Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Με λυσσασμένα σκυλιά δεν κάνεις συζήτηση στρογγυλής τραπέζης!

Οι Τσίπρας και Καμμένος φαίνεται να πνίγονται λίγο λίγο στη θάλασσα της καθεστωτικής καθημερινότητας, διότι δεν κουνιούνται για να κολυμπήσουν. 

Δεν είναι ότι...
αν κάνουμε αυτό που πρέπει, θα μας ανοίξουν πόλεμοι οι Γερμανοί, οι ευρωενωσίτες, τραπεζίτες & ΣΙΑ και γι’ αυτό πηγαίνουν με το ρεύμα της θάλασσας. 

Τώρα έχουμε τον πόλεμο αλλά μάς έχουν στη φάση του πολέμου όπου Έλληνες συλλαμβάνονται και οδηγούνται κατά ομάδες στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Οι ενέργειες κατά του γερμανικού καθεστώτος και των συμμοριών γύρω από την Τρόικα, θα είναι η Ελληνική επίθεση για να έχουν αυτοί παγκόσμιες απώλειες και να μειωθεί η δυνατότητά τους να μας επιτίθενται. 

Δεν θα σταματήσουν μόνοι τους. 

Βλέπετε όντα όπως ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, ο Ντράγκι, ο Γιούνκερ, η Λαγκάρντ, ο Ραχόι και λοιπές σφουγγαρίστρες, να έχουν οποιαδήποτε διάθεση να βγουν από το ναζιστικό τσιμέντο τους;

Μόνο αν ....

.....δεν μπορούν να επιτίθενται, εμείς θα είμαστε ασφαλείς. 

Πρέπει να μη μπορούν όχι να μη θέλουν. 

Αυτοί δεν βλέπετε ότι κάνουν ό,τι μπορούν για ό,τι καταστροφικό εναντίον μας; 

Δεν μπορείς να συζητήσεις με λυσσασμένα σκυλιά. 

Ούτε να τα θεραπεύσεις. 

Μόνο να τα ξεδοντιάσεις και αφού ακόμη και αυτό μάλλον δεν θα δουλέψει, είτε να τα πετάξεις κάπου με συρματόπλεγμα για να φαγωθούν μεταξύ τους, είτε τα ψοφάς για να μην σε φάνε, γιατί μόνο να δαγκώνουν ξέρουν και τίποτε άλλο.

Πώς γίνεται; 

Πρώτα με δημοσιοποίηση ότι η κυβέρνηση θα αξιολογήσει μαζί με τον λαό, τί κέρδισαν και ποιοι από την παραμονή μας στην ΕΟΚ και ΕΕ, τι χάσαμε ή δώσαμε και δεν πήραμε ανταλλάγματα από την παραμονή μας στην ΕΟΚ και ΕΕ. 

Το ίδιο για Ευρωζώνη και ΝΑΤΟ. 

Μέχρι τότε σταματάμε τις δεσμεύσεις μας προς την ΕΕ και Ευρωζώνη και όλος ο κόσμος περιμένει εντός του 2015 τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων που δεν θα έχουν προηγούμενο στην Ιστορία. 

Και κάθε προσπάθεια ελέγχου εναντίον μας θα θεωρηθεί επιθετική ενέργεια οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών και θα παταχθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία περί οργανωμένου εγκλήματος.

Δεύτερον, δεδομένου ότι υπάρχουν υπεραρκετά στοιχεία για πολλούς ότι είναι στις γκανγκστερικές συμμορίες, συλλαμβάνονται όλοι για να μην γίνουν Χριστοφοράκοι και κατάσχεται η περιουσία τους.

Φυσικά, προχωρούμε και για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αρχικά με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης (αλήθεια, γιατί δεν την πήρε ακόμη;) που θα επιτρέπει κατάσχεση γερμανικών περιουσιών από τα θύματα του Διστόμου κλπ.

Και αναδεικνύουμε την εξαπάτηση από την Ευρωζώνη που αντί να μας προστατεύσει (όπως είχε υποχρέωση όταν παραδώσαμε εθνική κυριαρχία στο νομισματικό τομέα) από την επίθεση των αρπακτικών, συνεργάστηκε με τα αρπακτικά εναντίον μας.

Αποζημίωση δεν θα δώσουν που πήραν την εθνική κυριαρχία στο νομισματικό και δεν μας έδωσαν τα υπεσχεμένα;

Και επιτέλους, μην τους λέτε δανειστές της Ελλάδας

Στις Τράπεζες τους χάρισαν δάνεια. 

Είναι Δωρητές Τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου