Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

MASS MEDIA ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Ο κάθε εχέφρων άνθρωπος θα πρέπει να αφήνει λίγο χρόνο διαθέσιμο από τις επαγγελματικές και  οικογενειακές του ασχολίες καθώς και από την διασκέδασή 
του και σε αυτόν τον χρόνο  να ασχολείται καθημερινά με την ενημέρωσή του.

Όχι βεβαίως από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, (τους μεγάλους σταθμούς 
και πολλούς μικρότερους), τα οποία πρέπει να καταργήσει εντελώς ως πηγή ενημέρωσης, αλλά πρωτίστως, μέσω διαδικτύου και blogs, διότι είναι ένα μέσον 
όπου η αναλογία τίμιας ενημέρωσης έναντι προπαγάνδας, είναι πολύ καλύτερη 
από τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙKO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ορισμένα από τα στοιχεία του παρόντος άρθρου έχουν ληφθεί 
από άρθρο του κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλου, που δημοσιεύθηκε 
στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος, το Σάββατο, 25η Αυγούστου 2012.
Τα άλλα –και σημαντικότερα- αποτελούν καρπό της 
προσπάθειας φίλων του Θεόδοτου, που θέλουν να παραμείνουν 
στην ανωνυμία και  τους οποίους όμως εμείς ευχαριστούμε θερμώς.

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743

Μάγιερ Αμσκελ ΡόθτσιλντΟ Γερμανός ιδρυτής της δυναστείας της κόκκινης ασπίδας και των ιδιοκτητών της Ελλάδας που μπορεί να μπλοκάρει ακόμα και απόφαση της Κυβέρνησης!

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr...

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ΄ΝΑΙ;

Απο που να ξεκινήσει κανείς για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα 
μου... Ποια πατρίδα μου δηλαδή...Αυτή η έννοια με έφερε στο περιθώριο...
Αυτή η έννοια του πατριώτη με έφερε σήμερα σαν αυτο-εξόριστο στην αυτο-οργανωμένη κοινωνία που έχουμε λίγα χιλιόμετρα έξω απο την πρωτεύουσα και 
είναι μέρος πολλών αυτόνομων οικισμών σε ότι απέμεινε εδαφικά απο την Ελλάδα. Ας ξεκινήσω να περιγράφω τα γεγονότα ένα προς ένα λοιπόν...

ΤΑ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται
επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η 
τούρκικη, η "μακεδονική" κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα 
γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για 
περισσότερα δικαιώματα. 

Αν και "Έλληνες" θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. 


Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους 
γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης. 

Θα μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός τους. Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. 
Με τις γέννες θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.

10 Τρόποι να πολεμήσεις την Νέα Τάξη των Πραγμάτων (VIDEO)

O Adrian Salbuchi είναι πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών στην πατρίδα του, την Αργεντινή. Είναι ο ιδρυτής του κινήματος Second Republic, που γεννήθηκε μέσα από την συνειδητοποίηση ότι είναι αναγκαίο και επείγον να πολεμήσουν οι λαοί, με όση δύναμη διαθέτουν, τον νέο παλιό παγκόσμιο δυνάστη, γνωστό με το όνομα “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.
Ο Salbuchi αποκαλύπτει τα 10 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να πολεμήσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και το τι σημαίνει το καθένα από αυτά.

Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


του Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού, συγγραφέα και καθηγητή φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Ο Σημίτης έδωσε και πάλι τη βασική φόρμουλα για την ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων όταν είπε ότι το κύριο εμπόδιο στην ανάπτυξη ήταν η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων.


Να παρατηρήσουμε εδώ ότι δεν αναζήτησε την αιτία της «κακοδαιμονίας» μας σε κάποιο επιμέρους συστατικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας (π.χ. την Ορθοδοξία ή τον κοραϊσμό ή τον ραγιαδισμό, τον ατομικισμό κ.λπ.) το οποίο εξοβελίζοντας θα μπορούσαμε να ελπίσουμε σ’ ένα πιο θετικό μέλλον. 

Η αλήθεια για τους δούλους στην αρχαία Ελλάδα


"Η βασιμότητα της επίκρισης, ότι οι Αθηναίοι ζούσαν απ' τους δούλους, δεν έχει αποδειχθεί". Αθανάσιος Κανελλόπουλος (Σύγχρονες Οικονομικές Σκέψεις των Αρχαίων Ελλήνων)

«Κανείς οραματιστής δεν υπήρξε τόσο ρηξικέλευθος ή τόσο ρομαντικός ώστε να φανταστεί μία ζωή χωρίς δούλους. Οι μεγαλύτεροι διανοούμενοι ή ηθικολόγοι δεν σκέφτηκαν την δουλεία ως κάτι κακό. Αυτό που εκπλήσσει, δεν είναι ότι οι Έλληνες δέχονταν για αιώνες την δουλεία ως κάτι δεδομένο, αλλά ότι τελικά κάποια στιγμή άρχισαν να προβληματίζονται και να την αμφισβητούν». Έντιθ Χάμιλτον (The Great Age of Greek Literature)

Αναδρομική περικοπή συντάξεων σε ειδικά μισθολόγια Σχετικό: Δικαστική αντίδραση για τις μισθολογικές περικοπές, που επιβάλλονται κατ’_εφαρμογή των ρυθμίσεων του ν. 4093/2012
Αναδρομική περικοπή θα υπάρξει στις συντάξεις από 1-8-2012 σε όσους ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια προέβλεπε ο νόμος 4093/2012 «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 – 2016 – Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του Ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 – 2016» (ΦΕΚ 222 Α΄/ 12/11/2012). 

Έτσι, οι συνταξιούχοι αυτοί θα υποστούν απώλειες στα εισοδήματά τους που θα κυμαίνονται μεσοσταθμικά από 17% έως 35%, από την ενσωμάτωση του ενιαίου μισθολογίου στον υπολογισμό της σύνταξής τους. 

Οι φοβερές σημαίες θα ξεδιπλωθούν και πάλι στον αέρα!

Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι....


Ο Κωστής Παλαμάς (Πάτρα, 13 Ιανουαρίου 1859 - Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 1943) ήταν ποιητής, πεζογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ιστορικός και κριτικός της λογοτεχνίας.

Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, με σημαντική συνεισφορά στην εξέλιξη και ανανέωση της νεοελληνικής ποίησης.

Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής γενιάς του 1880, πρωτοπόρος, μαζί με το Νίκο Καμπά και το Γεώργιο Δροσίνη, της αποκαλούμενης Νέας Αθηναϊκής (ή Παλαμικής) σχολής.

«Στη Θεσσαλονίκη θα δημιουργηθεί θεματικό πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδρου»


Στη Θεσσαλονίκη θα δημιουργηθεί ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στον Μέγα Αλέξανδρο, αυτό αναφέρει ο ανταποκριτής της ΜΙΑ, από την Αθήνα

Καμμένος σε απόστρατους : "Η κυβέρνηση έχει συμφωνία με την Blackwater"!Τα σενάρια και οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες του εξωτερικού, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από σενάρια. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνάντηση που είχε με απόστρατους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Blackwater που τώρα ονομάζεται Academi!

Την πληροφορία δημοσιοποίησε μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος γράφει:

Απίστευτη αποκάλυψη:"Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!"


Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά!

Η συνέντευξη πέρασε απαρατήρητη στην Ελλάδα,οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε όμως ο εμπειρότατος πρέσβης είναι συγκλονιστικές..

ΑΡΝΟΥΜΑΙ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΩ !!


Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της Πατρίδας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους ,σε πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. 
Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Ιστοσελίδα στην Ινδία ... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΣΘΩΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!


Νέο σόκ απο Ινδική ιστοσελίδα για τη μίσθωση ιδιωτικού στρατού απο τους εθνοπροδότες πολιτικούς με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα darkernet.in η Αμερικανική Blackwater βρίσκεται ήδη...

Ο απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Κυβερνήτη πρόγονό του.(5 VIDEOS)


Επιμέλεια Έκτακτο Παράρτημα 
- Δείτε απόγονους του Καραϊσκάκη, της Μπουμπουλίνας και του αξέχαστου Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια.

Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


«Πραγματικά το υπόλοιπο του 19ου αιώνα, είναι γνωστό σαν η εποχή των Rothschild».
Ο πλούτος της οικογένειας Rothschild, είναι πραγματικά ανυπολόγιστος...
Ένας συγγραφέας, ο Ιγνάτιος Μπάλλα (Ignatius Balla), υπολόγισε το 1913 την ατομική τους περιουσία, σε πάνω από 2 δις δολάρια, με δεδομένο ότι η αγοραστική δύναμη του δολαρίου εκείνης της εποχής ήταν πάνω από 1000% της σημερινής.

Ισραηλινοί θέλουν να ερευνήσουν για αέριο στο Θερμαϊκό!

 
Πρόκειται για την εταιρεία Ratio Oil που ανακάλυψε το κοίτασμα Λεβιάθαν.


Την αποκάλυψη έκανε από το βήμα του Athens Energy Forum, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Άριε Μέκελ. Σύμφωνα με τον κ. Μέκελ υπάρχουν ισραηλινοί..επιστήμονες οι οποίοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει φυσικό αέριο και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν έρευνες στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα ο ισραηλινός πρέσβης

Aπό σημαιοφόρος των Ολυμπιακών του 1976 ...ισοβίτης το 2013.

 
Ωραίος, γρήγορος, πρωταθλητής στα 100 μέτρα. Από σημαιοφόρος τους Ολυμπιακούς  του 1976 στο Μόντρεαλ
στη Βουλή κι από εκεί στο δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης. 
Τώρα, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος οδηγείται στη φυλακή...

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947. Ο πατέρας του ήταν συνταγματάρχης. Σπούδασε..

Στουρνάρας: "Δεν με αφήνουν να απολύσω ούτε τους επίορκους"!


"Στενό μαρκάρισμα" από τους βιομηχάνους για ταχύτερη μείωση του δημοσίου τομέα και του αριθμού των υπαλλήλων του, δέχτηκε από τους βιομηχάνους ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στη χθεσινοβραδινή κλειστή σύσκεψη που είχαν στα γραφεία του ΣΕΒ.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες από... παριστάμενους στη συνάντηση, ο κ.Στουρνάρας φέρεται να

Λιγουρεύονται νησίδες στα Δωδεκάνησα οι Τούρκοι


Συντηρείται το κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη Σαμαρά στην γείτονα. Η στρατηγική της μεθοδικής αμφισβήτησης κατοιμένων Ελληνικών νησίδων στα Δωδεκάνησα καλά κρατεί, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στο κακόγουστο αυτό σήριαλ. Αυτή την φορά την αφορμή έδωσε η διακυρηγμένη πρόθεση ομάδας Ελλήνων ιδιωτών να υψώσουν Ελληνικές σημαίες σε σειρά βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απέναντι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι βουλευτές της αντιπολίτευσης βρήκαν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν για ακόμα μια φορά την Ελληνικότητα συγκεκριμένων νησίδων, εκτοξεύοντας κατηγορίες κατά της "χρεωκοπημένης Ελλάδας η οποία προσπαθεί να πουλήσει αμφισβητούμενη νησιά λόγω οικονομικής κρίσης".

Ζορίστηκε η Μέρκελ...κάνει έκκληση στο αίσθημα ευθύνης των ιταλών πολιτικών..


Έκκληση στο αίσθημα ευθύνης των ιταλών πολιτικών να λάβουν τώρα τις σωστές αποφάσεις και να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το οριακό αποτέλεσμα της κάλπης, απηύθυνε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής της ομάδας και σύμφωνα με συμμετέχοντες που επικαλείται το dpa, η Α. Μέρκελ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξη ότι «η Ιταλία θα βρει το δρόμο της». 

Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


olympiada

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας. 

Τα Σκόπια καλωσορίζουν με SMS στην χώρα τους όσους προσγειώνονται στην Θεσσαλονίκη!- Ελληνίδα ταξίδεψε με απευθείας πτήση  από το Σαρλερουά των Βρυξελλών προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
- Στις 19.00 προσγειώθηκε και στις 19.07 έλαβε sms από την Τ-Μοbile
- "Καλωσήρθατε στη Μακεδονία, το λίκνο του πολιτισμού" έγραφε το προκλητικό μήνυμα των Σκοπιανών

Πάνος Καμμένος: Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με άλλη λαϊκή εντολή και αυτή τη στιγμή άλλη υπηρετεί .Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Πάνος Καμμένος-πρόεδρος Ανεξάρτητων Ελλήνων   

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε μέσα από τον Αlpha 989 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. 

«Σου θυμίζω είχες πει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν»!Το «ναι» του Νίκου Αναστασιάδη στο σχέδιο Ανάν υπενθύμισε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για να στηρίξει την αισιοδοξία του ότι μπορεί να υπάρξει επιτάχυνση στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.

Οι Ιταλοί είπαν basta στη λιτότητα, λέει ο Σουλτς


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης Μάρτιν Σουλτς, δήλωσε σήμερα ότι «οι Ιταλοί εκλογείς έστειλαν ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» , εκτιμώντας πως τα μαθήματα που πρέπει να αντληθούν από την εκλογική αυτή διαδικασία είναι ότι «οι λαοί είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες, αλλά όχι να συναινέσουν σε περικοπές για τις περικοπές και σε μονομερείς περικοπές με κάθε κόστος».
«Οι θυσίες αυτές πρέπει να οδηγούν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και ειδικά να δίνουν μια προοπτική για τα παιδιά τους», ανέφερε ο Σουλτς.

Πριν 60 χρόνια η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της υπερχρεωμένης Γερμανίας


Πριν 60 χρόνια η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της υπερχρεωμένης Γερμανίας
  Στις 27 Φεβρουαρίου του 1953 στο Λονδίνο υπογράφετε η συμφωνία για την διαγραφή του γερμανικού χρέους, μια κίνηση που έθεσε τα θεμέλια του μετέπειτα «οικονομικού θαύματος» στην Γερμανία, όπως πιστεύει η Γερμανίδα ιστορικός Ούρσουλα Ρόμπεκ- Γιασίνσκι από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης:
«Η συμφωνία του Λονδίνου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο λεγόμενο οικονομικό θαύμα της Γερμανίας. Μπορεί μάλιστα να υποστηριχθεί ότι χωρίς τη διαγραφή του χρέους δεν θα υπήρχε οικονομικό θαύμα».

ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ;


Ας μάθει η κυρίαΠαπαρήγα σε ποιόν ανήκει το μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο συνεχώς αναφέρει, χωρίς όμως να το κατονομάζει (συμφέρει να το πείς, κυρία Παπαρήγα; Θα χάσεις αμέσως τις παροχές και την υποστήριξη που σου παρέχει πλουσιοπάροχα)

του Εμμανουήλ Σαρίδη*
Κατα την κυρία Παπαρήγα του ΚΚΕ τα πράγματα είναι απλά. Κυρίαρχος της οικονομίας είναι το μεγάλο κεφάλαιο. Ποιό όμως; Τσιμουδια, αυτό φτάνει για τα συντρόφια, που πολλά, που καλοπροαίρετα, κουβαλάνε κατα τις συχνές-πυκνές διαδηλώσεις τις κόκκινες σημαίες του κόμματος και άλλοι, οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ, που σπάζουν τα κοντάρια τους …στα κεφάλια αστυνομικών, το εννούν σαν ένα μεγάλο κεφάλαιο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ “Το κρέας αλόγου να το … σπρώξουμε στους φτωχούς για να μην πάει χαμένο»!


Τη σοκαριστική πρόταση να μοιραστούν σε φτωχούς τα κατεψυγμένα προϊόντα, τα οποία εικάζεται ότι προέρχονται από άλογο, ώστε να μην πάνε χαμένα, έκανε ο γερμανός βουλευτής, Χάρτβιχ Φίσερ. Μάλιστα έφαγε και ο ίδιος μπροστά στην κάμερα. Την ίδια άποψη εξέφρασε και υπουργός, αρμόδιος για την αναπτυξιακή πολιτική, Ντιρκ Νίμπελ (των Φιλελεύθερων).

Χρυσό Πέρα(σ)μα στον Εβρο με άδεια Σαμαρά


Του ΝΙΚ. ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Φαστ τρακ και εντός δεκαημέρου, με την άδεια του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά, προχωρεί η Eldorado Gold για να εκμεταλλευθεί και άλλο ορυχείο (πέραν των Σκουριών, Ολυμπιάδας και Στρατωνίου), στο Πέραμα Εβρου. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado, Πολ Ράιτ, είπε σε ενημέρωση αναλυτών χρηματιστηριακών οίκων της Eldorado και σε μετόχους της, ότι έχει δέσμευση του Αντ. Σαμαρά για την έκδοση άδειας για το Πέραμα…
Αν συμβεί αυτό, η κυβέρνηση θα αδειοδοτήσει την εκμετάλλευση νέου χρυσοφόρου κοιτάσματος στο Πέραμα Εβρου, παρ’ ότι ακόμη αναμένονται: