Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

‘Εκτακτη είδηση..η Ρωσία μεταφέρει στηνΣερβία,μη επανδρωμένα αεροσκάφη!!!Θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει όλα τα Βαλκάνια και το Κόσοβο!!!

ruskicentar-nis-tjub-650x425
Με μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη η οποία στην ουσία έχει »δαιμονίσει»τους δυτικούς,μπήκε αυτή η εβδομάδα,όχι μόνο για την Σερβία,αλλά για όλους τους Ορθοδόξους στην χερσόνησο του Αίμου.

Όπως μας ενημερώνουν Σερβικές πηγές απο το Βελιγράδι,η Μόσχα θα μεταφέρει στην Σερβική πόλη Νίς,μή επανδρωμένα αεροσκάφη για τον καλύτερο έλεγχο της Σερβικής επικράτειας,του Κοσόβου και όχι μόνο!
Οι Ρώσοι κάτι περιμένουν απο τους δυτικούς κατά των Σέρβων,μετά την πρόσφατη συνθήκη στρατιωτικής συνεργάσίας που υπέγραψαν οι δυο χώρες και λαμβάνουν τα μέτρα τους για έγκαιρη προειδοποίηση.


Ταυτόχρονα αυξάνεται.....
... ο αριθμός των Ρώσων ανδρών των μυστικών υπηρεσιών και των ειδικών δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα.Κέντρο των ρωσικών ενεργειών είναι το Ρωσοσερβικό κέντρο εκτάκτων αναγκών στην Νίς[φώτο],όπου και οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει το στρατηγείο τους.

Οι Αμερικανοί και ΕΕ,με διαδοχικά διαβήματα έχουν ζητήσει απο την Σερβική κυβέρνηση να κλείσει το συγκεκριμένο κέντρο,γιατί πολύ απλά θεωρούν πως είναι στρατηγείο της GRU και το στρατιωτικό μακρύ χέρι της Μόσχας στα Βαλκάνια!!!

Με χθεσινή ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο εκτάκτων καταστάσεων δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ότι οι Ρώσοι επιστρέφουν στην καρδιά των Βαλκανίων…»Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική γεωπολιτική κατάσταση, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα και να ενισχύσει την ανθρωπιστική παρουσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα Βαλκάνια, έχουμε ορίσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της ρωσικής-σερβική ανθρωπιστική κέντρο…»


Τί περιμένουν οι Ρώσοι και ενισχύουν την στρατιωτική τους παρουσία θα το δούμε το επόμενο διάστημα.Μαυροβούνιο,Κόσοβο,Μιτρόβιτσα,πλήρης ανεξαρτησία της Σερβικής Βοσνίας Ερζεγοβίνης,είναι στην αντζέντα των πιθανών εστιών πολεμικής σύγκρουσης.

Αναμένουμε τώρα να δούμε τις πληροφορίες που θέλουν και στρατιωτικό ρωσικό σώμα, 5.000 αλεξιπτωτιστών να εγκαθίσταται στην Νότια Σερβία μια ανάσα απο το Ορθόδοξο Κόσοβο να γίνονται πραγματικότητα,ώστε να ολοκληρωθεί το γεωπολιτικό εγκεφαλικό της δύσης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου