Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Θα μείνει ατιμώρητο και αυτό το έγκλημα;‏



1η Μαρτίου 2013 αποφράδα ημέρα ξημέρωσε για την Πατρίδα

Τόπος εγκλήματος αυτή τη φορά η πόλη της Λάρισας .Πέντε νέα παιδιά , το μέλλον αυτής της έρμης Πατρίδας , θύματα της τρικομματικής χούντας ,ελέω μνημονίου , διορισμένης από έξωθεν
δυνάμεις- δυνάστες των λαών .



Τα πάντα για το χρήμα ,το κέρδος . Κοπανιστό αέρα πουλάνε και εισπράττουν ορυκτό πλούτο, οιαδήποτε πλουτοπαραγωγική πηγή ως ύαινες αρπάζουν από την εκάστοτε χώρα . Συνεργάτες τους ντόπιοι δωσίλογοι και κάθε λογής πολιτικά σκουπίδια σαν αυτά που καθημερινώς κατακλύζουν τα τσοντοκάναλα - χρεοφειλέτες έναντι του δημοσίου - υποστηρίζοντας ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο για την σωτηρία της Ελλάδας .


Για ποια Πατρίδα μιλάτε δωσίλογοι; αυτήν που καταχράστε χρόνια τώρα με τους πολιτικούς μέντορες σας ,τους εκμαυλιστές της ελληνικής κοινωνίας τους επονομαζόμενους εθνάρχες, χαρισματικούς ηγέτες, αυτούς που προετοίμασαν το έδαφος για να παραδώσετε τα άγια τοις κυσί .


Χρόνια ακούμε για την πάταξη της φοροδιαφυγής ,του λαθρεμπορίου καυσίμων του της........ και βάλε . 


ΟΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΊΠΟΤΑ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ. 

Το χθεσινό γεγονός δεν ήταν ένα απλό περιστατικό, ήταν φόνος εκ προμελέτης. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Απάνθρωπες αποφάσεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ανθρώπινα δράματα. Η εγκληματική ενέργεια συγκλονίζει το πανελλήνιο, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το γεμάτο αίμα ποτήρι. Νομοτελειακά την ύβρι ακολουθεί η νέμεσις. 


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 


Τα δύο αδικοχαμένα παιδιά και οι τρεις χαροπαλεύοντες φίλοι τους ζητούν δικαίωση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου