Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δεν έπαιρναν λεφτά μόνον οι ΜΚΟ αλλά και κάποιοι μέσα στο Υπουργείο Εξωτερικών !ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ερώτηση για τις ΜΚΟ του Γιώργου Παπανδρέου που είχε υποβάλει από τον Δεκέμβριο του 2010 ( και την κατάθεση του στην αρμόδια ανακρίτρια Ευγενία Κυβέλου) ο βουλευτής παρουσιάζει στοιχεία και για άλλες περίεργες υποθέσεις που σχετίζονται με τις χρυσές ΜΚΟ του ΓΑΠ.


Διαβάστε την ερώτηση που υπέβαλε σήμερα προς το Υπουργείο Εξωτερικών.


Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι ο τότε υφυπουργός εξωτερικών (και σημερινός υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) Γιάννης Ζαφειρόπουλος που παραιτήθηκε στις 21/01/2002 καταγγέλλοντας στον τότε πρωθυπουργό....

Ρωσία: Η Κωνσταντινούπολη να δοθεί στους Έλληνες!

Η ιδιαίτερη κινητικότητα που δείχνει τα τελευταία χρόνια η ρωσική εξωτερική πολιτική πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον και ημών των Ελλήνων! 

Η Ρωσία σήμερα είναι μια άλλη Ρωσία από εκείνη πριν από 15 με 20 χρόνια. Σήμερα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τη συγκρότηση μιας «νέας 
Σοβιετικής Ένωσης», αλλά όχι κομμουνιστικής, όπως ήταν η παλιά. 


Η «νέα Σοβιετική Ένωση» θα είναι πιο πολύ εθνικιστική και πατροπαράδοτη. Θα βασίζεται πολύ στην Ορθοδοξία. Σε μια τέτοια «νέα Σοβιετική Ένωση» δείχνουν ενδιαφέρον να προσχωρήσουν οι χώρες που είναι δίπλα στη Ρωσία γεωγραφικά, όπως η Λευκορωσία, αλλά και η Ουκρανία.

Αυτό το τελευταίο είναι πολύ βασικό. 


Γιατί η Ουκρανία, το δείχνουν πια όλα, είναι κοντά σε διάσπαση. «Δυτικοί» εναντίον «ανατολικών» και στην πραγματικότητα οι Καθολικοί εναντίον των Ορθοδόξων. 

Αν το δυτικό μέρος της Ουκρανίας αποσχιστεί και ...

ΒΙΝΤΕΟ. Ο κόσμος έχει αφυπνιστεί "επικίνδυνα" και παρά την λάσπη των μιντιακών βόθρων ....

Ένα φαρμακωμένο παραλήρημα απαρτιζόμενο απο τους πιο άσπονδους εχθρούς των Ελλήνων Εθνικιστών με τηλεδικαστές την Ρεπούση, Κανέλλη, Τατσόπουλο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου κατέληξε στο συμπέρασμα -κατα την χθεσινοβραδινή εκπομπή του Πρετεντέρη- οτι 
ο Ελληνικός λαός αποτελείται απο ανεγκέφαλα ζώα ...
.. που ψηφίζουν επικίνδυνα για το "δημοκρατικό" (!) πολίτευμα.

Ως εκ τούτου, η κρατικοδίαιτη πελατειακή "δημοκρατία" της διαπλοκής θα πρέπει να αυτοπροστατευτεί συμμαχώντας κ(υ)νοβολευτικά και συναγελαζόμενη να βρεί νέους τρόπους καταδίωξης και απαγόρευσης για να αποκλείσει απο τον επικίνδυνο αυτό λαό την δυνατότητα να ψηφίζει ....

Στο σφυρί 20 ελληνικά νησιά...

Διευρύνεται η λίστα με τα ελληνικά νησιά που βγαίνουν προς πώληση και τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και Αράβων κροίσων.
Στον κατάλογο βρίσκονται τουλάχιστον 20 «φιλέτα» που κοσμούν τις ελληνικές θάλασσες, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.
Για ακόμη μία φορά, όμως, τα γρανάζια της γραφειοκρατίας κρατούν κλειστές τις «πόρτες» των αγοραπωλησιών.
Στην κορυφή της σχετικής λίστας προστέθηκε πρόσφατα το νησί «Χώρα», απέναντι από το Σούνιο, για το οποίο το ζητούμενο τίμημα φέρεται να αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ.
Σε ποια νησιά έχει μπει πωλητήριο
Από τις ελληνικές ομορφιές ξεχωρίζει ....

Σερ....Β.Μαρκεζίνης: “ΗΠΑ & Γερμανία τελειώνουν με το Κυπριακό και πιάνουν την ελληνική ΑΟΖ”

Ο Βασίλης Μαρκεζίνης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση και τους πολιτικούς της Ελλάδας που βρίσκονται στην εξουσία κατηγορώντας τους για «υποταγή» και παντελή έλλειψη ηγετικών χαρακτηριστικών που θέτουν τη χώρα σε κίνδυνο. 

Επισημαίνει ταυτόχρονα πώς η Ελλάδα είναι προσδεμένη στο άρμα των ΗΠΑ και της Γερμανίας, «οι οποίες έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους με σκοπό να περιορίσουν τη Ρωσία». Κάτι όμως που δεν είναι εύκολο. 

Όπως επισημαίνει ο κ. Μαρκεζίνης συμφέροντα κάνουν γενναίες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή την υποταγή της Ελλάδας στους Αμερικανούς ή πιο πρόσφατα στους Γερμανούς. Οι δύο αυτές χώρες πιέζουν τώρα τη χώρα μας και την Κύπρο σε απαράδεκτες παραχωρήσεις.

"Ήδη, υπό Αμερικανική πίεση, άρχισε να διαφαίνεται η υποταγή των κ.κ. Σαμάρα, Βενιζέλου και Αναστασιάδη στις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας σ΄αυτό το όλως ευαίσθητο θέμα", σημειώνει με παρέμβαση του στο ΔΙ.Ε.ΣΥ. (Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών) και τίτλο τα "αίτια της παρακμής".

Εν προκειμένω, όμως, οι ανησυχίες μου δεν αφορούν μόνο το Κυπριακό, που ....

ΜΚΟ: Σόρος, Στέιτ Ντηπάρτμεντ και CIA..

Ένα κραυγαλέο παράδειγμα όλων αυτών των ΜΚΟ του Σόρος, του Στέιτ Ντηπάρτμεντ και CIA αποτελεί η Γεωργία.
Σε αυτά τα δίκτυα των ΜΚΟ ήταν και Άλεξ Ρόντος…

Όπως και πολλές εστίες του «αντιρατσισμού», του «αντιφασισμού», των μειονοτικών δικαιωμάτων (και των ροζ χρωμάτων), των απολογητών της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας και των «λαθρομεταναστών»…

Σημείωση: όρος «λαθρομετανάστης» προκαλεί αλλεργία σ’ αυτούς τους επιδοτούμενους προοδευτικάριους. Θέλουν να καταργήσουν τις έννοιες και τις λέξεις που λένε τα πράγματα με το όνομά τους… 

Όταν εισάγονται εμπορεύματα λαθραία τότε έχουμε λαθρεμπόριο και λαθρέμπορους… 

Θα μας οδηγήσουν σε πόλεμο!

«Μούφα» είναι το πρωτογενές πλεόνασμα που μας τσαμπουνάει ο Στουρνάρας είπε και το απέδειξε με στοιχεία ο Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Κορωπί.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, στην παρουσίαση του προγράμματός του με τίτλο «Πώς θα περάσουμε στο εθνικό νόμισμα» στο δημαρχείο του Κορωπίου, αποκάλυψε ότι στα πρώτα τρία τρίμηνα του 2013 η Ελλάδα είχε πρωτογενές έλλειμμα 17 δις. ευρώ. 


