Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τέτοιο μέγεθος ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ πατριωτισμού μιλάμε... Η εθνική ξεφτίλα στο απόγειό της.

Καταρρέει ο μύθος της ανάπτυξης των δήθεν υπέρ - πατριωτών που αντί να ενισχύσουν τις ελάχιστες εναπομείνασες ελληνικές βιοτεχνίες παραγγέλνουν ρούχα του στρατού από την Κίνα 
Καταρρέει συνάμα κι ο μύθος των δήθεν πατριωτών Τσίπρα και Καμμένου που με τις επιλογές τους βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι.

Παραμονές Εθνικής επετείου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ο αρμόδιος υπουργός μας θυμίσανε τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και το συνεχές έγκλημα αυτής της κυβέρνησης.

Με απόφαση του εν λόγω υπουργείου ο Ελληνικός στρατός αποφάσισε την προμήθεια στρατιωτικών ........ενδυμάτων ύψους 105.000, με τίμημα 245.000 € με προμηθευτή βιομηχανία κινεζικής προελεύσεως και η οποία κατασκευάζει ενδύματα στην ειδική οικονομική ζώνη της Yiwu.

Βεβαίως, όλα γίνονται νομότυπα, αφού τον διαγωνισμό τον «χτυπάει» μια εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα κι η οποία με τη σειρά της ως μεσάζοντας στέλνει την παραγγελία για «ράψιμο» στην Κίνα... Κατά τον τρόπο αυτό, όλοι είναι ικανοποιημένοι. 
Την ώρα που το Υπουργείο Εθνικής αμύνης αλλάζει άρδην τον προϋπολογισμό δαπανών λειτουργίας των ενόπλων δυνάμεων κόβει δαπάνες από εξοπλιστικά προγράμματα και προγράμματα σίτισης οπλιτών την ίδια ώρα θα διαθέσει 79 εκατομμύρια ευρώ χρήματα του Ελληνικού λαού που θα πηγαίνανε σε προγράμματα δημοσίων επενδύσεων του στρατού για την κατασκευή λειτουργία και σίτιση των hot spots. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του hot spots του σχιστού στον Πειραιά που θα διατεθεί το ποσό 9,8 εκατομμυρίων ευρώ για την σίτιση 1.700.000 γευμάτων.
Την ώρα που περικόπτεται κάθε είδους δαπάνη λειτουργίας του Ελληνικού στρατού προμηθεύονται είδη ρουχισμού λόγω χαμηλού κόστους από κινεζικές εταιρείες αμφιβόλου ποιότητας.

Για τέτοιο μέγεθος πατριωτισμού μιλάμε... Η εθνική ξεφτίλα στο απόγειό της.


Για ποιους λόγους οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος αρνούνται να ενισχύσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα; 

Τι συμφέροντα έχουν να παραγγέλνουν σε χώρες του εξωτερικού, προϊόντα που μπορούν να παρασκευαστούν στην Ελλάδα; 

Αναρωτιόμαστε μονάχα που πήγανε οι υποσχέσεις του εν λόγω υπουργού για την επαναλειτουργία και στήριξη της Ελληνικής βιοτεχνίας ρουχισμού, για την επαναλειτουργία της μονάδος παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων στο τρίγωνο του Έβρου που πήγανε οι υποσχέσεις απόδοσης ευθύνης για την διασπάθιση δημοσίου χρήματος ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και την μη λειτουργία όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί πως θα κάνει.

Η αναξιοπιστία λόγων και πράξεων αυτής της κυβέρνησης και των εταίρων της σε όλα τα επίπεδα πολιτικής διαχείρισης.
Αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός ότι αρχικά γίνεται λόγος για 92.000 μπλούζες ο υπολογισμός της τιμής γίνεται επί 105.800 τεμαχιών, αφού υπολογίζεται και η νόμιμη προμήθεια του 15%. 
Για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας για την στήριξη της Ελληνικής βιοτεχνίας. Φάτε κινέζικο τώρα και καντε την χώρα ενα απέραντο hot spot

 Οι τύποι που «πουλάνε» ψεύτικο πατριωτισμό, υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, όχι μόνο δεν ενισχύουν τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα σπρώχνουν όλο το χρήμα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου