Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο όλεθρος της Ελλάδας που παραμένει ακόμα ελεύθερος υπό την προστασία της συγκυβέρνησης κάνει λόγο για ζήτημα δημοκρατίας. Ομολογία για ισόβια απο τον φασίστα Παπανδρέου!


Ο όλεθρος της Ελλάδας που παραμένει ακόμα ελεύθερος υπό την προστασία της συγκυβέρνησης.... κάνει λόγο για ζήτημα δημοκρατίας...

Αγάπησε ο Παπανδρέου ΞΑΦΝΙΚΑ την χρυσή αυγή??? Όχι, βέβαια. 
Θέλει κλίμα εμφυλίου και διχόνοιας  μιας και πούλησε μια ολόκληρη χώρα! 

Μόνο με εμφύλιο θα σωθεί. Τα ίδια όπως και ο παππούς του. Μόνο το ΚΚΕ λείπει. Εμφύλιος όμως δύσκολα να γίνει….Απ’ ότι φαίνεται δεν τους έπιασε ο αιφνιδιασμός. Ο κόσμος δεν γουστάρει ......
...... Ο κόσμος “έφυγε” και δεν μαζεύεται ξανά ούτε με Κασιδιάρηδες ούτε με Κουτσούμπες.Tελευταία χαζή ελπίδα είναι ο αγράμματος Τσίπρας.

Δεν χάβουμε πλέον ούτε Μπαλτάκους ούτε μπαλταδάκια (του Βορίδη) ούτε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς καυγάδες χρηματοδοτημένους από τον Σόρος… 
«Η δήλωσή μου ισχύει» απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με την προτροπή του να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Όταν ρωτήθηκε αν μία ενδεχόμενη αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση δε θα οδηγήσει τον τόπο σε περιπέτειες, εννοώντας δηλαδή τις εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Οι εκλογικοί κύκλοι πάντα θα υπάρχουν κι ο λαϊκισμός δεν πρόκειται να κερδίζει συνέχεια αν εμείς υποστηρίξουμε τις αρχές μας και μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό». Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το ζήτημα θέμα δημοκρατίας, ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί περισσότερο στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό. 


defence net 
perimajestic.blogspot.gr


Ομολογία για ισόβια απο τον φασίστα Παπανδρέου! Μας χλευάζει κατάμουτρα και παραμένει ατιμωρητος! 

«Η Ελλάδα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της ευρωζώνης», δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συνέδριο της γνωστής δεξαμενής σκέψης CEPS με θέμα «Μετράει η Ευρώπη;» («Does Εurope Matter?»). Και ακόμα δεν τον έχουν με χειροπέδες!


Δηλαδή ο καταστροφέας ομολογεί αυτά που υποστηρίζουμε απο το 2009
και τους τιτανικούς, ενώ τότε έκανε το παν για να καταστήσει την Ελλαδα ως μέγα πρόβλημα!


Καλά που δεν κατήγγειλε και το μαγείρεμα των στατιστικών απο τον Γεωργίου!!


Κληθείς να σχολιάσει την εσωτερική κατάσταση στην Ελλάδας και συγκεκριμένα αν η χώρα αντέχει μια ακόμη πολιτική κρίση και αν έχει χρόνο για έναν άλλο εκλογικό κύκλο, ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε τα εξής: «Εκλογικοί κύκλοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να κερδίζει πάντα, αν υπερασπιζόμαστε με θάρρος αυτό που πιστεύουμε». 


Εξ άλλου, απαντώντας σε ερώτηση ελλήνων δημοσιογράφων στο περιθώριο της τοποθέτησής του στο CEPS, για το κατά πόσο το ΠΑΣΟΚ πρέπει να άρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, σε συνέχεια της δήλωσής του ότι η παραίτηση του Π. Μπαλτάκου από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης δεν είναι αρκετή, ο Γ. Παπανδρέου απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: «Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω. Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Θέλω να δω την Ελλάδα να πετυχαίνει». 
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου