Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ»

Ελληνίδες, Έλληνες,


Σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη καμπή της νεωτέρας ημών ιστορίας, η ελληνική κυβέρνησις με αίσθημα ευθύνης αλλά ταυτοχρόνως αποφασιστικώς και ταχέως προβαίνει σε αποφάσεις σωτηρίους δια την επιβίωσιν της και την διάσωσιν της εις τους ευαγκάλους κόλπους της τρισευγένου και τρισενδόξης ευρωπαϊκής ενώσεως.

Ανακοινώνουμε μετ’ επιτάσεως εις τον ελληνικόν λαόν ότι από τούδε και στο εξής παύει η λειτουργία της κρατικής τηλεοράσεως, των κρατικών και ημικρατικών σχολείων, νοσοκομείων και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων.

Η λειτουργία τούτων αποτέλεσε σκανδαλώδης και αισχρά υπονόμευσις των συμφερόντων απάντων των νομιμοφρόνων και νομοταγών πολιτών.

Η σωτήριος τρικομματική κυβέρνησις, υπό την άοκνον και στιβαρήν καθοδήγησιν του Αντωνίου μετά της συμβολής του καθηγητή Ευαγγέλου και του σοβαροφανούς και άκρως «αριστερού» Φωτίου, λαμβάνει τας παραπάνω αποφάσεις, έχοντας υψηλόν το αίσθημα ευθύνης και αποδίδουσα την δέουσα τιμήν εις την Γερμανικήν –και όχι μόνο- κυβέρνησιν που από κοινού συνέβαλαν εις τας διαρθωτικάς και ταυτοχρόνως διορθωτικάς κινήσεις εις την χώρα.

Καταδικάζουμε απεριφράστως και απαρεγκλίτως πάσα υποκινούμενην προσπάθειαν χλευασμού ή λοιδορίας των πρωτοβουλιών της παρούσης κυβερνήσεως επιβάλλοντας προληπτικόν φόρον- ήτοι ειδικόν τέλος- δια πάσαν κακόβουλον σκέψις εις βάρος της αυτής κυβερνήσεως. 

Η τιμή του «προστίμου σκέψεως» ορίζεται εις τα 49.000 ευρώ δια πάσαν κακόβουλην σκέψιν. Το ποσόν θα προσαυξάνεται δια κάθε δεύτερην ή τρίτην σκέψιν.

Η «δημοκρατία» επιτέλους αποκαθίσταται εις την χώραν την οποία εγεννήθη. Αρκετά ανέχθηκε το εκβιαζόμενον και απειλούμενον ελληνικόν κράτος τας αυθαιρεσίας, εκπαιδευτικών, εργατών, αγροτών, δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, ιερέων, κτηνοτρόφων , νοικοκυρών, ιατρών, νομικών και πάσης φύσεως και προελεύσεως ανθρωποειδών μιασμάτων που υπέσκαπταν την ακάματον και σταθεράν φιλοπρόοδον προσπάθειαν  των ελληνικών εθνοσωτηρίων κυβερνήσεων των τελευταίων τριάντα ετών.

Πολίται, παρακαλείσθε και παραλλήλως υποχρεούσθε, όπως μην παραβαίνεται τας προσφάτως ορισθείσας διατάξεις περί συναθροίσεων κάτω των διακοσίων ατόμων. Την οποιαδήποτε αντίρρησιν ή διαφωνίας σας να την εκφράζεται κοσμίως και χαμηλοφώνως σε στενόν οικογενειακόν κύκλον- μέχρι πρώτου βαθμού συγγενείας.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι αι κινήσεις και άπασαι θρασείαι δράσεις σας παρακολουθούνται εκ κλειστού ηλεκτρονικού κυκλώματος άρτι αφιχθέν από την Γερμανίαν μάρκας  SIEMENS. 

Αι ιδιότητες της συσκευής παρέχουν εις ημάς τας δυνατότητας να εντοπίζομεν έκαστον αναρχικόν και αντιφρονούν στοιχείον.

Παρακαλείσθε όπως περιορίσετε την ψυχαγωγίαν και ενημέρωσιν σας εις τας οθωμανικάς τηλεοπτικάς σειράς, ενώ υποχρεωτικήν ενημέρωσις χρη λαμβάνειν από τας ενημερωτικάς εκπομπάς του mega ενίοτε δε και του ΣΚΑΪ.

Όφείλουν όλοι να κατανοήσουν ότι δεν είναι δυνατόν να ανασχέσουν το καταιγιστικόν κύμα επενδύσεων που εισρέει αθρόα εις την χώρα με επιπόλαιας πράξεις.

Νεώτερον ανακοινωθέν θα υπάρξει από τον κυβερνητικόν εκπρόσωπον της τρικομματικής μόλις παραστεί ανάγκην.

Συμμορφώνεστε και πειθαρχείτε….

του Μιχάλη Τζανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου