Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο δημοκρατικός φασίστας ...... '' του συνταγματικού τόξου'' ...Βενιζέλος απειλεί!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απειλεί! Απειλεί διότι φοβάται τις εκλογές και την εκλογική του κατάρρευση. « Εμείς έχουμε φτύσει αίμα πέντε χρόνια για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Ο ελληνικός λαός έχει κάνει θυσίες και παρουσιάζει επιτεύγματα. Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε. 


Δεν θα αφήσουμε και δεν θα αφήσω – και μιλώ προσωπικά, ειδικότερα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως.....… Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης – να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού. Και κυρίως δεν θα αφήσω αυτό να γίνει προεκλογικά, καθ’ οδόν προς τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ή, αν αποτύχουμε, καθ’ οδόν προς τις εκλογές.» είπε χαρακτηριστικά από τις Βρυξέλλες. 


Προσέθεσε δε  ότι «αν ο ελληνικός λαός θέλει να κάνει την επιλογή μετά να αναθέσει την ευθύνη σε κάποιους που θα καταστρέψουν μετεκλογικά τα επιτεύγματα και τις θυσίες, ας το κάνει. Ως τότε όμως εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που κάναμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο πόνο.»

 olympia.gr


Σχόλιο ιστολογίου: Ο Βενιζέλος κι άλλοι πολιτικοί ανάφεραν στο παρελθόν ότι αν δεν κάνουν στον λαό όταν έρθει η ώρα της κάλπης ας του διώξουν, καιρός να γίνουν πράξη όσα τόσα χρόνια ανεχτήκαμε στέλνοντας στον αγύριστο όλους τους προδότες τούτης της χώρας.

Ότι αφορά «τις θυσίες» του λαού, έχουν ειπωθεί πολλά, για εμάς όμως τα αποτελέσματα μετράνε: 


Ανεργία, αυτοκτονίες, κατασχέσεις, αρπαγή από τραπεζικούς λογαριασμούς, κατάλυση της δημοκρατίας, εξαθλίωση του Συντάγματος, ληστρικοί φόροι, φτώχεια, πείνα, πολλά λεφτά στις τράπεζες, ολοκληρωτική έλλειψη δικαιοσύνης, προπαγάνδα και πολλά άλλα, είναι τα αποτελέσματα αυτής της σκληρής πολιτικής που επέβαλε ο Βενιζέλος και η συμμορία του, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το χαράτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου