Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Stratfor: Τι θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Η νέα τάξη πραγμάτων μετά τις σοκαριστικές επιθέσεις στο Παρίσι. Το αιματοκύλισμα και γιατί δεν θα έπρεπε να αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. Το ερώτημα είναι αν οι τρομοκρατικές ενέργειες έγιναν κατόπιν οδηγιών ή με βοήθεια από το εξωτερικό. Ποιες θα είναι οι γεωπολιτικές και πολιτικές επιπτώσεις.
Stratfor: Τι θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι
Περισσότεροι από 150 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν (οι 83 σε κρίσιμη κατάσταση) χθες το βράδυ απότρομοκρατικές επιθέσεις σε έξι σημεία του Παρισιού, που πραγματοποιήθηκαν από οκτώ ενόπλους –πιθανότατα τζιχαντιστές σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Το χρονικό των επιθέσεων

Οι επιθέσεις, που ήταν ξεκάθαρα συντονισμένες, έγιναν σε διάφορες περιοχές και με διάφορες μεθόδους. Στο πρώτο κύμα, δυο βομβιστές αυτοκτονίας πυροδότησαν τα εκρηκτικά τους σε περιοχές κοντά στο Stade de France, όπου διεξάγονταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανίας. 
Στο στάδιο βρίσκονταν και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, την ώρα της επίθεσης. Φυγαδεύτηκε από το στάδιο και συναντήθηκε αμέσως με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζενέβ. 
Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν .....

Πορεία προς το άγνωστο..με βάρκα την ελπίδα !



Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ακέφαλη. 

Για την ώρα είμαστε στην καρδιά ακόμα ενός πολέμου, μα αυτό είναι αφύσικο να διαρκέσει για πολύ. 

Σε όλους αυτούς τους θιασώτες της καθημερινής φρίκης, αρέσει αυτή η κατάσταση.

Συγκαλύπτει την ακόρεστη δίψα τους για ανθρώπινο πόνο και καταστροφή.

Εμείς ως θύματα, αξίζει να επιμείνουμε στην ......

Μπορεί να καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Τέτοια....Ευρώπη αμήν και το συντομότερον...

Μέχρι σήμερα μια Ευρώπη χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν αδιανόητη. 
Ωστόσο πυκνώνουν οι φωνές εκείνων που προειδοποιούν πλέον ανοιχτά για πιθανή διάλυση του ευρωπαϊκού οράματος. Ανάμεσά τους και ο Ζαν Άσελμπορν.


Στις Βρυξέλλες η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αποτελεί πλέον ένα θέμα ταμπού. Έχει παρέλθει ο καιρός που ακουγόταν από όλες τις πλευρές ότι οι κρίσεις κάνουν την Ευρώπη ισχυρότερη, επειδή τα 28 κράτη-μέλη υποχρεώνονται να συνεργαστούν στενά για να τις υπερβούν.
Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό....

Ελληνική γλώσσα: Η ανώτερη μορφή γλώσσας που έχει επινοήσει ποτέ το ανθρώπινο πνεύμα.

«Ει θεοί διαλέγονται τη των Ελλήνων γλώττη χρώνται»


Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι...
η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ” αυτήν δεν υπάρχουν όρια.
(Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)


Η Ελληνική και η Κινέζικη, είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και…..στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).


Η Ελληνική γλώσσα έχει λέξεις για έννοιες οι οποίες παραμένουν χωρίς απόδοση στις υπόλοιπες γλώσσες, όπως άμιλλα, θαλπωρή και φιλότιμο .


Μόνον η Ελληνική γλώσσα ξεχωρίζει τη ζωή από το βίο, την αγάπη από τον έρωτα. Μόνον αυτή διαχωρίζει, διατηρώντας το ....

Έρχεται «τσουνάμι» 700.000 διακοπών ρεύματος σε ετήσια βάση από τη ΔΕΗ.

Τις 700.000 εκτιμάται ότι θα φτάσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εντολές για διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ σε ετήσια βάση, με το πρώτο «κύμα» να έχει ήδη «χτυπήσει» τους ασυνεπείς καταναλωτές, με τα συνεργεία του διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) να μην επαρκούν για να ανταποκριθούν στις μαζικές εντολές της ΔΕΗ για 100.000 αποκοπές.

Μέσα σε περίπου δέκα ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε.....

Πισσαρίδης (Νόμπελ Οικονομίας 2010): Δεν ήταν καλή ιδέα το ευρώ, η Ευρώπη δεν είναι πιο ισχυρή τώρα.

Ένα κοινό νόμισμα απαιτεί μια κοινή νομισματική πολιτική, όπως και κοινό φορολογικό συντονισμό, τόνισε ο νομπελίστας οικονομολόγος.

Η υιοθέτηση του ευρώ δεν κατέστησε την Ευρώπη πιο ισχυρή, ενώ το κοινό νόμισμα δεν αποτέλεσε καλή ιδέα, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Πισσαρίδη, τον βρετανο-κυπριακής καταγωγής οικονομολόγο, ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Οικονομίας το 2010.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίου .......

Η υπόθεση «Πατσίφικο», τα «Παρκερικά» και το πως ένας Ρότσιλντ μετακίνησε τoν Αγγλικό στόλο εναντίον της Ελλάδος!!


Tο «κάψιμο του Εβραίου» ή του «Ιούδα», πασχαλινό έθιμο μετά την εκφορά του επιταφίου, πρωτοαπαγορεύθηκε στην Αθήνα λόγω της έκτακτης τότε επίσημης επίσκεψης του Γερμανοεβραίου τραπεζίτη Τζέημς Μάγιερ Ρότσιλντ της γνωστής οικογενείας (αρ φώτο).
Η Υπόθεση Πατσίφικο ήταν μια διπλωματική και πολιτική κρίση μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας το 1847-1850 που ανέκυψε με αφορμή την επίθεση το 1849 του αθηναϊκού όχλου κατά της περιουσίας του βρετανικής υπηκοότητας Εβραίου Δον Πατσίφικο, πρώην προξένου της Πορτογαλίας.

Το να επικαλούνται την ασφάλεια των υπηκόων τους, ακόμα κι αν δεν συντρέχει επί της ουσίας πραγματικός κίνδυνος, είναι συνήθης πρακτική των «μεγάλων δυνάμεων» με στόχο την επέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Πρόκειται, ασφαλώς για μια πρακτική διόλου καινούργια ή πρωτότυπη.

Στη χώρα μας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμά της εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως μετά την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους. Ο λόγος για την υπόθεση Πατσίφικο και τα επακολουθήσαντα «Παρκερικά».

Οι παρεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων στην χώρας μας ξεκίνησαν αμέσως σχεδόν με την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, ποτε δεν ειμασταν ελεύθεροι..
Είχε φτάσει η ......

Το 1999 στους βομβαρδισμούς δεν ήρθε ούτε ένας αδελφός μας και φίλος ...Σέρβος ως πρόσφυγας. Το 2015 ορδές ισλαμιστών εισβάλλουν στα νησιά μας.

servia
Στις 24 Μαρτίου του 1999 το ΝΑΤΟ ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει την συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου… 

Σε αυτόν τον άδικο και δειλό πόλεμο, μιας και όταν ο πόλεμος γίνεται με κουμπιά και όχι με το όπλο στο χέρι, είναι πάντα δειλός πόλεμος , χρησιμοποιήθηκαν 1150 μαχητικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ και εκτοξεύθηκαν 420.600 πύραυλοι . 

Η συνολική μάζα των πυραύλων, που έπεσε, ήταν περίπου 22.000 τόνοι.
12 χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ βρισκόταν σε άμεση διάθεση να βοηθήσουν τις νατοϊκές δυνάμεις κατά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου και 59 βάσεις βοηθούσαν όλη αυτή την επιχείρηση . Εκτοξεύθηκαν περίπου 20.000 μεγάλοι πύραυλοι αέρος εδάφους . Από 30 έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμάται, ότι είναι περίπου το κόστος της υλικής ζημιάς, που .......

Τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε...Τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Πολίτες της Ευρώπης πέφτουν νεκροί, ενώ ήδη το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμάζεται. Ρώμη και Λονδίνο στοχοποιήθηκαν ήδη. Οι ανθρώπινες μηχανές του θανάτου βρίσκονται διάσπαρτες παντού…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, ποια θα είναι η έκταση του φονικού, με πόσο ποτάμι αίματος θα ξεπλυθούν οι δολοφονικές επιχειρήσεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή και η αφέλεια των Δυτικών κοινωνιών που παραμυθιάζονται, με τον κατευθυνόμενο ψευτοουμανισμό των Πιλάτων και το δηλητήριο της πολυπολιτισμικής αποβλάκωσης.

Στη δολοφονική επιχείρηση των τεράτων, όλα έχουν τη δική τους ταυτότητα, και κανείς πλέον δε δικαιούται να την αποσιωπά.
  • Ταυτότητα έχουν οι χορογράφοι των επεμβάσεων και των γεωπολιτικών ανατροπών στη Μέση Ανατολή. Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που αιματοκύλησαν αυτή τη γωνιά της Γης, για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, είναι αυτές που οι εκπρόσωποί τους έχυσαν χθες το πρώτο υποκριτικό δάκρυ, χλευάζοντας ουσιαστικά  τα κορμιά των αθώων που ξεψυχούσαν, χωρίς να έχουν ούτε καν την απάντηση στο μοιραίο «γιατί».
  • Ταυτότητα έχουν και οι αιματοβαμμένοι φονιάδες της χθεσινής επιχείρησης μίσους. Μια ταυτότητα που την βροντοφώναξαν με το καμάρι του διεστραμμένου φονιά, στην κραυγή του θανάτου: «Αλλάχ Ακμπάρ».
  • Ταυτότητα έχει και το κίνητρο μίσους των τεράτων. Είναι η κουλτούρα του θανάτου που διαπερνά τις διεστραμμένες ψυχές τους. Είναι η πολιτική θρησκεία του μίσους που γαληνεύει τα αρρωστημένα τους μυαλά. Είναι το καρκίνωμα του... φανατικού ισλαμισμού που μας φύτεψαν ντε φάκτο στις γειτονιές και στη ζωή μας.

Αυτά τα τέρατα, δε δολοφόνησαν χθες για να τιμωρήσουν τους ενόχους για τις κατεστραμμένες τους πατρίδες. Σκότωσαν γιατί μισούν τους πολίτες των Δυτικών κοινωνιών. Γιατί μισούν τις αξίες και τον ......

Οι υπόγειες στοές επιβίωσης στην Ελλάδα - Δείτε που βρίσκονται! [βίντεο]

Ειδικά σήμερα αυτά τα καταφύγια αυτοί οι χώροι ειναι ''επίκαιροι'' όσο ποτέ άλλοτε.

Πρέπει ο κόσμος να είναι
προετοιμασμένος για κάθε
ενδεχόμενο, ακόμα και αυτού που θα επιτάσσει ο λαός να φυγαδευτεί. 

Η Ελλάδα έχει αμέτρητα καταφύγια που όμως λίγοι γνωρίζουν. 

Υπάρχουν στοές επιβίωσης μέχρι και στα πιο απίθανα μέρη. Σε μέρη που από παιδιά επισκεπτόμαστε μα ποτέ δεν καταλάβαμε την αξία τους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ....

Τριτοκοσμική διαφθορά, οι Εισαγγελείς και ο Λαός. Η ώρα της κρίσεως». Δια του παρόντος δημοσιεύματος θέλω  να τονίσω σήμερα ότι ο κατά τα τελευταία χρόνια θανάσιμος δημοσιονομικός  εκτροχιασμός  εις βάρος της χώρας αποτελεί  μεγάλο έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού. 

Με την έναρξη της κρίσης, η απελπιστική και άθλια κατάσταση της χώρας μας, οι άκρατες και τόσο επαίσχυντες,  ταπεινωτικές, υβριστικές και εξευτελιστικές  για τον Ελληνικό Λαό διαπραγματεύσεις με την Τρόικα των επαίσχυντων ταπεινωτικών Μνημονίων, ο …συνεχιζόμενος διεθνής διασυρμός της Πατρίδας μας, ανάγκασαν την  Ελληνική Κυβέρνηση, με την έναρξη της κρίσης,  να ομολογήσει πολλές φορές σε διεθνή ΜΜΕ, ότι ......

Το αξίζουμε αυτό ?

Troika_tyranny_poverty_Griechenland_Armut_Austerity_ESM_Rettungsschirm_Athen_Athens_Staatsbankrott_EZB_GREXIT_Austeritaet_GREECE_Syriza_Alexis_Tsipras_IWF_Kritisches_Netzwerk
Ζούμε σε μια από τις πιο κρίσιμες περιοχές του πλανήτη όπου παίζονται εδώ και καιρό τα μεγαλύτερα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά παιχνίδια. Η στρατηγική σημασία της χώρας μας είναι ανεκτίμητη και όμως εμείς την ξεπουλάμε αδίστακτα για ένα πινάκιο φακής.

Μέχρι σήμερα βαδίσαμε μια πορεία λάθους και προδοσίας με πολιτικούς ψεύτες που μας έφεραν μια στυγνή κατοχή και την παράδοση τη εθνικής μας κυριαρχίας σε «σύμμαχους» και «φίλους», που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν και είναι πάντα το πως θα καταστρέψουν και θα αφανίσουν την εθνοθρησκευτική μας ταυτότητα.

Σήμερα ζούμε το αποκορύφωμα αυτής της πορείας και ενώ στην περιοχή μας εξελίσσονται σημαντικότατα γεγονότα με τεράστια σημασία για όλο τον πλανήτη, 
εμείς βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ στην .......

ΠΡΟΣΟΧΗ - Οδηγός επιβίωσης:Τι πρέπει να κάνετε σε κατάσταση πολέμου...

Επειδή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο καλό είναι να γνωρίζουμε αυτές τις πληροφορίες που - ΙΣΩΣ - θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον…

Σε μια εποχή που το περιβάλλον ασφάλειας επιβαρύνεται όλο και περισσότερο και ο εφιάλτης ενός πολέμου πέρα από την περιφερειακή σύγκρουση π.χ. Ελλάδας-Τουρκίας, εμφανίζεται και πάλι, καλό είναι να γνωρίζουμε ορισμένα βασικά πράγματα για το πώς θα επιβιώσουμε εμείς και .....

Μπαίνουν χοντρά οι Αμερικανοί στο ελληνικό τραπεζικό παιχνίδι.......!!!

Τι θα πουν όμως οι δανειστές τώρα;;

Καιρός ήταν να εμπλακούν και οι Αμερικανοί στα ελληνικά οικονομικά – τραπεζικά δρώμενα της χώρας μας, μετά το ατελείωτο πουσάρισμα των τελευταίων μηνών!
Η Παγκόσμια Τράπεζα μέσω του επενδυτικού της βραχίονα, IFC, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 300 εκατ. στην ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. 


Η έλευση όμως της.....

Ο Πούτιν αγοράζει όσο περισσότερο χρυσό .....Εδώ ο Ααρών Αβουρης πούλησε το μισό (στα 400 δολ. η ουγγιά) και το άλλο μισό το έβγαλε έξω....

Οι συνολικές αγορές για τους πρώτους εννιά μήνες του έτους ήταν 425,8 τόνους, με την Ρωσία να είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής το συγκεκριμένο διάστημα και την Κίνα να κλέβει στο τέλος της εντυπώσεις, με τις δραστικές αγορές χρυσού μετά από χρόνια «ησυχίας»....

Η χώρα με τα περισσότερα αποθέματα χρυσού είναι οι ΗΠΑ, με 8.133,5 τόνους και το 72,7% των συναλλαγματικών της αποθεμάτων σε χρυσό.

Στην 10η θέση των χωρών με τον περισσότερο χρυσό είναι η ....

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

Σοκαρισμένοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δήλωσαν Κάμερον, Ραχόι, Ρέντσι, Σουλτς, Γιούνκερ

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε πως οι σκέψεις και οι προσευχές του είναι στοχευμένες στους Γάλλους

Την ώρα που το Παρίσι προσπαθεί να συνέλθει από το μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έκανε μια .....

«Να θωρακίσουμε το εβραϊκό κράτος».

Διαβάστε με προσοχή τα λόγια του Νετανιάχου. 

Βρίσκεται μπροστά σε Αμερικανούς Πολίτες, εβραϊκής θρησκείας και μιλάει στο πρώτο πληθυντικό προσωπο (για «την ενότητα του λαού ΜΑΣ») και κλείνει λέγοντας «να θωρακίσουΜΕ το εβραϊκο κράτος». 

Καθήκον δηλαδή και των εβραίων της Αμερικής να εργαστούν και να υπερασπιστούν το Ισραήλ. 


Προσέξτε τους τίτλους των άρθρων: «ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στο Ισραήλ», «καλεί να .....

Μαντέψτε ποιος θα υπογράψει το «ξεπούλημα» των αεροδρομίων...


Με ΦΕΚ εξουσιοδοτούνται από τον Τσίπρα και το Υπουργικό Συμβούλιο 3 υπουργοί για την υπογραφή των Συμβάσεων παραχώρησης αεροδρομίων... ο ένας είναι οΤσακαλώτος, ο άλλος ο Σπιρντζής κι ο τρίτος και καλύτερος είναι...