Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Οδηγούμαστε σε νέους εθνικούς ακρωτηριασμούς με τους Σαμαρά-Βενιζέλο έρμαια της διαπλοκής των εξοπλιστικών!

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

To κυβερνητικό θέατρο με τα ραμολί μιζαδόρους των εξοπλιστικών που τους κουβαλάνε στα καροτσάκια για να τους λυπηθεί ο κόσμος, προκαλεί περισσότερη απογοήτευση για την κατάντια της πολιτικής εξουσίας η οποία είναι έρμαιο της διαπλοκής.
Τα ραμολί που καταθέτουν έπαθαν αίφνης αμνησία και λησμόνησαν τα ονόματα των πολιτικών τους προισταμένων, κάτι που βολεύει αφάνταστα την κυβέρνηση μια και όλοι τους είναι χωμένοι ως το λαιμό στα σκατά.
Σας θυμίζουμε ότι το υπερασπιστικό δίδυμο των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου, κ.κ. Λοβέρδος και Βενιζέλος “έβλεπαν” στους
αριθμούς των λογαριασμών της μίζας, αριθμούς κινητών τηλεφώνων και ο γραφικός βουκόλος Τραγάκης, ως πρόεδρος της Εξεταστικής που είχε στήσει ο Καραμανλής, κατάπινε αμάσητη την παραμύθα.
Φτάσαμε λοιπόν σήμερα, η κυβέρνηση να ατιμάζεται για μια ακόμη φορά σαν ποταπή πόρνη από τους σεσημασμένους νταβατζήδες της διαπλοκής-παραδοσιακοί και νεόπλουτοι- οι οποίοι παράλληλα...
.... εμπλέκονται και στο σκάνδαλο της Siemens και πάει λέγοντας-και η πολιτική ηγεσία της χώρας να ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού οδηγώντας στην Δικαιοσύνη τα λιμά και όχι τους εγκεφάλους- μεγαλοεπιχειρηματίες και πρώην υπουργούς.
Η ατιμωρησία στο σκάνδαλο των Εξοπλιστικών, όπου έχουν πεταχθεί δις από το αίμα του φορολογούμενου Έλληνα ξυπνάει τις μνήμες εθνικών τραγωδιών που ζήσαμε, ενώ οι πρόσφατες απειλές της Τουρκίας για την ΑΟΖ μας προετοιμάζουν για τις νέες.
Αν τα δις που πλήρωσε ο ελληνικός λαός για εξοπλιστικά, έπιαναν τόπο και δεν αγοράζαμε σαπάκια με τα οποία υποθηκεύμαμε τις ζωές ηρώων όπως ο Κώστας Ηλιάκης και τα παιδιά που χάθηκαν στα Ίμια, θα είχαμε δημιουργήσει μια σχεδόν άτρωτη πολεμική μηχανή.
Βλέπεις όμως ότι διεφθαρμένοι υπουργοί σε αγαστή συνεργασία με τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες και συγκεκριμένους μηντιάρχες καθώς και δημοσιογράφους-ντίλερς εξοπλιστικών, αδιαφόρησαν για τις ζωές αεροπόρων, φαντάρων, του στρατεύματος γενικότερα μπροστά στο πάθος για τη μίζα.
Είναι οι ίδιοι σήμερα που δεν επιτρέπουν να καθήσουν στο σκαμνί οι εγκέφαλοι της λεηλασίας. Χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, κινδυνεύει η πατρίδα με νέο εθνικό ακρωτηριασμό και ο Σαμαράς δεν έχει το σθένος να καθήσει στο σκαμνί τους πραγματικούς ενόχους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου