Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Για ποιά «δουλειά» μιλάτε αναίσχυντοι;

ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑΔιαβάζουμε με έκπληξη στις καθεστωτικές εφημερίδες ότι η Τρόικα «πιέζει» για παράταση του εργασιακού βίου, εως και 12 χρόνια.

Η Τρόικα και οι υποτακτικοί της που με την καταστροφική πολιτική εκτίναξαν την ανεργία από το 8% στο 28%, έχουν το θράσος να μιλούν για παραπάνω «δουλειά»! ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Ο Έλληνας δεν υπήρξε ποτέ του τεμπέλης. 

Τεμπέληδες ήταν μόνο οι άθλιοι της ........νομενκλατούρας και του βολέματος. 

Οι βρωμόσποροι του εκσυγχρονισμού – Κωστοπουλισμού που γαλουχήθηκαν στην κονόμα, την ρεμούλα την απόλυτη σημιτική λογική που συνοψίζεται σε μία φράση: «Μαλάκας είμαι εγώ να δουλέψω; Η δουλειά είναι για τα κορόιδα».

Αυτή η ελεεινή σπορά που έσπειρε η συμμορία της ρεμούλας, των τσουκατομαντέληδων, των Γιάννων και των ΣημιτΆκηδων, η σπορά που κονόμησε πάνω στον μόχθο των Ελλήνων και τα έβγαλε στο εξωτερικό με βαλίτσες σήμερα επιστρέφει ως «συζητητής της Τρόικας» και «εισηγείται». Τι ακριβώς;

Μα την παράταση της ανεργίας! Την εγκατάλειψη ανθρώπων στην μηχανή του κιμά που δημιούργησαν οι τρόικες των swaps και των μνημονίων που ήλθαν για να καλύψουν την ρεμούλα των swaps. 

Την απόλυτη καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας, της υπόδουλης κοινωνίας απέναντι σε αυτή την ελεείνή νομενκλατούρα των τεμπελχανάδων, των λαμογιών, των ξεφτιλισμένων απάτριδων της διαπλοκής.

Η απόλυτη πλειοψηφία των τίμιων Ελλήνων πρέπει επιτέλους να ανοίξει τα μάτια και να τους δώσει ένα σκληρό μάθημα. 

Εμείς,ναι, θα δουλέψουμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας. Όχι για να γεμίσουμε τους λογαριασμούς σας στην Ελβετία.

Αυτό θα εκδηλωθεί με την ψήφο στις εκλογές εάν και εφόσον έλθουν. Ειδ” άλλως, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου