Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ: Ζητούν 3.500 ευρώ από βοσκό για 5 κατσίκες και 1 τράγο!

ΝΤΡΟΠΗ: Ζητούν 3.500 ευρώ από βοσκό για 5 κατσίκες και 1 τράγο!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η «ΜΑΦΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Την ώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι στη λίστα Λαγκάρντ, την ώρα που κανείς δεν έχει πληρώσει για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, την ώρα που οι εφοπλιστές αντιμετωπίζονται ως «ιερές αγελάδες» και δεν φορολογούνται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κυνηγά τους φτωχούς βιοπαλαιστές
Η ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φαίνεται πως δεν έχει όριο και αποδεικνύεται πως βλέπουν τους πολίτες μόνο ως αριθμούς, όπως και οι προκάτοχοί τους.
Ο μπαρμπα-Γρηγόρης μένει στο πιο φτωχικό σπίτι του χωριού, στο Δ.Δ. Καλλιδρόμου Φθιώτιδας. Μόνος του, μιας και.....

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ «ΦΡΟΥΡΙΟ» ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Ενεργοποίησε το νέο αμυντικό σχέδιο της χώρας.

Poutin
Το νέο αμυντικό σχέδιο αφορά την περίοδο από το 2016 ως το 2020 και εξετάστηκε κατά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Βαλαντίμιρ Πούτιν στο Σότσι στις 13 Νοεμβρίου, ανέφερε στην RBTH ο αμυντικός αναλυτής της Nezavisimaya Gazeta, Βλαντίμιρ Μούχιν.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε τότε πως στο σχέδιο προσδιορίζονται οι νέοι κίνδυνοι και οι απειλές για το κράτος. Σε αυτό γίνεται επίσης αναφορά στο πρόγραμμα επανεξοπλισμού του στρατού, στην οργάνωση της επιστράτευσης και στις ανά περιφέρειες αμυντικές δραστηριότητες.
Το αμυντικό σχέδιο είναι ένα σύστημα κειμένων, τα οποία καθορίζουν τις κατευθύνσεις και τα πεδία δραστηριότητας στον τομέα της άμυνας και οριοθετούν τους σχετικούς σκοπούς των υπουργείων και άλλων υπηρεσιών. 
Στις εργασίες αναφορικά με το σύνολο των εγγράφων συμμετέχει ουσιαστικά ολόκληρη η κυβέρνηση. Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, είχε δηλώσει πως......

Η ΕΕ δεν αναγνωρίζει ούτε καν τη φύλαξη των συνόρων ως κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας ενώ ημείς καθεύδομεν...

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της Συνόδου των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ με την Τουρκία στις 29/11/2015; Αν ρωτήσετε τον κ. Τσίπρα θα εισπράξετε διθυραμβικές δηλώσεις. Έστω κι αν ουδεμία από τις "κοινές θέσεις" των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό δεν απασχόλησε καν τη Σύνοδο.
Με βάση την Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, οι πολιτικοί αρχηγοί ζητούσαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να πράξει τα ακόλουθα:
1. "Ν’ αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο ως προς τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία, προκειμένου να διευκολυνθεί έτσι και η κατά το δυνατόν ταχύτερη επάνοδος των προσφύγων στις εστίες τους." Ούτε λέξη δεν ειπώθηκε κατά τη Σύνοδο των αρχηγών της ΕΕ με την Τουρκία, ούτε βέβαια από κανέναν άλλο Ευρωπαίο αξιωματούχο.
2. "Να επιβάλει σε όλα τα κράτη-μέλη της την πλήρη εφαρμογή των κανόνων αλληλεγγύης ως προς την....

Ομπάμα: Στηρίζουμε την Τουρκία-Κοινός εχθρός το Ισλαμικό Κράτος.

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα της Τουρκίας στην «αυτοάμυνα» δήλωσε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έπειτα από συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Παρίσι, όπου συμμετέχει στη διεθνή διάσκεψη για το κλίμα και ενώ δεν έχει αποκλιμακωθεί η ένταση μετά την κατάρριψη ρωσικού ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικά μαχητικά στη συριακή μεθόριο την περασμένη εβδομάδα.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν το δικαίωμα της Τουρκίας να.......

EE: Ελάφρυνση χρέους μόνο με μνημόνιο μακράς διάρκειας.

Του Τάσου Δασόπουλου

Στην ίδια κατεύθυνση κοιτούν πλέον κυβέρνηση και δανειστές, αναζητώντας μια μόνιμη λύση στην ελάφρυνση του χρέους, αν και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) και ΕΕ θέλουν να την συνοδεύσουν και από ένα μνημόνιο μακράς διάρκειας που θα μας συνοδεύει για αρκετά χρόνια μετά το 2018.

Ο επικεφαλής του ESM κ. Κλάους Ρέγκλινγκ, αλλά και οι εκπρόσωποι των θεσμών της ΕΕ έχουν αποκλείσει με τη συμφωνία του καλοκαιριού οποιαδήποτε ιδέα για ονομαστικό κούρεμα του χρέος.

Ο επικεφαλής της ομάδας της ΕΕ στην τρόικα κ. Ντέκλαν Κοστέλο, μιλώντας τη Δευτέρα για το θέμα, παραδέχθηκε ότι ....

Οικονομική «τορπίλη»: Πάνω από 560 δισ. το συνολικό χρέος της Ελλάδας!

greece_spasmenos_koubaras
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΧ» Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα όρια του «κραχ» δοκιμάζει η πραγματική οικονομία. «Κόκκινα», τραπεζικά, δάνεια, ληξιπρόθεσμες οφειλές ιδιωτών προς Εφορία και ΔΕΚΟ, το χρέος αυτοαπασχολούμενων και επιχειρήσεων στα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο χρέος της χώρας ξεπερνούν το ιλιγγιώδες ποσό του μισού τρισ. ευρώ.
Πρόκειται για «κόκκινο χρέος», δεκαπλάσιο των ετήσιων εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού, που βυθίζει την οικονομία σε κύκλο πρωτοφανούς αβεβαιότητας, την ώρα που η ρευστότητα παραμένει στον «πάγο», ελέω των capital controls, και η οικονομία οδεύει το 2016 για έναν ακόμη χρόνο ύφεσης. Μία ύφεση, η διάρκεια της οποίας δεν έχει προηγούμενο στον αναπτυγμένο κόσμο.
Αναπόφευκτα, κόκκινο κτυπά και η αβεβαιότητα στον επιχειρηματικό κόσμο και εντείνεται ο προβληματισμός εντός και εκτός συνόρων για την προοπτική σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους μήνες. Κάτι που ......

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΕ: Χαϊδεύουν ένα τέρας οι Ευρωπαίοι..

Image
Βλέποντας οποιοσδήποτε τις φωτογραφίες του Reuters από την Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί αν αυτοί που έχουν τις τύχες της ΕΕ στα χέρια τους είναι ανόητοι, ανίκανοι να δουν πέρα από τη μύτη τους ή απλά επικίνδυνοι! Και τα δύο πρώτα να δεχτούμε βέβαια, στο τρίτο καταλήγουμε.
Γιούνκερ και Τουσκ φωτογραφίζονται με αγκαλιές και φιλιά με τον “μπαγασάκο” Αχμέτ Νταβούτογλου,πρωθυπουργό της Τουρκίας. Ενός κράτους ταραξία που έχει προκαλέσει προσφάτως μεγάλη κι επικίνδυνη κρίση στην Μέση Ανατολή, “ερεθίζοντας” την Ρωσία με την κατάρριψη του SU-24!
Ο κ.Νταβούτογλου που ο πάντα .....

Σπάνιο ντοκουμέντο από το 1913: Η ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα | Βίντεο

Ένα σπάνιο φιλμ από τα αρχεία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και της ΕΡΤ δείχνει τις εκδηλώσεις της 1ης Δεκεμβρίου 1913, για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
Στην εισαγωγή του φιλμ αναφέρεται η ημερομηνία 14-12-1913, που ήταν σύμφωνα με το ευρωπαϊκό ημερολόγιο, η οποία ίσχυσε μετά το 1922 στην Ελλάδα.
Η ταινία ανοίγει με γενική άποψη του λιμανιού των Χανίων. Αξιωματικοί αναμένουν στην προκυμαία την αποβίβαση των επισήμων. Στα ανοιχτά του λιμανιού διακρίνονται το θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ» και τα πλοία που το συνοδεύουν. 
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην προκυμαία και σε πλοιάρια που πλέουν κοντά στην ακτή.
Πλάνο από κινούμενη άμαξα καταγράφει .....

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ 500 ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο Κ. ΛΑΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΤΗ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΑΟΥΝΤ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΙΒΕΛΟΙ, ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ. 

Ο Κ. ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΛΙΒΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΟΥΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. 

ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. 

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Ο Κ. ΛΑΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΗΓΕΣ .....

Η ευθύνη για τις τράπεζες....

Λαπαβίτσας
Κώστας Λαπαβίτσας
Η νέα ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών είναι οικονομικό έγκλημα, το οποίο συντελέστηκε με τέτοια ανικανότητα και κυνισμό που έχει αφήσει άναυδους ακόμη και αυτούς που περίμεναν τα χειρότερα. 

Αν έχει απομείνει ίχνος λογικής στη χώρα, θα πρέπει να υπάρξει απόδοση ευθυνών σε όσους χειρίστηκαν την υπόθεση.
Η ανακεφαλαιοποίηση βασίστηκε σε πρόσφατη μελέτη της ΕΚΤ η οποία εκτίμησε ότι οι τράπεζες χρειάζονται επιπλέον 14,4 δις για να αντιμετωπίσουν το υποθετικό «κακό σενάριο» οικονομικών εξελίξεων για το 2015-17. 

Συγκεκριμένα, η Πειραιώς χρειάζεται 4,9 δις, η Εθνική 4,6 δις, η Alpha 2,7 δις και η Eurobank 2,1 δις. Στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Πειραιώς, με την Εθνική απο κοντά. Ο λόγος είναι η τεράστια συσσώρευση προβληματικών δανείων, τα οποία έχουν ήδη δημιουργήσει μεγάλες «τρύπες» στους ισολογισμούς τους.

Το σχέδιο ήταν να ......

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ! Η ΡΩΣΙΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ SOROS ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

SOROS1
ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!
Η Ρωσία δεν αστειεύεται…
Αρχίζει να «ξεκαθαρίζει» τους λογαριασμούς της με οποιονδήποτε θεωρεί εχθρό της. Το Ινστιτούτο «Ανοικτή Κοινωνία», επίσης γνωστό ως το Ίδρυμα Soros, αναμένεται να αφήσει τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον, λόγω....

Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις Εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό συστηματικά και ξεδιάντροπα (ΑΠΟΔΕΙΞΗ)

ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ…
Στον τοίχο κολλάει την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόριανς. Αποκάλυψε ότι επιχειρούσε από τριετίας να παραδώσει στις ελληνικές αρχές λίστες με ονόματα ελλήνων καταθετών, κυρίως σε ελβετικές τράπεζες, και τελικά τα κατάφερε μόλις φέτος να παραδώσει τα CD με τα ονόματα στις ελληνικές φορολογικές αρχές, σύμφωνα με δήλωση που έκανε στην «Καθημερινή».
Τις επαφές για να παραδώσει τα CD με τα στοιχεία για 10.588 λογαριασμούς Ελλήνων από το 2006 έως το 2008, συνολικού ποσού 4 δισ. ελβετικών φράγκων, ο κ. Μπόριανς τις έκανε από τριετίας με .....