Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ. ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Οι αποκαλύψεις Κάντα φέρνουν στο φως ένα πανίσχυρο κύκλωμα Ελλήνων αξιωματικών των Ε.Δ., το οποίο σε συνεργασία με πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καταχρέωσαν τον Ελληνικό λαό για να αγοράζουν οπλικά συστήματα από ευρωπαϊκές εταιρείες γερμανικών συμφερόντων. 

Δωσίλογοι της Κατοχής 1941-44 και τα παιδιά τους κυριαρχούν στα κυκλώματα αυτά που γονάτισαν τη χώρα, και ....

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..!!! Royal Bank of Scotland: Η Ελλάδα οδηγείται σε κυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Άνω του 15% – 16% η Χρυσή Αυγή.

Η Τρόικα δεν θα αφήσει να πέσει η κυβέρνηση και υπογείως σχεδιάζουν συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελλάδα οδηγείται σε κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ ίσως και χωρίς Σαμαρά Πρωθυπουργό. 

Την εκτίμηση αυτή δεν την διατυπώνει έλληνας τραπεζίτης ή πολιτικός αναλυτής αλλά στέλεχος της Royal Bank of Scotland με τον οποίο συνομίλησε το bankingnews. 

«Στις οικονομικές μας αναλύσεις λαμβάνουμε υπόψη πολύ σοβαρά τις πολιτικές εξελίξεις και ειδικά το πολιτικό ρίσκο που ομολογουμένως στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Η κυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί εγγύηση αυτή την χρονική στιγμή ότι οι απαιτήσεις της Τρόικα θα υλοποιηθούν.

Το σοκ όμως των ευρωεκλογών, δεν έχει ....

Πολύδωρας, Καρατζαφέρης και Κωνσταντίνος ετοιμάζουν τη Λαϊκή Δεξιά. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις..

Tι αναφέρουν οι πληροφορίες ότι οι Βύρων Πολύδωρας, Γιώργος Καρατζαφέρης και βασιλιάς Κωνσταντίνος ετοιμάζουν τη Λαϊκή Δεξιά;
Σύμφωνα με το news4all.gr, η διαγραφή Πολύδωρα από τη ΝΔ, πυροδότησε νέα σενάρια για τη δημιουργία εκείνης της παράταξης που θα κινείται στο χώρο της λεγόμενης Λαϊκής Δεξιάς.
Η ΝΔ από τη στιγμή που εισήλθε στο club των μνημονιακών δυνάμεων, έχασε τους δεσμούς της με την παραδοσιακή της βάση, όχι μόνο λόγω της κακής σχέσης Καραμανλή – Σαμαρά αλλά και γιατί πάρθηκαν μέτρα που έπληξαν την μικρομεσαία οικονομία και κατ” επέκταση και τη χώρα. 
Ακόμη η εποχή Σαμαρά σηματοδότησε και τη διάσπαση ....

Η αναλγησία του πολιτικού συστήματος ενεργοποιεί το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος.

Κατά γενική ομολογία της κοινωνίας μας, το σημερινό Μνημονιακό πολιτικό μας σύστημα, το οποίο είναι συνέχεια του πολιτικού συστήματος της μεταπολιτεύσεως, εκτός του ότι είναι αναποτελεσματικό, παραμένει σαθρό και διαβρωμένο. Με τον τρόπο δε, που λειτουργεί αυτό το πολιτικό μας σύστημα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα οικονομικής ανάπτυξης από τη στιγμή που όλα τα λεφτά των δανείων δεσμεύονται προκειμένου να εξυπηρετούν το χρέος μας απέναντι στους τοκογλύφους-δανειστές μας ή το όποιο περίσσευμα οδηγείται στην κάλυψη μη παραγωγικών αναγκών του Ελληνικού δημοσίου. 
Από την άλλη μεριά επακόλουθο αυτής της δουλικής πολιτικής είναι ο δραστικός περιορισμός του ιδιωτικού τομέα, της αναπτυξιακής ραχοκοκαλιάς της κοινωνίας μας, ο οποίος μέσω του εισοδήματός του δεν μπορεί να αναθερμάνει την αγορά και να βοηθήσει στη σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών μας. 
Ταυτόχρονα αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να πατάξει ή δεν θέλει να πατάξει τις διαχρονικές παθογένειες που ταλανίζουν το Ελληνικό κράτος, όπως....

ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΑΣΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

asteras02jpg.jpg - 64.08 Kb
Την Παρασκευή 27/12/2013, η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά, για τις διαδικασίες εκποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης από το ΤΑΙΠΕΔ, που βασίζονται σε παράνομες και καταχρηστικές διοικητικές πράξεις του παρελθόντος, όπως είναι ο χαρακτηρισμός του, σαν τουριστικού ακινήτου και η εισαγωγή του στο χρηματιστήριο αξιών. 
Έχει πλήρως παραγνωριστεί το γεγονός, ότι εκτός από τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, τους αρχαιολογικούς χώρους και τον αιγιαλό, παραχωρείται και ένα Δημόσιο Δάσος, τριακοσίων οκτώ στρεμμάτων…περίπου, όπως αποδεικνύει και ο Χάρτης του Γερμανικού Αρχαιολογικού Μουσείου για την Βάρη, που είναι κτήμα του Ελληνικού Λαού και αποτελεί και αυτό, όπως και πάρα πολλές άλλες εκτάσεις, που ετοιμάζεται να “αξιοποιήσει” το ΤΑΙΠΕΔ,την δικαίωση των αγώνων του, για την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό. 
Τώρα πιθανότατα θα κατακυρωθεί, σαν ειρωνεία της ιστορίας, σε μια εταιρεία και Τουρκικών συμφερόντων, ενώ η όλη διαδικασία είναι άκυρη και θεωρούμε δεδομένη την κατεπείγουσα Εισαγγελική παρέμβαση, όπως συνέβη ....

Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους σε 7 απλά βήματα…

dialisi1) Εντάσσουμε αυτό το κράτος, σε ένα διεθνή οργανισμό” (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση). “Κατασκευάζουμε” ένα “νέο” νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο ανταλλάσσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα ενός κράτους.
2) Στη συνέχεια – αφού αυτό το νόμισμα είναι “διεθνές” το… εξάγουμε ΜΑΖΙΚΑ από το κράτος αυτό (μέσω τραπεζικού συστήματος, off-shore εταιριών κλπ.)
Έτσι δημιουργείται (τεχνητό) ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στο κράτος αυτό….
3) Το… ΕΛΛΕΙΜΜΑ δημιουργεί την ανάγκη ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

Η φυλακή του καμβά....

Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσει αυτή η φρίκη.

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίσουν, και να αποκαλύψουμε τα πραγματικά περιστατικά.

Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο γνωρίσει πώς ζουν αυτές οι γυναίκες.


Η φυλακή του καμβά

Παραδοσιακά φορέματα για Μουσουλμάνες:

Το HIYAB: 

Είναι χαρακτηριστικό πέπλο για αραβικές γυναίκες. Αφήνει το πρόσωπο ελεύθερο, και πολλές γυναίκες το φορούν ως ένδειξη ταυτότητας.

Η BURKA:

 Καλύπτει τελείως το σώμα. Ένα πλέγμα καμβά μπροστά από τα μάτια επιτρέπει στη γυναίκα να δει χωρίς να φαίνεται. Και καλύπτει τα χέρια.

Το NIQAB:

Το ένδυμα που καλύπτει τελείως το σώμα μέχρι τους αστραγάλους, αφήνοντας μόνο τα μάτια ελεύθερα. Και για τα μάτια συνδυάζεται με ένα άλλο πέπλο.

Το SHAYLA:

Είναι ένα μεγάλο ορθογώνιο σάλι, που χρησιμοποιείται στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Αυτό το πέπλο φοριέται ...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ! Ας αρπάξουμε το πιλοτήριο τώρα! Και ο Θεός βοηθός!

Σε ένα αεροσκάφος που πέφτει, χωρίς καύσιμα, χωρίς όργανα και χωρίς πιλότους βρίσκεται η Ελλάδα, πετώντας με την αεροπορική εταιρεία "ΜΝΗΜΟΝΙΟ AIR", ιδιοκτησίας "ΤΡΟΪΚΑ & ΣΙΑ  Α.Ε."!
   Και για να μη γίνει κατανοητή η τραγωδία της πορείας στον "αυτόματο πιλοτο" που έχει ρυθμιστεί σε πρόσκρουση θανάτου, η εταιρεία έχει αφήσει δυο-τρεις άρρενες Αεροσυνοδούς, τον Αντώνη τον Ζαππειάρη, τον Βαγγέλα τον Γιωργέλα και τον Κάρολο Μαυρούλια, να ψευτοχαμογελάνε και να σερβίρουν ξυνισμένα γιαούρτια στους αγχωμένους και μελλοθάνατους επιβάτες, πασπαλισμένα με μπόλικη ζάχαρη Γερμανίας...

Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή «τελειώστε με την ΧΑ» ...

Σήμερα το newsbomb.gr φέρνει στο φως τον άνθρωπο που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση την σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών εξ αυτών....

Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας.


Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε...

Βόμβα Κάντα: Μητσοτάκης και Σημίτης “ντήλαραν” τα ίδια προϊόντα!

Πυρηνική βόμβα κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη, όσον αφορά την «αγορά του αιώνα» των εξοπλιστικών που αποφασίστηκε επί πρωθυπουργίας του δεύτερου, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών την περίοδο 1996-2002 και πλέον κάτοικος Φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Κάντας.

Στην τετραήμερη απολογία-φωτιά ο Αντ. Κάντας «έδωσε» το μέχρις εσχάτων διεφθαρμένο διακομματικό μηχανισμό -από τον υπουργό μέχρι τα κατώτατα κλιμάκια των αξιωματικών- προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων εντός του υπουργείου Αμυνας, επί πρωθυπουργίας του κ. Σημίτη. 


Επίσης περιέγραψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που, κατά τον ίδιο, καταδεικνύει διακομματική διαπλοκή στην προμήθεια των εξοπλιστικών: «Κατά την προμήθεια των αεροπλάνων στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής, όπου ήμουν παρών, ο Μητσοτάκης επιχειρηματολογούσε ....

Ο Ερντογάν καταγγέλλει δικαστές ως συμμάχους «εγκληματικών οργανώσεων».

Στοχοθετεί επίσης την οργάνωση του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν..

Τους δικαστές κατήγγειλε και πάλι σήμερα πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τους ότι εργάζονται μαζί «με ορισμένες εγκληματικές οργανώσεις» για να «κατηγορήσουν αθώους ανθρώπους».

Από τους δικαστές υπενθυμίζεται πως ξεκίνησε η αποκάλυψη ενός χωρίς προηγούμενο πολιτικο-οικονομικού σκανδάλου που απειλεί την κυβέρνηση του Τούρκου πρωθυπουργού.

«Ορισμένοι δικαστές, δυστυχώς, ενεργούν ...

Οι αγορές των περιούσιων είναι ΠΑΝΤΟΥ .....και εκδικούνται..!!Τουρκία: Ξένοι επενδυτές ξεφορτώνονται άρον άρον τα τουρκικά ομόλογα..Χαμός στο Χρηματιστήριο ...

Οι ξένοι επενδυτές εγκαταλείπουν τις θέσεις τους σε τουρκικά ομόλογα με τον ταχύτερο ρυθμό της τελευταίας διετίας, αυξάνοντας τις ρευστοποιήσεις, γεγονός που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη πληγωμένο προφίλ του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κάποτε φιλοδοξούσε να γίνει ο αρχιτέκτονας της μεγάλης στροφής της τουρκικής οικονομίας.

Για του λόγου το αληθές, το πέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού κατάφερε να διώξει το ΔΝΤ από τη χώρας του και το 2011 πέτυχε ανάπτυξη περίπου 10%. 

Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι επενδυτές πλέον φοβούνται ότι οι ταραχές του καλοκαιριού δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο τωρινό πολιτικό σκάνδαλο διαφθοράς που έχει στείλει στο σπίτι του το μισό υπουργικό συμβούλιο.
Χαμός στο Χρηματιστήριο
Η υπόθεση πάντως έχει σημαντικές συνέπειες στο Χρηματιστήριο Κωνσταντινούπολης και στην τιμή του συναλλάγματος. 

Από τις 17 Δεκεμβρίου που έγιναν ...

"ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" Β.Πολύδωρας: Ιδρύει αντιμνημονιακό κόμμα.

Ο διαγραμμένος πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας με τη φράση του "πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού" δίνει το στίγμα του για την ίδρυση νέου κόμματος το οποίο θα κινείται στον αντιμνημονιακό χώρο.
Σκοπός βέβαια είναι η κάλυψη του κενού της λαϊκής δεξιάς ώστε να σταματήσει η αιμορραγία ψηφοφόρων προς το Λαϊκό Σύνδεσμο..
Επιπλέον εμφανίζεται έτοιμος να συνάψει ....

"ΕΙΣΒΟΛΗ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΤ Η τουρκική τράπεζα Ziraat κατάσχει περιουσίες Ελλήνων σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

Η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank προβαίνει σε κατασχέσεις περιουσιών Ελλήνων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη που πήραν δάνειο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση τους. 
Πρόκειται για «εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα με οικονομικά μέσα που στόχο έχει να κάνει τη Δυτική Θράκη αμφισβητούμενη περιοχή, «γκρίζα ζώνη» όπως τα Ίμια. 
Σειρά έχει η Ρόδος, αφού και εκεί διατηρεί υποκατάστημα. Και στις δύο περιοχές η Άγκυρα κάνει λόγο για ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας.
Κι όλα αυτά, με την ανοχή της κυβέρνησης η οποία συνεχίζει να παραμένει θεατής στην επέλαση της Ziraat στα Δωδεκάνησα, ενδεχομένως αύριο και σε άλλες «ευαίσθητες» περιοχές, ενώ είναι γνωστό πώς πίσω από τη τράπεζα βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και η μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες και σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» στο υποθηκοφυλακείο της Κομοτηνής και της Ξάνθης έχουν κατατεθεί δεκάδες αιτήματα από την τουρκική τράπεζα Ziraat για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων χριστιανών που ....

Έλληνας …. 1500 χρόνια απαγορευόταν αυτή η λέξη με ποινή θανάτου.

Του Θωμά Ηλιόπουλου

Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται… 

Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.
Το όνομα Έλληνας ήταν ....

ΒΙΝΤΕΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ???

Για ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για ΠΟΙΑ ΕΛ.ΑΣ, μιλάτε;;;;;

Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Πόπη Σουφλή 


"Ουδέν και αλλοίμονον... Αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα Εβραίου στην Ελλάδα, τότε όποιοι τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο την έχουν βαμμένη εντελώς..." 


Αυτά λέει μεταξύ άλλων (σε άπταιστα ελληνικά όπως θα διαπιστώσετε) στο βίντεο που ακολουθεί ο ραβίνος Μορντεχάι Φρίζη, σχολιάζοντας δημοσιεύματα ελληνικών ιστολογίων. 


Προσέξτε τις αναφορές του από το 4.36 του βίντεο και μετά...

‘Electronic pickpocketing’: Ποιος θα μας προστατεύσει από τους ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες;

electronic_pickpocket-1
Μοιάζει τρομακτικό: χωρίς να σας αγγίξουν, οι κλέφτες μπορούν να πάρουν τις πληροφορίες από μια πιστωτική σας κάρτα στο πορτοφόλι σας, να μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες σε μια κενή κάρτα και να ξεκινήσουν να ξοδεύουν, να ξοδεύουν, να ξοδεύουν πριν συνειδητοποιήσετε τι συνέβη…

Ονομάζεται ηλεκτρονικό pickpocketing.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τεχνογνωσία, ένας μικρός υπολογιστής και ένας σαρωτής, όλα διαθέσιμα on-line για περίπου 100 δολάρια.

Η απειλή προέκυψε, καθώς οι εταιρείες καρτών υιοθέτησαν μια τεχνολογία που ονομάζεται αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων (radio frequency identification ή RFID). 

Μερικές από τις τελευταίας γενιάς πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, κλειδιά δωματίου του ξενοδοχείου, άδειες οδηγού και badges χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία.

Αντί να περνάνε κατά μήκος οι πληροφορίες μέσω της σάρωσης της μαγνητικής ταινίας, οι κάρτες RFID ”εκπέμπουν” τα δεδομένα χρησιμοποιώντας .....

Η Βρετανία ετοιμάζει πλαστικά νομίσματα από το 2016.

Η Βρετανία ετοιμάζει πλαστικά νομίσματα από το 2016
Τη μετάβαση σε πλαστικά νομίσματα, σχεδιάζει  η Τράπεζα της Αγγλίας, αρχής γενομένης με το νέο πεντόλιρο με τον Σερ Γουίνστον Τσόρτσιλ, από το 2016.

Η απόφαση σχετικά με τη χρήση πολυμερών νομισμάτων θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για την ιστορία 320 ετών των χαρτονομισμάτων από την Τράπεζα. 


Η κίνηση αυτή της Threadneedle Street ακολουθεί την απόφαση του διοικητή της μητρικής τράπεζας στον Καναδά, Μαρκ Κάρνεϊ, όπου τα πλαστικά χαρτονομίσματα έχουν ήδη εγκριθεί ενώ στην Αυστραλία έχουν τεθεί σε κυκλοφορία εδώ και δύο δεκαετίες.

Ο Κάρνεϊ ξεκίνησε μια δημόσια διαβούλευση σχετικά με την κυκλοφορία πολυμερών τραπεζογραμματίων, καθώς είναι πιο...

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Ε.Ε : ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Επιτροπή υποστηρίζει ότι ο αυξανόμενος ρατσισμός θα οδηγήσει σε άνοδο των ακραίων κομμάτων», ο ιστότοπος euobserver.com αναφέρει ότι η επίτροπος αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε χθες από το Βίλνιους, ότι η ΕΕ δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα ένα τόσο μεγάλο κύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας και ότι αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές.

«Σε πολλές χώρες η ξενοφοβία, ο λαϊκισμός και ο ρατσισμός είναι σε καθαρή άνοδο» σημείωσε η επίτροπος προσθέτοντας ότι τα ακροδεξιά κόμματα είναι πολύ πιθανό ότι θα εκλέξουν εκπροσώπους τους στην επόμενη ευρωβουλή.

Λειτουργούν , ως σαμποτέρς της Ελληνικής Οικονομίας....Ο Σταϊκούρας ξεσκεπάζει την απάτη Στουρνάρα με τον φόρο στο πετρέλαιο: 584 εκ. Ευρώ οι απώλειες για το δημόσιο…

Ο Σταϊκούρας ξεσκεπάζει την απάτη Στουρνάρα με τον φόρο στο πετρέλαιο: 584 εκ. Ευρώ οι απώλειες για το δημόσιο…
…αμύθητα κέρδη για τους λαθρέμπορους!

Αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και 3 χρόνια, αποτυπώνεται πλέον με επίσημα στοιχεία στην έκθεση του ΓΛΚ του κράτους (Σταϊκούρας), αποκαλύπτοντας τον βρώμικο ρόλο Στουρνάρα στην διαδικασία αποδόμησης της Ελληνικής οικονομίας.

Η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, όχι μόνον δεν δημιούργησε έσοδα για το κράτος, αντίθετα επέφερε ένα ασύλληπτο χτύπημα στην οικονομία στερώντας 584 εκατομμύρια Ευρώ από τα δημόσια ταμεία!

Την ίδια στιγμή, το λαθρεμπόριο .....

Ξεκινούν οι κατασχέσεις χωρίς προειδοποίηση....

Ξεκινούν οι κατασχέσεις χωρίς προειδοποίηση
Απότομη… προσγείωση για εκατομμύρια νοικοκυριά, μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα των γιορτών, καθώς αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή τα σκληρά  μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή…

Την κατάσταση επιβαρύνει ακόμα περισσότερο η κάμψη των φορολογικών  εσόδων που καταγράφηκε τον Νοέμβριο, και αφορά κυρίως στις εισπράξεις  από ΦΠΑ και Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης, αλλά και η αύξηση των  ληξιπρόθεσμων....