Με άλλα λόγια, για να υπάρξει το πρωτογενές πλεόνασμα των 4 δις ευρώ που διαφημίζει η κυβέρνηση του «φερόμενου ως πρωθυπουργού» Αντώνη Σαμαρά, θα πρέπει σε μόλις ένα τρίμηνο, στο τελευταίο, να έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 21 δις! «Ποιον κοροϊδεύουν;».

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου, ...

Παύλος Μελάς ( Καπετάν Μίκης Ζέζας ) και η ταινία του βιντεο.

20131012-205447.jpgΕις μνήμην του
Σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα
Του Νίκου Ι. Κωστάρα

«Ενός ανδρός το αίμα αν ποτίσει το χώμα της Μακεδονίας, θα ξυπνήσουν οι κοιμώμενοι, θα εγκαρδιωθώσιν οι τρομοκρατηθέντες, θα φυτρώσωσιν επί της γης εκδικηταί και σωτήρες». 
Αυτά πίστευε ο πρωτεργάτης του Μακεδονικού Αγώνα και με το αίμα του πότισε και ανέστησε το δέντρο του αγώνα στην Μακεδονία με την αναβίωση του κλεφταρματολισμού.
​Και πράγματι ο ηρωικός θάνατος του ανθυπολοχαγού Παύλου Μελά στις 13 Οκτωβρίου 1904 στα Στάτιτσα – σημερινό χωριό Μελάς – της περιοχής Καστοριάς, ήταν ένα γεγονός που συγκλόνισε τους Έλληνες και συνέγειρε τον Ελληνισμό. 
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες η ημερομηνία αυτή έχει καθιερωθεί ....

ΒΙΝΤΕΟ. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΑΠΠΕΙΟ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ.

ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ..ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ...ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ...!!!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ! “Κάποιοι προσπαθούν να με εμπλέξουν …δια πλαγίως”!!!

Κοίτα πως τον κοιτάει... δια της πλαγίας!
Κοίτα πως τον κοιτάει… δια της πλαγίας!

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που έπρεπε ήδη να ανακρίνεται για το σκάνδαλο.

“Να μην ποινικοποιηθεί ο …εθελοντισμός” αναφέρει! Εθελοντές με εκατομμύρια στις τσέπες δηλαδή!

Εγώ θέσπισα την διαφάνεια με τις ΜΚΟ!! Αναφέρει, ενώ αυτός ήταν που θέσπισε το φαγοπότι με τις ΜΚΟ μόλις ανέλαβε το ΥΠΕΞ!

“Έθεσα προϋποθέσεις για την χρηματοδότηση τους” αναφέρει! Ναι, διαπιστώσαμε ποιές ακριβώς ήταν οι προϋποθέσεις…

Εκφράζει επίσης την ευχή και η ελπίδα ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί “ως ευκαιρία για κάποιους να πλήξουν την ιδέα της αυτοοργάνωσης και του εθελοντισμού, ούτε και τα κινήματα των πολιτών, που παγκοσμίως αποτελούν μια ήρεμη δύναμη προώθησης του κοινού καλού για κάθε κοινωνία και για κάθε χώρα”!! 

Ποιόν εθελοντισμό βρε ολετήρα; Με 70 εκατομμύρια στην τσέπη; Για τέτοιους “εθελοντές” μιλάμε!

Η Δικαιοσύνη ορθώς ελέγχει κάθε....

Β. Κόκκινος (τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου): Διώξτε ποινικά τον πρωθυπουργό!

Σύμφωνα με το Σύνταγμα αρκούν μόνο 30 Βουλευτές για να ζητήσουν την άσκηση της Ποινικής Δίωξης του πρωθυπουργού!

Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα "Αξία". 
Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του...