Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ !

Υπό Ανωνύμου Έλληνος.

Καθώς η πατρίδα μας βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στην κόλαση που της έχουν επιβάλλει οι διεθνείς τοκογλύφοι με την αμέριστη σύμπραξη-συναυτουργία  των ντόπιων προδοτών-υποτακτικών τους, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερα περιστατικά δυστυχίας και εξαθλίωσης από τον αγώνα για επιβίωση των συμπατριωτών μας. 

Ελληνόπουλα λιποθυμάνε στα σχολεία λόγω ασιτίας, γέροντες ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, η ΔΕΗ αφήνει στο σκοτάδι παραπληγικούς επειδή με μηδενικό εισόδημα δεν έχουν να πληρώσουν τα κατοχικά κεφαλικά χαράτσια, Έλληνες πεθαίνουν στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης φαρμάκων μετά από τις περικοπές.

Από την άλλη μεριά οι συνεργάτες των κατακτητών πολιτικοί-πλουτοκράτες-μισθοφόροι δημοσιογραφίσκοι, κομματόσκυλα, πραιτοριανοί σε  υπηρεσίες ασφαλείας, συνεχίζουν να αρπάζουν το βίο των συμπατριωτών μας ρημάζοντας το λιγοστό δημόσιο ταμείο, τρομοκρατούν των λαό μας, ψεύδονται και εκδηλώνουν την αλαζονική τους τυραννία .......με επίδειξη δύναμης στους ανυπεράσπιστους συμπατριώτες μας. 

Τα εγκλήματα τους όχι μόνο δεν τα κρύβουν αλλά τα περηφανεύονται. Σαμαράδες, Πάγκαλοι, Δενδιάδες, Γεωργιάδηδες, Βενιζέλοι, Κουβέληδες με χαρακτηριστικό θράσος κάνουν το μαύρο άσπρο την δυστυχία την βαφτίζουν επιτυχία, την καταστροφή διάσωση την εξαθλίωση επίτευγμα. 

Τα λιγούρια της εξουσίας του Σύριζα, παλαιο-σταλινικοί, που μετατράπηκαν σε διεκδικητές της εξουσίας μετά και από το επίσημο χρίσμα με τις ευλογίες από την Βόρεια  χώρα της πρακτόρισσας της Στάζι, την πέραν του Ατλαντικού  Gοdbless αυτοκρατορία και τον περιούσιο λαό της Ανατολικής Μεσογείου. 

Μαζί τους τα παρακρατικά καλόπαιδα βορείων προαστίων που  προπαγανδίζουν οτιδήποτε αρκεί να είναι ανθελληνικό, αντεθνικό και αντιχριστιανικό.

Εδώ είναι μέσα στην σκοτεινότερη ώρα του έθνους μας που έρχεται η Χρυσή Αυγή! Ένα κίνημα αυθεντικά λαϊκό και γνήσια πατριωτικό! Ένα κίνημα που το έχουν αγκαλιάσει οι πλέον κατατρεγμένοι συμπατριώτες μας και η νεολαία του τόπου μας. Αυτή είναι η δύναμη  μας και η περηφάνια μας. 

Το απλό φτωχό ελληνόπουλο που δίνει αγώνα είτε δουλεύοντας είτε σπουδάζοντας με χίλιες –δυο θυσίες προσπαθώντας για ένα καλύτερο μέλλον για να δώσει μία ανάσα στην οικογένεια του, με την αγνή ανιδιοτελή αγωνία του για την τύχη της πατρίδας του.

Αυτά τα νέα παιδιά που έχουν βιώσει  στο πετσί τους τα εγκλήματα και την βία των λαθρο-εισβολέων, που υποφέρουν από την φτώχεια που μας έφεραν οι εχθροί μας, που ζουν μία σκληρή ζωή κρατώντας όμως καρτερικά σε πείσμα των καιρών ψηλά το κεφάλι, αυτά είναι τα παιδία της Χρυσής Αυγής. 

Νεανικές ψυχές αγνές με ιδανικά, τους λείπουν τα γιγάντια οικονομικά μέσα όλων των βολεμένων μοσχαναθρεμμένων μπούληδων από τα κομματικά τζάκια αλλά τους περισσεύει η μαγκιά , η αλληλεγγύη , η αυτοθυσία, η υπομονή στις δυσκολίες η επιμονή στον αγώνα.

Από την αμέτρητη δυστυχία και τα βάσανα του λαού μας σφυρηλατείτε μία νέα γενιά διαφορετική από τις προηγούμενες και δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε μοναδική στην Γη σαν φαινόμενο τουλάχιστον για τα τελευταία 70 χρόνια. 

Η νέα γενιά ελληνόπουλων προορίζεται να γίνει μία γενιά ηρώων. Να βγει μέσα από την μνημονιακή κόλαση ένα διαμάντι άθραυστο, σκληρό, Σπαρτιατικό. 

Ο αγώνας για επιβίωση ,τα σκληρά βιώματα και οι ακούραστες προσπάθειες της Χρυσής Αυγής δημιουργούν μία Σιδηρά Νεολαία.

Στον νέο που ελκύεται από τις εθνικές Σπαρτιατικές ιδέες του κινήματος μας δεν μπορούμε παρά να του πούμε την σκληρή πλην όμως καθαρή αλήθεια. 

Νέε συναγωνιστή η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να περιμένεις να σου προσφέρει μία άνετη ζωή, φράγκα, ασυδοσία ή γλυκά ψέματα όπως τάζουν κάθε λογής πολιτικό-ιδεολογικοί απατεώνες είτε των (από)κομμάτων της πολιτικής είτε  των ανθελληνικών παρακρατικών αναρχικών σκουπιδιών. Η Χρυσή Αυγή δείχνει απλά τον δρόμο.

Δρόμο δύσκολο, επικίνδυνο, ορισμένες φορές μοναχικό. Ο δρόμος όμως οδηγεί στην αρετή, στον αγώνα, στην αυτοθυσία, στον ηρωϊσμό. 

Η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται στην κόλαση και είναι καθήκον μας να την βγάλουμε μαχόμενοι και αγωνιζόμενοι σε μία επική μάχη εναντίον όλων των απάνθρωπων εχθρών μας .


Στα μάτια του νέου ελληνόπουλου που μεγαλώνει μέσα στην αγωνία, την καθημερινή βιοπάλη, μέσα από τις λαϊκές γειτονιές ξεπροβάλλει ο εφιάλτης των εχθρών της Ελλάδος. 

Η νεολαία της Χρυσής Αυγής. Η Σιδηρά νεολαία που θα συντρίψει τους εχθρούς της Ελλάδας! 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΚΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου