Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… ΧΡΕΟΣ ΑΠΑΤΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… ΧΡΕΟΣ ΑΠΑΤΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ…Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα καταλάβετε πολλά… 

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! 

Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος».Lyndon LaRoucheΑυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη.

 Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… 

Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα…

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ!

Ποιοι απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης!

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Τις τελευταίες ώρες και παρά το γεγονός ότι στο Eurogroup επετεύχθη πολιτική συμφωνία μεταξύ των εταίρων και της κυβέρνησης, ορισμένα παράκεντρα που κινούνται τόσο στο χώρο της οικονομίας, όσο και στο χώρο της πολιτικής επιχειρούν να θέσουν την κυβέρνηση σε καθεστώς ασφυξίας και να μεταβάλλουν το κυβερνητικό σχήμα σε «ειδικού τύπου» με τησυμμετοχή πρόθυμων μνημονιακών οι οποίοι θα υπηρετήσουν πιστά τα σχέδια του Βερολίνου.
Άλλωστε τα σχέδια των Γερμανών και του ίδιου του Σόιμπλε έχουν γίνει γνωστά. Όλα τα ξένα δίκτυα και τα πρακτορεία γράφουν ανοικτά πλέον ότι.....

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν δια την τεράστιαν επιτυχίαν της κυβερνήσεως της αριστεράς και της προόδου.

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν δια την τεράστιαν επιτυχίαν της κυβερνήσεως της αριστεράς και της προόδου.

Οι αγαπητοί υπήκοοι της επαρχίας Ελλάδος, πρέπει πάλιν και πολλάκις να χαίρονται οργασμικώς δια τας ενδόξους επιτυχίας της Κυβέρνησης της Αριστεράς και της Προόδου! 
Ως εγένετο γνωστόν εις όλους τους πολίτας δια της ενημερώσεως, μέσω των έντιμων και αγαπητών ιδιωτών χορηγών ειδησεογραφίας, εις την Ευρωπαϊκήν Ένωσην έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως η αξιοπρέπεια της Πατρίδος μας. 
Αι υπεράνρωπαι προσπάθειαι που κατέβαλεν η ομάδα διαπραγμάτευσης της ριζοσπαστικής μας κυβερνήσεως, απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ελλάς δεν δέχεται πλέον συμβιβασμούς εκ των εταίρων της.
Ουδείς δύναται να παρουσιάσει την οιαδήποτε αμφισβήτησην έμπροσθεν της τεραστείων διαστάσεων επιτυχίας των πράξεων της κυβέρνησης.  

Αι τρομακτικαί επιπτώσεις των μνημονίων είναι πλέον παρελθόν και αι νέαι συμβάσεις με τους δανειστάς μας, έχουν ήδη δρομολογήσει την άμεσην ανάκαμψην των φιλτάτων τραπεζικών ιδρυμάτων της επικράτειας. 

Αι υποχρέωσεις και θυσίαι των υπηκόων θα............ συνεχιστούν χωρίς καμίαν απόλύτως παύσην, διασφαλίζοντας τοιουτοτρό