταξιούχοι -υπάρχοντες και μελλοντικοί- έχουν εισοδήματα από άλλες πηγές, με βάση το αυστραλιανό ασφαλιστικό μοντέλο. 

Πηγές της κυβέρνησης δεν διαψεύδουν ότι το θέμα της μείωσης του συνταξιοδοτικού κόστους τέθηκε εκ νέου από την τρόικα, ενώ παλαιότερα είχε τεθεί και από τα χαμηλόβαθμα τεχνικά κλιμάκια, ωστόσο οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τον Σεπτέμβριο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και...

Συνωστισμός για να δανείσουν την Ελλάδα με 5%....

Π
άνω από 12 δισ. οι προσφορές. Στο 4,90% έως 5,25% το κουπόνι – Πανηγυρικές εξαγγελίες γράφονται για το ότι η Ελλάδα καταφέρνει να δανειστεί χρήματα που δεν χρειάζεται με 50πλάσιο επιτόκιο σε σχέση με τη Γερμανία.

Τέσσερα χρόνια μετά την είσοδο στο μνημόνιο και την απόφαση «να μη ζούμε με δανεικά», η κυβέρνηση βγαίνει στις αγορές... για δανεισμό, όταν μάλιστα με βάση...
τα οικονομικά στοιχεία αυτά τα χρήματα δεν τα έχει άμεση ανάγκη.

Ο δανεισμός με υπερδιπλάσιο επιτόκιο του μνημονιακού θα επιβαρύνει περαιτέρω το δημόσιο χρέος, ενώ για τις αγορές, το καθετώς του αγγλικού Δικαίου εξασφαλίζει σίγουρη επένδυση και απόδοση, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση σε κρατικά ομόλογα, την ώρα που η Γερμανία δανείζεται με περίπου 0,2% για ίδια περίοδο.

Με δήλωση του επικεφαλής της ....

Το δράμα της Τίνας Μπιρμπίλη (Βίντεο).

ταν πέρσι διορίστηκε Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ο σύντροφος Mitsos175 –μας έλειψες ρε συντροφάρα- έγραφε ένα σκωπτικό άρθρο ορμώμενος από την δήλωσή της ότι η αμοιβή της είναι «μόλις 7.500 ευρώ το μήνα». 

(Λεπτομέρεια που το ελληνικό κράτος της παρείχε σπίτι για να μένει, αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα).

Φαίνεται ότι αυτό το πόστο και ο μισθός ήταν λίγος για τα «τεράστια προσόντα»... 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ...

Και η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Πανηγυρίστε Έλληνες, βγήκαμε στις αγορές!

ΤΩΡΑ δέσαμε!

Μετά από τις «τροχιές ανάπτυξης» και το πρωτογενές πλεόνασμα, το πρωτοφανές πλεόνασμα, η χώρα, με μια ξέφρενη, διαστημική πορεία, βγήκε στις αγορές για μπάμιες, φασολάκια, πατάτες και λοιπά οπωροκηπευτικά.

Η «κυβέρνηση» πανηγυρίζει, και εμείς, ξαραχνιάζουμε τις άδειες τσέπες μας γιατί σύντομα, θα ξεχειλίσουν από χρήμα.

Χρήμα ζεστό, φρέσκο, χρήμα των....