Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Το κράτος είναι τύποις ελληνικό;;;;


Η αλήθεια φωνάζει, αλλά όσα λέει είνα φρικτά και δεν θέλουμε να τα ακούσουμε. Το κράτος είναι τύποις ελληνικό, αλλά εδώ και καιρό έχει πάψει να υπερασπίζεται και να προωθεί τα εθνικά συμφέροντά μας. Λειτουργεί σαν ένας αδυσώπητος φοροεισπρακτικός μηχανισμός, που συγκεντρώνει τον πλούτο και τα υπάρχοντα του λαού μας και τα διοχετεύει σε δυνάμεις .....
..εκτός Ελλάδας - ενώ οι ντόπιοι συνεργοί τού άρτια σχεδιασμένου εγκλήματος λαμβάνουν αρκετά αργύρια για την «εργατικότητά» τους.
Η προδοσία δεν έχει μόνο οικονομικό χαρακτήρα. Επεκτείνεται σε όλες τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του συλλογικού βίου. Μαζί με τα χρήματα και τα περιουσιακά στοιχεία του λαού εκχωρούνται ανεκτίμητης αξίας κεφάλαια της Ιστορίας μας, γεωπολιτικά προνόμια, το όνομα της Μακεδονίας και όλα όσα θα μπορούσαν και θα έπρεπε να μας κάνουν περήφανους για την καταγωγή μας και ανυποχώρητους στις θέσεις μας.
Η πολιτική και η πνευματική ηγεσία αποποιούνται τον χριστιανικό χαρακτήρα του κράτους, τη διαχρονικότητα του Ελληνισμού και το αδιάσπαστο ιστορικό συνεχές της γλώσσας και του πολιτισμού μας. Ταυτόχρονα, γίνεται αισθητή η έναρξη της ποινικοποίησης της έκφρασης των πατριωτικών αισθημάτων.
Σε μια περίοδο όπου ο λαός εκφράζει διαρκώς και έντονα την αντίθεσή του στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αποβλήθηκαν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Γέρακα επειδή κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου τραγούδησαν το «Μακεδονία, ξακουστή». Η είδηση φαντάζει λες και αλιεύτηκε από παράγραφο δυστοπικού μυθιστορήματος, σαν το «1984» του Τζορτζ Οργουελ, αλλά, δυστυχώς, είναι αληθινή και όχι προϊόν συγγραφικής φαντασίας.
Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και τη μεγάλη επιχείρηση διευκόλυνσης του ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταστήσει «θρησκευτικά ουδέτερο» το πολίτευμα και να απαλείψει την αναφορά στον Ιησού Χριστό. Τελικός στόχος, η αλλαγή της μορφής και του χαρακτήρα της χώρας.
Η Ελλάδα, όμως, αντιστέκεται. Ο λαός δεν συμμαχεί με τους εχθρούς του. Το μένος που εκδηλώθηκε εναντίον των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία, ξακουστή» στην παρέλαση φανερώνει φόβο για την ελληνική αντεπίθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου