Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στη Βουλή και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στέκονται σούζα μπροστά στα μεγάλα αφεντικά και μάλιστα υπόσχονται και υπογράφουν ότι τους διατάσσουν.....ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ…

 Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο… 

Οι έχοντες την εξουσία είναι επικίνδυνοι μέχρι τελευταίας ρανίδος τους αίματος τους… 

Η κοροϊδία και τα ψέματα τους δεν έχουν φρένο και όριο… 

Οι άνθρωποι τείνουν να ξεφύγουν πλέον και από την επικινδυνότητα και να περάσουν σε κάτι που δεν επιδέχεται πλέον καμία ίαση και που θα οδηγήσει τη χώρα στην εθνική της καταστροφή και θα την αλυσοδέσει στα «μεγάλα αφεντικά» που διψούν για την ολοκλήρωση του σχεδίου υποδούλωσης της. 

Απατεώνες ολκής…. Που από τη μία λένε στον λαό πως δίνουν μάχη για τη σωτηρία του και από την άλλη του σκάβουν τον λάκκο μέχρι όσο δεν πάει…
Διαπραγματεύονται λένε και πάλι με την Τρόικα…. Παραμύθια της Χαλιμά. Δίνουν λένε μάχη με την Τρόικα… Παραμύθια της Χαλιμά… Λένε πως θα σώσουν ότι μπορούν παρά τις αντιστάσεις της Τρόικα… 
Παραμύθια της Χαλιμα. Δεν κάνουν τίποτα… Αντιστέκονται μόνο μπροστά στις .....
....κάμερες των αγαπημένων τους τηλεοπτικών δικτύων και δίνουν τη μάχη τους μόνο όταν έχουν απέναντι τους μικρόφωνο ραδιοφώνου. 
Στη Βουλή και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στέκονται σούζα μπροστά στα μεγάλα αφεντικά και μάλιστα υπόσχονται και υπογράφουν ότι τους διατάσσουν.
Δεν αλλάζει τίποτα στην σκληρή πραγματικότητα και καθημερινότητα των πολιτών γιατί απλά οι πολιτικάντηδες που έχουν στα χέρια τους την εξουσία δεν διαπραγματεύονται και δεν ζητούν το παραμικρό από τους δανειστές. Εκτός αν θεωρούν πως τα σταδιακά μαχαίρια σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και οτιδήποτε είναι προς όφελος του απλού πολίτη και όχι μία και έξω, είναι επιτυχία. 
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι γιατί λειτουργούν και κινούνται δόλια και στοχευμένα. Η Ελλάδα πρέπει να… καεί σύμφωνα με τα «μεγάλα αφεντικά» και οι ανθέλληνες υπάλληλοι είναι πρόθυμοι να υπακούσουν και να εκτελέσουν.
Η μεσαία τάξη, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας, καταστρέφεται σκόπιμα, μέσω της συνεχής φορολαίλαπας, η οποία όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει και θα σκληραίνει ακόμα περισσότερο. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι… Διαπραγματεύονται λένε με την Τρόικα… Ναι τον γρήγορο πλέον θάνατο του ελληνικού λαού. 
Τι διαπραγματεύονται; Βλέπει ο καθένας από εσάς εκεί έξω καλυτέρευση σε τίποτα, παρά τα μύρια όσα έχουν υπογραφεί μέχρι τώρα και που υποτίθεται μας έβγαζαν από την κρίση; Τίποτα μας τίποτα και το μόνο που γίνεται είναι να επιταχύνεται το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης. Ο πλούτος συγκεντρωμένους σε λίγους επιλεγμένους και ο υπόλοιπος κόσμος στον Καιάδα, τσιπαρισμένος (για απόλυτο έλεγχο), εξαθλιωμένος και αναλώσιμος.
Η Τρόικα επιβάλει την διάλυση των πάντων (όπως κάνει σε κάθε χώρα που σκόπιμα πάει) και η κυβέρνηση σιγοντάρει γιατί όπως λέει δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά… Αν λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης ή οποιοσδήποτε ορέγεται την εξουσία και επιθυμεί να ακολουθήσει πιστά την ίδια πολιτική, δεν έχετε διαφορετική λύση για την πραγματική σωτηρία της χώρας μπορείτε απλά να αποσυρθείτε και να πάτε στα σπίτια σας. Όσο μένετε γαντζωμένοι στην εξουσία (την οποία συνεχώς μας λέτε πως δεν επιθυμείτε) και δεν κάνετε το παραμικρό για την καλυτέρευση των πραγμάτων, αποδεικνύετε πως κινήστε σκόπιμα και δόλια….
Πως λέτε ότι δίνετε μάχη με την Τρόικα (την οποία υποτίθεται πως δε είχαμε πια ανάγκη) και την ίδια ώρα ξεπουλάτε παντελώς αντιδημοκρατικά τη δημόσια περιουσία; Γιατί λέτε πως δίνετε μάχη με την Τρόικα (την οποία υποτίθεται πως δεν είχαμε πια ανάγκη) και την ίδια ώρα περιμένετε τη συγκατάθεση της για το κάθε τι….
Δεν δίνετε καμιά μάχη και Θα αποδειχθεί (όπως και όλες τις προηγούμενες φορές) προσεχώς… Όταν το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» θα κάνει την εμφάνιση του στην ψήφιση του νέου Μνημονίου που θα ισοπεδώσει τα πάντα…. Όταν καμιά οικονομική ελάφρυνση δεν θα υπάρξει, αλλά αντίθετα θα προστεθούν νέοι φόροι και θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες πολλούς…. Όταν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις γιατί εσείς δεν επιθυμείτε να πειράξετε την φοροδιαφυγή και τους μεγάλους φοροκλέπτες αφού αποτελούν γνώριμα και «δικά σας παιδιά»….
Όταν για να πλησιάσει έστω και από μακριά κάποιος ένα δημόσιο αγαθό θα πρέπει να πληρώσει… βαρύ αντίτιμο γιατί εσείς το επιβάλατε στη «μάχη» για τη σωτηρία της χώρας!!! Ψεύτες και υποκριτές, που δήθεν διαπραγματεύεστε με την Τρόικα. Δεν πάει πολύς καιρός από το Eurogoup κύριοι της κυβέρνησης από το τελευταίο Eurogroup, όπου μέσω του νέου τσάρου της οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη, σκύψατε δουλικά σε ότι και αν σας ζητήθηκε από τους δανειστές….
Κι όμως συνεχίζετε να δουλεύετε τον κόσμο μέχρι τέλους… 
Με τη δήθεν σκληρή μάχη των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα…. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ… Καμιά διαπραγμάτευση, καμιά αξίωση, καμιά απαίτηση… 
Μόνο οι γνωστοί πολιτικοί σας ελιγμοί για την εξασφάλιση πολύτιμου χρόνου επιβίωσης. Τα υπόλοιπα αποτελούν παραμύθια της Χαλιμά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου