Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή Στήριξη της Ρωσίας στον ΣΥΡΙΖΑ με Οικονομική Βοήθεια! Άμεση Αντίδραση ΕΕ-ΗΠΑ! Τώρα τα γυρίζουν, Δεν Υπάρχει το Ενδεχόμενο GREXIT για την Ελλάδα!!!!

  • Ανοιχτή Στήριξη τη Ρωσίας στον ΣΥΡΙΖΑ με Οικονομική Βοήθεια! Άμεση Αντίδραση ΕΕ-ΗΠΑ! 
  • Τώρα τα Γυρίζουν, Δεν Υπάρχει το Ενδεχόμενο GREXIT για την Ελλάδα! 
  • Δημοσκόπηση Σοκ! Κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ να μην μπει στην Βουλή!
Μεγάλος κίνδυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, που θα κόστιζε 3 δισ. ευρώ στην Ιρλανδία, 6 δισ. ευρώ στην Πορτογαλία, 29 δισ. ευρώ στην Ισπανία, 44 δις στην Ιταλία, 49 δισ. ευρώ στη Γαλλία, και 66 δισ. με 80 δισ. ευρώ στη Γερμανία. 

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι...

ενδεχόμενη έξοδος θα συνιστούσε σοβαρή απειλή για την οικονομική ανάκαμψη των περισσότερων χωρών της ευρωζώνης.

Ολα αυτα τα στοιχεια δεν τα γραφω εγω,αλλα μεγαλες οικονομικες εφημεριδες του εξωτερικου ,και ολα αυτα γραφονται γιατι βασει τον δημοσιευματων η απειλή για την οικονομική ανάκαμψη των περισσότερων χωρών της ευρωζώνης Φερνει στο ονομα ΣΥΡΙΖΑ!

Μια ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα, ίσως να κλονίσει την εμπιστοσύνη των αγορών «Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήσει την απειλή του ,και σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος, και επιλέξει την μετωπική σύγκρουση με τους διεθνείς πιστωτές.>> Το προβλημα ειναι τι να πιστεψει κανείς όταν γράφονται ακρως αντιθετα δημοσιευματα, οτι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ , δεν θα αποτελούσε συστημικό κίνδυνο για την επιβίωση της Ευρωζώνης , όπως ήταν το 2011 και το 2012».

Διότι η ίδια η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να αποτελέσει έναν πραγματικό κίνδυνο για την Ευρωζώνη ?! Ειναι πολυ απλα τα πραγματα,ο Ελληνικος λαος κλεινει ματια και αυτια στις σειρηνες των διαφόρων δημοσιευμάτων που κινδυνολογούν, και με γνώμονα το εθνικο συμφερον , αυτο που πιστευει προσωπικα ο καθε Ελληνα (και οχι αυτο που μας προσταζουν τα καθε κομματα ,οτι η ψηφο προς αυτους ειναι το εθνικο μας συμφερον) ψηφιζουμε! Σύμφωνα με πολιτικους και οικονομικους αναλυτές του εξωτερικού, βλέπουν Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμια , και αλλαγή στα πολιτικά δρώμενα της χώρα μας, παρά την προσπάθεια που γίνεται να εμφανιστεί ότι κλείνει σημαντικά η ψαλίδα της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τη ΝΔ με μια διαφορά που θα κυμανθεί από 6% έως 8%.

Σε αυτό το (πολύ λογικό) συμπέρασμα καταλήγουν όλοι οι ξένοι αναλυτές. Είναι εντυπωσιακό πάντως το σκηνικό κατακερματισμού του πολιτικού συστήματος που βλέπουν για την Ελλάδα οι Αμερικανοί, βάσει απόρρητης έκθεση της Αμερικανικης πρεσβειας εδω στην Ελλαδα,για λογαριασμο της Αμερικανικης Κυβερνησης (που υπόψην δεν βλεπουν καθολου με καλο ματι μια κεντροαριστερη κυβερνηση στην Ελλαδα), η εκτίμηση της Αμερικανικής πρεσβείας είναι ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνευει για πρωτη φορα απο την ιδρυση του να μεινει εκτος βουλης , και ο λογος ειναι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ,το νέο κόμμα του ΓΑΠ ειναι ο κυριος αντιπαλος του ΠΑΣΟΚ , που μπορεί να το πεταξει εκτος βουλης!

Στις ίδιες εκτιμήσεις γίνονται αναφορές για το κόμμα που θα έρθει τρίτο, και αναμενεται μεγαλη μαχη αναμεταξυ Χρυσής Αυγή και Ποταμι, το ΚΚΕ θα διατηρήσει τα ποσοστά του, και οι ΑΝΕΛ ειναι στο οριο για να μπούν στη Βουλή. Οι Αμερικανικές εκτιμήσεις ειναι ενδιαφέρουσες, γιατι συνήθως σε αντίθεση με τις εδώ αναλύσεις, δεν πέφτουν σχεδόν ποτέ έξω! Και ενω τα δημοσιευματα απο των ξενω αλλα και ελληνικο τυπο συνεχιζονται , με προσπαθεια εκφοβισμου του Ελληνα ψηφοφορου, ενας διαφορετικος πολεμος ξεσπασε με επικεντρο και μηλο της εριδος την Ελλαδα, αναμεταξυ Ρωσιας με ΕΕ,ΗΠΑ. Η Ρωσια εδω και καιρο ετοιμαζει σχεδιο οικονομικης αντεπιθεσεις στην ΕΕ,και ΗΠΑ ,για το εμπαργκο που εχει δέκτη!

Η υποτιθεμενη πτώση των πετρελαϊκών τιμών που γι αυτο εχουν βαλει το χερακι τους η ΗΠΑ με σύμμαχους την Σ.Αραβια και Κουβειτ, για να πλήξουν περαιτερω την Ρωσικη οικονομια, το Ιραν ,αλλα και την βενεζουελα,που εχει καταρρευση οικονομικα,στην χωρα αυτη ειδη υπαρχη μεγαλη αναταραχη του πληθυσμου, και η ΗΠΑ περιμενουν,η αποσκοπουν,σε ενα στρατιωτικο πραξικοπημα,που θα ανατρέψει την κυβερνηση Μαδουρο. Η πτώση των πετρελαϊκών τιμών δεν είναι απλώς κάτι συνηθισμένο και ένα οικονομικό ζήτημα, δεν οφείλεται μόνο στην παγκόσμια ύφεση, οφείλεται κυρίως σε μια πολιτική συνωμοσία ορισμένων χωρών εναντίον των συμφερόντων καποιον αλλον! Και στην Ρωσια το γνωριζουν πολυ καλα, και ειναι ετοιμη να χτυπήσουν την ΕΕ και την Ευρωζώνη, δια μεσου του νικητη των Ελληνικων εκλογων που ενδεχομένως θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ!

Συμφωνα με καποια σεναρια υπηρχαν εδω και καιρο μυστικες επαφες στελεχών του συριζα,με ρωσους αξιωματουχους, στις συζητησης και επαφες που εγινα απο τις δυο πλευρες, φαίνεται οτι ο συριζα εξασφαλισε μεγαλη ρωσικη οικονομικη βοηθεια (γυρω στα 11 δις) ωστε να εφαρμόσουν το προγραμμα τους,και την απεμπλοκη απο το μνημονιο σε περιπτωση που γινουν κυβερνηση! Ομως ολα αυτα ειναι σεναρια,που με την πραγματικοτητα απεχουν πολυ! Αργα η γρηγορα θα μαθουμε! η 25 Ιανουαριου πλησιάζει! Ένα ειναι σιγουρο, οτι κανεις δεν μπορη να μας πεταξει εξω απο το ευρω, αν εμεις δεν θελουμε! Και αν η ραχηλ μακρη ειπε μια καυτη πατατα,το να εκτυπωση η Ελλαδα απο μονη της 100 δις ευρω!

Αργα η γρηγορα αυτο θα γινει, και η ιδια η Γερμανια απο μονη της θα ζητησει απο την Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα να εκτυπωση ευρω, (οπως κανουν εδω και χρονια η ΗΠΑ με το Δολλαριο) ωστε να σωθει η Ευρωζωνη και η ΕΕ! Ετσι θα δικαιωθεί και ο Πρωην Πρωθυπουργος της Ιταλιας Μπερλουσκονι! Ηταν ο πρωτος που ζητησε ανοιχτα απο την Μερκελ, να εκτυπώσουν Ευρώ, εκεινη αρνηθηκε,και ο Μπερλουσκονι μετα απο λιγο, διώχθηκε κακην κακος απο την Πρωθυπουργια! Αλλα ενα Ελληνικο τραγουδι λεει! Εχει ο καιρος Γυρισματα!!!

Σπυρος Πριφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου