Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ζερβός – Αθανασόπουλος: Ελεύθεροι Με Περιοριστικούς Όρους Για Το Σκάνδαλο Της ΔΕΗ!!!

… Ένας Ζερβός ο οποίος, από τη μία τσέπη μοίραζε ένα σκασμό λεφτά-κάποιοι κάνουν λόγο για 12 εκατομμύρια ευρώ-σε διαφημίσεις του ρεύματος(!) και από την άλλη ζητούσε ιλιγγιώδεις, αρρωστημένες αυξήσεις στα τιμολόγια plus και το χυδαίο χαράτσι. 

Όσο για τον κ. Αθανασόπουλο, τα έργα και οι ημέρες του γνωστά ανά το Πανελλήνιο… Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με την καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ αφέθηκαν
ο νυν και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός και ο Τάκης Αθανασόπουλος. 

Τα μέλη της παρούσας κυβέρνησης, οι οποίοι μόλις πριν από λίγα 24ωρα «πέρασαν» μία ακόμα δέσμη δυσβάσταχτων μέτρων για την πλειονότητα της Ελληνικής Κοινωνίας, αποδεικνύουν ότι για τα του οίκου τους είχαν και έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά… 

Όμως υπάρχει και η εισαγγελική έρευνα! Και οι δύο Αρθούρος Ζερβός και Τάκης Αθανασόπουλος, παρουσιάστηκαν ενώπιων του εισαγγελέα για το θέμα των επιχορηγήσεων, τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν για ταξίδια αλλά και αδιαφανείς δαπάνες. 

Η εισαγγελική έρευνα είχε ξεκινήσει με βάση το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή. 

Μεγάλο ερώτημα τίθεται πλέον με την παραμονή του κ. Ζερβού στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, στον οποίο η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία! Υπάρχει σωρεία παρατυπιών σε διαγωνισμούς και έργα που έγιναν επί των ημερών του κ. Ζερβού. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Αθανασόπουλος έχει ήδη υποχρεωθεί σε παραίτηση από το ΤΑΙΠΕΔ, μετά και τις απαγγελίες κατηγοριών σε βάρος του για αποφάσεις που έλαβε από το πόστο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου