Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί» στο Θησείο. Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την πρόεδρο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Παρίσι Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή της Ντόρας....που δεν ξέρει απο ΔΝΤ.

Η εβραία Ζακλίν ντε Ρομιγί.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε από την Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν.

Ο κ. Γιώργος Καμίνης στην ομιλία του τόνισε ότι «η ονοματοδοσία μιας πλατείας, σε πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγύ, σε απόσταση αναπνοής από την Πνύκα, εκεί όπου γεννήθηκε και χτυπούσε η καρδιά της Δημοκρατίας, είναι ....
....το ελάχιστο που, από την πλευρά της σημερινής Δημοτικής Αρχής, μπορούμε να κάνουμε για αυτήν την εξέχουσα ελληνίστρια, που διάβαζε με πάθος τα αρχαία κείμενα, δίχως να πάψει ούτε στιγμή, να αφουγκράζεται το παρόν, και να προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει για το ευρωπαϊκό μέλλον κάθε έλλειμμα δημοκρατίας».

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας και Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν  (είναι το καθαρματάκι που έλεγε η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ανατολής και δεν έπρεπε να έχει θέση στην Ευρώπη)  αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αθηναίων, χαρακτήρισε ευγενική την χειρονομία του δήμου Αθηναίων να δώσει το όνομα της σε μια πλατεία και πρόσθεσε ότι «την επέλεξε μάλιστα με τρόπο, ώστε η Ζακλίν ντε Ρομιγί να μην έχει παρά μερικά βήματα να κάνει για τη συνάντηση με την Αρχαία Ελλάδα την Ελλάδα του 5ου αιώνα που αγαπούσε ιδιαίτερα».
Και κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας για το τέλος της κρίσης στην Ελλάδα: «Οι φίλοι της Ελλάδας, στους οποίους ανήκω και εγώ, αρχίζουν να βλέπουν το τέλος της». Το τέλος το δικό σου πότε θα έρθει με το καλό;;

Ο γαλλοεβραίος  Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν  είναι ο κρίκος ανάμεσα σε Γαλλία και Κίνα. Είναι τσιράκι των Σιωνιστών. Η υποψηφιότητα Λαγκάρντ στο ΔΝΤ βρήκε σύμφωνους και τους Κινέζους. Η Κίνα χρηματοδοτεί το ΔΝΤ με λεφτά των εβραίων. "Την υποψηφιότητα της γαλλίδας υπουργού Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στηρίζει η Κίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής κυβέρνησης”.

Η κίνηση αυτή, εάν επιβεβαιωθεί, ενισχύει σημαντικά τις πιθανότητες να διαδεχθεί η Κρ. Λαγκάρντ τον Ντομινίκ Στρος-Καν. Έχουμε ευρωπαϊκή συναίνεση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, Φρανσουά Μπαρουέν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο η Λαγκάρντ να αναλάβει το θώκο.

«Το ευρώ χρειάζεται την προσοχή μας, χρειάζεται να έχουμε (τη στήριξη) των Ευρωπαίων, οι Κινέζοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της Κριστίν Λαγκάρντ» πρόσθεσε.

Κατάλαβες φίλε μου;;; Εδώ μιλάμε για θίασο. Η Αλεξάνδρα  Μητσοτάκη είναι η βασίλισσα των  εβραϊκών Μ.Κ.Ο στην Ευρώπη. Η action aid σε ποιον ανήκει αλήθεια;; Ο  λαθρολάγνος Καμίνης ήταν υποχρεωμένος απέναντι στην Αλεξάνδρα… μια από τα ίδια είναι και ο Νικήτας.. Τι νόμιζες;;; Τέτοιες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα μιας και οι δανειστές μας είναι εβραικής καταγωγής και αγοράζουν τα πάντα.. Οδοί, πλατείες, λίμνες θα αποκτήσουν νέα ονόματα....εδώ έρχεται και το μέγα φαινόμενο Χρυσή Αυγή να βάλει λάδι στην φωτιά....με τα περίεργα ακροβατικά....ποτέ ξανά φασισμός.....ποτέ ξανά...... όλοι ευτυχισμένοι σε μια χώρα που ξεπουλά τα πάντα....σε μια χώρα που χάνεται για πάντα στην λήθη των καιρών...Αν, κατάλαβες το κολπάκι πως παίζεται  είσαι μάγκας...

Ειλικρινά δεν έχουμε τίποτα με την μνήμη της  Ζακλίν ντε Ρομιγί. Μας χαλά όμως το timing....γιατί τώρα αλήθεια;; Γιατί;;; Δεν κάνει μπαμ ο εβραίος Γιωργάκης που μας πούλησε στην ψύχρα;; Δεν κάνει μπαμ η καταστροφή του Ελληνισμού απο την σιωνιστική Γερμανία;; Δεν κάνει μπαμ η σφαγή των χριστιανών ορθοδόξων στην Συρία με χρήματα των εβραίων;; ΕΛΕΟΣ....

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο Υπουργός Πολιτισμού....ναι, ο γνωστός κόκκινος Πάνος....που ως Υπουργός Αμύνης παρέδωσε την ΑΟΖ της νήσου Στρογγυλής στους Τούρκους..
undefined


undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου