Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Όχι... Δεν έχει πάτο η αθλιότητα...

Εκατοντάδες συμπολίτες μας - πρώην φορολογούμενοι - που έχουν ποτίσει με αίμα και ιδρώτα, το δέντρο αυτής της πατρίδας, περήφανοι άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν όπως δικαιούται να ζει ο κάθε πολίτης μιας σύγχρονης και ευνομούμενης χώρας, σήμερα σαπίζουν άστεγοι και δυστυχείς σε παγκάκια και πεζοδρόμια τυλιγμένοι σε χαρτόκουτα για να επιβιώσουν ακόμη και μέσα στην πρωτοφανή δυστυχία τους...

  Και όμως... Οι ξεφτιλισμένοι της "πρώτης φοράς αριστερά", αντί να θέσουν ώς ύψιστο στόχο τιμής την φροντίδα αυτών των ανθρώπων, όχι μόνο αγνόησαν την ύπαρξή τους με τρόπο επιδεικτικό όσο και προκλητικό, αλλά...με ταχύτητα αστραπής και με μια δαπάνη που ξεπέρασε το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, οι "σωτήρες" της χρεοκοπημένης μας χώρας, έστησαν σε μόλις μερικές ώρες υποδομή στέγασης των λαθροεισβολέων, καταδικάζοντας στον απόλυτο μαρασμό μια ακόμη ήδη υποβαθμισμένη γειτονιά της Αθήνας.
  
Στην Ελλάδα των άστεγων, των νεόπτωχων και των ανέργων που ξεπερνούν πια το ενάμιση εκατομμύριο, εικόνες σαν αυτές που κάνουν τη γιαγιά Τασία να αισθάνεται περήφανη για το τρισάθλιο έργο της, μόνο ντροπή, οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλούν, και για τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας. 
 Πρώτη φορά "Αριστερά"... Πρώτη φορά τέτοιος ξεπεσμός και τόση κατάντια... Πρώτη φορά το μίσος σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, αποκτά και τόσο πολυδάπανα χαρακτηριστικά, που η λέξη αίσχος για την ψευδεπίγραφη "ανθρωπιά" όλων αυτών, δε μπορεί να περιγράψει το πραγματικό μέγεθος αυτής της κατάντιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου