Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η.Κασιδιάρης από Καλαμάτα: Θα σκάσουν νέες "βόμβες" για την κυβερνητική σκευωρία κατά της ΧΑ.

Νέες βόμβες που αποκαλύπτουν τη σκευωρία και την κατασκευή των διώξεων σε βάρος της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση, προανήγγειλε ότι θα «σκάσουν» τις επόμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου και βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης από την Καλαμάτα.
Λίγες ώρες μετά την επιστολή-κόλαφο κορυφαίου δικαστικού που κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής και σύμφωνα με την οποία ο .....
....δικαστικός παραδέχεται και τεκμηριώνει με στοιχεία ότι «οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής είναι “κατασκευασμένες” από την κυβέρνηση», ο Ηλίας Κασιδιάρης άφησε σαφώς να εννοηθεί πώς το «μαγιόξυλο» θα συνεχιστεί.
«Οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν, θα στείλουν στη φυλακή υπουργούς», είπε ο βουλευτής του κόμματος, κάνοντας αναφορά τόσο στην επιστολή του δικαστικού όσο και στη συνομιλία του με τον Τ. Μπαλτάκο, ο οποίος αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για να χαρακτηρισθεί η Χρυσή Αυγή «εγκληματική» οργάνωση και να τεθεί εκτός νόμου.
Αυτό που ήθελε να πει είναι πώς «τα ντοκουμέντα θα έχουν συνέχεια». Οι προειδοποιητικές βολές εστάλησαν μάλιστα από την «έδρα» του Α. Σαμαρά, την Καλαμάτα στην οποία συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες ψηφοφόροι του κόμματος για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια του Δημήτρη Δολτσινιάδη. Παρόντες οι βουλευτές Η. Κασιδιάρης και Δ. Κουκούτσης.
«Τελικά η αίθουσα για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για τη Μεσσηνία αποδείχθηκε μικρή να μας χωρέσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος και επισήμανε πώς μετά τους στρατηγούς και τους διακεκριμένους επιστήμονες που συμμετέχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής θα υπάρξουν σύντομα και άλλες εκπλήξεις. 
Οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής που δημιουργούν στην κοινή γνώμη πεποίθηση «στημένης υπόθεσης» όσον αφορά σις διώξεις κατά της ηγεσίας του κόμματος, έχουν προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση, αφού βλέπουν πώς τα ποσοστά του Λαικού Συνδέσμου αυξάνονται, ενώ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή της «Ελιάς» κατρακυλούν.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του καθηγητή Ν. Πανά, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα με ποσοστό πάνω από το 10%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με τουλάχιστον 6 μονάδες διαφορά.
Όπως επισήμανε ο κ. Πανάς, η ΝΔ δεν μπορεί να κρατήσει τα ποσοστά του Μαίου του 2012, που ήταν στο 18% να υποχωρεί κάτω από αυτό. 
Όσον αφορά στα δεκανίκια του συστήματος, την «Ελιά» και την «Ποταμιά» αυτά με δυσκολία πιάνουν ένα 5%. Το ΚΚΕ είναι στο 8%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4%. 
Οι επόμενες μέρες και όσο πλησιάζουμε πρός τις εκλογές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου