Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Περίπου 30 βουλευτές δεν ψηφίσαμε τη συμφωνία της κυβέρνησης.


Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Περίπου 30 βουλευτές δεν ψηφίσαμε τη συμφωνία της κυβέρνησης

Έχουμε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο έργο μπροστά μας τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση ότι περίπου 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά ή λευκό στην παράταση της δανειακής σύμβασης στην χθεσινή άτυπη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Λεουτσάκος.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Λεουτσάκος υποστήριξε ότι «ήταν μια ενδεικτική ψηφοφορία, δεν έγινε καταμέτρηση.

Μπορεί να ήταν καμιά τριανταριά λευκά και κατά».
Ερωτηθείς αν ψήφισε υπέρ ή κατά της συμφωνίας ο κ. Λεουτσάκος απάντησε ότι «εγώ ήμουν στα αρνητικά της συμφωνίας, θα ήθελα κάτι περισσότερο, αυτό όμως είναι μια εσωτερική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ........... μεγάλο και δύσκολο έργο μπροστά μας, έχουμε το βάρος της ευθύνης των ιστορικών στιγμών που διανύουμε, οφείλουμε να εκφράζουμε τις ανησυχίες και τη διαφορετικότητα που έχουμε και με αυτό τον τρόπο  ενισχύουμε και βοηθάμε την κυβέρνηση και την ενδυναμώνουμε για να μπορεί με αποφασιστικό τρόπο και να αντιστέκεται και να υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις που έχει» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Λεουτσάκος.

Για το εάν η στάση που θα κρατήσει όταν πάει η συμφωνία στη Βουλή θα είναι ίδια με τη χθεσινή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να πάρει θέση.

«Αυτά θα τα δούμε τότε. 

Θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση, θα βγουν οι υπουργοί με τα προγράμματα και έτσι η συμφωνία θα πάρει ένα πρακτικό αντίκρισμα και τότε θα κρίνουμε» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως σε σημερινές του δηλώσεις ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας αναφερόμενος στην χθεσινή ψηφοφορία υποστήριξε ότι «ούτε το 10% των βουλευτών δεν διαφώνησε», κάνοντας λόγο για αρραγές μέτωπο στήριξης της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου