Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΥΠ ΕΞ : '' Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ...!!! ''‏


undefined
Η νέα Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Emma Bonino σε συνέντευξή της πρίν λίγες ημέρες στην εφημερίδα Corriere della Sera :
9 Μαϊου - [...] Μιλώντας περί μίας ομοσπονδιακής Ευρώπης, ο δημοσιογράφος της Corriere della Sera ρωτάει την Emma Bonino:

Ποια είναι η άποψή σας για μία “ελαφρά” Ομοσπονδία;

«Ναι, (μπορεί να υπάρξει) με προϋπολογισμό μόνο το 5% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ: μπορεί να υπάρξει συνεργασία σε ή 5 τομείς, καμμία σχέση με ένα υπερκράτος(όπως φοβούνται πολλοί). 

Το υπόλοιπο το αφήνουμε στην αρχή της επικουρικότητας. Δεν πρέπει να γίνουμε απολύτως ομοιογενείς. Σε αντίθεση με την φίλη μου Ulrike Guérot, ότι η Ευρώπη δεν γίνεται Ομοσπονδία, διότι δεν μπορούμε να συμφωνίσουμε αν είναι καλύτερα να δειπνήσουμε με κρασί ή μπύρα, νομίζω ότι ο πλούτος μας είναι ακριβώς η μπύρα και το κρασί της καθεμιάς από τις χώρες μας . 

Μαζί σαν «ελαφρά» Ομοσπονδία έχουμε να κάνουμε μόνο τα πράγματα που έχουν σημασία: τα θέματα εξωτερικών, της άμυνας, της ασφάλειας, της φορολογίας, της οικονομίας, την έρευνα, τις υποδομές και μέσα σ’αυτές τοποθετώ και τη μετανάστευση. 

Η πιο συντηρητικές εκτιμήσεις είναι ότι η Ευρώπη θα χρειαστεί 50 εκατομμύρια μετανάστες μέχρι το 2050. “

Αν ρωτήσεις την Emma Bonino τι skata’ θέλουν τόσα εκατομμύρια(λαθρο) μετανάστες στην Ευρώπη, θα σου απαντήσει, για να κάνουν τις εργασίες που εμείς οι Ευρωπαίοι δεν θέλουμε να κάνουμε. 


Με λίγα λόγια : έχουμε ανάγκη από όλους αυτούς για τις εργασίες με λιγότερα από 400€/μήνα . Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί η Emma Bonino μιλάει για “εκτιμήσεις συντηρητικές”.

corriere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου