Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ...ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. Σε CCC υποβάθμισε την Ελλάδα η Fitch.

Κατά τρεις βαθμίδες, σε CCC από Β προηγουμένως, υποβάθμισε την ελληνική οικονομία ο οίκος Fitch, κρίνοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις επέβαλαν τη σημερινή έκτακτη αξιολόγηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον οίκο, η μακροπρόθεσμη αξιολόγηση ....

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ:»Ο απαράδεκτος πόλεμος αντιπολίτευσης και ΜΜΕ κατά της κυβέρνησης και υπέρ των δανειστών την ώρα των διαπραγματεύσεων της χωράς. ΠΕΣΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ !!!

Η θέση που παίρνω δημόσια για τη συκοφαντική επίθεση κατά του καθηγητή και υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου δεν είναι μόνο για να υπερασπιστώ τον άξιο πανεπιστημιακό δάσκαλο και πολιτικό, του οποίου τις ικανότητες, το ήθος και την αγωνιστικότητα για τη δημοκρατία, το κοινωνικό κράτος και τα δικαιώματα του ανθρώπου γνωρίζω πολύ καλά από την εποχή που ήταν μαθητής μου στο Πανεπιστήμιο και από τη συνεχή συνεργασία μαζί του μέχρι σήμερα. 
Με τη θέση μου αυτή θέλω κυρίως να υπερασπιστώ την Ελλάδα από το κατρακύλισμα που την οδηγεί η κατάπτωση του πολιτικού ήθους, του ήθους, δηλαδή, ενός πολύ μεγάλου μέρους από τους πολιτικούς μας και τους υπεύθυνους έντυπων και τηλεοπτικών ΜΜΕ.
Η υπόθεση Κατρούγκαλου αποτελεί μια κορυφαία νότα της ενορχηστρωμένης επίθεσης που γίνεται από το εσωτερικό και από το εξωτερικό για να υποσκάψουν τον αγώνα των διαπραγματεύσεων της Χώρας μας. 
Από το εξωτερικό μπορεί να …

Βαρύ κλίμα στη συνεδρίαση του Brussels Group – Δεν γίνονται αποδεκτές οι ελληνικές προτάσεις.

Βαρύ κλίμα στη συνεδρίαση του Brussels Group – Δεν γίνονται αποδεκτές οι ελληνικές προτάσεις - MediaΣε εξαιρετικά βαρύ κλίμα και με την στάση των συνομιλητών να μην προδιαγράφεται σε καμία περίπτωση θετική ή συγκαταβατική έναντι της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, ξεκίνησαν οι επαφές του Brussels Group, σήμερα Σάββατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από tovima.gr, η συζήτηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι ελληνικές προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές ούτε καν στη βάση τους, πόσο μάλλον στις λεπτομέρειες.
Στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες ελληνικές πηγές εκτιμούν ότι ακόμη και …

δού η λίστα και… κοστολογημένη..

varoufakistsipras
Τον κατάλογο των μέτρων που προτίθεται να πάρει απέστειλε η κυβέρνηση στους δανειστές εν όψει του Eurogroup της Τετάρτης, αλλά στο φόντο παίζει και το σενάριο «ρήξη» δια παν ενδεχόμενον|EUROKINISSI
Στον αστερισμό του Eurogroup της προσεχούς Tετάρτης, υπό την προϋπόθεση ότι η επικαιροποιημένη λίστα των μέτρων που προτείνει στους εταίρους η ελληνική κυβέρνηση θα έχει «προεγκριθεί» από το Brusells group, κινείται το μέγαρο Μαξίμου.
Αν τα κοστολογημένα μέτρα κριθούν επαρκή την Τετάρτη, τότε θα ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της χρηματοδότησης. Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούσαν ότι «πάμε καλά, το πρόγραμμά μας έχει αναπτυξιακό πρόσημο και αυτό δεν μπορούν εύκολα να το αγνοήσουν οι εταίροι μας».
Οπως διατείνονται στελέχη της κυβέρνησης «η λίστα είναι πλήρως κοστολογημένη», διατρέχει το σύνολο των …

Προσοχή! Σαμαράκια!

Πάρτε δημοσιονομικά μέτρα, λένε οι δωσίλογοι, κι εμείς θα σας στηρίξουμε!
Φυσικά όταν λένε »μέτρα» εννοούν μείωση συντάξεων και μισθών, φοροληστείες, αυξήσεις στον ΦΠΑ, διπλούς ΕΝΦΙΑ, ομαδικές απολύσεις και πάει λέγοντας!……

Ανοίγει το σκάνδαλο των διεφθαρμένων μέσων προπαγάνδας....



Ανοίγει ο φάκελος της μιντιακής διαπλοκής
Στο μικροσκόπιο και η κρατική διαφήμιση της τελευταίας διετίας…


ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 


Σύγκρουση με διαπλοκή, μιντιάρχες και εργολάβους, διερεύνηση της «λίστας Λαγκάρντ» και χτύπημα στη φοροδιαφυγή. 


Ταυτοχρόνως, κατάθεση νομοσχεδίων αλλά και κυβερνητικές πρωτοβουλίες όπως η Εξεταστική για τα Μνημόνια και η σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους. 


Αυτοί ακριβώς θα είναι οι άξονες της κυβέρνησης. Για του λόγου το αληθές, τροπολογία με την οποία τίθεται θέμα επάρκειας των κεφαλαίων των τηλεοπτικών σταθμών φέρεται να είναι έτοιμη και να ενσωματώνεται από την κυβέρνηση στο νομοσχέδιο που...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΙ...

Παρέδωσαν όλο το χρυσό των φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο. 

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!! Είναι οι σύγχρονοι Μήδες. 
Θέλουν το χρυσό των Κρατών της Γης.

Οι πληροφορίες λένε για 40 τόνους χρυσού....

Süddeutsche Zeitung: Δυο εβδομάδες πριν την… πτώχευση η Ελλάδα.

«Δύο εβδομάδες. Τα χρήματα της Αθήνας φτάνουν ως τις 8 Απριλίου.

Μια ημέρα αργότερα, στις 9 Απριλίου, η Ελλάδα μπορεί να σπάσει, καθώς θα έχει να πληρώσει 46 εκατομμύρια ευρώ προς το ΔΝΤ, αλλά από πού θα τα βρει; Αυτό είναι ακόμη ασαφές» γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. 

Το σχετικό άρθρο της εφημερίδας επικεντρώνεται στην ....

Μίνι bank run από ιδιώτες και επιχειρήσεις - Συνολικά έφυγαν καταθέσεις 23,83 δισ. από τον Δεκέμβριο.

Μίνι bank run από ιδιώτες και επιχειρήσεις - Συνολικά έφυγαν καταθέσεις 23,83 δισ. από τον Δεκέμβριο
Μεγάλες εκροές καταθέσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις που καταδεικνύουν την έλλειψη ρευστότητας, αλλά και την ανησυχία για την πορεία της οικονομίας της χώρας σημειώθηκαν μέσα στον Φεβρουάριο. 

Περισσότερα από 5 δισ. ευρώ σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ απέσυραν από τις τράπεζες τα νοικοκυριά τον προηγούμενο μήνα ενώ, αν στο ποσό αυτό προστεθούν και οι αναλήψεις των επιχειρήσεων, το σύνολο διαμορφώνεται στα 7,57 δισ. ευρώ.

Οι αναλήψεις ....

Σοφία Σακοράφα: Στόχος Βερολίνου και Ε.Ε. ο διασυρμός κυβέρνησης και λαού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Μιχάλη Σιάχο
Για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις ασφυκτικές πιέσεις Βερολίνου και Βρυξελλών στην κυβέρνηση και τη χώρα, αλλά και για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, την οποία χαρακτηρίζει καθοριστικό εργαλείο ενάντια στις λεόντειες συμβάσεις που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση μιλά στον...
Δρόμο η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.

Πώς κρίνετε τη συμφωνία στο Eurogroup της 20ήςΦεβρουαρίου;
Η συμφωνία αυτή είναι μέρος μιας μακράς διαπραγμάτευσης και μάλιστα όπως αναμέναμε, αλλά και προκύπτει από τα γεγονότα, σε συνθήκες ασφυξίας. Ζητούμενο λοιπόν, υπό αυτές ...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: " ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΜΕΝΟΙ" ολοι οι φακελοι που εχω στειλει στον εισαγγελεα που δεν θα ξανα επαναληφθεί δίκη "τύπου" Παπακωνσταντίνου. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!"

Μιλώντας στις 26-03-15, στον Alpha 989 και την Γιάννα Παπαδάκου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε για την χθεσινή παρέλαση, για τους φακέλους των εξοπλιστικών στη Δικαιοσύνη κ.α. 

Επίσης σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τα έξοδα της παρελάσεως ανέφερε ότι: «Τα έξοδα της παρέλασης είναι 3 εκπομπές του κ. Θεοδωράκη στους "Πρωταγωνιστές", όσα έπαιρνε ....

Μονόδρομος η σύγκρουση με την γερμανική Ευρώπη!Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν εκφράζει μόνον τον λαό του ΣΥΡΙΖΑ & των ΑΝΕΛ, αλλά τον ελληνικό λαό

Φωτιά στην διαπραγμάτευση βάζει ο Λαφαζάνης: Μονόδρομος η σύγκρουση με την γερμανική Ευρώπη!
Ο κ. Λαφαζάνης που όταν μιλάει είναι προφανές ότι εκπροσωπεί και την Αριστερή Πλατφόρμα, επέλεξε μια οικονομική εφημερίδα όπως το «Κεφάλαιο» για να προειδοποιήσει επι της ουσίας ότι δεν θα γίνου ανεκτοί συμβιβασμοί σε μια περίοδο που η κυβέρνηση είναι στο πιο κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης. 
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στην εφημερίδα "Κεφάλαιο, χωρίς δεύτερη σκέψη καλεί ευθέως την Κυβέρνηση να συγκρουστεί με τους Εταίρους της, αμφισβητώντας ότι η λύση που προσφέρεται από τους «Θεσμούς» είναι βιώσιμη για την χώρα ενώ περιγράφει ως εκβιαστικά τα διλήμματα που θέτουν οι δανειστές, εγκαλώντας τους για στραγγαλισμό της οικονομίας.
Στο πλαίσιο αυτό, προκρίνει ως μονόδρομο για .....