Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Το «πρωτογενές πλεόνασμα» ψεμάτων..... .... «δίνει και παίρνει»,

Έχω δυο χρόνια τώρα κλείσει το μαύρο κουτί της κουταμάρας, επιλέγοντας να μην ξοδεύω τη σκέψη ,την προσοχή μου στα ξεπουλημένα φερέφωνα.

Επιλέγω να φωτίσω τη μνήμη ,να απαντήσω στο πώς και στο γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι, όπως κι άλλοι πολλοί συμπατριώτες μας κάνουν. 


Ενημερώνομαι από πηγές που δεν προσβάλλουν τη νοημοσύνη, αλλά τη σέβονται … 

Έτυχε χθες να τους ακούσω. Τα λόγια δε χωράνε την οργή και την ντροπή που νιώθω για το πώς επιτρέπουμε ακόμα να ορίζουν τη ζωή μας και να δολοφονούν την κοινή μας λογική οι ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι!

Εκπ@ρνεύουν τη σκέψη ,την ακυρώνουν με τη σοβαροφάνειά τους και σε κάνουν να νιώθεις πως έπαψε να υπάρχει άνθρωπος κανονικός, ελεύθερα σκεπτόμενος σε αυτή τη χώρα. 


Το «πρωτογενές πλεόνασμα» ψεμάτων.....
.... «δίνει και παίρνει», για να σώσουν τα τομάρια τους από τη βέβαια ήττα όλου του δυσώδους «πολιτικού» σκηνικού, που ξεβράζει τις τελευταίες του αναθυμιάσεις. Θολώνουν συνεχώς το «τοπίο» σαν τις σουπιές, που σκορπάνε το μελάνι ,γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αφού είναι βουτηγμένοι στο βούρκο, όπου σέρνουν μεθοδικά κι έναν ολόκληρο λαό.

Όμως όσο μελανό κι αν μοιάζει το σκηνικό, ο λαός στην πλειοψηφία του τους «πήρε χαμπάρι» κι απλώς όλο και πιο πολύ επιβεβαιώνεται η πλήρης «κατάρρευση» κι ο αποτροπιασμός στη συνείδησή του για όλους τους ευτελείς καραγκιόζηδες «εθνοσωτήρες», που με το δικό μας αίμα ξεπουλούσαν πάντα το διαχρονικό αίτημα του Ελληνισμού για εθνική ανεξαρτησία, λαική κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση, αυτοδιάθεση. Πανομοιότυπα ανθρωπάκια με χαζοχαρούμενο ύφος και φωνή-ανεξάρτητα από το «χρώμα» του μαντριού- της ίδιας πάντα «λογικής» του «διαίρει και βασίλευε» και της αρπαγής .Επιμένουν να βιάζουν την κοινή λογική !

Όσοι δε νιώθουνε την τραγικότητα, την κρισιμότητα των καιρών που ζούμε ή ανόητοι είναι ή προδότες. Δε μιλάω για τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευαισθησία, που φυσικά μόνο οι έχοντες συνείδηση διαθέτουν! 


Η Ελλάδα ματώνει κι αυτοί συνεχίζουν μέσα στην κενότητα και τη ματαιοδοξία τους να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, να μας «φτύνουν» στα μούτρα με τη χυδαιότητα και την φτήνια τους. Ξανθιές ή μελαχρινές κενόδοξες «υπάρξεις», που μόνο το κουφάρι τους έχουν «θεό» και την καλομακιγιαρισμένη τους «παρουσία» μιλάνε για ηθική ,για δίκαιο και ανυποληψία. Έλεος πια με το καραγκιοζιλίκι. 

Μια από δαύτες ισχυρίζεται πως δωροδοκήθηκε πριν τρείς μήνες-και πώς το δηλώνει τώρα(;)Ο κόσμος πρέπει να πειστεί ότι αυτοί είναι οι «καθαροί» κι άλλοι-έτσι ή αλλιώς καμένοι-είναι οι «βρώμικοι». Πάντα με τα ίδια τρικ, τις ίδιες στημένες ίντριγκες, τα δίπολα κάθε είδους, τα σκάνδαλα, τις μίζες εξάπτουν τη φαντασία του κόσμου τόσα χρόνια, λες κι όλοι τους δεν είναι γεννήματα της ίδιας «μήτρας», του ιδίου φυράματος των εθελόδουλων!

Όλοι τους τη γελοιότητα, την ξεφτίλα,τη ρεμούλα και το φτηνό life style νομίζουν ως ζωή και δε σέβονται τη μνήμη και την οδύνη ενός ολόκληρου λαού. Σιγά μη σοβαρευτούν… μην απαντήσουν για το χρέος, που μόνο εμείς δεν δημιουργήσαμε –και μόνο εμείς το πληρώνουμε…

Σιγά μη πουν ότι το εθνικό νόμισμα είναι προυπόθεση εθνικής ανεξαρτησίας και προκοπής… Με κάθε τρόπο-επινοούν δήθεν «αψιμαχίες» μεταξύ τους-βουλιάζουν στη σύγχυση ένα λαό, και τον πεθαίνουν με τις ίδιες πάντα σκοταδιστικές «λογικές» του διχασμού, της χωριστικότητας, του, του φθόνου. Είναι αδιανόητη η ασέβεια, η ξεδιαντροπιά κι η ανοησία που τους δέρνει, την ώρα που πεθαίνει κόσμος . 


Ακόμα μπορεί να τους ακούνε οι «κολλημένοι», που περιμένουν την έξωθεν «δοτή σωτηρία»! Οι εχέφρονες Έλληνες όμως που γνωρίζουν ό,τι η κοινή λογική επιτάσσει, πώς μπορούν να ακούνε τα «σκουπίδια», τους κίναιδους της γκλαμουριάς; Αν όλη αυτή η χυδαία νομενκλατούρα των αφελών(;)- φελλών δε λείψει, δε σώζεται τίποτα.

Η Ελλάδα τελικά είναι πιο πολύ λαβωμένη από την πολλή ιδιωτεία, την ανοησία όλων αυτών των εκπορνευτών συνειδήσεων, που δημιούργησαν «σχολή», νοοτροπία που ακόμα και στα Πανεπιστήμια έχει εισχωρήσει. Άδεια κουφάρια, που με το «εγώ» αρχίζουν και τελειώνουν τα λόγια τους. Ξιπασμένα, απαίδευτα, αστοιχείωτα όντα που μόλυναν με την ασχήμια και την ξεδιαντροπιά τους όλο το κοινωνικό σώμα. 


Ως πότε θα τα ανεχόμαστε; Είναι πια ζήτημα προσωπικής μας ευθύνης η σωτηρία της ζωής μας ,των παιδιών και του τόπου μας. Είναι ζήτημα του ποια λογική επιλέγουμε. Τη «λογική» του «ιδιώτη» άνανδρου ψεύτη, της χωριστικότητας και της διαίρεσης ,της αρπαγής και της ξεφτίλας ή τη λογική του καθαρού Λόγου, της προσφοράς, της ενότητας και της ελπίδας; 

Τη «λογική» της παράδοσης και της υποτέλειας ή η ανάληψη ευθύνης και δράσης για το κοινό μας καλό; Αν εμείς οι ίδιοι δεν αντισταθούμε για να διεκδικήσουμε τη ζωή και τη χώρα, ποιος θα το κάνει, οι κίναιδοι των εκπ@ρνευτών συνειδήσεων κι οι συχνάζοντες στα π@ρνοκάναλά της ιδιωτείας;

Όσο επιμένουν να υποστηρίζουν το θάνατο και το δικό τους άρρωστο «θεό»- ήδη προ πολλού ηττημένο- τόσο πιο μεγάλη θα είναι η τιμωρία τους. Δεν βλέπουν τα σημάδια των καιρών, γιατί μάθανε να πιστεύουν μόνο σε ό,τι προκαλεί τις αισθήσεις και την διεστραμμένη οπτική ζωής που έχουν. Δε βλέπουν την αλλαγή συνείδησης του λαού μας, την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, της εσωτερικής μεταμόρφωσης, της αλληλεγγύης, της συμπόνιας. 


Δεν υπάρχουν γι’ αυτούς συναισθήματα, γιατί ποτέ δεν είχαν παρά μόνο εγωικά κλειστοφοβικά σύνδρομα και έμειναν στο εσωτερικό σκοτάδι ,στον εσωτερικό τους βόρβορο, στην «κόλαση», που επιμένουν να την «ξεβράζουν» καταστρέφοντας έναν ολόκληρο λαό, που καθυβρίζοντας και κοροιδεύοντάς τον συνεχώς.

Είναι γελοίοι και αξιολύπητοι, γιατί ποτέ δεν έμαθαν τι σημαίνει ζωή και άνθρωπος. Δεν μπορεί παρά να ηττηθούν και να γκρεμιστούν στα Τάρταρα που τα άνοιξαν για εμάς και μας δείχνουν ως μόνη διέξοδο. Ναι ,ποτέ ξανά δεν υπήρξαν τόσο ευνοικές συνθήκες για να αναστηθεί ο πολιτισμός του ανθρώπου και του ΛΌΓΟΥ, ο Ελληνικός πολιτισμός ,που υμνεί το φως της ζωής και της ελευθερίας μέσα από την ενότητα. 


Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να γλιτώσουν όλοι αυτοί οι κίναιδοι του σκοταδισμού και της βαρβαρότητας. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου